A last goodbye

-aldrig mer i livet såg jag henne sen-


I know I waisted most of the time with you

I’ll never understand myself or know the reasons why in my bed alone at night I learned to be afraid to die my soul is frozen stiff inside my skin paralyzed by thoughts that I’ve let in
-


do you remember all the good times that we had?

Inledde dagen på bästa sätt, med en 45 minuters power walk (ja, idag igen!). fick mej några kilometer och det känns fantastiskt faktiskt. Känns som att jag laddat upp bra inför helgen i malmö med min finfina vän Sophia!
Nu ska jag duscha och sen blir det packning så jag kommer iväg nån gång.. Ska bli skönt att få annat i tankarna ett tag! Ja, i alla fall, sitter och lyssnar på Thomas den bästa Di Leva och sjunger högt Högt HÖGT med i hans finfina låtar, så jävla klockrena texter, om man läser lite mellan raderna.. haha
Så här glad blev jag btw när jag insåg att jag har skoskav..
såhär glad blev jag när jag insåg att jag har fått skoskav av mina träningsskor...
och såhär söt blev jag när jag tänkte på Sophia, haha.... ehm..

it's supposed to feel wrong

Hola folket. Dagen har spenderats i Svängsta, vart annars? haha, nej men skämt å sido.
Tog en promenad idag igen, det är faktiskt riktigt fint här i krokarna nu när det börjar bli vår, hur härligt liksom!?  Ja i alla fall, promenad på ca 45 minuter, sen blev de dusch och efter det kom Lotta och vi snackade mest skit och spelade lite fiol ihop, ska spela corelli konsert ihop och vi övade våra solistiska stämmor ihoo för en gångs skull. Lovely, så jävla illa låter det inte i alla fall. Nu är jag i alla fall hemma själv igen och väntar på att någon ska komma hem och underhålla mig. Tills dess - mer fiol (läs: mer tv tittande)

ändå ganska kul bild jag hitta på skoldatorn, rätt gammal med.. Togs väl i septemer-oktober nån gång

den smalaste tjockisen i stan

"du har aldrig bilder på hur du ser ut nu för tiden! är du verkligen smalare än innan? Du ljuger så du tror på det själv"
-
som sagt.. trevligt med positiva kommentarer! Eller vad säger ni? Nae, Linnea Hansson väger mindre nu är hon gjort sen åk. 7, hur stor är då sannolikheten att hon är smalare än hon va för ett halvår sen? Räkna själva. Ja, i alla fall, jag är inte här för att bevisa saker för er, utan för att jag själv känner för det. Puss på alla haters där ute i världen! Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ut en runda innan jag ruttnar sönder här på mitt rum.

DET BÄSTA AV ALLT

Mina nya ÄLSKLINGAR! blev helt såld när jag såg dom, så sjukt fräna, och SKÖNA! sick. shit pommes alltså.
-
-
-
........sa ju det!

det handlar inte om hur mycket du köper, utan hur många påsar du får bära allt i

-har inte någon rättvis bild på de oranga byxorna. Där av ingen bild. puss hej-

en dröm, en saga, för bra för att vara sann

Har varit med mamma i Växjö från 11 till typ 4, känns helt okej, visar imon vd jag fått av mor lilla mor. Just nu ligger jag med magknip i soffan.. kollar på Leif GW o försöker att förstå allt.. de e okej, trots magvärken.. Morgondagen har en massa att erbjuda och den börjar med bup, sen lunch med kära Lesley och där efter en vända på stan innan jag åker hem och så blir det barnfilm och gotte med Sara den underbara. Känner för att dra en filt över huvudet och dö lite, så så blir det nog. Ses folket.

osminkad och naken har man allt att dölja

Sitter och försöker få in en massa text i hjärnan, går sådär haha.. Arvid kommer snart hit och vi ska jobba lite på ett litet musikaliskt projekt vi har snickrat ihop, fett med kul faktiskt (bara för att det går så pass bra som det gör).. Sen blir det mat hos mormor och ja, det blir tacos (igen, haha) eftersom min familj tröttnat totalt på kyckling, och eftersom det enda jag gillar utom kyckling är tacos så blir det det idag igen. Har lite ångest från igår, men ska rätta till det under lovet :)
Har fått frågor om mitt hår.. ja det är långt, ja det är tjockt som fasen, ja det är länge sen jag klippte mej, haha JA det är SLITET som in i bombens granater och nej det är INTE LÖSHÅR! (har aldrig haft löshår och har inga planer på att ha det heller.) Puss.
before the visit at Lesley's place -

watch out for the dirt you've got to make it work

då var det igång.. hetsen alltså. Blir jobbigare än jag trodde.. Imon börjar jag med medicinen och sen får vi se vad som händer efter det..

-
Snart kommer i alla fall finfina Sara hit och ska få mig på andra tankar och då minsann blir det andra bullar på bordet. heh, ska snacka skit, käka middag och kolla film, det som tjejer gör bäst. Ha de folket!

jag får leva med det i all evig tid

Det vart ett jobbigt besök på bup idag. Nej jag skäms inte för att jag går där... Men ja, det var jobbigt att strippa ner i bara underkläderna och dessutom vägas, tyckte inte ombdet alls.. ja i alla fall, fick några jobbiga besked och aa, känner väl mest för att bara ligga hemma under täcket flera miljoner år, kommer dock inte att ske. Skiter i att tvätta bort sminket ikväll och går och lägger mig.

en dag som alla andra, fast annorlunda

skola. YYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! -eller? Nae, skulle inte tro det!
Har sjukt ont i magen (kan bero på mitt vaga matintag igår), känner att jag inte alls är särskillt pepp, på något alls, men känner att det är okej för idag. Ska försöka komma hem i vettig tid och sen sova! har fått mej ca 4 timmar sömn inatt, eftersom jag var hemma först 11. Fint det.. Ja, i alla fall, dagen överlåts i händerna av skolan (sjukt riskfyllt, men även det är ok)

söta tjejer på historia för typ LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGESEN

schindler's list

-
någon dag ska jag spela detta, och jag ska spela det vackert, så vackert att morfar gråter glädjetårar i himmeln. En dag ska jag klara av att spela såhär. Sjukt.

puss hej..

Jag går i tron om att EN ENDA LITEN POLLY skulle få mig att gå upp 10 kilo i vikt och få mig att se ut som ett monster. Jag är rädd att allt detta har fått mig att ändras. Jag märker på mig själv att jag inte är den jag en gång var, men hur mycket skiljer jag mig från mig?
-
för 5 år sen, när jag gick i sjuan, då sket jag i att äta, bara för att va cool, att passa in..
för 5 månader sen, då kunde jag äta ganska normalt utan att få ångest.
för 5 veckor sen började jag få ångest över vartenda liten smula jag stoppade i minnen..
Idag har jag ätit en halv sån "skopa" ris i skolan, lite bacon och pasta. Ändå, ändå smyger sig ångesten på..
-

det snurrar i min skalle

vad säger ni, ska jag lägga upp en ny bild varje dag i brist på annat eller?
nej skulle inte tro det. dock är det inte så gult som det ser ut på bilden, eftersom bilden togs i lördags.
Japp, ont har jag och det känns som att detta verkligen inte varit en bra start på februari för mig.. men jag lever och får nöja mig med det.

i jakten på lycka

klockan är ett och jag mår dåligt. Känner mig sjuk, har ont över allt, känner mig ledsen och nedstämd. Skulle göra allt för att ha en nära vän jämte mig i soffan, under filten som sa till mig att jag duger som jag är.  Haha, sure va.
Känner nog att jag skulle kunna få bättre, men man måste kämpa, och orkar jag det? Nae, inte i nuläget. Och varför är det mitt ansvar och ingen annans? Det finns alltså inga killar eller tjejer som kan ringa mig och säga att dom är hos mig om 5 för en chill dag för 2 vänner i soffan? Det måste va jag som bönar och ber andra? 
MEN. När någon väl frågar, vad gör jag? Säger nej. För att jag är rädd. Rädd att inte räcka till , inte passa in, inte vara den ni tror. Fan hörrni, nu är det jävlar inte långt kvar. Tänk om någon, någon gång kunde fråga hur jag mår och verkligen bry sig om vad jag svarar.. Det finns inte mycket att tycka om, jag vet, men det känns ändå som att något saknas. Jag vet inte. Det kanske inte finns något kvar alls av den riktigta Linnea? inget att älska.
nae, nu ska jag tillbringa en stund på träningscykeln istället..
-

when you let me go, you lost me

-
just det. sådär ja. då var det gjort. har jag tur så slipper jag Karlshamn på HELA sommaren.
hoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppas!!

man up bitches

Gissa om jag blev förvånad när jag vaknade idag och möttes av detta....
-
hej mitt vinterland? fuck.

en grön kind och en skadad nacke

-
bilderna tog igår på förmiddagen, därför är inte kinden riktigt så grön som den är idag.
Men det är okej, nu börjar det bli LITE bättre. Fortfarande sjukt öm och arg på stenstolpen, men det är bättre, svulnaden har gått ner i alla fall. Det är ju alltid nåt.

konstnadsfri kindbensförstoring.

hej jag heter Linnea och har ramlat.
.
för er skull tog jag inte nåt närmare kort på kinden. vet att några vill se, säkra på det?

ment for someone else, but not for me


it's a little bit wierd

är hemma och mår dåligt idag, eller ja.. jag mådde dåligt, men har lyckats få i mig en risifrutti som jag redan "blivit av med", känns bättre än i morse, men jag mår fortfarande ganska dåligt. Ska försöka få mig lite frukt eller nåt och sen blir det förhoppningsvis teorilektion på körskolan och efter det musikkår.. Kanske inte hela, men det beror på hur jag mår.
Japp, det var väl det, har en hel eftermiddag kvar framför tvn innan jag ska va i stan igen. Lovely.


gamla hederliga söndag, välkommen tillbaka

känner mig hängig idag, precis som igår.. kan bero på tabletterna, men jag är inte säker.. Här hemma har vi dessutom "bara" 17 grader innomhus, vilket jag tycker är ganska kallt jämfört med de 23-24 vi brukar ha..
Tog nyss en lång dusch, sjukt välbehövligt! (bara för att jag har köpt nya rakblad och älskar känslan av första gången med nya haha).. Jaha.. det var det. Har inte nåt mer att säga idag känner jag, har inte kunnat äta idag heller, så jag kan ju inte göra som alla andra och ta till matblogg som en nödlösning haha..
Kram på er alla! (hoppas mina trogna klasskompisar läser detta och fattar att jag vill kramas imon!)

in your fucking face bitches

var det någon som sa tjockis?

even if you saved me last time, it wont work agen.

tog bort texten eftersom jag blev ledsen av tanken att jag sänkt mig till någon annans nivå. Lika bra att låta det vara som det är och låta min tid gå till att finna nya källor för lycka. Puss hej.
-

att du kan va så jävla elak äcklar mig

fy fan för dig. fy fan. man håller vad man lovat, det är bara så. Man håller vad man lovat.
-
-

puss hej.

endast för att jag är så ofantligt snäll och har bestämt mig för att mitt nya liv började för en vecka sedan ska jag visa er mitt rum. Det är faktiskt färdigt nu, eller ja, det saknas gardiner, men det är för att vi ska köpa nya som inte är så färgstarka, eftersom mitt rum numera går helt i färgerna grå-vit-svart. Jag är i alla fall sjukt glad över att det finally är klart, och kommer förmodligen visa små detaljer i flera månader! Love.
4 av 5 bilder innehåller min morfar på denna väggen. från vänster: Jag och M, M, jag och M, medevi, M


RSS 2.0