allt är bra nu

Idag har jag varit duktig. Har pluggat hela förmiddagen, hämtat Gustav, gjort 12 små tacopajer och nu har jag pluggat lite till. Känner verkligen mig duktig idag. Dock har mina favoritbyxor gått sönder så det blir kanske en tripp till växjö imon med mamma om jag har tur haha. Nä men skämt å sido, det hade varit trevligt att göra nåt med mamma. Det var längesen nu..
 
 

Det där med det där

Aitter och kollar tv. Själv. Igen. Men idag har jag i alla fall fått lite gjort. Var i skolan en timma och planerade nästa vecka, har en del att göra om man säger så. Men det fixar sig. Yes. Nu ska jag återgå till tvtittandet och tycka lite synd om mig själv. Puss hej! 



Jag älskar dig

Fan va du är bra! Jag tycker det är helt fantastiskt att vi lyckas skratta även när vi mår piss. Det är du som hjälpt mig massor senaste halvåret. Så himla bra! 


Tre enkla ord





So much of a childs life

Ligger i soffan och kollar tv efter att jag har suttit "hela dagen" med min omvårdnadskurs som ska bli färdigt så snart som möjligt.. Men nu har det liksom tagit stopp när jag inte kan hitta svaren på massor av frågorna. Men jag har i alla fall försökt nu haha. Nu väntar jag på lillebror som ska komma hem och hålla mig sällskap sen ska jag träffa mitt hjärta. Låter som en bra plan. Yes. Puss och kram



Mr. Hansson

 
Världens bästa pappa, jag älskar dig så mycket. Tack för allt du gör för mig. Å. Du är så bra! KRAAAAM

I'll take your bullet

 
Ligger i sängen med skoldatorn i knär och kollar på alla bilder jag har här på datorn. Endel är ju rätt roliga.. hehe. Lyssnar på lite ny musik och njuter av vetskapen om att jag har sovmorgon imorgon. Härligt! Ska dessutom dra en runda på gymet imon tror jag. Kan behövas! Förövrigt misslyckades jag åter igen med köttfärsen och pappa fick komma och "rädda den".. Nu ska jag njuta lite till sen ska jag nog ner och socialisera mig lite med mor och far. Ses! Puss och kram

mina gamlingar

 
 
Gud va jag saknar "mina" gamlingar! Hade sjukt trevligt under tiden jag gjorde mitt projektarbete. Saknar att få den där speciella uppskattningen av de äldre. Hade verkligen fått för mig att de gillade mig. Och ja, det gjorde dem. Så.. Ja, får jag jobb till sommaren vet jag vad jag ska göra! Puss och kram. 

defender of the people

 
Jahaja, nu har jag sovit ut. haha för hela lovet typ. Idag ska jag till staoun med mamma och handla sen ska jag med mamma och pappa till mörrum och ikväll blir det kanske ferre. Får se hur det blir med det sistnämnda. Nu ska jag ner och äta sen bär det av! Puss hej.

Äntligen är det över

Inatt var jag vaken hela natten. Och fan va jobbigt det var! Att ofrivilligt tvingas "dygna" är fan sjukt! Fick dessutom inte dricka efter 12, eller jo, jag fick dricka vatten eller mjölk typ haha.... Men klockan halv 8 körde vi till Karlskrona och vid 9 blev jag inkallad och fick en massa elektroder fastkopplade på huvudet. Jag fick äntligen sova en timma och under undersökningen fick jag upprepa olika siffror som hon sa.. 10 var jag färdig och fick åkan hem igen. 

Jag är så otroligt tacksam att mamma var vaken med mig och följde med mig bort till Karlskrona!

Nu har jag sovit ikapp lite och ligger i soffan och kollar tv i väntan på att min fina kille ska komma. Yes. Så så är det. Vi hörs! Puss och kram!





Skitpådigdag

Har ett antal gånger under dagen upprepat vartenda svordom jag kan. Känner mig så jävulusiskt dum. Jag skrev igår att jag skulle sluta röka men fixade inte det denna gången heller... Känner mig helt jävla värdelös. Har dessutom varit själv hela dagen och jag som hatar det. Vill nästan alltid ha folk runt omkring mig.. Nu har jag dock lagt mig i soffan för att koppla av lite. Katten ligger jämte mig och det börjar kännas okej igen. Vill dock att nån ska komma hem nu.. Snart ska jag till Alexander, men jag måste käka först, därför jag inte redan är där. Sega dagjävel. Som grädden på moset ska jag vara vaken hela natten, ska nämnligen på sömn-EEG imon. Vet inte vad det innebär men jag ska dit i alla fall.. 



I know it's not like me

 
Sitter nu och lyssnar på musik, har varit en stund uppe hos mormor men nu är jag hemma igen. Vet inte alls vad jag ska hitta på nu. Känns rätt segt faktiskt. Jag kan liksom inte njuta av att va hemma själv, jag blir bara uttråkad.. Men men, jag ska gå ner och käka nåt nu sen blir det väl en stund vid tvn som vanligt haha. Puss!

Om vi skulle göra något med dethär

 
Sitter här hemma, det är lov men jag har redan varit vaken i över en timma. Idag ska jag köra momor så hon kan hämta sin bil sen vet jag inte vad som händer. Jag vill ju va vaken på lovet men nu när jag väl kan sova ut så tycker jag att jag borde det haha.. Men nej, det går inte för sig. Var vaken till halv 3 inatt för att jag ska vända lite på dygnet tills på torsdag men vaknade ändå vid 8.. Usch och fy. Nä hörrni, nu ska jag gå ner, ta en rök (första för dagen) och sen ska jag mysa med min kiseflicka som ligger i mammas säng. Mys. Puss och kram

Medevi för mig

 
 

Allting som vi är

 
 
I somras spelade vi in en låt. Låten heter "Allting som vi är" och skrevs av en rad olika människor. Jag skrev texten och la sången. Killarna la "kör" på vissa bitar och så hade vi ju med lite annat smått och gott också, typ valthorn, gammal baskagge och keyboard. Jag säger inga namn så har jag inte glömt någon. Jag kan bara säga att jag älskar medevi. Verkligen. Det är min oas. Där är allting bra och jag kan vara mig själv. Har en massa fina vänner som finns där i vått och torrt. Känns så härligt på nåt sätt att veta att man alltid har något att falla tillbaka på. Jag är så glad att jag har det. Jag är så glad att jag har ER, mina älskade MEDEVIBARN. Ni vet själva vilka ni är. Ta åt er. Det finns inga som ni/vi! Just nu är jag helt såld på låten, sitter och drömmer mig bort till varma kvällar i goda vänners lag. ÅÅÅ VA VI ÄR BRA! Bäst. Älskar er alla! Vi ses till sommaren! Puss och kram

puss och kram

 
Då sitter jag här igen. Fortfarande i väntan på min kära pojkvän... Jag är fortfarande skakig men det är bättre än innan i alla fall. Har precis ätit 2 portioner pasta och köttfärs. Köttfärsen var färdig och behövde bara tinas. Pastan tog 7 minuter att koka. Shit hörrni, 10 minuter från en riktig pang-middag. Det är inte illa det. Nu ska jag ut och ta en rök innan Alexander kommer. Puss.
 

the day after tomorrow

Sittter och lyssnar på soundtracket till The day after tomorrow. Rysningarna går i hela kroppen i vissa ställen i musiken. Härligt! Nu ska jag istället lyssna på inspelning från Karlshamns Musikkårs konsert 2011 just nu blir det potpurriet "The Movies". Härligt med filmmusik! Lika kul att spela som att lyssna på. Usch vilken nörd jag känner mig som. Men sånt är livet ibland! Nae hörrni. Lyssna på bra musik det är livet på en pinne det! Tänkte visa i bilder vad musik kan va för mig. Så mycket mer än att bara lyssna på en bra låt liksom.  Puss.
 
 
 

Något speciellt



Jag har verkligen vad jag vill ha. Världens finaste pojkvän och världens bästa föräldrar. Jag har världens finaste bröder och mår rätt bra nu faktiskt. Jag har det bra i skolan men njuter fullt ut av lovet! Jag har bara en sak att klaga på och det är att jag skakar igen, fast jag ätit... Men vad ska man göra?  Jag ser livet på den ljusa sidan och ska faktiskt inte klaga alls. Jag sitter just nu och inväntar först mamma och sedan fina Alexander. Jag har det verkligen så bra. Nu ska jag kolla vidare på tv tills någon kommer hit. Puss och kram 




Bara något litet

Har ju inga pengar nu men har ändå dragit en runda på stan med Lisa igår. Här har ni lite details hehehehe. Åå va jag är överfylld av energi idag. Jag älskar det. Sjukgymnastbesäket gick bra och jag har nu återigen skrikrosa tejp på knät. Hjälper faktiskt. Fick dock ännu en tid nästa vecka för mer träning med henne, känns ändå rätt bra. Mycket mindre ont nu än innan men ändå inte helt bra. Det jag har, patellofemoralt smärtsyndrom, är något som får gå över av sig självt men kan komma tillbaka när som helst. Därför har jag mitt träningsprogram och min tejp/mitt knäskydd som jag har hela tiden (något av det..). Nu kollar jag tv i väntan på att mamma ska komma hem. Puss hej! 








Who am I

 


Sitter och lyssnar på min fina kompis Sophia. Gud va jag saknar den där tjejen! Sjukt att vi inte kommer ses förren i Medevi och kanske inte ens då!? What liksom, vi har ju hängt vartenda sommar och någon gång ibland nere i malmö. Ååå jag vill bara att allt ska va som det brukar. Men men. Nu har jag i alla fall fått det sagt. Lyssna görna på låten. Sjukt bra Sophia!

one of those days

 
Bjussar på dessa två kvällen till ära. Känner mig sjukt trött, har varit en lång dag. Men. Nu är jag färdig med allt. Ska bara se till att komma upp imon bittit med haha. Ska va hos sjukgymnasten på förmiddagen. Hoppas på positiva besked. Ska träna lite med henne sen blir det nog mest hemövningar för min del. Tror jag. Hoppas jag. Annars då? Nae, det händer inte så mycket. Jag saknar mitt hjärtegull som tränar för tillfället. Imon ska jag få pussa på honom igen. YES! haha. Usch. Töntvarningen på det alltså haha. Men men. Kärlek är som kärlekär. Inte sant? Puss hej

What to do

Ligger i soffan och "slökollar" på tv men ska nog snart gå och lägga mig. Jag har Pärlan i knät och myser till tusen! Jahap, då kanske man ska ta och slänga mer katten på golvet och gå upp? Mja, det får nog bli så, fast å andra sidan är det kävligt mysigt.. Ååå beslutsångest!! 
Nu ska jag kolla klart på tv sen blir det sängen! Puss hej



Totally





Sex månader av lycka

Idag firar jag och mitt hjärta 6 månader ihop. Känns helt fantastiskt bra! Jag är lika kär nu som innan om inte mer! Allt jag kan önska mig har jag fått i dig. Vi kan va oss själva med varandra på ett sätt jag aldrig varit med om innan.. Jag är så otroligt lycklig över att ha dig i mitt liv. Du är min bästa vän och jag skulle inte byta bort dig för allt i världen! "Löööv ju!" Våra skämt är de bästa och med dig kan jag äntligen känna mig vacker. Du får mig att må så bra och jag älskar det. Jag älskar dig över allt annat. Puss

let the people in

 
Sådär, då är jag hemma igen. Sov hos mormor inatt, alltid lika mysigt! Just nu sitter jag och kollar jobb inför sommaren. Känns sjukt att det går så snabbt ändå. Usch, nästan lite vemodigt att behöva lämna skolan osv... Men ändå sjukt skönt! Nu ska jag duscha sen ska jag till sjukgymnasten. Puss hej!

Som varje kväll



Känner mig så otroligt trött på mig själv... Att jag alltid känner mig som the ugly one är liksom bara min vardag.... Varför!? Vet inte

där ser man

 
här har ni mig.. Avdankad som en.. ja jag vet inte vad. Har varit hemma idag pga ont i magen, huvudet, yrsel och illamående. Jag har dock varit på samtal med min terapeut och det gick väl okej. Är dock lite nervös för framtiden men jag hoppas att dom i karlskrona säger "Nej Linnea behöver inte vår hjälp" eller liknande. Hoppas hoppas hoppas! Nu sitter jag här vid datorn och har precis sökt typ 10 olika sommarjobb haha. Bra! Hoppas dock bara verkligen på typ 1 av dem. Men jobb är ju alltid jobb och det är ju bra med inkomst menar jag. Ja Ja. Nu ska jag gå ner, ta mig en rök och invänta modern i husets hemkomst. Puss! Ha det bäst nu! 

världens bästa

 
Jag älskar dig systeryster! 
 
 

Var jag verkligen lyckligare då?

 
 
 
Var jag verkligen lyckligare då? Alltså jag vetifan om jag var det. Fast ändå, det var innan alla problem uppstod. Innan alla röster, innan all osäkerhet och innan all stress. Jo men jag mådde faktiskt rätt bra. Men frågan återstår ju, var jag lyckligare? Det kan jag faktiskt inte svara på. Men jag var nöjd. Nöjd med mig själv, vännerna runt omkring mig, min plats i livet helt enkelt. Det var ju så mycket lättare då. Innan all press kom. Innan gymnasiet, utanförskapen och den dåliga självkänslan. Ja hörrni, tänk va mycket man kan gå igenom på så kort tid. Och så mycket gladare man kan bli av bara några få personer. Men vet ni vad? Idag... Då är jag så lycklig att det är löjligt. Kär, lycklig, nöjd med studierna, nästan nöjd med mig själv och nöjd med min insats i allt jag gör. Det är ju alltid nåt. Eller hur? Puss!

you bring me up when I fall apart

 
Idag kom dagen då mitt hjärta äntligen kom överens med sina föräldrar igen. Känner mig så lycklig för hans skull. Inte för att jag inte vill ha honom här utan för att han kan va här av rätt/bättre anledning. Jag känner mig verkligen stolt över att det gick att lösa för dem. Jag är så glad för deras skull. Men Alexander, denna veckan med dig har varit den bästa veckan på LÄNGE! (även om det var av fel anledning du bodde här hos mig så tyckte jag det var så skönt att få träffa dig varje dag, att kunna prata med dig och att veta att du och jag kan bo under samma tak gör mig så lycklig). Imorgon ska han bjuda mig på middag hemma hos honom och på lördag är det redan 6 månader sen vi blev vi. Så himla snabbt tiden har gått. Sinnes ju! Jaha. I alla fall. Nu ska jag röra mig. Puss!

Min älskling har ett hjärta av guld

Jag är så otroligt tacksam över att ha dig i mitt liv Alexander. Du bara finns där, alltid, och ställer upp för mig. Jag kan prata om allt med dig och inget känns konstigt eller fel. Jag har nog aldrig litat så mycket på någon innan som jag litar på dig. Ja, jag är knäpp ibland men det är du med så det är ju lika på den fronten i alla fall hehe. Snart så sitter vi där, i en egen lya, med toadörren öppen när vi skiter. Skämt å sido. Du är bäst! Puss 



äntligen börjar det hända grejer!

Känns så jävla härligt att kunna säga att jag förmodligen blir klar med 2 kurser denna veckan. Samhällskunskap och arbetsmiljö/säkerhet. Har lämnat in 2 arbeten på samhällskunskapen och har bara praktisk ellära kvar på arbetsmiljö och säkerhet. Känns gött. Efter en händelserik helg i göteborg känns det bra att ändå kunna göra framsteg. Jag har dessutom fått äran att vara med min fina pojkvän extra mycket på sistone och det tackar jag ju inte direkt nej till. Oj vad jag är kär, svårt att förstå nästan. Barnsligt känns det. På ett bra sätt. Men nu ska jag ta tag i mitt rum, det är KAOS. Organiserat kaos. Vet precis vart allt är men det ser förjävligt ut.. bra Linnea. Bra.
 
 

Torsdagen den 6e februari

Jaha. Idag va jag hemma från skolan pga sjuk ångest när jag vaknade.. Har alltså tillbringat min dag dels i sängen och så en liten del i soffan. Jag har även packat ihop det sista inför helgen i göteborg och snart kommer min älskling och hämtar mig. Känns bra. Ångesten har nästan släppt helt och jag känner mig på hugget igen. Bra va? Puss och kram




just a little human

 
 
 
 
 
Idag, igår och i förrgår spårar/spårade det ur framför kameran. Men ack så kul jag har. haha. Om jag ska va ärlig så är det minst 2 bilder som blir såhär, även om jag inte lägger ut dom här. 
 
Nu har jag precis packat ner kläder som jag ska ha i göteborg i helgen, har även plockat fram kläder för morgondagen i skolan och så så att jag bara kan hoppa i dem och sen sticka imorgon bitti. Eller ja, imon vid 9. Har ju sovmorgon (passar mig utmärkt!) till kvart i 10, sen ska jag till alexander och sova där för på fredag drar vi oss mot göteborg! Ska bli kul att komma iväg lite. Men men. Nu ska jag röra mig. 
 
Ja visst ja, hörrni, lyssna på Christina Perri med för fasiken, grym brud. 
 
Puss och kram
 

Soffhäng med lillebror

Jahaja, då var jag tillbaka här igen. Ligger i soffan och kollar på när lillebror kör gta, inte så kul men lagom underhållande när man inte orkar annat. Snart kommer dock hans tjej så då får jag hitta på nåt annat, typ packa till götlabörg, ska ju dit i helgen. Är sjukt otaggad på allt då jag hade samtal med min terapeut idag, kändes bra då men nu känns det mest jobbigt när alla tankar kommer. Men vafan, jag mår rätt bra och min terapeut erkände att jag ser "friskare" ut än hon kan minnas. Känns så jävla gött! Skriver väl nåt inlägg till senare, haha. Puss och kram
(Det ser ut som trosor på golvet bakom mig, men nej. Icke. Det är ett linne.)

Ester

 
Mysbebbe. Fisekise. Kattakräk. Bebben. Sötnos. Finis. Fiselisa. Ester. Så bra. Fina fina Ester. Åå
 

I'm sorry, it's not like me

 
Sitter hos mormor och  ska plugga lite snart. Just nu känns det sjukt motigt att plugga men jag vill bli färdig med skiten nu. Känner mig riktigt skoltrött och orkar fan inte gå i skolan mer. Men. Det är bara en termin kvar nu, så jag ska stå ut. Men ja, nu ska jag kolla in nellys rea och drömma att jag har pengar och sen ska jag som sagt plugga. Puss hej!
 

så det så

 
 
Kan faktiskt erkänna att det är sorgligt. Att bli kallad fet när man nästan är underviktig är ju helt bisarrt. Det var år 2012 och jag mådde sämst. Såg ut som jag vet inte vad alltså. Var ganska smal, men kanske inteöverdrivet, och kunde gå flera dagar utan att äta nåt alls. Jag såg ut som jag gör på bilderna i detta inlägget. Alla bilderna är bilder jag tidigare lagt ut här och blivit kallad diverse olika saker, dock inga jag vill skriva här då jag inte tycker det är värt det. Jag kan dock erkänna att det skulle va trevligt att komma i de där röda brallsen som satt som en smäck och var sköna nåt så in i gudarnas.. men vafan! jag kan inse nu att jag inte behöver komma i dem för att vara vacker. Jag behöver inte se ut som ett jädrans skelett för att bli älskad. Jag jobbar varje dag med att äta. För att jag inte ska trilla dit igen. Och just nu går det jävligt bra! Kan säga som så att jag slagit alla rekord som går att slå, i min värld då alltså.. Puss hej.

vad skulle jag gjort utan er?

 
 
Världens finaste katter. Min lilla egna terapi. Va bra att ni finns. ÅÅÅÅÅÅÅ. Massor med KÄRLEK,
 
 
 

Kattmys

Jag myser med pärlan. Igen. Som vanligt. Antingen han eller ester och hon är ju inte här så det blev pärlan ikväll. Puss hej


myspys i killens tröja

 
Sitter hemma. Fortfarande. Har inte gjort någonting på mitt arbete till skolan. Känns sådär. Har i alla fall fått i mig lite mat nu på eftermiddagen och nu sitter jag vid datorn och kollar kläder haha. Slösa slösa slösa! Ska till Göteborg med Alexander och hans föräldrar i helgen så jag håller igen tills jag har varit där. Men men. Nu ska jag plocka i ordning här på rummet sen blir det en kväll, precis som alltid, nere i soffan med mamma och tvn (och såklart katterna!)Puss och kram
 

I'm only human

 
Hej kära vänner. Har börjat vakna på nätterna och sånt nu, känns så jävla jobbigt. Enda gången jag slipper det där med vaknandet är när jag sover med Alexander. Och då sover jag som FAN! haha..
Sitter och lyssnar på Christina Perri och dricker celsius (jordgubb/kiwi) så fint! Bara chillar hela dagen lång.. Men det känns lite ensamt ändå, skulle varit någon här med mig.
Hela denna veckan kommer vara såhär. Imorgon går jag 1,5 timmar i skolan, onsdag ledig, torsdag 4 timmar max och ledig fredag. Så jävla slappt men ändå precis vad jag behöver! Puss och kram!
 

Trött och sliten

Har inte skrivit här för att jag inte mått så bra senaste dagarna. Psykiskt är det rätt bra, men fysiskt vet jag inte vad som händer... Känner mig trött, hängig, slö, ofokuserad och allmänt dålig. Har ont i magen och huvudvärk som pricken över i:et också.. Men vem är jag att klaga? Nu ska jag äta lite glass med farsgubben i hopp om att allt blir bättre då. Puss hej



RSS 2.0