snart blir jag presentabel, och då gillar ni mig bäst

Sitter här med lila mjukisbyxor, neonrosa stickad tröja och målar nu naglarna röda för att det ska passa till kvällens tema/klädkod. haha, otroligt vackert! Tänkte dock måla halva naglarna svarta, gillar egentligen inte röda naglar så värst. Men ja, i alla fall. Ska köra om ca 45 minuter och sen kommer jag väl hem om 15 timmar eller nåt haha. Mycket lovande dag! Känner mig glad idag. Det är bra. Vi hörs hörrni! Puss hej!





en längtan efter det omöjliga

Har varit i Karlskrona idag och undersökt mitt öga eftersom jag har synpåverkan sedan i måndags då jag ramlade av heeesten. Inte bra, men jag verkade inte ha något fel på ögat, bara en form av whiplash (hur stavas det då? Lätt att säga, svårt att stava..) som för hoppningsvis går över av sig självt. Annars då? Jo tack. Det är bra. Konstaterade nu att mina pupiller fortfarande är gigantiska. Haha, det är najs. High on life. Ser ut som en haj. Eller ja? Va? Nej jag vet inte. Spårar ur....

(lite lätt GIGANTISK bild från instagram....)

hjärnskakning, precis som i Madicken

Börjar inse allvaret med hjärnskakning. Har haft otroligt ont i huvudet ända sen igår när jag ramlade av hästen, inte det roligaste kan jag meddela! Stackars lilla Ina, snubblade och så flög jag av och hängde efter henne med ena benet i sadeln och ja, panik! Usch. Men hon var så söt. Kom tillbaka och nosade på mig opch väntade hos mig. Finaste hästen!! Var inne på sjukhuset med nackkrage i ca 3 timmar och en timma utan. Kändes sjukt konstigt att ligga där och inte kunna göra något alls typ. Som tur är var mamma med mig och pratade lite så att de där 4 timmarna gick lite snabbare, haha. Det hela resulterade i en tur till röntgen och eftersom bilderna var bra så fick jag åka hem. 

 

ett hjärta som värker och tankar om hur allt kunde varit bättre

satt och filade lite på en låt igår. "Vi har alla hjärtan som värker, och tankar på hur allt kunde blivit bättre. En dag reser vi till månen, miljarder år av sten, förundras över allt jag blivit. Jag lovar att jag ska ge dig allt vad som är ditt tillbaka. En dag om många år. På månen"
Äh jag vet inte. Svenska låtar är inte direkt min grej, men just nu är det inte mycket som är det.. Livet, ja det rullar på. Jag har ett hjärta som värker och tankar på hur allt kunde blivit bättre, men vad hjälper det? Dessutom har jag tyvärr inga nya bilder att visa er så det blir ännu en bild från medevi. Puss och kram.

Lucia 2012

Hörrni! I år har jag blivit utsedd till en av 7 luciakandidater i Karlshamn. Känns roligt men samtidigt stressigt! 4 veckor kvar, sen ska allt sitta. Herre min skapare (eller nåt haha). Om ni nu skulle vilja rösta (jag antar att ni inte klipper ut ur tidningen och lägger på postlådan som alla andra pensionärer gör) så skickar ni ett sms till 72672 med texten KarlshamnsLucia 4
Jag är alltså nummer 4 och njuter som bara den av denna upplevelsen. Sjukt kul! Puss och kram

jeff buckley och ny skjortor

herre min skapare vad det har hänt grejer sen jag var här och busade senast! Har köpt balklänning, har festat hårdare än hårdast, träffat kompisar, träffat killar, träffat tjejer, gjort allt och inget, ridit och välkomnat lillebror och hans tjej till stallet. Känns bra. Idag är jag hemma och njuter av att jag är ledig. Andra dagen efter höstlovet. FINT DÄ! Puss hej, vi ses!

RSS 2.0