Kvart över 4

Ligger i sängen och funderar. På hur bra jag faktiskt har det. När man tänker efter. Jag har spenderat hela helgen med min fina pojkvän och kompisar (såg general knas i fredags!!!). Men nu ligger jag hemma, igen. På mitt rum med musik på och min kropp på laddning. Känner mig lite skum i kroppen men det är ingen fara med mig! Nu ska jag dra på en ansiktsmask sen ska jag vila mig ännu mer haha. Ta hand om er! Puss och kram!




Älskade ängel





Kvällspass

Idag har jag fått äran att jobba kväll. Ska börja 4 (till halv 10). Spännande att se om det är nån som klagar idag.. Nu sitter jag i alla fall på mitt rum och har precis lagt ner fiolen, har inte spelat på evigheter!? Konstigt men okej. Nu ska jag ner till köket, ta nåt att äta och sen ska jag bara ta det lugnt fram tills jag ska jobba. Låter bra? Jag tycker det! Puss och kram! 




Ordentligt med flower power

Kan inget annat än att tycka om mina nya brallor. De är från hm och är egentligen typ pyjamasbyxor, men för mig är det även chillidill byxor! Pösiga, luftiga, skönt material och billiga, kan det bli bättre? Nesch! Nu har jag i all fall kommit hem och ätit, jobbar delad dag idag så jag ska va tillbaka vid 4 på jobbet.. Lång dag men det ska nog gå bra. Puss och kram! 



Dålig uppdatering, jag vet!

Har haft bloggen nere ett tag, men tror jag ska ta tag i detta igen. Jag mår bättre nu, känner mig gladare och starkare än jag gjort på länge! Vill tacka min fina Alexander, min familj och de vänner som finns kvar för allt stöd jag får. Jag har kommit upp en bra bit för backen jag innan åkte ner för och känner för varje dag att det bara blir bättre. Jag ser fram emot ett Bra liv, som redan börjat. Lycklig? Javisst! Puss och kram



Så lycklig

Är så jävla glad. För jag har världens bästa kille som får mig att må så himla bra! Så härligt att äntligen kunna känna att man kan lita på nån! Puss hej! 

RSS 2.0