the feeders club


some good shit

.

the sound of my voice

.
Det var det jag hade att säga. inget speciellt. lite smått pinsamt. men skit i det. här bjuder vi!
btw. rullar INTE på R:en

det första jag gör

när jag kom hem idag var klockan 6. JAg käkade lite pasta som pappa fixat till och sitter nu och ska plugga lite svenska/medicinsk grundkurs. Jobbigt? yes!

om jag inte lever imorgon

jag vill åka iväg nu. jag vill ta allt jag äger och har och bara flytta. Så jag kan få börja om. Jag är värd det
.

(Medevi)Sophias kompis Melanie tävlade i melodifestivalen i Lördags! (Love Generation, nr 8 tror jag) häftigt! Jag känner inte henne så, men ändå, kan tänka mig att sophia röstade som fan. Och hur konstigt är det då? När tjejen har en sån pipa?

don't belive in peter pan, frankenstein or superman

Queen får mig alltid på bättre humör. Mest för att jag har så mycket glada minnen till dem. Å alltså, some days i just love it! Men i alla fall. Magen är bättre, jag har kollat på 2 filmer á 2 timmar var, och hunnit spela lite killgame. Skit kul. fast det heter inte killgame. haha! kan ni gissa vad det är? nej
-
queen, make my day. please




would you feel the same

jag kommer inte gå ut idag. Jag ska inte visa mitt ansikte för världen. Mitt självömkande ansikte. Det är nämnligen så att jag tycker lite synd om mej själv idag. Har jävulskt ont i magen. Därav det ledsna ansiktet.
Att ha ont i magen tar en del på krafterna, har jag märkt,trött sur hängig och ledsen är jag idag. Det tar på krafterna att tycka synd om sej själv på det här viset! Men jag får i alla fall känna att jag lever, oh det är ju alltid något? ;)
-
-
-

i en framtid längre bort

jag fick nyss en väldigt otrevlig upplevelse. Inte alls okej. känns inte så bra, nu när jag tänker på det.
Det innebär i alla fall att jag tar (minst 2) power walks imon och ska försöka fortsätta med att gå/springa så mycket jag hinner med skolan som högsta prio. Fan det blir jobbigt det här, men bättre än inget.
Leva på bara frukt i några veckor? låter bra!

just to kill my thoughts

.
O M G. jag dör verkligen. haha! men ja. nu ska jag träna upp mina skills på brödernas dödarspel :)
skit kul med tv spel ju. Varför har jag inte kommit på det tidigare? (bara för att det är kul betryder det inte att jag är bra påt)

just a litte something

idag har jag faktiskt rört på mej igen (: tog en power walk på 45 minuter, innan frukost dock, kändes superb!
med frisk luft i lungorna gick jag genom svängsta och lyssnade på musik, riktigt jävla högt. hah, riktigt jävla bra gjort.  yees...
Jag har även bakat till mor min som ska ha lite väninnor över på puts-kalas ikväll.. (vilket går ut på att de putsar sina skor till kåren, dricker vin, äter mat och snackar skit ;D som kvinnor ska, om man tar bort det där första haha)
Just nu? sitter med handuken i håret och funderar på vad jag ska klä mej med idag hehe.. Jag har en massa kläder, men inga jag vill använda. BRA! .

en natt. en saga. en dröm

.
sprang ner och hämtade kaffet. Nu är det kört. Nu somnar hon aldrig den där flickan. attans!

I dream of you all night

.
.
.
.
Nattmusik.

I'm looking for love this time

.
Jag tror jag har gått och blivit muskelknutte. Jag kände muskler under fettet på magen idag. Tänka sig. Det finns muskler där trots allt. haha!
Till och med Lotta bekräftade att jag har magmuskler. Framsteg fröken Hansson! :D

call me when your'e on your way over

ursäkta men vafan. wonderbar!

sounding hopeful but its making me cry

.

I wont

jag ser alltså ut så. nu typ. aa, fast jag är inte så tjock som jag ser ut och va på bilden. Det är min icke tighta tröja som hänger ut där bak i ryggen och jag som svankar lite. tydligen. jag är inte så tjock i alla fall.
Snaet kommer lotta. Eller ja, om typ en timma. Vilket betyder att jag ska ta bort tvätten från golvet och bädda min säng.

en kyss från en främling

jag har bakat idag. En kladdkaka med kladd på. haha, yes, fudgeglasyr hette det. Sjukt gott. Mitt lördagsgodis mitt i veckan. hehe (a) man måste unna sig lite ibland. Ibland.
Nu ska jag i alla fall tvätta håret, räkade lägga det i grytan där fudgen var innan jag hälde det på kakan. Så ja. Jag har kola i håret. Kul.
aja, Lotta kommer hit sen och så ska vi ha det trevligt och så. Imon blir det kanske IKEA med familjen, annars inget. .
Btw. puss på att vi har ett litet äckeldjur som knaprar på listerna och springer i väggarna. har låst in båda katterna i huset så att dom tar musen/råttan (som jag förmodar att det är) innan den når mig! haha
.
lesleys söta voffe

när allt blev som vanligt låste hon dörren och grät

ärligt talat. Hur många såna här bilder hittar man i arkivet? ärligt? tagen 1980-någonting. Å I love a lot! Morfar är han med handen vid pannan och skägg. Alltså. Så  härlig var han. Jag ler och märker att en tår rullar ner för min kind. En enda. För morfar. I tiden.
Morfar, Din traddition, Min framtid! ♥
.
Ingrid Michaelson - soldier

i've wasted every day

känner mig helt såhär,, konstig idag.
Jag vart ju ute och sprang (faktiskt typ 60% av tiden) / tog en power walk i det fina vädret, men ack. Så fel det kan bli. Usch vad det gör ont i mina lungor och luftvägar. Fy, är den tecken på dålig kondis eller vadå!?
Trodde jag skulle bah drunkna i mig själv där ett tag, kroppen blev plötsligt jävligt tung (överkroppen och armarna) att hålla upp så jag kände för att bara slänga mig i snön som låg längst vägen. Men nej. Jag traskade på och tänkte "ja, det kan väl minska nån kalori eller nåt i alla fall" så jag fortsatte.
Saken är den att även om det känns förjävligt i mina lunogr och det låter som att jag har fetaste jävla rökarhostan så känns det så jävla skönt att äntligen komma igen. Vi trimmar ju kropparna för beach -11. I år ska jag lyckas.
Jag ska va den snyggaste 17åringen på stranden! så det så. Annars är det jag som beställer hem en våtdräkt! haha.!
Nu ska jag i alla fall typ chilla ett tag vid datorn och sen blir det nog sängen igen. Text, text, text. Kul?
.

love is a feeling i've thrown into my closset

jao, skittrött är jag idag. Låg och läste i typ 3 timmar igårkväll, för jag ville läsa ut den där jävla boken, "små citronder gula", den är rätt tråkig om du frågar mig. Förutsägbar liksom.
Ja, i alla fall, vaknade vid halv 10, och ska käka lite nu typ, sen om nån timma (man ska inte träna direkt efter maten) ska jag ut och gå/springa. Fett med najs. Japp, tror det blir en runda antingen upp till mormor (med en rejäl omväg) eller blir det att bara irra omkring lite och se vart man hamnar haha!
Men ja.. Jag har alltså inte alls tid att sitta här egentligen, men uppenbarligen tog jag mig tid ;)
.

reload

drar fram violinen istället i väntan på kameran. Fan att det ska ta sån tid, men egentligen, vad är det jag väntar på? jo att få skämma ut mig några korta sekunder, yes. yes it is. haha kom igen!

en video på min röst

på begäran laddar jag kameran och torkar håret i väntan på videoinlägg. kul va?
ne inte särskillt jag håller med :)

in the big black office

.
haha ni skulle se mej nu asså. kritvita ben med gåshud, svarta shorts, pappas gamla Sweden tröja, haha jag måste nog visa den. Så jävla kaxig. Och självklart är håret uppsatt i en tjock äcklig knut och yes, osminkad och fräsch är man med. Såklart.
Aaa ni skulle se mej nu asså haha!

jag slutade bry mig för ett tag sen

Jag är inte kristen. Nej, jag tror inte på Gud. Även om jag å andra sidan respekterar de som gör det.
Att gå i kyrkan och lyssna på en lång predikan är kanske inte världens roligaste, men i kyrkan kan jag tänka på allt som jag aldrig annars tänker så mycket på. Tex. morfar, mitt liv, hur jag är i andras ögon, ja jag får mig en takeställare. I kyrkan.
Jag älskar fina psalmer. Finns det något bättre? Att en varm sommar dag gå till Medevi Kyrkan, den vita fina, svala som alltid finns där och bara sitta, för sig själv, i en bänk med ryggen mot väggen och fötterna rakt ut lagda till rätta på sitsen för bästa komfort och läsa. Ta en psalmbok och läsa. Att kolla på texterna och försöka nynna fram mellodin. Åå, att gå på en morgonbön, sjunga något fint, kanske inte med så många andra, men ja i alla fall.
Eller varför inte, leda morgonböns allsången? ja, det är inte illa.
Men jag är inte troende. Faktiskt inte. Eller kanske lite ändå? Jag tackar Gud för att han ger mig alla fina dagar på jorden, men vet att han inte skapade den. Och varför ska det vara just en Han? Gud kan väl lika gärna vara kvinna? om det nu finns en Gud vill säga.
Jag har inte läst bibeln, och kommer inte ihåg ett smack från konfan, men vad gör det?
Kyrkor är fina, dom är så fridfulla på något sätt. Man kommer dit, sätter sig i bänken och bara är. Även om det inte händer så ofta. Men ändå. Att ta med sig en psalmbok, leta upp en fin text och drömma sig bort.
Ja det är härligt. Även för en som inte tror på Gud. De allra flesta texter i psalmboken kan rellatera till så mycket mer än Gud.
Det var det jag ville säga. Att jag inte är kristen, men ändå tycker om mycket som förknippas med "kristendomen".
Yes, så är det.
-
anledningen till att jag skrev hela denna långa texten var just för att jag fick ett sms innan idag. Angående mitt halsband. Konstigt nog.. Musik betyder så himla mycket för mig så ja, jag hängde dit min G-klav också på halsbandet. Men ja, i alla fall, efter en diskution igår fick jag alltså smset "vafan harru ett jävla kors runt halsen om du inte är kristen för? Onödigt som fan ju"

uppdate

jag är inte nörd längre, dom klämde bakom mina öron och gav mig headache. inte okej. tack för det.
-
GLADLÅT nummer 1 just nu
Christer Sandelin - Naked number one

naken vid min spegel

tänkte visa lite vad jag har på mig för ovanlighetens skull :) byxor från GC, linne/skjorta - h&m
.
yes. Idag är jag nörd. Ett tag i alla fall.
.
Btw, massagen var GUDOMLIGT SKÖN! yes, nu blir det bara att vänta till mamma kommer hem och sen kommer Familjen Åkesson :) trevlans döu!

08.57

yes, vaknade alltså 3 minuter innan min klocka skulle ringa, och den är så snäll oh soft i början så det var ju liksom inga problem att snooza en gång bara för att jag kan liksom ;)
steg upp vid 10 över och har alltså varit vaken en halvtimma. Redan uttråkad.. ;O
ska nog gå ner och baka nåt, får kanske besök i eftermiddag och aa, jag är tydligen den enda som kan ;)
.
om 2 timmar ligger jag btw på massagebordet! så det så, ååh soft! Kan ju säga att det behövs! lite vardagslyx såhär på lovet :)
.

i'm back baby, i'm back

"jag saknar alla gånger jag ramlade, skrapade upp knäna och fick en anledning att krama alla som stod mig nära riktigt riktigt hårt för att visa att jag älskade dem"
.
måste erkänna att jag saknar färgen på mitt hår. sjukt mycket.

im that girl

-
helt jävla ärligt.
Jag är tjejen som inte blir bjuden, hon som klarar sig själv.
Jag är tjejen som sitter hemma, det tjänar inget till att fråga.
Jag är tjejen som alltd ler mot andra, är artig och vänlig, men som inte backar en millimeter för att ta en fight.
Jag är tjejen som alltid finns till hands, för att göra andra nöjda.
Jag är tjejen som inte får följa med, hon som inte behövs.
Jag är tjejen som blir tagen för givet, för jag aldrig ställt några högre krav på livet.

jag vill leva i nuet

-
Idag ska jag fortsätta fixa lite småsaker som inte blev färdiga igår, och ev gå ut en runda och greja lite till skolan.
En vecka till sen blir det tillbaka till skolan igen. Usch, jag längtar faktiskt inte men det ska bli kul o komma tillbaka till vännerna :) yees. Ska stänga ner datorn nu och försöka hitta lite motivation (:

a little bit of this and a little bit of that

-
om jag fick välja en annan kropp att leva i skulle det lätt va denna snygga människas. Usch, ja, om det ändå vore så väl. Jag menar, hur jävla snygg kropp har hon inte!?

cause baby i'm no player

-
-
Nu ska jag putsa mina fönster och  min spegel garderob. kul.

look at me


tittar på gamla bilder och jämför med nya. denna är snart 5 år gammal. Tänka sig va tiden går fort! Nynnar samtidigt på texten
-
"look at me there has to be, something more than what they see. Holesome and pure oh so scared unsecured i'm just tryin' to be me"

jag låter henne vila i frid

yes, en kvinna avled på "jobbet" i fredags.
I lördags var jag på jobbet. Söndag med. KMS hade konsert, men jag missade den.
Igår jobbade jag till 4, sen var jag barnvakt till 6 veckor gamla Majken.
Sött!
Idag har jag bakat och ska förmodligen inte göra så mycket mer. Ledighet är skönt!

jag vet vad han vill ha

.
ska dra mig upp mot "jobbet" nu, börjar 10.30, slutar 19.00, alltså en lång dag! Eller ja, det är ju 8 timmar, vilket är ganska normal arbetsdag, men det är jobbiga tider, det är en massa som händer under dagen ju. Haha, men jag ska inte klaga! jag är nöjd med det, det är bättre än skola iaf!

jag vill ut. ut och resa. bort

.
.
.
.
.
aa, jag saknar att få resa iväg. Tyskland, Tjeckien, Danmark, GC, ja, om så ens upp till Stockholm. Jag vill ut, ut i världen, inte förskrumpna till ett litet russin-skal här i Svängsta.

I've been changeing faces

okej. min lediga dag.
sova till halv 9, done! skolan vid 11, done! lifebutiken, DONE!! (glatt humör på det alltså!) Gå till bellevi, nej, blev att mötas vid city gross istället, men ja, done! åka hem med mormor done!
.
så, R kommer om nån timma eller tvåå.... yes, jag va i alla fall på H&M också och köpte mig 2 tröjor, eller ja, en skjorta och en annan tröja. Finfint!
.
Så. Nu ska jag plocka bort kläderna från golvet, ta min brusare och ta det lite lugnt innan R och bröderna kommer hem. Här vare livat!
.

dont you ever feel like you're less then perfekt

Jag saknar mitt gamla jag, och gör allt för att mitt nya ska bli så likt som möjligt.
-
samma låt en gång till, men den är så jävla bra. just nu.

to do, tomorrow

yes, imorgon då. Nu ska jag alltså visa min lediga dag, helt öppet, så alla får se hur ledig jag ska va..
  • sovmorgon till ca halv 9
  • till skolan runt halv 11
  • springa bort till life-butiken i stan och fixa en grej (:D å det kommer bli så bra!!)
  • gå till Bellevi
  • åka hem med mormor
  • gå hem från mormor, vilket helt beror på om jag ska träffa R eller inte.
  • gå till mormor igen
  • baka gluten- och laktosfritt till mig och mormor
  • läsa i svenska boken (små citroner gula) och skriva frågor
  • läsa lite i medicinskgrundkurs boken
  • försöka få liite tid att bara va och typ slå mig ner framför tvn eller nåt sånt
  • sova(!!) för på lördag ska jag vara halv 11 på jobbet.
Vem var det som sa att jag skulle va ledig?
-
bornholm 2010 med musikskolan,

somliga går med trasiga skor

har haft fullt upp i veckan med jobb, spel, medicinsk grundkurs och svenska.
yes, det är jobbigt, men fy fan va trevligt jag har det på apun, faktiskt. Första dagarna var verkligen pest och pina, men ja, det är bra nu! söta tanter och gubbar, och trevlig personal!
-
Imorgon är jag LEDIG! ska dock jobba lördag, söndag och måndag innan jag blir ledig igen..synd. he he
-
bjuder på en bild för jag är på bra humör idag.

I miss you

.
if I could, you know I would visit you in heaven every day ♥

Min favoritplats

om du inte fattar, klicka här

26, tvåa sexa

jag är sjukt rädd för spindlar, ormar, sprutor, möss, råttor, mörker och ensamhet. Yes, det är det. fy fan asså

favorit.

kan erkänna att jag har faktiskt inte någon riktig favorit eller så. Men asså Lasse är guld värd när man behöver lyssna på nåt man kan känna igen sig i.

jag har väntat på ett regn

vet inte varför men jag tycker jag ser ut som någon annan, asså liknar nån. +kan ni se nu att min näsa ÄR sne?
Det är sånahär inlägg det blir när jag inte har något att göra. Kul va?

i stormens öga

perfekt - pink

welcome to my closet

då jag fått en frågan om min garderob jag har städat idag ska jag visa den lilla skönheten. Spegeldörrar. 2 stycken stora stycken som förflyttas i sidled. Sött.
på högra sidan hänger alla mina skjortor, min kavaj och min unieform. Inget mer. i lådorna ligger t-shirts & linnen i den översta, långarmade & tunna koftor i den mellersta och träningskläder i den understa.
-
bakom vänster dörr hänger alla mina (till viss del) oanvända flickiga klänningar, jeans och skärp.
i lådorna ligger underkläder, tjocka tröjor och tights. i nedersta ligger pyjamasar, tjocka tröjor och lite andra random kläder.
.
thats it. my wardrobe is like this. Skulle dock behöva byta ut lite skit, men det får jag ta när ekonomin tillåter. Alltså inte just nu

jag har skrutit med allt jag inte har

jag har träningsverk. I mina lår, på baksidan. Det känns lite när man har suttit stilla ett tag. Jag övervinner träningsverken med att storstäda. Dammsuga, rensa garderoben, putsa fönsterna, organisera om under sängen. Men vart fan är "små citroner gula"!? Jag vet inte.

Det här får mig att gråta

sorgliga filmer, fina filmer, när jag tänker på morfar, fina låtar, kompisar som är riktigt jävla snälla helt oväntat.
Yes that's it typ. kanske nåt mer men aa.

it's time to change

jag fick från ingenstans motivation till att gå ut en liten runda igår när vi hade ätit hos Armin. Den lilla rundan jag tänkt mej skulle bara bli ca. 2 km. Rundan jag gick blev ca. 6 km. Känns fantastiskt bra idag, har bara lite skoskav men jag är lite stolt faktiskt!
Det var liksom bara att fortsätta gå, hade jag inte haft en tid jag skulle passa hade jag nog gått ett varv till ;)
Idag blir det där emot inget gående tror jag, utan bara some pure chillin' ;)

att le är att gråta fast tvärt om

Jag just nu. Ska (äntligen!) ta på mig mina armband igen och så. Gå ner och käka en bulle ska jag också, jag är sjukt sugen. Kan inte bestämma mig om jag ska ha håret uppsatt i spänne (luggen) och om jag ska fästa det i nacken så det bara svallar ner på ena sidan. Yes, svallar. Hah, kul. Nej vi får se hur det blir.
Jag ska i alla fall äta min bulle först

who's laughing now

.
jag vill ha sommar nu. så jag kan tjäna lite pengar och träffa alla jag bara träffar i Medevi. Jag vill ha sommar så jag kan njuta av livet fullt ut och göra vad jag vill när jag vill.
Jag vill ha sommar så jag slipper leva som jag gör nu.

dreams are made for dreaming



efter ett uppehåll

jag har jobbat röven av mig. Nej det har jag inte. den är kvar där den satt innan med, men jag har inte arbetat så mycket fysiskt på flera år! om ens det. Äldrevården är inget att skoja med kan jag lova!
Idag ska lilla familjen hansson till Formvägen och äta middag. Alltså ska jag snart börja fixa mitt hår. Inte för att jag ska göra mig fin för dom, utan för att jag behöver känna mig fräsch efter denna veckan med kräk, bajs, hostningar, möten på "jobbet". Ja, det kan behövas!

behöver jag verkligen säga

att det här får mig att må bättre?

hon får alla att smälta

.
Inatt drömde jag att jag var Tony Irving. Inte alls okej enligt mig. Men aa, haha jag fick i alla fall vara dans dommare. Konstigt nog va jag typ tsm med David Hillenius? aaja, sjukt kanske?
Idag börjar jag först 10.30, därför kan jag sitta här och chilla lite. Ska gå om 50 minuter.
Chess spelas i mina högtalare och jag ska strax gå ner och äta :)

få mig vilja hänga med

.
Lars Winnerbäck - Timglas

funny when you're ded how people start listening

känner hur mina händer fortfarande luktar rök sen jag var ute och hjälpte en boende med att röka. alltså höll hennes cigarett och tände och så. Trevlig kvalitetstid kallade hon det, mysig tant det där.
Nu sitter jag och funderar över Feriejobb inom landstinget i sommar, ska nog söka i alla fall, andra perioden så att jag får spendera den fina delen av sommaren i Medevi. Dilemma!
Ska försöka få bort röklukten från händerna och äta lite innan jag ska till stan och spela lite. Det blir nog bra.
.

RSS 2.0