sjukt.

asså vi har sjukt mycket att göra och nu så kommer jag inte uppdatera på typ hur länge som helst ;)

Puss!

Johanna



musikalen blir nog bra till slut.. Nu kännse det fett pinasmt med vissa saker, jag ser helt störd ut i vissa scener, men det är bra ;) haha jag och Johanna hade i alla fall väldigt trevligt, hela dagen :) Du e bra och nej jag tycker inte att mina ben är smala Johanna! ;) <3 men du och jag har så kul, så du får tycka vad du tycker ;P

konsert.










efter som att det för mig är lite av en traddition att lyssna på mor när hon spelar så gjorde jag det även i år. Det lät bra faktiskt, men än idag blir jag tårögd när de talar om morfar och hans minnes fond eller vad det nu är, trevligt med folk som bryr sig! :) Hälsade på Lena och några till som jag inte sett på länge och nu sitter jag alltså här då... Magnus och Ussa va här innan med Kim och Jenny, men dom stack rätt snabbt, för när dom kom va pappa på ett larm, så det va väl lite skumt att va här då liksom ;) men jaja, pappa e hemma idag igen och detta var andra larmet på två dagar ;) Händer det kanske något imorgon med? jaja, vi får väl se.. då är det i alla fall musikalträning och där ska man va halv 2.. blir inte att fira mamma för min del imorgon då.. För mycket text igen, puss

musikal 2010



årets musikal! :) känner mej rätt stolt, nu när vi har det svart på vitt liksom :) känns stressigt, men bra! ;) Hela nästa vecka ska vi repa med arbetet och vecka 18 gör vi 2 föreställningar för allmänheten (på bilden) och sen några skolföreställningar också :) KUL!

BE THERE

m u s i k .


Dandy Warhols - we used to be friends

sommarlängtan



asså, fan va tråkigt väder det är ute.
jag mår inte bra alls nu, typ pollenallergi som håller på..
täppt i näsan och ont i halsen, huvudverk och illamående..
aa ja, imon måste jag till skolan och göra so prov.
det kommer gå s.k.i.t.
Jag känner mig faktiskt rätt positiv med tanke på alls som händer och hur jag mår.
jag är nu på 55! ;D

plugg

nu måte jag plugga på SO och kemi som jag har prov i på fredag..


jag idag asså...
"pop it lock it, nej fan fel! okej, pop it loooooooo, FAN! Pop it lock it polk dot it, countryfie then hip hop it, put your hawk, HELVETE!!" haha aa, övning ger förhoppningsvis resultat ;) 

 

födelsedagsbarn



grattis mamma!

sjukling

idag fick jag åka hem från skolan... Mår inte bra alls, det känns som att jag är åksjuk typ, fast 100 gånger värre och hela tiden! Efter första lektionen skulle jag lägga in mina saker i mitt skåp. och när jag då höll på att svimma, (allt blev bara svart och jag typ hörde inget, bara kände mig svag) så bad jag mamma att hämta mig, Det blev dock mormor som kom, för mamma kunde inte gå ifrån jobbet. Men nu är jag i alla fall hemma och ska sova.
Puss.


MUSIKAL

haha japp, idag va det musikalträning.Jag och julia började med några till hos René och körde igenom en massa låtar, och till min förvåning låter det fan riktigt bra på det mesta :) (y) har precis ätit nu och sen ska jag till stan igen, ska spela EN LÅT på Alice Tegnér konserten som är ikv.. onödigt när jag egentligen bara behöver plugga på typ allt... aa, inte okej, men ändå.. en timma sen är väl okej... haha aa, okej :)


Jag ska bara tillägga att jag tycker mycket om min bästa vän. HAN vet vem han är, och jag är ledsen för hur jag har varit mot han, det är förjävligt rent ut sagt.. <3





ut

nu ska jag ut och gå en runda.. eller typ cykla en bit kanske.. vi får se.. jag har lite saker att tänka på om man säger så...

fotboll

aa, jag, pappa, bror och bror va på Marieborg och kollade svängsta - real gränum. Svängsta vann med 2-0 med ett tur mål och ett riktigt snyggt där bollen gick först i ribban -> högra stolpen -> högrs krysset.. Dert var riktigt snyggt, gammla minnen man kommer ihåg när man kollar så.. haha :) <3 men aa, fotboll i alla fall, istället för tv blev det alltså ca 120 minuter på marieborg i 5+ ;)

dåligt

okej, jag har uppdaterat rätt dåligt i veckan nu, men jag har inte haft nån tid över alls! har sjukt mycket att göra i skolan nu.. usch, fattar inte hur jag ska hinna med allt, men nu är i alla fall lite av det över :) aa, idag gick skolan okej, trots det NATIONELLA i matte ;) aja, imon blir det muskalträning och musikrep. skulle repat med kören på musikskolan, men som sagt har vi musikalrep då och bara typ 2 veckor till premiär, så det är prioritering där :)

aja, bild får det bi´li, men random är den ;)


hier kommt Alex


Die Toten Hosen - Return of Alex

hahaha okej, det är såhär, jag vet att detta är en låt som är med i nåt GH spel ;) men vafan. härom dagen så lyssnade jag på den och helt plötsligt hör jag samma låt från mina bröders rum haha fast på tyska ;)
trevligt! ;) i heard it first! (:

dagen ska vi inte prata om.. mina ben gör omt och jag har inte ätit sen lunch.. inte okej!
Men som vanligt, jag överlever :)

hehe



bara för att Gustav köpte upp alla mina 110 på sura "S" i skolan idag :O 55 i två påsar som redan e sluut haha och nej, jag åt max ´15, sen e resten bortgivna.. snällt men jaja, ingen fara skädd och det var grymt skönt att jävlas lite med Petar och Emil ;)

godnattsaga


det syns inte så jättebra, men aa, Sessan och hennes äckliga gris på bild ;)

Igår skulle jag och lesley fotat och lite sånt, men det började regna, så bilder har jag inga roliga haha ;)

en sjukt läskig sak (då, nu är den bara rolig och pinsam) va dock inatt, när jag skulle sova.. jag hade gått och lagt mig och sessan låg vid mina fötter typ... Och så hör vi en bil stanna precis utanför och typ 3-4 personer som pratar.. Jag bilr skitskraj och tror att de typ e inbrott på g hahaha och mamma kommer in efter en stund till mig och frågar om jag vet vad det är.. Det är nåågon som står där ute och skriker och svär... Aa, vi såg inget efter som att det är mörkt där och det finns inte så många lampor som lyser upp det.. Men efter en stund kommer mamma in till mig igen och säger det är R*** som är så full att han inte ens kommer upp för yttertrappen till sig (vilken består av 4 steg) haha då blev jag lugn igen och kunde sova ;) haha Idag har jag fortfarande inte sett något av honom, haha han mår nog som han förtjänar idag

Nu ska jag väcka mina bröder och sen blire att öva :) Tummen upp!!

the beatles




the beatles - can't buy me love


jag har bara 10 minuter på mig att sminka mig, klä på mig riktiga kläder och platta håret.. inte bra!

Sessan

idag är jag och familjen hundvakt åt min morbrors hund Sessan :) söt, men mammig som fan ;)
Hon ligger på mitt golv och kollar på mig med sina stora ögon :) haha sött!

Om en timma kommer Lesley m familj hit, skit najs :) haha gud, jag är på bra humör idag, fast jag inte borde va det, för jag har städat hela dagen.. aja, nu ska jag fixa färdigt mitt hår, hinner jag kanske det kommer upp en bild på sessan, vi får se :)

puss och kram :)

nagellack



haha efter träningen idag ville jag bara spendera ;) så aa nu e de gjort och aa, det luktar fränt, haha nagellack och aceton i mitt rum nu.. haha men i alla fall, dagens inköp skulle blivit en jacka, för min är för liten, men jag hittade inte nån snygg och så........ så då fick det bli nåt annat och jag köpte då 2 nagellack, ett svart och ett ljusrosa (som blir ganska snyggt på , men man måste ta många gånger för att få till färgen) den rosa blir en rosabiege färg och de svarta blir.. svart ;)

Nu ska jag kolla runt lite och sen laga mat! :)

b i l d



jag har jätte tråkigt.. inget att göra, trött, hungrig, godissugen, och lite till... Sitter nu och lyssnar på musik och skriver lite olika saker... städa tänker jag inte. Inte nu i alla fall :) snart är det maat dags och sen blir det förmodligen så att jag gör nåt med mina bröder, eller så blir det datorn haha x) LIV!! ;D

heute


bild från i sommras

solen skiner idag med, dock inte lika mycket, så frullen äter jag inne ;) haha asså gud, inatt, jag drömde så jävla konstiga saker hahaha ;P asså jag drömde om vår musikal först... den blev sjuuukt konstig haha och sen drömde jag om midsommarafton 2009.. haha fast så som jag drömde var det inte haha ;) usch sista drömmen berättar jag inte om haha ;) 

Idag blir det ännu en dag spenderad hemma.. aa, okej ;) haha nej men jag sysselsätter mig nog med att fixa däcken på cyckeln ;) Pupa och sånt  liksom.. och städa mitt rum.. idag igen haha x) asså jag fattar inte hur jag gör ;O haha men aa, have a nice day!

musik


Joshua Radin - I'd rather be with you

en av mina bästa killkompisar hade typ gjort nåt bildspel till mig med denna låten i och nåt sånt :) Säger inte allt han sa, men guud jag blir så glaaaad :) Jag älskar dej, tack ♥

vårbilder











ett ord. VÅR! :D jag är lycklig och ska snart ut och springa lite :)

sjundeapril

asså gud, jag va uppe FÖÖÖÖR länge inatt.. kom till sängen vid 3 och somnade vid 4.. inte okej... jag som är lite trött av mej borde väl veta bättre? haha nej tydligen inte, haha men jag lever med det ;) idag ska jag ut en sväng i det fina vädret, sitta ute på trappen och käka frulle och njuta av solen! :) älskart!


inköp





innan jag tränade med mamma idag så drog jag en sväng på stan :) inte alls vad jag hade tänkt mej, men dessa inköpen va väl helt okej ;)


efter träningen ändrades formen till ätbart och drickbart på inköpen och jag köpte loka + banan + läkerol tuggummi :) Tummen upp för det!

nu blir det att öva lite på fiolen, och sen kommer Magnus :)

puss!

musikal?

Idag så är jag jävligt osäker asså... skulle jag vara med på musikalträningen idag?? Eller asså nej? slutet på scen 3.. där säger jag ju en sak... aa jag skiter i det idag, jag hinner inte ;) Gud, jag ska till stan, sen träna, sen hem och städa, sen ska vi ha besök (och ja jag måste städa igen ;p)  Usch stressiiiiiigt, men jaja, thats life ;)

Biler kommer ev sen om jag hittar nåt i stan eller nåt sånt ;) sitter vid min kära mors dator nu ;)

vårtecken







okej, i alla fall tycker jag att våren är på G nu! det känns skit skönt asså,  på första bilden ser det ut som att vi har en sjukt ovårdad trädgård, men riktigt så illa är det faktiskt inte ;)

haha en sak som jag inte var berädd på när jag skulle knäppa sista bilden från mamma och pappas sovrumsfönster va att vår ena katt hade gått och gömt sej under pappas täcke haha, så när jag kom in där och skulle ställa mej där för att nå upp och ta kort så fick jag mej en överaskning haha ;)  haha aa , det är jagoch min dåliga humor :)

ensam


Snowstorm - Hon älskar snabbt

nu e jag ensam hemma men, den där låten, haha pappa satte igång den på en gammal LP haha och VÄCKTE MEJ nästan med den igår haha ;) pappa alltså, haha sånt han lyssnade på i min ålder tydligen, haha älska höjningen i slutet haha ;) idag ska jag ta det lugnt, kanske baka, haha vi får se  kommer nog tillbaka här mer idag ;)



a friend once told med that there is always a little truth behind "just kidding" a little curiosity behind every "just wondering" a little emotion behind every "I don't care" a little knowledge behind "I don't know" And a little pain behind every "it's ok"

Jag älskar dej, hoppas du blir frisk snart vännen! :) ♥


on the wild side


walk on the wild side - Lou Reed


Alexia


(Sophias hund)

SOPHIA, glöm inte bort låten ;) ♥



naket

asså usch det är så hemskt med en del nya grejer, speciellt en ny blogg.. så himla tomt och tråkigt i början, tomt och tråkigt.. Naket rent ut sagt.. nee, därför kommer jag att lägga ut små onödiga saker typ rätt ofta för att känna mej lite mer hemastadd ;)


The Mirrors Truth - Timo Räisänen (In Flames Cover)

13.25

idag ska jag duscha, fixa lite till med bloggen, fota och äta middag hos mormor. Det blir nog bra tror jag, har tagit bort allt från gamla bloggen nu, det ligger bara ett inlägg kvar nu, haha alla bilder, och allt sånt är borta, det känns sådär, jag hade den sen i sommras, men vadå jag kunde inte ens skriva in hela min adress utan att få sudda, så där har ni det, här är den nya, som är lite lättare att stava till ;)


nu kör vi!

okej, nu kör vi, första inlägget på nya bloggen, den gamla blev så konstig och tråkig, så jag bestämde mig för att börja om :) hoppas det går bättre denna gången :)

Idag har vi firat Nils och Gustav som fyller 13 och haft släkten här.


byxor BikBok, skjorta mormor, Scarf H&M

RSS 2.0