who said I cant get stoned

sitter här med en helt fuckad armbåge, vilket har gjort att detta jag nu skrivit har tagit mej hela 10 minuter att skriva. här är i alla fall en lite auuuutfiit bild från idag och ja, det är läget där min arm inte sprängs





John Mayer - Who said

+ 3 more









i rymden finns inga känslor



All of my life I have watched you climbing mountains, chasing dreams all of my life you gave me everything but you don't have to give the world to me just say you love me as I am, say you want me as I am, say I'm someone in your eyes, that's all I want it to be oh, just let me go, I know one day if I'm allowed, if I'm allowed, one day I'll make you proud all of your life you've taken chances you've broke the rules time after time all of your life you've gone your own way, so give me this chance, and I'll go mine why can't you say you love me as I am, say you want me as I am, say I'm someone in your eyes, that's all I want it to be a, oh just let me go, I know one day if I'm allowed, if I'm allowed, one day I'll make you proud oh, one day I'll make you proud mmm and trying to please you now, it's all I seem to do I'm holding my dreams down, it's breaking me in two I've got to be me now 'cause there's already one of you I'm on my knees so help me please please don't shoot me down though you can't see it now someday I'll make you proud


Susan Boyle - Proud

hairspray

min mun smakar hårspray och jag får snart ett mindre lindrigare ryyck på min blogg och inte vil samarbeta med mig idag haha ;P
Det regnar som in i här, trodde jag skulle få lite uppehåll idag i alla fall, men icke! har fått sjukt ont i huvet med, så ska gå och käka lite och sen typ ta tabletter, ska ju träffa Sarah sen :)


sommaren fryser till is



bild från Midsommarafton i Medevi.

we've seen them



dom är i karlshamn. båda 2. eller ja, alla 3!

when the world stop spinning, i'm yours


mycket omtyckta sommar vännen Martin.. "dom skulle bara veta vad vi gjorde" haha ;)

Agnes & Björn - When you tell the wolrd you're mine

-
update; Martin har inte någor med rubriken eller låten att göra, hade inte nån bättre bild bara ;)

love

Paramore - Love's not a competition


Jag saknar oss tjejer. ♥



hon älskade



jag ska klistra nu, bild på hur det blir kommer upp sen eller imon (:

östersjöbild


Jag och Jonathan på Östersjö.. uniform ftw!

aa okej, det är ju som det är med mitt bloggande, haha jag vet inte varför jag håller på med det. antar att jag behöver skriva av mej lite ibland?
nu ska jag inte ut och gå som jag sa innan, utan jag ska göra raka motsatsen och njuta av sista onyttiga dagen innan jag drar igång med mitt nya liv, (ska alltså börja på en måndag för att jag har nån sån konstig tvångstanke att allt sånt måste börjas i samband med att veckan eller månaden börjar ;P)

Med nytt liv menar jag
-Mindre sötsaker, snabbmat och latande framför tvn
och 
-Mer träning, nyttig mat och mer ta hand om mig själv liksom :)
och sen ska jag klistra mönster på min vägg som jag fick på ikea igår :)

were heading to stockholm


(världens fulaste bild på mej och evanja, Linnea chicken neck liksom.. haha men aja)

nu är det så här vaa. Vi ska till el Stockholmo. Punkt slut. End of conversation.

anka på brygga


hysterin på bryggan då jag satt inlåst i ett duschrum.. haha!

gymnasiet

jag börjar gymnasiet idag. Vägga skolan i Karlshamn närmare bestämt.. är sjukt spänd/nyfiken över hur de kommer bli.. och hur min klass kommer va. haha shieeet asså.. Ska möta upp Evannja, Lotta Anja och Fredrik innan.. tur de, haha hade bara varit totalt vilsen annars ;)

(skit ful cam bild tagen i medevi för ca 2 veckor sen)


Igår letade jag btw hotel och sånt till mej och evanja som har planer på att åka till Stockholm på höstlovet.. haha redan inne på nästa lov nu, men vafan, de e bra.. Hopparhoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppas!!


Jag och Evanjabruttan på Bornholm i April

tattoo



är fett sugen på en sån tattoo.. men det skulle jag aldrig våga/ha råd med/få göra... synd där

dåligt humör

okej, jag är på jävligt dåligt humör idag, bäst för typ alla att hålla sig ur vägen.. brukar inte va så, men idag känns allt fel. Jag ska i alla fall spela gitarr nu och sen till stan med mor och kanske bröderna.

skorskorskorskor

sjukt jävla sugen på att beställa dessa skor.. tror jag gör det asså! :)

vem vet?

okej, mitt problem är det här va, jag har hakat upp mig på att mina rubriker blir sjukt konstiga i menyn,, liksom ett ord per rad.. så därför undrar jag nu, hur ska jag göra för att menyraden ska bli bredare så att hela rubriken kan komma på samma rad?

you'll notice


Mindy McCready - Im still here




håller på att ändra om lite här.. får se hur det blir när det är färdigt ;)

hemma



Dagens goda gärningar gjorda.. Har kommit hem och noterat att det skiljer MYCKET på vädret! Här är det ju varmt!? ;)      Nu ska jag va duktig och öva som jag längtat efter i 2,5 veckor nu! :)

lördagsaktiviteter

sista lördagen i medevi 2010. känns sådär. Imorgon kanske sophia kommer, man kan ju hoppas!
Det är en massa häst-folk här idag med, asså det är nån "Hästens-Dag" så dom har varit här med en jävla massa kreatur och hur mycket folk som helst, som en vanlig midsommarafton ;)
Dom festar och jag kan ju meddela att dagens festande drar igång inom en SNAR framtid! hm.. sova inatt? -skulle inte tro det ;P

medevibo



jag är sjuuukt förkyld. jag har inget att göra. mitt blodtryck är lågt. jag måste städa innan de andra kommer. jag ska laga mat, men orkar inte. är inte hungrig heller för den delen.
sketen början på denna dag. kul!

you've got mail

var tvungen att gå in och kolla på skolans mailsida... Och noterade då att efter mitt namn har nu klassens namn ändrats. Sjukt va tiden rinner iväg. Det känns som igår det byttes från sv5-6B (tror jag det hette) till ÖS7mu3.. och nu nästa steg.. ja det är säkert bara jag som nojjar mej, men vafan, 3 år till sen studenten.. Sjukt!


Tiden går fort när man har roligt

forstättning







nu är det snart dags för mig att dra mig mot parken :) ska låsa grinden för Einar nu så att han inte ramlar.. (och blir inlåst i duschen som jag blev haha)

Medevibilden




det är inga gigantiska bilder, men ändå.. bilder på lite av varje! ;)

handarbete

igår var jag på en utställning (som är här denna veckan) och lyckades knåpa ihop dessa 2... vingarna med hjärtat fick  hon välja och så gjorde jag resten... Det va kul asså, men ganska svårt.. sen fick jag nån luffareksak.. haha nån sån asså man ska få isär olika saker, skit svåår!


jao, luffarleksaken här då, sjukt svår som sagt.. man ska få bort den "guldiga" pinnen högst upp.. klurar fortfarande, jag klarade den med "bara" 2 såna "bockar" på, vilket var sjukt lätt, men denna, nej du, sjukt svår!
Nu sitter jag och sätter ihop en massa bilder från medevi och hur jag bor och sånt, inte så många som vet, lägger upp bilden/bilderna när jag är färdig! :)

handel och handlingar

okej, idag va jag i stan och åtgärdade mitt byx-problem.. haha byxorna tog liksom slut haha ;) men nu har jag i alla fall 2 par till och aa, 2 skjortor :) en jeans och en biege/brun transparant skjorta.. sen aa, ett par svarta jeans och ett par ganska ljusblå (:
Det känns bra med inköpen i alla fall.. vad som känns mindre bra är att jag börjar bli förkyld.. och då snackar vi inte att man nyser då och då utan att man vaknar på natten av hosta och halsen gör ont och migrän är liksom det minsta problemet typ.. fattas bara feber med! men det hoppas jag inte på, hoppas verkligen det går över till nästa vecka när skolan börjar!!

oh boy you've left me speechless

Lady Gaga - Speechless

de blev inget

aa, videon blev helt fuckad, så jag tog bort den och så.. tyvärr ;)
Idag har jag jobbat hos Mona (som åkte hem för några minuter sen) och det var mellan 08,46-11,05... vilket faktiskt var ovanligt länge! men det blev rent och hon fick hjälp med att bära allt till bilen i alla fall.
Det åskar här och det är ensamt och öde. Ni vet måndagar liksom?  nej men asså det är ganska segt på måndagar faktiskt.. och idag är det ännu tråkigare efter som att vädret är så jävla tråkigt... nu kommer allt bli fuktigt och kallt igen.. inte kul! men jaja. nu ska jag äta frukost/lunch och sen läsa i min lilla bok :)

bild på mig från i förrgår (:

comming up

VIDEOBLOGG på gång.. vi får se när det kommer upp, men ni ska få er ett gott skratt åt mej och en rundvandring hos mej :)

hemresande

idag åkte mamma, nils och gustav hem till svängsta igen.. där kommer de va i typ 5-6 dagar tror jag, sen kommer de hit igen :) så nu ska jag alltså klara mig själv i stort sätt.. men jag har ju en massa här som kan hjälpa mig om det skulle va nåt liksom ;)

ja jag vet hur det känns




Lars Winnerbäck - Gråa Dagar
ska inte skriva så mycket idag.. känner liksom inte fört.... satt i parken och läste i ca 2 timmar innan, nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och dra mej utåt mot parken och utebio!

Att så mycket kunde va värt så lite

Drain the vains in my head, clean out the red in my eyes to get by security lines, dear xray machine pretend you don't know me so well i wont tell if you lied. Cry cause your drugs been brought up, drinking cuz you're looking so good in your starbucks cup i complain for the company that i keep the windows for sleeping rearange well im no bodie, but who's laughing now?

bråkdelen av en sekund

- klicka på bilderna för att se dem i större format -

idag har jag sovit ganska länge, sen blev det stan en stund, vilket resulterade i att jag blev ett läppstift, en långarmad tröja, ett linne och nårra underkläder rikare :)  ska nog dra med kameran på kvällskonserten nere i parken, vi får se :)
Nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på Lars Winnerbäck :) Riktigt fräänt. Nu kommer Einar och sjunger på "sjörövarfabbe låten" från pippi och säger hejdå till hans pappa som ska spela ;) söt är han den där spanjorsbebisen :)

Lars Winnerbäck - Blåa Ögon

(Bråkdelen av en sekund är en bok av Carolina Johansson som skriver om hur hennes liv ändrades när hon plötsligt insåg "att Gud finns", mamma köpte boken (bild 4) igår och den ska vi läsa båda två, för vi "känner" faktiskt Carolina. Trevligt!)

idag

kommer jag inte ha så mkt o göra känner jag.. eller aa, vi får se.
250 års festen va mycket trevlig igår! haha tänk va kul man kan ha åt några medelålders kompisar som dansar! ;P
vi hörs peopleee!

i miss this sweeety (:



Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord


Du gamla fria nord
Här direktsänds varje våldtäkt, varje razzia, varje självmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Lars Winnerbäck


Hugger i sten
Hjärter dams sista sång
Kom änglar
Som jag hade dig förut (melissa horn)

Jag får liksom ingen ordning
Du gamla fria nord
"Jag låter musiken uttrycka de känslor mitt undermedvetna vill visa men glömmer bort på vägen"

tror jag sakta börjar se en kontur


skorna jag köpte i veckan
Idag regnar det, IGEN! så jävla tråkigt.. men det är ju tur att jag har datorn i alla fall.. imorgon kommer nya musiker och sen är det en ny vecka och ingen vet nog riktigt hur det kommer blir. Det är så olika från vecka till vecka liksom :) men det är lite charmigt! i år har jag faktiskt träffat alla musiker, även de som spelade vecka 29, då jag va hemma och spelade på östersjö.. Kul! men nu blir det lunch om 20 minuter sen ska jag fixa naglarna och lite såå.. fint!

RSS 2.0