Okej.

Nu är det såhär va. Jag har jobbat 7-13 åkt hem och duschat och sedan kört till Karlskrona och tillbaka. Kom hem för ca 1 timme sen. Lång dag. Bra dag ändå. Älskar verkligen mitt jobb. Både det jobbiga och det bra med det. Visst, det är inte alltid så glamouröst men vad gör det? När man får mysa med de sötaste pensionärerna i hela byn? Ja i alla fall, det är dock rätt skönt att komma hem haha. Trots allt.  Men jag ä äntä bittär! Kram på er! 





Längesen

Ja nu har det gått ett tag sedan jag skrev nåt här. Har helt enkelt haft fullt upp och glömt bort dethär med bloggen lite. Jag har jobbat nästan hela den förra veckan (var ledig i fredags) och annars så tycker jag att livet rullar på. Det har gått bra de sista gångerna i Karlskrona och jag gör nya framsteg varje dag. Love it! Nu har jag i alla fall varit vaken ca 1 timme och ska äta nåt. Efter det får vi se vad denna lediga dag har att erbjuda. Kram! 



Ännu en helg

Ja hörni, tiden går fort! Igår var jag hos min finaste och idag har han varit här nästan hela dagen. Känns underbart att ha någon att längta efter, fast man precis har setts liksom. Å ja. Nu ska jag snart sova, ska börja vid 7 imorgon bitti. Är trött som vanligt och imon har jag bestämt att det ska bli en härlig dag. Fast jag ska jobba. Lovely! Hörs! Kram 

-

En gång i tiden var jag lycklig. Sen blev jag mycket olycklig. Men nu då? Nu. Ja nu är jag LYCKLIG igen! Jag är så glad. Hade jag inte haft ont som fan så hade jag inte haft nåt problem att bekymra mig om. 
Så. Nu vet ni. Kram


När saknaden blir för stor














Stolt och lycklig



Ja jag säger då det. Då jag har mer ont så har jag fått ny smärtmedicin utskriven. Hoppas den hjälper. Sen har jag umgåtts med mormor på förmiddagen. Trevligt. Nu kom bröderna hem. Hörs! 

Första gången

Ännu en gång kan jag säga att jag varit första dagen på nya jobbet och gillade det! Inte alls så tungt som i hällaryd och inte alls så stressigt som i hemtjänsten. I alla fall inte efter första intrycket. Nej, här är det ju nåt nytt och annorlunda. Verkligen. Men jag är nöjd med dagens insats, även om jag kände mig tjatig och väldigt nybörjaraktig på nåt sätt. Imon ska jag jobba igen. Spännande med lite morgon! Men nu ska jag sova en liten stund innan klockan ringer på mig imon. Yes.! Kram



Tror jag är beroende

Haha alltså shit, nu tänkte ni nog "vilken pundare som skriver att hon är beroende"? Men icke. No pundare here! Jag har inte druckit eller rökt på över en vecka nu och jag tycker det är nåt att va riktigt stolt över, även om jag kommer dricka och röka igen så har jag slutat med att röka på vardagar och röker nu endast på fest (om ens då). Jag har faktiskt inte ens känner mig sugen, jag har väl tyckt att det känns konstigt att inte röka, jag har ju ändå Hållt på i över 5 år liksom, men det är skönt också! Skönt att redan, utan att träna, märka att jag orkar mer, jag dör inte av en uppförsbacke liksom haha. Men ja. 

Det jag är beroende av då? Vad kan det vara? 

Jag är nog fan beroende av närhet. Och inte vilken närhet som helst utan Alexanders närhet. Det är då jag mår som bäst, när jag får va med honom. Jag har fått ett nytt synsätt på livet och jag är jävligt tacksam för allt han gör för mig. Jag tror inte han inser att minsta lilla grej han gör för mig får mig alldeles varm i hjärtat och jag inser varje gång att ja, jag är nog fan världens lyckligaste tjej! 

Det var allt för nu. Över och ut. Kram 



Bra och dåliga nyheter går hand i hand

Ja så verkar det vara i mitt liv just nu.. Jag har goda nyheter vad det gäller jobb, men mindre goda vad det gäller den där saknade vännen. 

Jag vaknade i morse vid 10 i 8 (efter att ha legat vaken mellan halv 3 och kvart i 6..) och ungefär 20 minuter senare kommer samtalet jag väntat på hela veckan! Jag har fått jobb. I Svängsta, alltså ska jag byta ställe igen men vadå- det är pengar/erfarenhet/lärdom som jag inte fått annars om jag hade varit hemma liksom. Man blir ju alltid en erfarenhet rikare när man byter ställe. Så jag är nöjd. Mindre nöjd med att jag har 3/5 helger att jobba och 2 delade dagar men, vet ni, det ger money! 

Rebecka där emot hade huvudvärk idag så jag fick inte träffa henne tyvärr men jag får ha det till godo. Vi kommer ses. Så är det med det. Haha. Och hör sen! 

Nae, nu ska jag lägga ner mobilen en stund, smälta att jag faktiskt fått jobb och bara vila. Så så är det med det. Kram! 



At the end of each smile is a laugh

Jaha. Okej. Nu r jag här igen. Ligger i min säng med ny-chocklad-bodybutter-insmorda ben. Så gott luktar det. Ljuvligt. Haha. Ska nog ta och spela lite på gitarren sen ska jag förmodligen tacka för mig denna dag. Idag har det varit en lång dag men jag ser fram emot morgondagen! Ska till Karlskrona OCH träffa Rebecka som jag inte träffat på år och dar känns det som! Saknar henne i alla fall och imon ska det äntligen göras nåt åt detta saknande haha. Bra jobbat! Kram



she is watching over me

 
Nu är jag hemma igen och är inte alls så "glamorös" som jag verkar på mina bilder. Vill ni se sanningen? Here you go...


 
 

Dunderförkylning från helvetet

Alltså jag kan typ inte andas med näsan,  kan inte va ute för då fryser jag ihjäl, jag kan inte dricka pga andnöd, jag kan där emot hosta så jag spyr, klä på mig massa mjukiskläder och MYSA (i min ensamhet). Jag tycker faktiskt det finns fördelar med att vara förkyld. Haha eller kanske inte fördelar men alltså det är ju en anledning att ligga kvar länge i sängen på morgonen, dricka gott the, knarka goda halstabletter och inte minst gå runt i mjukiskläder hela dagen. 
(Idag har jag dock dragit på mig ett par jeans och en tröja då vi skulle äta hos mormor.) 
Min axel känns att den sitter där och nacken gör ont, men det är bättre med mina smärtstillande i alla fall. Kul att det funkar! 

Nu ska jag snart ut i kylan igen och dra mig hemåt. Yes. Ha det! Kraaaam




Sådär lagom pigg



Känner mig mer död än levande idag. Känner mig riktigt dunderförkyld. Inte ok. Har liksom inte tid med det haha. Inatt sov jag hos Alexander och fick som vanligt vakna upp på bästa sätt. Men nu är jag hemma igen och ska snart hoppa in i duschen tror jag.  ❤️ Värme ❤️ haha kram! 

Du dansar så bra och luktar så gott

Å vad jag är glad just nu. Trots min olycka i onsdags och att jag har avslutat min tillfälliga tid i hällaryd så är jag glad, jag skulle ljuga om jag sa nåt annat. Jag är också glad att jag idag hittade ett linne som jag letat efter sen jag var i Växjö FÖRRA GÅNGEN (alltså inte för en vecka sen) och nu är det funnet liksom!? På rean!? Hur najs!? Ja ja. Jag har gått och blivit förkyld också. Det är ju mindre roligt men hallå? En förkylning? Det går över! Åå känner mig alldeles för peppad! Kram!




Då så

Idag har jag inte rökt en enda cigg sen nyårsafton. Sjukt. Känns som att något saknas men ändå skönt att slippa frysa halvt ihjäl hela tiden haha. Tog ju aldrig på mig  jacka när jag gick ut, haha. Men men. I alla fall. Nu har jag varit på stan med mamma och fikat, varit på Läkarhuset och Apoteket. Det visade sig att jag egentligen ska vara sjukskriven en vecka men det har jag inte tid med.... Hihi.... På Apoteket fick jag med mig diklofenak och nikotintuggummin i alla fall. Najs. Vi hörs hörni! 




07.27

Ligger klarvaken i sängen och funderar på vad jag ska göra. Hade helst av allt velat gå ut och gå en runda men är så jävla mörkrädd så jag vågar inte... Istället ligger jag här med svinigt ont i mina axlar, min nacke och min svank. Som vanligt höll jag på att säga, och sa också... Idag är det min första dag på länge som arbetslös. Eller ja, arbetslös är jag ju egentligen inte men jag trivs inte så bra i bokningen. Är det mitt enda alternativ kommer jag dock vara där ett tag i alla fall. Japp. Så är det med det. Kram


Sista gången

Idag var min sista dag i hällaryd. Så ledsamt. Kommer sakna mina fina gamla, mina fina kollegor och allt runt omkring också. Jag hade verkligen velat vara kvar men det verkar inte som att det kommer gå. Tråkigt. Men men. Sånt är livet. Så nu vet jag inte längre hur min morgondag ser ut... Spännande och skrämmande på samma gång. Hallåååååååå! Hallåååå! Åååå till och med Hallååå kommer jag sakna. Å fasen med.




The beauty in the beast




Ja ni. Vad ska man säga. Har ondare och ondare i kroppen för varje dag som går men jag är ändå glad. Glad att jag kom undan med så pass lindriga skador! Jag ska jobba idag med, 11-16. Lite snällare pass men ändå rätt mycket att göra de där timmarna. Nu har jag precis ätit och om 20 minuter ska jag köra till jobbet. Får se hur det känns att sitta bakom ratten igen efter vad som hände. Läskigt. Men. Jag är fortfarande glad. Japp. Jag är glad att jag lever, glad att jag har bästa kollegorna och glad att jag har finaste killen i världen. 
Kram på er!

Dagens

Idag har jag jobbat 7-16. Lång dag men ändå helt ok, trots att jag känner mig helt väck sen i onsdags.. Efter jobbet var jag i stan och fick en ny jacka (ambulanspersonalen klippte min andra) samt ett par vantar. Grymt! Är nöjd med det ändå, fast det är ju inga roliga omständigheter/anledningar till varför jag får en ny jacka... Men men. Efter det var jag mamma och pappa på gourmet thai och åt, jag åt tills jag mådde illa och lite till haha. Men nu är jag hemma igen. Har tagit mig en lång varm dusch och ligger nu i soffan med mjukiskläderna på. Najs. Kram! 


Mitt nyår

Skitdag. I alla fall till att börja med. Men det rättade till sig under kvällen, och natten var GRYM!!! Jag har inte haft så kul på länge och inte varit så pass full på ja jag vet inte hur länge. Så skönt att slippa tänka en stund efter allt som hände på förmiddagen. Ja ja. Här har ni en bild som förklarar vad som hände...



RSS 2.0