förprogrammerat

ja, nu kan ni ju räkna ut att jag har förprogrammerat detta inlägget :)
Är på väg till Stockholm (eller i stockholm, vet inte riktigt hehe :D) med Evanja. Idag ska vi alltså ta oss ut till Nacka och dit vi ska bo nu i typ 5 dagar eller va de blir :) stannar till på Torsdag och vi ska verkligen ha de asgött, eller aa, det är i alla fall vad vi tror :)
De blir några till såna här helt random inlägg (efter som att jag inte vet vad som kommer hända senare :P)

if I die young

okej, nu är jag alltså på väg till Evanja för att sen åka vidare.


Ni får 2 bra låtar att  lyssna på innan det första förprogrammerade inlägget ploppar fram här :) kommer inte ihåg när det sker :)

music music music

nu börjar den där osäkra känslan komma, "har jag glömt något?" alltid samma sak, man glömmer en tandborste, en tjock tröja, man glömmer borste, handduk, kamera och värst av allt, mobilladdare . Men nej! inte denna gången. Jag har faktiskt packat ner allt, tror jag ;)
Anledningen till detta inlägget var inte alls att beskriva min osäkra känsla för packningen, nej jag klarar mej nog med min packning, utan jag vill komma fram till att jag i mina inlägg i veckan inte riktigt varit mig själv, som ni kanske har fattat. Men allt detta har ett skäl och en bakgrund som jag har berättat om för de som står mig närmast.
Men i alla fall. Jag ska bara berätta att jag tycker att citatet
"when you're up to your neck in shit, the only thing to do is sing"
passar så jävla bra just nu. Musik is tha shiet! :)

bild från mitt skåp... intressant, men har faktiskt lite böcker hemma!? :O

if I aint got you

min klädsel idag då.. typ, får se om jag tar tröjan eller skjortan, lutar mot tröja :)
Ska äta lite, packa ner det sista och sen åka till Kallinge och där efter ta fågelvägen till Stockholm :)
jaa, frågan är ju hur jag och evanja kommer klara att ta oss från Bromma till Nacka... haha, vi får se helt enkelt! ;)
Spelade i alla fall nyss lite på min efterlängtade (tro det eller ej...!) fiol.. Gick rätt bra, spelade med mammsen igår, vilket gick helt OK..
Bachs dubbelkonsert för 2 violiner (fioler) i D-moll 2a satsen, en fin skapelse tycker jag, och framför allt rolig.
Haha reaktionerna jag fick sist jag la ut en "låt" som va klassisk va rätt frääna, haha "lyssnar du på sånt!?" "varför har du börjat lyssna på sånt?" haha mm, jag är uppvuxen med det, men den roligaste o läsa va nog när jag hade lagt ut Mozarts Kanon, och någon anonym skrev "är du kristen" haha :)
Och för er som undrar, nej, jag är inte kristen

hand me the world on a silver platter

Sitter med familjen och kollar på My Sweet 16 haha och vet inte om jag ska skratta eller gråta ;) asså de e en tjej som suuuuuuuuuuuger på att sjunga och kan inte göra det om inte hela publiken är helt knäpptyst, ehm, haha man vill ju ha lite respons? men nej. Och jag kan ju säga att hon sög fast dom va tysta haha x)
Här är låten hon försökte sjunga:

Alicia Keys - if I aint got you

Lördag bloody lördag

Det är Lördag idag. Härliga lördag :) Alla som känner mej vet nog om att jag åket till älskade Stockholm imon med söta Evanja :) De kommer bli as najs! :D Träffa vänner, shoppa, käka ute, åka med (hatade) stockholms trafiken haha aa, vi kommer ha det bäst asså!
Kommer kanske lägga in nåt förprogrammerat inlägg här, men de känner jag kommer bli helt random isf, så vi får se :)
Bild kommer senare :)

hon låter den svida

Sitter och redigerar bilder jag tog för nån vecka sen.. aa ja, samtidigt varvar jag det med att läsa en berättelse om en tjej.. Kan inte undgå att tycka synd om henne.

"Hon fäller en tår, låter den svida mot hennes hud, låter den rulla en bit ner på hennes kind för att visa henne att hon fortfarande lever. Att hon känner. Där efter torkar hon fort bort den och kollar upp för att försäkra sig om att ingen såg det. Ingen får se henne svag, att gråta är svagt. Att gråta är att känna, känna smärta"

still waiting

det verkar som att du jobbat ett långt pass... närmare bestämt typ 30.5 timmar

om hon slöt ögonen


"Hon är det här partyts ljus och han brevid är så stolt att ha henne nära"

i had a dream

I had a dream my life would be so different from this hell I'm living, 
so different now from what it seemed now life has killed the dream I dreamed.

hon har bytt slummen mot champagne

-
Jag förstod inte då men jag ser allt klart nu. Ni tror jag har glömt men jag minns det som igår. Jag har inte glömt, jag ser det tydligare varje gång jag tänker på det. Det lätta bytet, den glada minen, all den uppmärksamheten. Jag förstod inte då, men jag ser allt klart nu. Jag kan inte släppa taget. Det går inte. Jag lever med det varje dag och ni vet inte ens om det. Att jag skulle glömma är att be döda stiga ur graven och dansa lite, innan de sakta går till vila igen. En del av mig dog i det ögonblicket blickarna möttes. Men det visste jag inte då, men jag ser allt klart nu. Ni tror jag har glömt men jag minns det som igår. Glömmer gör jag aldrig. Inte det. Aldrig.

Pärlan

hörde nåt som kom springande, och helt plötsligt ligger det en katt på tangenterna och mjauar :) nu har han förflyttats till knät ist :)
men aa, det visade sig att snörena i min tröja är lite mer intressanta än jag är ;)

snyggsnyggsnyggsnygg

asså jag måste verkligen bara säga vad jag har tänkt hela dagen, FY FAN VA SKOLAN TAR SLUT PÅ EN!
Man märker verkligen att skolan suger musten ur en! Men i alla fall. Tillbringade mesta tiden i teknikarenan och metodrummet :)Kul, även om jag inte kan göra så mycket med min arm.
(btw, så ska jag skälla ut min idrottslärare imon! :D) Nu ska jag snart ta mej en lång dusch (även om jag hatar att duscha när jag är hemma själv...) och sen bah chilla hela dagen, kanske försöka hitta GREASE och kolla på den :)

klart de är vi

"kompis" fotot på  oss kom idag :) haha jag ser ju ut som värsta jubel idioten, men annars tycker jag om bilden, SPECIELLT EN VISS DIELLEZA GASHI är VÄÄÄÄLDIGT söt!!!!!!!

guess what

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

16 år på marknaden

sitter och typ SKRATTAR IHJÄL mej! haha asså jag dör här, "liten snopp, stor snopp, liten snopp stor snopp" x'D

a hard day


så mycket bättre




sitter och kollar på "Så mycket bättre" reprisen och typ förälskade mig i dom här 2, blir säkert några till sen, men aa, än så länge :)
Asså Lasse Berghagen, haha en sann favorit! :)

Söndag 24/10 2010


bild från i somras



Highland Cathedral 


Sitter och lyssnar på musik som vi ska spela med kåren. Highland Cathedral är en av alla låtar vi övar på, dock UTAN säckpipa.. haha aa, hemskt ljud, men ändå fräänt ;) Ska även skriva ihop ungdomsråds protokollet och skicka till ordf.
Idag är det btw en vecka till och och Evanja åker till Stockholm sjukt najs :) ska försöka träffa så många jag hinner av alla känningar där uppe :) aa, vi får se hur det blir.

i've got no time left

the kooks - seaside

Lily Allen (cover) - Naive

låt dom prata

"och han somnade bakom sina solglasögon Och drömde att han inte behövde nån Och när han vaknade satt en lapp i hans panna "Du vet väl allt om ingenting, din jävlasopa". "

8

haha kör på en sån där "mystisk" rubrik idag :)
Har fortfarande träningsverk i mina axlar, men det är bättre, geggade in en massa ZON salva igår, så det är faktiskt liiiiiite bättre :)
har hunnit duscha och håller på att fixa mej nu, hah ska sälja godis sen :) japp..

om 200 år ska mitt minne leva kvar

3 helt random bilder från både nu och då :)
-
Gymmet va grymt najs idag asså, jag tror  fan jag ska flytta dit! Så sjukt jäääävla najs! :D asså jag och sofie va lite lata idag så vi körde inte arm/rygg idag, men å andra sidan sprang jag lite mer än vanligt :)

Grease






haha aa, asså dom 2 första klippen är från Grease, eller ja, de första e ju såklart en parodi, men aa, det håller vi på med på teaterlektionerna i skolan på ESV i alla fall :) Den sista, är bara en kul låt som Sofie skickade till mig och vi typ dör åt hela tin x)

if i could choose what to dream aboute


åkte hem tidigare från skolan idag, hade en sån JJJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVULSK mensverk. Asså verkligen hemsk! nu har jag i alla fall sovit och mår lite bättre.. min jävla mage e rätt pajas asså.... men ja ja :)

igår va jag hos sjukgymnasten, bara sådär btw liksom :) Skulle kört på ackupunktur (stavning?) men jag ville inte, så jag fick sätta på elektroder på axlarna och de va så sjukt skönt, kändes lite obehagligt först, men man vänjde sej :) De kändes bara som "vibbrerande massage" :D sjuuuukt najs! ska tillbaka om en vecka och då får jag förhoppningsvis låna med mig en sån hem! :) ååå härliga tanke!! :D

somtimes old times is the new times

"jag saknar alla gånger jag ramlade, skrapade upp knäna och fick en anledning att krama alla som stod mig nära riktigt riktigt hårt för att visa att jag älskade dem"

godnatt puss till alla älskade

jag vet ärligt talat inte vad jag hade varit utan mina vänner. Alla vänner jag har kvar från högstadiet och 9mu och alla nya fina vänner jag har fått här på gymnasiet. Jag hatar egentligen att hänga ut mina känslor öppet och klaga över hur jag mår och sånt, men jag ska faktiskt inte klaga den här gången. Jag ska hylla. Hylla alla er som gör min vardag till nåt speciellt, alla ni som utgör den där lilla guldkanten varje gång man kollar lite extra. Ni som alltid finns där och hjälper, stöttar, bara finns. Jag hoppas verkligen ni vet vilka ni är, jag har så mycket att säga, men inte som jag känner passar att lägga ut för hela världen att se.. men i alla fall. Jag älskar er och är så tacksam för att jag fått träffa er. 
Vist saknar jag (ärligt talat) högstadiet och 9mu, allt vi gjorde, alla konserter, alla låtar vi lärde oss utantill och skivorna vi spelade in som aldrig blev bra.
Men samtidigt är det så härligt att bara få börja om nu. Att kunna ändra på de små detaljerna som jag så länge stört mig på. OP10 är så fin klass, jag tycker verkligen om oss och stämningen vi fått till. Även om jag inte är med och dansar (ännu hehe :D) på helgerna så tycker jag om er.
.
.
Dit jag vill komma är att jag är inget utan er, och jag vill inte mista er för allt i världen.
jag vill inte skriva ut några namn, men ni är några speciella, mycket fina. Ni kan ju ta åt er!

och för dig har jag låtsas och dolt mina tårar

minnen

looking longer down the road

bild från förra sommaren i stockholm 

Om 2 veckor är jag och Evanja i Stockholm! :D längtar gör jag verkligen, och sen är det typ bara 5 veckor till jag åker med familjen och fam. Spencer till GRAN CANARIA!!! åååååååååå :D
sitter och funderar på om jag pallar ut o springa eller om jag ska försöka klämma in ett pass på gymmet på onsdag också... hmm, och torsdag? vi får se :) haha isf får sofie komma med haha x)
ska spela lite gitarr nu, sen kanske på konsert med nån montettkör i karlshamn och sen blire nog hem och sova :)

In memory of you

you heard me cry you heard me tell you 'boute the things that I wanted you to know. Then you looked me in my eyes and said don't ever let them hurt you. You were my hero, you were the light in the darkest nights, you were my savier you showed me a path to a safer side. You always just sat there with your beautiful smile and watched me entering your room. I do remember when you used to kall me just yours, just your favorite little girl, just your favourite little girl. You were my hero, you were the light in the darkest nights, you were my savier you showed me a path to a safer side. But now youre not here, no now youre not here, now youre not here any more, And now youre not here, now youre not here knocking on my door. I never will forgett those days when we were looking through your stamps, just you and me forever, ever and ever because You are my hero, i love you like i allways did before, you are my savier you were the one who always opened up the door

jag skrev en låt till ditt minne


i veckan har jag jobbat lite med en låt som handlar lite om min morfar, eller ja, ganska mycket ;) Lotta ska få höra den ikväll och säga vad hon tycker :)
Aa lotta kommer alltså hit sen, för vi ska ha en liten fiskpinnemiddag :D fett najs :)
"ta oss en fiskpinne och ett glas rött" haha :)
Beroende på vad lotta säger och så, kanske jag lägger ut låten sen, vi får se helt enkelt, tror inte det, men kanske :)
Nu ska jag fortsätta städa, äte tortilla chips, dricka bonaqua (skogsbär) och städa :)

i just miss you





God plzz pray with us and lets hope we will get a good life - i dont belive in god but i belive in life

in the deep end

sitter och "läser" engelska boken nu, i skolans bibliotek... eller aa läser.. parallellt med FACEBOOK! :D de e fett najs, får veta lite av vad som händer, eller inte haha ;)

planerar helgen nu :) lutar mot "tjej kväll" med gamla muare :D

Karlsnäsgården

dessa bilderna får sammanfatta min lilla tripp med kåren. hmmm.. haha asså sista bilden är så intärn hehe (a)  men kul hade vi, eller hur lotta? ;)

a beautiful mess

nu drar jag och mamma mot en rephelg med kåren. Kommer nog bli kul, som sagt får vi se om det blir bilder eller ej ;)

music lightens up the soul

Efter som jag inte är på skriv humör idag får ni bild  braiga låtar istället. Imon ska jag iväg vid 9 (på morgonen) och sen ska vi iväg och spela med kåren. Kommer nog bli kul! Kvällen kommer vi i alla fall spendera i dimman! ;) haha vi får se om det blir bilder där ifrån på söndag, men jag måste ta med kameran dit.. haha :P (och mitt arbete om huden + bältros! ;O... )

sista låten är en klar favorit! så vacker













dreams are made for dreaming


to far away from where i want to be

imon ska jag och sofie träna igen. då jävlar, asså jag har ett mål ju, som jag nog nämt innan här, men i alla fall, jag är inte ens i närheten! ;O

i'll never talk agen



inga ord. så jäävla bra helt enkelt

Justin Biber?

asså jag vet inte om man ska tro på det eller inte, asså det kan ju lika gärna va ett skämt, men va?
Ne inte okej!




tränatränaträna....?


före träningen

efter träningen

hahahaha aa juste! så såg vi alltså ut före och efter gymmet idag.. spooky, haha men aa, jo i alla fall, nu ska jag snart äta, det är därför inlägget blir så cp och stressat, efter maten blir det kår, men dock inte mycket spela efter som de gjorde ONT SÅ IN I HELVETE (rent ut sagt) på kulturnatten. 
Blir nog ett inlägg senare ikväll :)

Puss

bältros


myspys på  att sitta och plugga (dock inte cellen som det är på bilden) nej men skämt å sido så pluggar jag på lite av varje, sitter och läser om huden och lite om bältros som vi ska redovisa på måndag. KUL! eller nåt sånt,
nej men jag trivs med det, även om bilderna är sjuukt äckliga.
(Klicka på bilden så tror jag den blir större ;D)
uppdate: okej, större blev den inte, eller inte så mycket, men aja, pallar inte ändra nu ;)

latin

Aliquando et insanire iucundum est. Det är mitt absoluta favorit citat på latin... Eller ja, jag har faktiskt flera stycken! Okej, kanske låter det lite smånördigt att säga att  jag har många favoritcitat på LATIN, men aja, det låter så fint tycker jag :)

som till exempel, om jag ska tatuera mej ska jag ha en not och texten Aliquando Et Insanire Iucundum Est (ibland är det skönt att få vara galen) eller Dum Spiro Spero ( så länge jag andas hoppas jag).

aa, typ där ska det va, men jag vet inte, tror inte det kommer ske, men isåfall vet jag! :)

Dum spiro, spero

jag har ändrat lite med bloggen nu på förmiddagen, sen ska jag till Asarum och fira min farmor :)

vi får se hur länge bloggen existerar, men ja ja, jag har fått ordning på menyn och lite andra småändringar :)

som kjolen på en gammal dam



Jag har ont i huvudet. Men snart ska jag till Karlshamn och spela fyrverkerimusik. 
Hoppas innerligt att det blir bätte i huvet innan vi spatserar mellanmarsch genom hinsetunneln. 
av hela mitt hjärta faktiskt.

På den bilden ser man btw hur kort mitt hår är. Usch jag trivs inte alls bra i detta korta.
det känns som att jag är typ 90 och rynkig och huden bokstavligen hänger på axlarna, men ändå envisas jag med en kortkort kjol som knappt täcker röven. 
Så avslöjande känns mitt hår. Ungefär. inte kul..

känslorna smyger sig på

a friend once told med that there is always a little truth behind "just kidding" a little curiosity behind every "just wondering" a little emotion behind every "I don't care" a little knowledge behind "I don't know" And a little pain behind every "it's ok" ♥


nån stans längst in i hjärtat tar det emot, gör ont, känns fel att jag inte vågar.

ive got all i want, but you




(för att visa hur "kort" mitt hår är tog jag med denna bilden)

(redigerad? haha nejdå? (a)  )


puss på min nya jacka och mitt "nya" och lite för korta hår. FINT!

RSS 2.0