varför vill du riva ner mitt stängsel

 
Dagen började klockan 07.00 då min praktik satte igång för andra veckan. Känns bra. Vid 10 ringde chefen från sölvesborg och svarade positivt på mina frågot angående sommaren. Får mitt schema i början av nästa vecka så det känns bra. Jag fick sluta vid 13.30 då jag inte mådde helt hundra och det enda som var kvar var APT. Nu sitter jag hemma, har duschat och ska snart köra bror min till stan och jag ska till Alexander en stund. Hoppas alla ni har det bra och är lika glada som jag! Puss på er! 
 

Bästerestaste mamma




Wienerafton




Undre bilden är jag på genrepet, dock 30 minuter innan blåset skulle gå på så jag roade mig med att ta fula egobilder i spegeln i källaren haha. Fint dä. Övre bilden är jag lite innan konsertdags. Fick användning av balklänningen igen, riktigt gött! Kände mig lite överfin men alla tjejer, kvinnor, tanter i orkestern var uppklädda med färgglada långklänningar så det var okej ändå. Även om jag ser gravid ut i klänningen. Måste gå ner de där "medicinkilorna"... Känns inte bra dethär. Men. Det löser sig det med, det gör det alltid. Yes. Men nu ska jah försöka sova. Puss och kram på er alla!

Wienerafton 40 år

Idag har jag alltså spelat konsert för en fullsatt stadsteater här i Karlshamn. Känns bra att det var så många som kom och jag är nöjd med min insats, jag vet att morfar hade varit stolt, jag spelar ju numera på hans fina trombon. Pappa var snäll och tog några kort under konserten, tyvärr var många suddiga men här är några.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repetition

Ikväll har jag varit på rep med misiksällskapet inför kommande konsert på fredag. Känns än så länge sådär låter inte så bra som man hade velat men samtidigt vet man att alla skråer sig när det väl gäller sen. Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött och ska upp tidigt imom. Puss hej!



Känner mest...




friends will be friends

 
Jag är så otroligt tacksam för att jag har alla mina nära och kära som alltid stöttar mig, no matter what. Känns så bra att veta att vad som än händer kommer de där underbara människorna inte försvinna ur mitt liv som så många andra gjort. Jag har typ 3 kompisar här i karlshamn. Inklusive min fina pojkvän. Alltså 2 kompisar kvar. Det är i alla fall så det känns. Tänker inte nämna några namn men jag tror de som vet med sig att vi snackar och umgås ibland känner sig träffade. 
Jag har visst alltid varit tjejen som haft mer kul med killar, haft mer killkompisar och umgåtts minst lika mycket med killar som med tjejer. Men det har alltid funkat för mig. Eller ja. I min (fina) klass OP10 var vi ju bara en kille till en massa tjejer så då var det som det var, men det är nog inte så många från klassen som kan säga att de "alltid finns vid min sida" som de en gång lovat. Men jag är absolut INTE bitter. Jag är glad. Och så längtar jag till medevi och mina kompisar där. För där vet man, alla känner alla, alla ställer upp för alla och alla är bekväma med att vara sig själv med alla andra. Så jävulskt skönt att kunna vara sig själv, helt och hållet, i typ 2 månader om året. Borde va så jämt..! 
 
Nu ska jag gå ner och se en stund på tv. Imon är jag ledig från praktiken så då ska jag sova länge (alltså inte gå upp 05.30) och sen till sjukgymnasten. 
 
Det var vad jag hade att säga. Puss och kram mina vänner (och övriga). 
 

Vardagsmys





Massor med kärlek

Jag vill verkligen bara berätta hur mycket jag tycker om min kille. Han är så fin, snäll, omtänksam, snygg, vänlig och massa mer såklart. Han är så himla finfin och jag älskar honom mer än jag någonsin älskat mig själv. Han får mig att må så bra och jag känner mig alltid älskad i hans sällskap. Åå. Sån lycka jag känner alltså. Puss



Tack

vill bara tacka alla som stöttar mig efter vad jag berättade i förra inlägget. Har länge funderat på att skriva just ett sånt inlägg men först idag hittade jag modet. Det känns fantastiskt att så många verkar tycka att jag är en stark person och det är också skönt att veta att det ändå är så många som bryr sig om lilla mig. Det är en fantastisk känsla må jag säga. Ha det nu så bra allihopa! Ni är bäst! Puss 



Att prata utan att tänka

Alltså jag har fått några frågor om min sjukdom och sånt så jag tänkte först slänga upp ett inlägg om det. Men. Jag vet inte om jag vågar, känns som att man lämnar ut sig totalt då. Jag får se. Ingen brådska känner jag


03.15

I skrivandets stund är klockan just 03.15. Jag mår prima igen, var lite ledsen ett tag men det gick över tack vare min fina pojkvän. Nu har vi precis städat klart (till och med dammsugit) och sitter i soffan och bara chillaxar lite innan vi ska lägga oss. Vi har förmodligen inte så lång stund kvar här i soffan, är rätt sleten om man säger så. Har ju varit vaken ett rätt bra tag nu. Men men. Nu ska jag inte ha mobilen mer ikväll. Puss på er! Hörs!

tredje gången gillt

 
jaha jaha, här sitter jag igen. Framför datorn iförd endast linne och trosor. Känns som att jag snart bör byta om till nåt mer presentabelt. Ska till Alexander om typ 2 timmar och innan det ska jag baka en liten liten liten kladdkaka. Hoppas det går bättre än det gjorde när jag och Lesley bakade i göteborg haha... Nu ska jag dra på mig mina snortighta jeans och gå ner och baka. Yupp. Hörs mina vänner! 
 

Finsöndag

Jag ligger just nu i soffan och lyssnar på mamma som övar. Låter lite enformigt men ändå somrigt liksom... Jag ska till mitt hjärta sen, som jag längtar!! Kanske blir fest ikväll men vi vet inte än, för en gångs skull hoppas jag att det blir det haha.. Nu ska jag gå upp och städa färdigt garderoben, ingen som vill ha lite kläder? Haha puss på er! 



Grattis mamma

Idag fyller mor år. 25 (läs 48 ) år och still going strong. Världens bästa mamma, hon finns alltid där om jag behöver henne och hon är så stark. Hoppas jag blir som henne sen...! 




Finaste bästa vän

 
Ni vet den där känslan man får i kroppen när man träffar någon som man saknat jättesuperdupermegamycket rätt länge. Känslan av att va lite nervös men ändå se fram emot just det så himla mycket. Att veta att även om man inte pratar med varandra varje dag så finns den andra personen ALLTID där för en. Så himla skönt liksom, som om man bara pausar när man inte är med varandra sen fortsätter man precis där man lämnat det förra gången. Man vet att personen finns där i alla lägen och dömmer en inte för något. Lesley är den personen för mig. Ända sen hon flyttade till Göteborg har jag saknat henne varje dag och så fort jag får chansen att träffa henne tar jag den! Jag är så otroligt tacksam över att jag har några riktiga vänner kvar ändå efter allt som jag gått igenom de senaste åren. Så skönt att veta att man alltid har en famn att falla tillbaka i om det behövs, att veta att om man behöver Henne, så finns hon där. När som helst. För hon är min bästaste bästa kompis, nu som då. Jag älskar dig tjejen! Puss och kram!
 
 

ilandsproblem

Haha alltså jag känner mig så jävla tjejig just nu. Har rosa typ överallt. Ofrivilligt. Haha, välte ut nagellacket nyss.. haha.. Så jävla klantig. Dessutom målade jag nyss naglarna trotts att jag håller på att spränga min urinblåsa. Är så kissnödig men kan inte knäppa upp byxorna ju... ÅÅÅÅ VARFÖR SKA DET VA SÅ SVÅRT!? Love my life. Yes. Puss
 

2010

 
Linnea i Medevi 2010. Känns som att det var igår jag tog domhär bilderna men nej. Det är 4 hela år sedan. Sjukt ju! Men men. Jag tycker om dessa bilder lika mycket nu som då så därför får ni beundra dessa bilder ni med haha. Nej men usch. Nu ska jag dra mig. Vi hörs hörrni. Puss och kram

How could I go the wrong way

 
Vad har jag gjort idag? Jo jag har bakat med mamma, varit ute och gått med mamma, varit hos mormor med familjen och snart ska jag till Alexander. Eller ja, snart och snart.. om typ en och en halv timma. Känns bra. Har fått gå ca 4 km idag, det är ju bättre än inget i alla fall. Nu ska jag kolla gamla bilder på datorn och njuta av Griffin Houses musik. Ljuvligt. Puss hej!

syskonkärlek

 
detta är ett tag sen, kommer inte ihåg men tror bilden är tagen antingen 09 eller 10.. Tänk vad alla tre har utvecklats till unga vuxna och om bara några år har ni med gått ut gymnasiet. Sinnes. Fattar inte vart tiden har tagit vägen!? Sist jag kollade var ni ju typ 13 bast. Absolut inte över 14. Och så har ni precis fyllt 17 och har börjat övningsköra!? WHAT!? Sjukt. Och jag fyller 20.. Också rätt sjukt..

tre år på så kort tid


2012

2013
2014
 
Ja men lite skillnad är det i alla fall. På nåt konstigt sätt känner jag att jag inte har förändrats så mycket men ändå en hel del. Konstig känsla som inte riktigt går att sätta ord på. Jag har i alla fall lärt mig att kämpa. Fy fan vad jag har kämpat de sista åren. Det märks på mig hur bra jag mår nu. Verkligen. Även om jag har mycket ångestproblematik kvar så är det mesta över. Jag har till och med börjat trappa ut mediciner! Kan knappt fatta det själv. I höstas höjdes medicinerna i samband med att jag blev inlagd och nu, ja nu, ska dom bort allihop om allt går enligt planerna. Och det hoppas jag verkligen att det gör. Skulle va så jävla skönt! Men ändå. Känns bra att ta medicinerna för jag känner ju att de till viss del hjälper mig. Det får vara värt väntan. Ja, så är det.

sommarform

 
Saknar formen jag var i i somras. Kände mig rätt bekväm med min kropp och så nu, under hösten har jag gått upp 8 kg som jag vet bara är  vätska egentligen men ändå. totalt 12 kg upp sen jag började med 2 av mina mediciner. Är så glad att jag ska trappa ut dem nu! Så trött på att vara fast i en kropp jag inte kan kontrollera. Kontrollbehovet är ju liksom maxat när jag verkligen inte kan kontrollera vad som händer. Usch, jag känner mig så stor. Ska bli skönt att komma tillbaka de där 12 kilona (som om det kommer ske. Har gett upp hoppet om det). 

Systrami

 
Har jag sagt hur mycket jag tycker om dig? Du är min bästa vän och har varit det så länge jag kan minnas.. Det känns så bra att ha någon man alltid kan prata med om allt. Har inte så många kompisar kvar men du, fina du, vet jag finns kvar. Att du bor i göteborg är ju inte optimalt för mig, jag saknar ju ihjäl mig! Men jag är så glad för din skull, att du verkar ha det så bra och jag kan ju erkänna att jag är lite (läs mycket) avis på lägenheten ni har där uppe! Nae men skämt åsido så är jag riktigt glad att jag har dig, i vått och torrt, nu, då, alltid. Du är den bästa tjejen jag känner och vacker är du med. Tänk att jag får ha dig vid min sida.. Vi ses på lödda syrran. Love you!

It can be a really long way back

 
Sitter ännu en gång framför datorn, men denna gången för att skriva SISTA inlämningsuppgiften! Så jävla skönt! Har några inlämningsuppgifer som jag måste ha hjälp med men annars är jag fan klar med hela sjukvårdskursen med! Så himla skönt! Nu ska jag snart käka, och sen vet jag inte vad som händer, hade tänkt plugga hela kvällen med men det behövs ju inte nu. Ååå lycka!!

Ännu en gång

Så ligger jag här igen. I soffan med en katt i knät. Fina Ester håller mig sällskap idag. Har hunnit vara en sväng hos mormor och fikat och så har jag pluggat. Känns bra att jag snart är färdig med skolan, som jag har kämpat de sista 3 åren liksom... Nu har jag typ 5-10 inlämningsuppgifter kvar och 2 prov i ett annat ämne. Kan knappt fatta det. Och så är det hur lite kvar som helst nu, känns så sjukt liksom... Men ändå skönt! Längtr tills skolan är över och jag får jobba! Nu ska jag fortsätta mysa med Ester och ta det lugnt. Jävligt lugnt. Puss och kram 




Redan vaken

Jaha.. Igår somnade jag halv 1 i soffan och kom upp till sängen vid 4. Jag vaknade för typ 45 minuter sen och kan inte somna om, känns rätt segt. Men men, vad ska man göra åt det? Fick prata lite med mamma innan hon stack så det är ju positivt i alla fall. Tror jag ska plugga lite och sen duscha. Får se om jag träffar Alexander idag, har inget bestämt. Puss och kram! 



Fina Lisa

Har precis kommit hem från farfars där jag träffade Lisa. Lisa är Lianes barnbarn och blir ju då min "låtsaskusin"... Född 98 har jag för mig och så grymt fin! Så skön att snacka med, riktigt mogen för sin ånder så att säga. Nu ska jag kolla färdigt Harry Potter med pappa sen blir det nog sängen för mig. Ha det! Puss och kram
Fina Lisa. Du är så fin tjejen!

You can just feel the love

Känner mig så otroligt lycklig lycklig lycklig! Det enda jag behöver är en fungerande kropp. Men det kommer. Jag lovar. Det kommer! 



dagens

 
Idag har varit ännu en slapp-dag. Alexander var här igår kväll och det var superdupermys. Som alltid. Nu har jag precis kommit hem från sjukgymnasten och har fått knät tejpat igen. Fan att det aldrig kan sluta göra ont.... Det är i alla fall klarblå himmel och 12 grader varmt, känns som en evighet sen det var såhär härligt väder. Men men, jag ska inte ut och gå som jag tänkt eftersom knät gör så ont... Får se om jag cyklar en runda, kanske upp till mormor, jag vet inte. Vi får se. Nu ska jag fortsätta kolla i mina fotoböcker. Det har hunnit bli 4 stycken nu. Favoriten är lätt den med alla studentbilder... Saknar studenttiderna med min klass. Vi hade så kul ihop ju. Nae hörrni, vi hörs! Puss och kram

today

Känner mig så jävla lat, är hungrig men orkar inte göra nåt åt det haha... Ska hämta alexander om en timma och sen ska vi till matvik och kolla nåt med hans farfar tror jag,  haha, noll koll.  Nu ska jag i alla fall lägga mig en stund i sängen och vila min rygg som gör ont och mitt knä som gör ännu ondare. Vi hörs hörrni!
 

silvertrombon

Natten spenderades hos mormor för en gångs skull, så blev hon och Totte lite glada. Alltid lika mysigt att vakna med totte jämte sig och bara gosa. Vid 11 var jag i karlskrona på samtal som gick rätt bra faktiskt. Över förväntan. Sen har jag hämtat mina saker hos mormor och nu är jag hemma och pluggar. Igen. Men men, jag hämtade också morfars trombon hos mormor (min är ju sönder). Spännande instrument att spela på, och mycket vackert att titta på. 
 

what would i do

 
hittade dena godingen på minneskortet till kameran. Så jävla fin, vet inte vart jag ska ta vägen. Hehe, sessy boyfriend alltså. Puss!
 

Bara när min älskade väntar

Ligger i sängen och vilar min rygg lite, och mitt knä med. Skönt efter en förmiddag med mamma på stan och nu har jag försökt lista ut vad jag ska ha på mig sen haha, känns svårt att komma på nåt liksom. Jag har ju så liiiiiite kläder haha, garderoben svämmar ju inte aaalls över eller så... Skämt åsido så har jag lite beslutsångest över dethär med kläder till ikväll. Inte för fint men ändå vårdat liksom haha, måste ju göra ett gott första intryck! Nae hörrni, nu ska jag spela lite tror jag. Ta hand om er! Puss och kram



She is not the problem

 
sitter och myser i tröjan jag fick av Alexander. Så himla jättemysig är den. Har inte gjort så mycket idag, har varit en stund hos mormor, sen en sväng om sjukgymnasten och sen har jag varit hemma. Skönt att slippa skolan i alla fall, fast jag har pluggat sjukvård ändå. Nu ska jag fortsätta plugga, lyssna på Mando Diao och mysa. Yes. Jag myser och pluggar samtidigt. Stört? Japp. Puss hej!

I wanna lay you down in a sea of roses

 
Har inte gjort många knop idag, var i skolan i förmiddags och fixade det sista med schemat inför praktiken sen gjorde jag färdigt arbetsmiljö och säkerhetskursen. Känns gött. Kan fortfarande inte ett skit om tex vad som kan orsaka elbränder men jag klarade uppgiften och nu är kursen avslutad! Så jähähääävla gött alltså. Nu ska jag bara käka nåt sen ska jag till mamma och så ska jag åka och spela med musiksällskapet. Spännande. Mycket paus att säkna men det låter rätt bra ändå. Första konserten på 3e trombon. Som sagt, spännande! 
Nu ska jag dra mig! Puss hej!
 

Att finnas och att sakna

Känner mig så jävla konstig inombords. Alla känslor liksom svallar över. Ena stunden lycklig, nästa ledsen så in i..... Jag antar att detta är pga. Medicinbytet jag genomgår just nu men det är jobbigt ändå. Tänk er själva- att vara på långt avstånd från sina känslor i 3-4 år till att nu vara i direkt kontakt med dem. Läskigt. Nu menar jag inte att jag inte kännt någonting alls på 3-4 år men mina mediciner har dänpat alla känslor, men såklart har det funnits både dagar då jag mått dåligt o h dagar som jag mått bra - trotts medicin. Men nu, när nästan all medicin ska bort, så är jag sjukt rädd, eller ja, kanske inte rädd men jag är på min vakt liksom.. Nae, jag saknar inte den personen jag varit de gångna åren alls faktiskt. Det är en ny linnea som skriver nu. En lycklig och förhoppningsfull tjej. Puss och kram



Lady G

Så himla fin låt akustisk. Den som säger att hon inte kan sjunga kan ju ta sig någon stans. Lady Gaga makes me speechless.  
 
 

shoppingdag

 
Dagen har varit mycket trevlig än så länge. Åkte med Alexander och Madde till Kristianstad och fick med mig en jacka och en stickad tröja hem. Mys. Fast det var bara jag och Madde som gick ihop typ, Alexander höll sig borta på Biltema tror jag det var haha. Men som sagt, mycket trevlig dag. Nu har jag svidat om och inväntar lilla släkten för 17års kalas för bröderna. Mer har jag inte att säga just nu. Så jag lämnar det så. Kanske återkommer sen. puss och kram

jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jaha. Då har jag bytt om från mina andra lite väl välanvända kläder till nåt annat haha. Kändes bara rätt att slänga brallorna i tvätten och dra på kjolen istället.... Det må va kallt om benen men jag fryser ju alltid ändå så vad gör det? Smart resonemang känner jag. Nu ska jag dricka upp min Celsius och snacka lite med far sen ska jag till Alexander (som jag redan sagt innan idag). Vi får se hur morgondagen blir dock... Nils är jätteförkyld så om han är sämre blir det inte kalas för bröderna men förhoppningsvid blir det kalas. Men före det ska jag med Alexander till Kristianstad. Fint dä. Puss hej!
 

I said that's fine, but I know you know I lied

 
Sitter här i mitt nystädade rum och njuter av doften som kommer från damsugaren haha.. Sjukt pervers känner jag mig men hahah, jag är som jag är. Lyssnar på Ed Sheeran och myser med Ester. Hon sitter jämte mig i fönstret och spanar. Inatt ska jag sova hos Alexander och jag längtar redan, jag hade kunnat sova där vartenda natt om jag hade kunnat haha. Sådära, då har jag fått skriva av mig lite. (och föresten! idag är det min 6e dag utan cigg!!!!! YEY MEY) Nu ska jag rensa lådan under sängen och sen ska jag nog slänga mig i sängen och vila lite. Puss och kram

and i'm gone gone gone gone

okej. har ju börjat va ute och gå igen nu, och jag längtar efter att få använda mina nyaste bebisar i skofamiljen. SUPERSKÖNA nike blev det, snygga är dom med så det är ju bara ett plus.. Men jag ska ha dom först och främst på jobbet i sommar så därför väntar jag med att använda dom ute nu.. Men. Jag längtar! haha.
 

i ljudet av en bilkrasch

 
Var bara tvungen att slänga upp en av bilderna på mig på studentdagen. Som jag saknar den tiden. Så himla bekymmerslöst på nåt sätt. Kändes fantastiskt skönt. Och så jävla kul vi hade. OP10. Japp. Inte bästa vänner alla dagar men under tiden vid studenten var det fantastiskt att vara en del av OP10 liksom. Så sköna människor. Kan sakna min klass rätt mycket nu i skolan.. Men snart är jag med färdig. Snart!

balklänning

 
Snart får jag använda balklänningen igen. Det gör att jag tänker tillbaka på balen (såklart!). Känns som att det var igår men ändå så långt bort. Min frisyr som kostade en massa men som ramlade sönder nästan direkt, min fina klänning som blev sjuuuuukt smutsig en dm längst ner pga. regn och så tänker jag såklart på hur jävla kul vi hade. Hade pluntan i sidan på trosan och en perfekt kväll. Miss it. Så så är det med det. Nu vet ni. Puss och kram

Mysonsdag

Ligger i sängen hos mitt hjärta och njuter av hans närhet. Så fint. Love it! 



med ena foten utanför

 
 
Jahaja, nu sitter jag här igen, framför min lilla dator. Känner mig seg idag men har ändå hunnit med att träffa både sjukgymnasten och min terapeut (som sitter i karlskrona). Lagom trött känner jag mig efter lite sömn inatt men jag lever ju, och det är allt som räknas! Nu ska jag kolla lite på nelly.se och se om dom har långklänningar (jag ska ha en långklänning när jag spelar på Wieneraftonen). Vi hörs! Puss hej

Orange and Black

Känner mig modig som provar på starka färger. Förra året var det rosa, nu är det orange, vad ska det bli härnäst!? Haha. Kul. En färg om året typ haha. Ja ja. Nu har vi ätit och jag tar det lite lugnt innan jag och mamma ska in till staoun och spela lite. Har fått en fin finne på hakan så jag ser ut som ett jävla stoppljus haha.... Inte okej. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och öva fiol. Puss hej! 




RSS 2.0