en ovanligt vanlig dag

sitter och är sådär lagom trött efter att ha spelat in musik i kyrkan med sophia nisse matte nils gustav och fanny igår.. Men kvällen slutade inte där utan drog sig sen mot kungliga och där däckade både jag och matte i soffan haha... hmm.. måste sett rätt kul ut med tanke på att vi låg med huvudena mot mitten av soffan och fötterna utanför haha.. ja i alla fall, nog om det. Nu ska jag duscha och sen blir det lunch typ.. och städning.. fan. Men men, thats life, vi hörs hörrni!

im sure this wont be the end of the film

dagen är finfin, faktiskt bra väder idag! Känns fantastiskt, nu är det sommar liksom!
det är 20+ i skuggan och ändå ligger jag inne med datorn i knät och fryser, sjukt! Ska försöka komma igång innan jag ska jobba i alla fall.. börjar 4 idag, ska väl förhoppningsvis gå lika bra, om inte bättre än, igår! Känner mig sjukt taggad inför ett eftermiddag/kvällspass. det är najs faktiskt, får se hur ajg klarar det ;)
Ska jobba till 9 ikväll så jag hinner få en timma ob också! haha, höjer lönen lite granna!
Nu ska jag i alla fall sminka mig och fixa håret, så jag har det gjort och kan ta det lugnt sen. Puss
saknar mina fina bröder!

friends will be friends, right?

Då var vi tillbaka på samma ställe som igår. Jag ligger här själv i sängen och väntar på att jag ska få klartecken och kunna ringa de få som hör av sig. Men men, jag har i alla fall fått en schysst första dag på jobbet, skickat en massa mail och kännt mej viktig. Fick en egen huvudnyckel så jag kommer in ÖVERALLT och lite sådär, det känns faktiskt helt okej! Saknar mina fina vänner at home dock... Hade gett hur mycket som helst för att ta hit dom hela bunten! Verkligen! Men ja, nu ska jag kolla på filmerna jag kollade på igår och sen ska jag sova. Det kan jag behöva. Puss hej
-
notera att jag bara valt de allra finaste bilderna på Rebecka (och jag) samt Ida.. hah! In your face!

forever alone

känner mig ovanligt ensam för tillfället, ingen att prata med, så det är ju TUR att det finns voxer att ta till kvällar som denna. Ska väl ändå snart sova, tog en tablett för nån timma sen så jag somnar nog på den snart om inte annat. hah, tills dess ska jag kolla på TORKEL I KNIPA. haha, dör  lite, så jävla kul. ja ja, vhäd skä man gjöura? inte mycket. Det har i alla fall slutat regna, så djuren i väggen har lugnat ner sej. Ses imon mina vänner. Ses imon.

Medevi 2012

Jaha, då är jag alltså i Medevi igen. 19 sommaren för min del och det känns både bra och sådär. Det regnar och är kallt, sådär, jag kommer inte träffa min pojk på 5 långa veckor och jag är själv fram till på tisdag eller onsdag. Annars leker livet, imon börjar jag jobba och jag ser fram emot detta! Ska bli spännande! Minst sagt. Ja ja, nu ska jag gå ut en sväng mellan regnskurarna sen ska jag kolla på film och sova. Yes, thats it. Vi hörs.

I did the unthinkable

Tänk er lyckan över att klara av ett sjukt svårt prov, och gånga den med sisådär en miljon så får ni hur jävla lycklig jag är just nu. 18 år har sprungit iväg och nu har jag tagit körkort och där med satt in första foten i vuxenvärlden. Känns så grymt bra. Blir att köra till skolan imon och så får vi väl se vad som händer :) ja ja, nu ska jag sova, puss på er folket!


that's why I took the time to write about a beautiful boy

Imorgon fyller jag 18. Shit folket, jag blir fan vuxen imon. Från och med då kan jag köpa mina ciggaretter själv, (förhoppningsvis) köra bil själv dit jag vill och ta hand om mig själv. Så gött. 18 barre är ändå en rätt stor grej.. för mej i alla fall. Ja, och icke att förglömma så får jag ju för fan gå på krogen! Morgondagen ser förjävla härlig ut och jag vet inte riktigt om jag är alldeles för uppspelt eller alldeles för uppspelt liksom. Precis som att allt blir annorlunda? Njae, eller? Skulle inte tro det hah. Men lite. Och lite är mycket nog för mig.

don't ever question if my heart beats only for you

jag har verkligen turen på min sida. Även fast du allt som oftast har munnen fylld med sneus.. Du är bäst, det har tagit mig 4 år att inse,  men så är det. yes.

emeli sandé wakes me up


-

-

-
tre av de bästa med Emeli Sandé.. men såklart finns det fler, t.ex. mountains, daddy och många fler!
Idag ska jag spela, spännande då jag har feber (men det säger jag inte! haha)
Nahe, nu ska jag smina mig lite lätt och sen beger jag mig. Ses folket. Ses

something old something blue

känner mig ovanligt fräch för att ha feber och världens förkylning.. men men, sånt är livet. Jag svettas och fryser om vartannat med typ 2 sekunders mellanrum, sjukt jobbigt.. på med onepiece, av med onepiece, på med onepiece and on it goes.. Ja ja, i alla fall.. Sitter vid skoldatorn nu, vilket är rätt omväxlande då jag inte använt den på typ en miljon år haha, min aa, kollar igenom gamla filmer från i höstas när datorn var splitter ny.. rätt kul..
haha, men ja, ska snart kolla film med min lille brür och sen blir det sova för mej. Hoppas på bättre väder imon så kanske det blir en tur på moppen med littlt brother. Vi får väl se! Hörs!

my very own Törnrosa at the ball

för hon är den finaste flickan i världen. Lesley på balen i lördags, så underbart vacker  tjej!
Har åkt på världens jobbigaste jävla förkylning så jag är hemma och mår dåligt idag. fan med. men men, sånt är livet ibland. Får hoppas det går över snart! :)

It all has gone to my head

Ligger och lyssnar på Griffin House och försöker sova lite.. Är så förkyld att jag knappt fattar det själv, hur kunde de bli såhär liksom? Feber och ont i halsen. Ingen vidare! Har övat fickparkering idag med pappa, de gick förvånansvärt bra faktiskt, nöjd tjej! Igår blev det en kväll med cider och cigg på bakgården hos rebecka sen en natt hos richard. Mys allihop! Nae, sova var det ja.. Hörs!


RSS 2.0