Morfar

Jag har gjort det folket, det ingen någonsin trodde jag skulle våga. haha, jag har tattuerat mig! Stenhårt! Nu har jag morfar med mig överallt för alltid! Känns ofantligt bra! Jag slänger upp en bild eller två sen. Hörs!

Jul. 15, 2012

 
jag har lyckats dra på mig migrän, av värsta sorten, och mår illa som ja, jag vet inte vad. Känns som att jag kommer avlida när som helst, hela huvudet bara pulserar och det känns allmänt jättedåligt just nu faktiskt. Skit med. Det bästa av allt, vet ni vad det är? Jo det är att jag är på jobbet. Jag jobbar, usch jag vill bara hem nu, alltså inte upp till Nobis, utan hem Hem liksom. Till sväängsta. Vi får se hur jag mår sen för har jag lika jävla ont i huvudet ikväll så ska jag se om jag inte kan få åka med hem ikväll istället, för det går verkligen inte att jobba med migrän och magont. Fan om jag ska få nåt jävla IBS anfall med, nej jag hoppas inte.. Men ja, vi får se helt enkelt. Vi får se.

back agen

yes, åter igen är jag på jobbet. Min hemlängtan är utom denna värld och jag kan inte se annat just nu än när jag får åka hem på tisdag morgon/förmiddag. Ska bli så skönt. Egentligen skulle jag ju varit kvar till nästa söndag (alltså åkt hem på måndag vecka 30 istället för tisdag v. 29 som det blir nu) och jag vet inte hur jag hade klarat det asså. En hel vecka till själv. Nae, inte okej. Men ja i alla fall, snart har hela juli också gått och jag har "bara" 4 veckor kvar på jobbet, eller ja, 2 tjänstgöringsveckor om man ska vara noga.. hah, å jag längtar så mycket hem, efter min bil, min pojk, min lilla rebecka, min ida och inte minst min säng..!!!!

Ja, nu ska jag fortsätta jobba, kan ju kanske vara smart, så får jag lön för dessa avsuttna timmar också. Inte illa pinkat!
Puss hej

back to life

Har haft en helt fantastikt rolig helg hemma fylld med massa tid med pojkvännen, rebecka och ida. Mycket trevligt må jag säga!
Sen har jag fått en bil, haha, ja, om 4 år är den dessutom klassad som VETERANBIL... haha den är från 1986.... slå det om ni kan!
Nej, nu ska jag ta tag i jobbet igen så att inte chefen kan säga nåt sen.. Jag känner mig så lycklig just nu så det är nästan barnsligt. Nae, det är det faktiskt inte, men det kändes som ett bra ord. Barnsligt. Ja ja, vi hörs!

if the truth has been forbidden then i'm breaking all the rules

sitter på jobbet och borde inte alls hålla på med facebook och blogg och all skit jag håller på med, men det är inga gäster kvar att varken checka in eller ut och just nu är det jävligt dött över huvudtaget faktiskt. Men det är synd att säga. TA I TRÄ! usch, rätt skönt att inte ha en massa folk inne hela tiden, även om det hade varit skönt med lite sällskap haha.
Men ja, vafan, nu ska jag klappa lite på kassaapparaten och känna mig duktig. Vi ses hörrni. På torsdag kommer jag till Karlshamn. Puss

RSS 2.0