Bornholm

Nu är jag med musikkåren på Bornholm, denna vackra ö.. Det har regnat nästan konstant nu sen vi kom men idag när vi ska åka hem, ja då är det uppehåll, typiskt! Har spelat 3 gånger och marscherat en gång. Kul faktiskt. Igår var det party på kvällen men jag kom i säng i vettig tid ändå. Lite synd att det dog så tidigt. Men men. Sånt är livet. Vi hade förjävla kul i alla fall! Hoppas ni har det bra! Puss och kram






Today is a good day

Sitter och väntar på att klockan ska slå halv 10 så jg kan dra mig mot stan. Ska på mitt livs andra arbetsintervju. Läskigt men ändå kul. Hoppas kan man ju alltid. Nä. Nu ska jag kladda på sista sminket sen draour jag! 







det är så logiskt

Sittter vid datorn och tycker synd om mig själv. Mmm. Eller ja, jag sitter och funderar, och det leder rätt ofta till att jag tycker lite synd om mig själv som inte har några kompisar kvar, inte längre känner för att spela... ibland känns det bara som att ingenting blir rätt. Men. Så är det ibland. Får väl se hur jag mår imorgon. Ska på arbetsintervju. Sjukligt nervös kan jag lova! Men men. Sånt är livet! Ha det bäst alla andra! 
 

Ja vi har ju i alla fall tur med vädret

Tjenare! Idag började dagen med att sova länge, närmare bestämt typ halv 10. Efter det körde jag upp en stund till mormor och efter det stack jag till Alexander. Jag har även hunnit med ett samtal med min terapeut i Karlskrona. Känns bra men jobbigt. Jobbigt men bra. Yepp, så är det med det. Och ja, förresten! Imorse var det några här och sågade ner 2,5 träd! En stor gran, en rätt stor björk och halva boken. Ljust är vad det är! Fint eller nåt haha. Ha det! 




RSS 2.0