Hej nu är det fete fest

Som rubriken säger så är jag på väg in till stan för kanske inte fete fest men fest i alla fall.. Har en klockren festlista på spotify som jag och rebecka satt ihop som heter hejnuärdetfetefest så där av namnet :)
Ska bli skönt att få slappna av och dricka och va sig själv, haha usch jag låter ju som värsta alkoholisten.. Jaja, så kan det gå. Hörs!


vi kommer aldrig vidare

Känner mig nåt så otroligt ofräch så jag vill bara spy på mig själv lite för att göra saken bättre.. Ja, jag ska i alla fall ut och gå/springa en runda och hoppas att jag inte mår illa mer efter min runda. Hoppas hoppas hoppas!



My kind of love

Sitter i skolan och skriver på mitt projektarbete och inser hur sjukt stort arbete det verkligen är.. Har dessutom skrivit frågor till mig själv som jag inte kan svara på haha usch! Efter skolan ska jag träffa fina johanna och sen ska jag hem och plåga mig själv med att springa en runda. Hemska tanke haha..


När hela världen väntar

Alltså hur länge ska man vänta för attt det är typ en miljon hockeyfans ska hem!? Har varit i karlskrona på hemvärnsrep och samtidigt spelar karlskrona hockeymatch mot nåt annat lag vilket gör att det tar en miljon jädrans år att komma där ifrån haha.... Men nu är jag i alla fall på väg hem och allt är bra.

Sitter i bilen med världens bästa Äävid.. Yes folket, det blir inte roligare än så. Direkt hem och sova nu. Puss och kram


When the stars wont cry no more

Ligger åter igen i sängen och kollar på tv. 112 aina på tv6, känns inte riktigt som min grej men det är väl kul kanske.. Har haft en heldag i skolan och imon lär det bli samma sak igen, vi får la se. Nej hörrni, hörs imon mina vänner, puss och kram


what to do

Sitter hemma och funderar på om jag ska till hästen och chansa på att Cissi inte kan, eller vänta på svar från henne lite längre och hoppas hon svarar innan det blir för mörkt för mig i skogen. Får se helt enkelt. Idag har jag varit hemma och gjort absolut ingenting. Det kan va rätt skönt men mina problem med medicinbiverkning har ju inte släppt direkt. Det var dock ett bra läkarsamtal jag hade igår så jag kanske får sluta med just den tabletten snart! WOHOO! Men hörrni, vi hörs!

When nothing else matters

Vad händer ute i världen? I dono.. Jag har i alla fall haft en sjuk dag. Började med ackupunktur vid 11, sen när jag kom hem så svimmade jag på väg upp för stentrappan till huset så när jag vaknade iskall mitt i trappen med världens jävla pain i ryggen och nacken/huvudet var det bara att ringa sos och så blev jag hämtad av ambulans. Fick ligga fastspänd på en spineboard och med nackkrage i ca 3 timmar. Röntgen och diverse blodprov senare och jag åker hem med mamma. Sjuk dag. Imon ska bli bättre, inte så svårt att göra dagen bättre än denna.. Inte alls svårt..


One night only

Satt och lyssnade på musik som jag samlade på mig under högstadiet, närmare bestämt i 9an.. One night only slår som en blixt från klar himmel! Just nu är det soffläge som gäller för mig och min lilla kisekatt som uppvärmning inför sängläge. Tatueringen kliar som fasen och jag ska nog smörja in den lite, får se om det hjälper. Nej, nu blir det mer tv och så hörs vi imon. Puss


Even if we end this night

Sitter åter igen i fåtöljen, med katten i knät, och kollar på tv. Alla (mor far och katterna) sover utom jag vilket börjar bli nåt av en vana här hemma haha. Imon ska jag till skolan och ta igen lite jag missat.. hoppas jag inte behöver va där så länge.. men nu ska jag i alla fall va tråkig, ta en sista cigg och sen blir det sängen för mig alltså. Puss och kram på er!


Black magic

Nu är tatte nummer två på armen! Känns super bra och jag är nöjd med hur den blev, så fint på nåt sätt. Nu har jag både morfar och mina bröder med mig hela tiden, fint det!


There must be one more

Kollar på tv i sängen. Måste nog erkänna att det är det bästa på vardagskvällar som denna.. Och ja det var väl det jag ville säga. Puss och godnatt på er alla 45 stycken ;)


Ser du den som liten är

Har textraden "du älskar väl alla barnen men ser du den som liten är" på hjärnan och det verkar som att jag får leva med det ett tag.. Det är okej. Sitter för tillfället med en liten söt kisekatt i knät och kollar konståkning med mor min, helt okej trots min okunskap. Imon blir det i alla fall lite hemliga aktiviteter på dagen och sen åker jag mot furuboda med musiksällskapet och repar och imon kväll blir det lite ferre på rummet haha, bäst. Hopp, det var det det, ses folket!


Loosing all my friends for e second of love

Känner mig sjukt deppig och nere. Behöver börja träna igen OCH byta ut min äckliga gå-upp-i-vikt-medicin... Jag lever ändå på minnena från i lördags. Vi hade konsert med fetaste efterferren alltså. Feett värt! 5 cider och en tredjedels minttu. Värd kväll så det skriker om det! Dessutom har jag ännu en festkväll att se fram emot i helgen då jag ska på rephelg fredag till lördag. Nej, nu blir det sängen. Kram på er


Berättelsen om ett stulet liv

Jag var ju på presskonferens i torsdags, vilket ledde till en radiointervju och två sidor i tidningarna! Känns grymt bra och dom planerna som finns är jävligt balla. Berättar inget om det än, så ni har nåt att se fram emot, shit alltså. Så himla bra!


Presskonferens - done

Är nu på väg hem från karlskrona och en lång dag med presskonferens för en teater jag ska va med och spela fiol i. Känns sjukt bra och det är en hel del coola moments i teatern och den är sjukt gripande. Mellan himmel och jord heter den och spelas i karlskrona konsthall 4 och 5 april. Ser mycket ljust ut! Nu när jag kommit hem blir det först käk (har inte ätit på hela dagen, ändå rätt okej, inte ens hungrig har haft så mycket annat för mig) sen ska jag inta soffan för lite häng med katten innan jag och mamma styr kosan mot karlshamn och lite fiolspel i musiksällskapet. Känns bra. Ses!


Då vore jag presentabel

Den frasen är ur en snappsvisa har etsat sig fast i huvudet.. Då vore jag presentabel då gillar ni mig bäst.. Osv i tre verser till haha :)
Dagen har i alla fall bjudit på sovmorgon, finfrukost (mamma har köpt ett så finfint bröd!!), fiollektion, utskrivningssamtal, Shopping inför presskonferensen imon, middag hemma, div. Hästbestyr, och nu är det soffläge för mig! spännande morgondag med lite olika bestyr i olofström och karlskrona.. Och hur ofta går man på presskonferens liksom?
Mer om det en annan gång :) ses!


only for the bestest

 
 
Haha, vad säger ni, har jag börjat komma igång med bloggen igen, vad är detta? Japp, så är det nog, men jag är tråkig som alltid och har inga bra bilder, nepp, så kan det va.. Vill inte visa hur äcklig jag har blivit på sjukhuset eller nåt sånt hah. Idag är det i alla fall tisdag och jag ska klippa mig vid 3, innan dess blir det en pw och dusch. Känns så otroligt skönt att kunna gå ut och gå när jag vill, hur långt jag vill. Frihet! (Det borde gå att köpa den känslan på burk, fan jag mår ju bra! Dessutom behöver jag sommar typ.. nu!) Jaha, nu ska jag alltså byta mjukisbyxor mot räningstights och sen bär det av, satsar halvmilen idag med, precis som igår. Ses! :)


Sophia, jag saknar dig!

Otroligt bra känsla

Ja hörrni, på onsdag blir jag utskriven från sjukhuset men jag är hemma från och med idag ändå på permission. Känns så bra! Nu kan jag äntligen göra vad jag känner för igen. Idag blev det en pw på 70 minuter och efter det gjorde jag och mamma hemgjord pizza, lovely! Nu blir det sängen.. Seas!


everything you thought you knew

känner mig sådär lagom söt idag.. Tänkte att jag skulle ut och gå en runda men min motivation till att göra nåt över huvudtaget är liksom rätt så liten om man säger så..
Istället har jag städat mitt rum, men det måste bli en långrunda sen med, annars ruttnar jag ihjäl innifrån och ut. Usch, jag är rätt off at the moment men jag hoppas att jag kommer igång om ett tag. Senare idag ska jag först till mörrum för att jobba lite med mitt projektarbete, eller ja, jag ska dit och måla med de gamle fina tanterna. Sen kommer min farbror och hans fru på middag, pappa ska laga lammstek!!! MUMS! Nej, hörrni, vi hörs!


RSS 2.0