för jag är glad att jag har mig

lyssnar på låtarna från så mycket bättre och Hellströms "nya".
SJUKT BRA!

mellanskillnaden är inte alltid det som räknas

asså jag satt och funderade en massa igår. De va rätt bra tror jag :)
Funderade lite på att jag faktiskt har förändrats rätt så mycket på ett år... För lite mer än ett år sen va jag blond, hade klippt lugg, gick i 9mu och levde på musiken..
I år är jag brunett, med en hyfsat lång lugg (haha ;D), går OP10 och lever fortfarande på min musik.
Kul det där, men ändå, brunett har jag inte varit så länge, men ändå, det känns bra, även om jag vill bli blond igen senare i livet ;)

Linnea Ht -09 15 år Linnea Ht -10 16 år

dan efter dopparedan

bild från när vi var på Karlsnäsgården med kåren
-
-
Idag är det alltså farmors tur att ha oss där. Kan ju säga att jag hoppas AV HELA MITT HJÄRTA att hon har höjt värmen så att det är lite varmare än 10 grader som hon hade haft för några dagar sen.. SJUKT!

bara kom som du är

2 bilder som säger mycket om min sommar. Eller aa, säger mycket om min sommar FÖR MIG. haha levde ett liv som jag aldrig någonsin provat på innan. spenderade dubbelt så många härliga sommar veckor i medevi som jag brukar och helt ärligt, det kändes så jävla rätt så de e inte sant! men ja ja. Inte så länge kvar nu! :D

tänk om världen kunde ändras lika lätt som kanalerna på min tv

det är helt sjukt. Julafton har varit sådär. Visst det är trevligt, men det saknades så mycket i år att det är svårt att vara tacksam för det lilla.. Men jag klagar inte! Har fått rätt lite julklappar men är ändå nöjd med det jag faktiskt har fått! Imon (senare idag blir det ju faktiskt) ska vi till farmor och fira, och sen ska vi va hundvakter åt supermysiga Sessan igen! :D söta hund asså :) (om man impar och är duktig nu, kanske mamma och pappa ger med sig och skaffar vovve? :D nu när både mormor och armin är pensionärer, I mean, dom kan ju rasta en gång om dagen eller nåt, hur svårt kan det va? ;D) men aa, det blir nog lite bilder där ifrån med, även om Magnus och Ussa inte kommer vara med.. hmm, mycket som blir fel i år haha :P
På Söndag är det farfar och Liane som får äran.. haha aa, det blir deras tur i alla fall! haha där blir det nog helt enkelt en liten slant rätt ner i fickan, som vanligt ;)
Grattis till den som lyckades mala hela texten! :)

GC

4 bilder från Gran Canaria

tackar för mig

vet inte alls om jag ska ha kvar bloggen eller inte... tror inte. ska i alla fall ha kvar den 2010 ut ;)
är hemma efter en vecka på Gran Canaria nu, ska sova som fan nu!

traveling far far away

utanfö mitt fönster just nu. Ska bädda rent i sängen sen plocka fram allt jag ska ha med mej innan R kommer och så :)

preparing

yes boys and girls. Nu har jag lackat naglarna svarta och målade lite på min ring när jag ändå var i farten haha :P
På Lördag morgon (ca 02.30) kommer en taxi och hämtar familjen för att sen plocka upp familjen Spencer i Mörrum och sen köra mot Skurup. Där kommer vi vänta in planet som ska ta oss till Gran Canaria. Fy fan va gött de ska bli!! :D
Imon ska jag i alla fall till österslätt och har därför fått sovmorgon till 9 och slutar halv 12 :) kommer bli naaajs tror jag. Sen ska jag hem och packa ihop det sista ( eller ja, allt, om inte mamma och pappa har packat ihop allt mitt) haha och R skulle nog komma en stund, men det vet jag inte hur de blir ännu :)
Det kommer i alla fall bli en veckas blogg paus när jag är i GC. Vet inte om jag lägger in nåt förberett, eller om jag bombar när jag kommer hem,, vi får se helt enkelt.
Nu ska jag borsta tänderna och sen fortsätta med lite plugg och sen blire dejt med sängen :)

2 bilder från tiden INNAN snön...

blogpaus

På grund av att jag ska ha 3 ganska viktiga prov denna veckan kommer jag inte blogga så mkt.
Imon har jag engelska prov, vilket innebär 110 GLOSOR(!!!!!!!) och en massa texter och gramatik.
Direkt efter det har jag även Matte prov och det kommer nog vekligen få mej att tappa lusten till o plugga ännu mer.
På torsdag ska vi ha rep med GREASE på ESV och det kommer förmodligen gå typ... skit...
Och så fredag. Jag och 2 till från klassen ska till Österslätt och informera om OP, vilket kommer va sååå skönt (att få en paus från skolan) men tro inte att mardrömmen är över. Nej, halv 1 på Fredag (efter skoltid) ska jag tillbaka till skolan och göra ett prov i medicinsk grundkurs (om matspjölkningsorganen, jag kan ju säga att jag kommer faila så FETT!) så att jag känner verkligen inte att  bloggen på nåt sätt kommer framför detta plugg jag har framför mig nu.
-
Dock belönas jag med en vecka på Gran Canaria, så det får det va värt! :)

hahaha! jag i metodrummet med en av alla fina dockor... tror detta är Bettan.. eller Ulla... haha aa :)

Jason

-
-
jag är nog fan lite kär i Jason Mraz asså

idol.

okej. jag har 2 idoler.
here they are.
bara för att IDOL 2010 SUGER! tror jag ska söka nästa år för skojs skull.. men samtidigt. om det blir förjävligt.. kommer hela sverige skratta åt mej då?

RSS 2.0