Jag vet att du hör

Just nu, när jag sitter och skriver detta här jag plattången i ena handen, packlistan i andra och timbuktu i öronen. Japp, men när det publiceras hoppas jag på en fin dag i Karlskrona! :)

Du vet vad jag känner

Förhoppningsvis är det eftermiddagskonsert i medevi nu om en kvart. Jag där emot, är i Karlkrona med 2 små tjejer och har det kul, hoppas jag..
Medevi brunnsorkester

en dag på barnens gård

Vilken tur att mobilen. Finns! Dock tänkte jag bara berätta att livet leker, jag är på barnens gård och solar och småtjejerna badar. Kan livet bli mycket bätttre? Haha, ja, jag kunde ju varit ett år äldre med ett glas vitt, men det kommer det med. Det finns en tid för allt!

Jag hoppas att olika olyckor händer

Idag är alltså dagen då jag enligt planeringen ska till Karlskrona och vara barnvakt, vilken tur att dom är här ifrån så jag slipper tåg! :)

Hälsa till satan vi hörs

Sommaren 2009 skrev jag och en tjej vid namn Sophia Bergholm en liten låt. Den heter så mycket som "the funny looking girl in the sun" och den är fortfarande aktuell alltså. Sjukt kul har vi, hon och jag, lika galna båda två.
-

Blixtar prickar dig

Efter som detta, liksom alla andra inlägg nu är tidsinställt, vet jag inte alls om bilderna passar med vad dagen har att erbjuda, men det är så det är. Har jag internet så kanske jag slänger upp nåt annat med :)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten


Vad som än händer

har verkligen fastnat för sjukt olika låtar nu på sistone..

.
Lite sådär gott och blandat eller nåt

mobilblogg

Hej mina vänner! Just nu så ligger jag i soffan och lyssnar på fett random musik som strömmar ut från aktivitetsfältet där midsommarfirandet hålls. Jag väntar med såänning på om vädret ska hålla upp, vilket jag verkligen hoppas! Dock så är det inte så värst varmt, så det är jacka på som gäller idag! :) Ja, det var väl det. Allt är skitbra och. Jag njuter av varje sekund! :) kram!

att marken du går på, går sönder

Japp, Midsommar då alltså? Absolut! kan inte skriva nåt kul alls, bara att vid klockan 3 ska det resas midsommarstång och innan dess är det en liten marknad här och en jädrans massa folk! En riktig fröjd! Det kommer alltid 1000 tals folk, även om det kanske låter mycker, men det är sant! Folk som kommer med sin picnick korg. Mycket mysigt! Och jag ska väl förmodligen ha tagit kontakt med friendsen där då, så kanske kommer det bilder på det med! :)

jag hoppas, jag drömmer

Nu bör jag vara på väg upp, eller kanske framme, beror på när vi kommer hemifrån. Jag ska ju alltså till medevi, men denna gången är det bara för ca 5 dagar, då jag ska med några därifrån till Karlskrona och passa deras söta tjejer. Japp, men ändå, jag kommer inte komma hem förrens typ lördag/söndag v.28, (v. 25 nu) alltså typ 17 Juli eller nåt sånt då jag ska jobba.
Hoppas att jag hittar en internet lösning snabbt som faen i medevi och så att ni får lite pics från vad som händer :)
2 bilder från midsommarafton 2010. Hoppas det är uppehåll i år med! Faktiskt ett väldigt fint firande!

att våga berätta

eftersom jag inte har den blekaste aning om hur jag kommer ha det med The Internet uppe i medevi, så kommer det ploppa upp sjuukt random grejer här i bloggen, som jag ska tidsinställa :)
Jag hoppas ju i alla fall på lite internet, och kanske en och annan mobilblogg, vi får se, inget är omöjligt, men det finns ändå ett lugn utan dator och tv som man hela tiden springer till. Faktiskt, man är så beroende, och sen helt plötsligt så MÅSTE man sysselsätta sig på annat sätt, visst det är tråkigt ibland, men oftast så är det jävligt chill!

osminkad och helt naturell. Japp, skönhet eller odjur, avgör själv!

whar are you doing in the back of the club

jag har plockat ihop kläder för min nästan 3 veckor långa Medevi-semester. haha, känns som att jag har tagit fram hela garderoben, men icke! det ligger lite grejer kvar! Dock känns kläderna lite "höstiga" eller kanske lite "våriga", inte särskilt somrigt att ha med mer tjocktröjor och långbyxor än shorts, byxdressar, klänningar och linnen.. men men, svensk sommar var det ja!
Men nu då? När jag bara ska ta fram alla skjortor och andra hängande tröjor som ska med, så sätter jag mig jälvklart vid datorn, men ska nog snart dra mig. blir nog att kleta in kroppen i en riktigt härlig lotion, igen. Sen tv och så hörs vi nog inatt, om jag inte kan sova. Eller snarare, imon! :)
btw, SÅHÄR (<- länk) mycket liv har jag just nu. haha, satte in det som en bild, ville inte ha ett superlångt onödigt inlägg, nae, för det har jag ju inte redan jobbat ihop? ;)

när allt dethär är över


men baby om det ändå var så enkelt

Alltså är det bara jag eller går tiden så jävla fort hela tin? Nyss var det ju påsklov och jag och lotta planerade danmark? Men nej, helt plötsligt har det gått och blivit sommarlov, jag har fyllt 17 och imorgon ska jag till medevi. Alltså de känns helt sjukt. Det ska i alla fall bli skit kul att komma upp dit ett tag, o slippa allt här hemma :)
Dock ska jag till Karlskrona nästa vecka och vara barnvakt, så ja, det blir fullt upp nu i sommar. Men jag tycker om det!

är det dehär som är cape diem

jag planerar en kupp här i sängen. Eller ja, den ska snart genomföras. Jag ska skämma bort min kropp som fan idag, för att kompensera att jag ska åka bil i flera timmar imon!
Jag funderar alltså på att, duscha, hårinpackning och ansiktsmask, peeling, fixa fossingarnas välmående, sen blire nog lite bus på det och så nagellack och noppning av ögonbryn.
Kul att läsa om va?
sisata daorkonskapslektionen

the clothes


De två tröjorna, köpte en svart bustier (stavning?) också, men det är inget märkvärdigt med den liksom, en svart med lite spets från BikBok bara (länken går till en bild på google).
Sen vart det vita låga stumpor, men det vet ni också hur det ser ut va? haha, räknar med det i alla fall.
Nu ska jag (tro det eller ej) gå ner och kolla om tvätten är klar, har nämnligen lärt mig tvätta idag, sen ska jag nog fixa med disken, bara för att jag lärt mig hur diskmaskinen funkar. Stolt är jag nog. Måste nästan vara vuxenpoäng på det va? ;)
.
Btw, så vet jag att jag har en vän som bryr sig om mina sk. studier. Ville vara meddela att jag faksikt fick mvg på svenskan! Förmodar att repotaget vart bra!

when you smile with eyes filled with tears

jag kan lägga upp enskilda bilder på kläderna strax, men just nu sitter jag och skrattar åt olika klänningar jag "designar" på Nelly.com. haha asså, omg va fula. Det här var väl det närmaste seriöst jag kunde komma på. Haha, vet egentligen inte varför jag valde att tävla med den, men vad har jag att förlora? Tror ju inte att jag vinner, men det skiter jag i :)

dagens inköp

kom hem för typ 45 minuter sen. Klarade av att köpa upp mitt presentkort, dock lite synd att jag köpte just de plaggen, men jag är nöjd, men ändå inte? Äsch, jag kan ju säga som så att jag hade köpt typ 1000000 plagg till om jag haft råd. Blev en rea-runda på H&M också. Mycket bra!

living next door to amy

Inleder dagen med musik, ska nog till stan och försöka göra mig av med ett presentkort, haha det är faktiskt rätt svårt för en gångs skull.
Men i alla fall. För ovanligheternas skull ska jag lägga upp 2 av låtarna som spelas. Mycket bra.
jag gråter bara i regnet - Newkid
strip me - Natasha Bedingfield


people changes, and so do I

för exakt ett år sedan, alltså 3 dagar innan midsommar (med idag) så satt jag med en blondering i huvudet. Kändes bra då, lite gulaktig i nyansen, men ändå inte för gult för att se naturligt ut.
I år sitter jag med en ganska mörk färg i håret. "mörk blond" hette den visst, men hade jag tagit samma färg i ett annat märke hade den hetat typ nåt i form med "mellan brun". Japp.
Känns faktiskt hel okej att inte vara blond längre. Även om det skulle va sjukt näjs, bara för några dagar att va sommar fräsch, liksom, bruna ben, riktigt blondt hår (som mitt vart i slutet av förra sommarn) och bah gå runt med beiga, bruna och vita färger. Jävla fräscht, men äh. Jag triovs i mitt bruna hår.
Jag har börjat ett nytt kapitel. Jag har förändrats en hel del nu i 1an, men vad jag vet, är det bara positivt. Faktiskt. Och jag är inte tillräckligt med "svenne" för att inte erkänna det. Jag vet att jag mognat och blivit helt annorlunda mot för ett år sen. Ni kanske inte märker det, men I do, and I have to say, I love it!
.
It's a wrap, Bild på det!
notera vilka extreemt osmickrande bilder jag valt!

this one wont take that smile away

Funderade på att kanske börja städa innan, istället bakade jag kolakakor. Mycket bra med gamla hemkunskaps recept!

dagen efter en underbar kväll är värd att slösas bort


klockan närmade sig 1 och jag måste erkänna att jag var ganska..... trött heh



och såklart, mamma dagen efter haha!
.
Kvällen igår i bilder. Eller ja, jag har några bilder till, men dom är inte så roliga, mest intärna bilder :)
Idag är det i alla fall söndag. Härlig kväll hade vi igår, även om jag inte drack så mycket.
Har även noterat en tidigare oupptäckt fallenhet för vals och foxtrott. Fy va töntig jag är, men jag säger som jag gjort en gång innan. Ju töntigare, desto bättre!

en gång för längesen

en gång i tiden var jag den lyckligaste flickan på jorden. för 8 år sen. jag var precis som vilken tjej som helst.

sen dess har jag hunnit med att bryta näsan, växa på både brädden och längden, mist min bästa vän, mist min morfar och börjat 2 nya klasser. jag började 7mu3 på österslätt och i höstas började jag op 10 på vägga.

en gång i tiden var jag den vackraste flickan jag visste. men även det var för 8 år sen. Nu vill jag bara va, typ, som alla andra.

Jag vill ha det jag hade då. Jag kommer aldrig få det, men jag vill och drömma får man.


the feeders club once agen

känner torkan här, har inget att skriva om. Mår lite konstigt hela jag just nu, så därför är jag väl lite nedstämd och då blir det ju ännu svårare att komma på något kul att skriva om.. Men ja, i alla fall. Här har ni en video som ALLTID piggar upp mig.

sometimes unrecognized

gjorde ännu ett inköp på h&m idag, denna gången vart det endast underkläder. Mycket mycket bra. fick typ 6 par trosor för 200 kr. bra jobbat. Nu väntar duschen och sen kanske jag ÄNTLIGEN kan få en timma eller två i solen. Ja, jag hoppas det!

du kommer nog aldrig mer vara min vän

har suttit här typ hela dagen, men ändå inte. Känns sjukt drygt med dethära småkyliga svenne vädret alltså, för varmt för att kunna va inne, men inte tillräckligt för att kunna ligga ute och stekas, känner mej ganska gnällig, men det får man va ibland. Har ont i magen idag med, men har tryckt i mig lite alvedon under dagen så det är bättre nu :)
Imon ska jag kanske till stan och shop some more, vi får se helt enkelt, skulle vilja ha en levande blume i mitt fönster. Eller nåt sånt, vi får se :)
haha, för exakt ett år sen togs denna bilden. japp. blond, i ett förhållande och orolig över framtiden. Det var jag då.

spritt språngade galen

vill ni veta nåt kul? klart, jag skriver det även om ni inte skulle vilja.
Jag har shoppat today och asså ärligt talat. Jag är så jävla rea-kåt. haha asså. helt sjukt, så fort det är rea dras jag och alla gamla snåla tanter mot rean för att se om jag hittar nåt. Självklart hittar jag nåt!
Ja, i alla fall. Jag har fortfarande pengar över. Nöjd chey!
Köpte faktiskt en bus, en dricka och en liten sån riessenförpackning med typ 6 st i på ICA sen med. Helt okej.
lite snabb översikt här då alltså.. (storyn bakom nipplecoversen är sjukt rolig haha. Didde och jag kom fram till att man alltid måste ha ett paket hemma ifrall man skulle få för sig att ha tex en baddräkt + shorts. Traumatisk upplevelse lärde oss den läxan.. haha)
baddräkt/korsettaktig body/en "övertröja" - H&M + nipplecovers/jeansshorts - Cubus + nikiniöverdel/nederdel / tjocktröja - Lindex.

to answer your question

Fick en ganska onödig fråga innan. Blev faktiskt ganska sur, eller ja, arg. Svarar på den såhär:
.
Jag saknar förr, innan, då, Förut. Vännerna, livet, sakerna, skämten.  allt.  Det här är inte okej. Men jag är inte ledsen, jag är inte arg, jag bara känner inte för att låstas vara nåt jag inte är, jag är trött på det nu. Så är det.

changed planes baby

solen gick i moln så jag har ätit en halv minimelon, och så ska jag duscha. Japp. Ändrade planer var det ja..

dagar blir veckor, som blir månader, som blir till år

Lite synd att vädret är sssååååååååååååååååhhhhhhhäääääääääääääääääärrrrrrrrrr mycket finare idag än igår, men jaja, ska ut en stud i solen nu och sen har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra resten av dagen.. funderar på att kanske dra mej mot Karlshamn, men det blir nog imon istället.. Ja, jag vet som sagt inte alls vad jag ska göra :) Men är lika glad för det!
snart så, tänk, att komma till medevi är större än alla födelsedagar och julaftonar sammanlagt! Sick

17 år i staden där jag bor

Idag fyller jag 17, och vad här hänt so far?
Inte så mycket faktiskt, mamma och pappa sjöng för mig vid tio, sen har vi åkt in till stan.
Går inte in på presenterna, då det inte riktigt var som jag hade trott. Men jaja. Nu ska vi inte bli sura, jag fyller ju trots allt år! Om en timma kommer släkt och resten av familjen (nils och gustav). Kul!

ju töntigare desto bättre

känner mig lagom töntig som sitter och samlar ihop mina favortis marcher på spotify. Men fan va bra musik vi snackar om, om man nu gillar den shangern. Det är det ju inte alla som gör, speciellt inte när man är 17 och tjej! MEEN vafaan! vem är det som säger att jag inte ska få lyssna på min musik? Just det, många, men det SKITER JAG I! :)

high shool cadets

Har varit i stan idag, körde både dit och hem, det går bra nu.. typ.
Handlade på copp på hemvägen också, och här sitter jag nu. Ska bli spännande att se vad morgondagen har att bjuda. Jag fyller 17 och har verkligen inte planerat något alls typ, vet inte ens när släkten kommer. Kul. En överasknings dag alltså.
Nu ska jag ner och äta en macka och hjälpa mor att baka lite.
helknäpp bild på mig och Gustav från juldagen 2009. Sött!

för bara ett år sen


Här stod vi för ett år sen mina vänner, och vilka har jag fortfarande kontakt med? Inte många, men jag tänker ofta på hur kul vi hade, allt vi gjorde tillsamans och ja. Våra tre år va fina, inte sant? Med upp och nedgångar bland oss. Helt ok att gå vidare, men jag konner alltid ha kvar mina minnen från den tiden.
9mu3, det var tidet det

dör lite haha!

HAHA!
Jag fick nyss ett sms från min kära vän. Det lyder som följande:

Hej Vännen Min!
Jag har en mycket väl använd ♥gummisnopp♥ som jag skulle vilja bli av med.
Om du är intresserad som fan, ring mig. Om inte, ring mig i alla fall.
Om du inte ringer, utan åket till medevi eller vad det heter får du betala för den.
Just nu så är den blåaktig i färgen, var lila när den köptes.
Som sagt, billig ♥gummisnopp♥ (batteridriven) till salu hos mig.
Ska vi ta oss ett dopp med min ♥gummisnopp♥? 
Puss och kram! ♥♥
samma person skickade detta smset för ganska längesen, har bilden i arkivet.

ett hopp en tro en känsla

rensar ut alla kläder jag inte använder ur garderoben nu. Har gått från ett problem till ett annat. Nämnligen från att inte ha tillräckligt med plats i garderoben till att ha en helt tom låda som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska fylla den med.. Ja men jag hoppas på att sommaren bjuder på lite shopping och så så att den med fylls ut, eller vad säger ni?
en gammal bild, men jag älskar verkligen hur mitt hår såg ut här. Love it!

nothing more you need to show

Första kvällen på sommarlovet sitter jag hemma, den enda som är vaken, framför datorn.. Vilket liv va?
Nu är det bara drygt 2 dagar tills jag fyller 17 och om 2 veckor åker jag till medevi och stannar där från midsommar och 3-4 veckor framåt! Mycket trevligt tycker jag. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, stänga av musiken och sätta igpng en bra film. Själv. För att jag kan.
vet inte hur många gånger jag lagt ut denna bilden, men i alla fall. Medevi 2010 va bra. Medevi 2011 blir bäst.

skolavslutningen i kyrkan

,

.
Såhär trevligt var det på skolavslutningen idag! Satt på läktaren och blickade ut över ett hav av vita mössor.

nästa man till rakning

hej, tänkte bara säga att nu snaggar jag min bror. eller ja, vi var tvungna att ladda om den apparaten, för den dog. Snacka tjockt hår. Han har nu 7mm. ska bli ca 4 snart. Fint.
lillebabby hos spencers i lördags.

nu när ettan är över

kom nyss hem och gissa vad!?

JAG HAR SOMMARLOV NU!!
(ska dock på skolavslutningen imon för att spela, men vafan!)
Känns helt sjukt att ettan redan är över, vafan, vi började ju bara för ett litet tag sen!? Sjukt ju. Men fan va kul vi haft det!
rep inför GREASE på ESV.

nollningen i början, gravida hollywoodfruar var temat för dagen

ingen kommentar asså haha!

aa, fan va kul vi har med dockorna i metodrummet. alla borde ha en lektion där nån gång.


förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

När jag inte kan sova på natten, då tänker jag på dig.
När jag har som ondast och bara vill ge upp, då tänker jag på dig.
När jag är ledsen och behöver en famn att vara trygg i, då träffar jag dig.
När jag vill dra täcket över huvudet och aldrig mer komma ut, då kryper du ner bedvid mig.
När jag är som gladast, då är jag med dig.
När jag ligger vaken och tänker, på livet, hur jag vill ha det, vem jag vill va med.
Då tänker jag på dig ♥

nae, jag vet inte riktigt varför

Känner mig ganska sliten for no reason idag.. Men ja, det är väl bara one of those days, eller vad tror ni?
Jag ska till skolan imon, bara för att ära glassbåten med min närvaro.. Kul va? inte om jag inte skulle tagit en tripp på stan efteråt nej. Men det är planerna, och ja, tror jag ska skita i mobilen från och med den sekund jag kommer hem. Tror jag kommer faila. Men det skulle va sååååååååååååhäääääääääääääääääääääääääääärrrrrrrrr skönt!
fjäril ja hitta idag.

dagen blir natt, den hänger löst

asså shit. Jag tror jag tagit ut sommarlovet i förskott. Har redan lyckats vända totalt på dygnet och ja. Skola imon är väl inte så lockande, men ändå, helt okej!
skulle helt klart inte tacka nej till this boy. noep. inte en chans.

dölj era budskap väl mina vänner

sitter och lyssnar på lite timbuktu och oskar linnros, mycket bra!
Dagen har varit sjukt chill, dock vart det jävulskt varmt (30+ i skuggan) här i swingtown idag mitt på dagen, så jag har faktiskt mest varit inne och i skuggan, samt i bilen. Låter bra va? Japp japp.
Imon är det sista riktiga skoldagen i hela 1an. Känns sjukt att det redan har gått ett helt läsår!
Ska i alla fall ha sovmorgon imon, sen argumentera för djurförsök och ha betygsamtal. Blir förmodligen nääjs.

I hate to turn up out of the blue

om några timmar ska jag och the family till farmor och äta, tror vi skulle va där typ 4-5 eller nåt sånt. Japp, det spelar ju inte nån roll egentligen. Nu ska jag ut och dyrka solen ett tag, sen blire väl att dra på sig ett par andra brallor och off we go typ. Kul. Om 3 veckor är jag i medevi! :D
bild från igår, om man tittar noga ser man att jag håller Bonnie i famnen. (det lilla vita/svarta partiet)

annie get your gun

snacka om ond cirkel jag hamnat i nu asså..
Satt uppe vid tvn till klockan 1 typ och gick då upp till mitt rum i tron om att kunna somna typ dirr. men nej, har ont i mitt högerben (knäleden och höftleden) så jag kan inte sova pga det. Ju tröttare jag blir, ju ondre har jag, så är det alltid. Jävulskt jobbigt faktiskt. men ja. ska i alla fall försöka sova nu. Man kan ju aldrig försöka för mycket när det gäller att sova. Sova måste man, det är bra för kroppen. Det har jag fått lära mig i skolan.
.
uppdate: lyckades somna.. vid ungefär 04.30, fint!

look at my pictures

ser gravid ut, men NEJ, det är jag inte.


dagens middag. supergott!! grillat.. mmmm!

behöver jag säga mer om efterrätten?


haha omg jag dör. inte okej, gjorde typ 20 st upp och japp. testa det så vet ni hur det känns sen.
.
Skriver inte så mycket, övningskört 3 ggr idag, varit hos lesley och invigt min klänning. Bilderna säger det mesta

when the stars stop sparkle

Njuter till 100% av det häärliga vädret! så jävla härligt är det, bikiniöverdel och kortkorta shorts är det som gäller! (i hopp om att i alla fall bli liiiiiite mer gyllene i hyn, hah!) Ska gå ut igen så fort jag är färdig med mammas ljudbok som jag håller på att lägga in på hennes IPod. Det blir bra det här.
Ikväll ska jag med familjen till fam. Spencer. Kommer säkert bli mycket mycket bra mycket mycket säkert! (intärn skämt)  Ja, i alla fall, nu ska jag, precis som alla andra solkåta svenskar gå ut och steeka lite till. helt ok.
2009 på bryggan i medevi, gissa vem som har förändrats. både kroppsform och the mind är helt annorlunda. lite kul ändå

kasta ring, 100% efter ingenting

Vart en tripp till staden idag, köpte jeansjacka och ett par lite somrigare skor. Fint vart det i alla fall.
Nu har jag där emot inte shoppat utan jag har varit ute och kört. Blev tredje turen för idag, upp till åkeholm, sen vidare till mörrum och så hem igen, vad kan det bli 2-3 mil kanske? förmodligen, fast jag kanske har helt fel, vet inte riktigt ;) Anledningen till att jag kört så mycket idag är att min vän inte kom hit som han skulle, men vad gör väl det, vi tar det en annan gång! :)
gissa vad jag ska göra nu?

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Ännu en solig dag, känns lite hemskt att vad jag än gör så är jag lika blek, har liksom gett upp det där med att sola, ingen större skillnad ändå ju :)
Idag hade jag planer, men dom har jag inte följt än, så vi får se hur det blir med den saken. Vid 4 ska jag i alla fall infinna mig i Karlshamn city för fika med min fina vän Lesley Spencer. Blir nog bra tror jag. Sen ska vi väl se vad jag kan hitta på, ska försöka lura av min far 200 kr för mitt  MVG så jag kan se om det fins nån jeansjacka jag kan lägga dem på. Vi får se, det är inte svårare än så helt enkelt.

I'm done for today

hemkommen från friluftsgudstjänst och spelning i klockstapeln + johnsonsberg. Mycket trevligt, kan ju säga att trapporna i karlshamns klockstapel är INTE o leka med. Små, smala, branta och hala. Japp, det är dom, likbårar och lik-kistor fick man också vila ögonen på på vägen upp till toppen, men fan vilken utsikt alltså. Underbart!
Nu ska jag (tro det eller ej) putsa skor, sen köra lite. Tror jag.

cause you're the best friend that I've ever had

Idag har min vän varit här ett tag. Haha, min finfina bästa vän, han den där Richard.
Efter han stack åkte jag och pappa (med ena brodern i baksätet) och övningskörde, eftersom att jag är ny i ämnet blev det först parkeringen vid ABU, sen hemsjövägen (lite större landsväg), gick väl hyfsat bra tycker jag med tanke på att jag bara kör för andra gången nu ;)
Nu ska jag där emot inte sitta vid datorn halva natten för att vi är lediga, nej jag ska sova, sen ska jag upp vid kvart i 7 imon bitti och åka till stan och spela gudstjänst på johnsons-berg, följt av fika hos Lena Larson. Finfint!

RSS 2.0