sommar

okej, nu är jag alltså i Medevi, därför har jag inte uppdaterat något här på 4 dagar tror jag det är.. 5 kanske? ja i alla fall har jag det jävligt bra, chillar satan och umgås med trevligt folk.. Lite synd att jag inte har några tjejer o leka med här.. eller ja, konfirmanderna finns ju, men vafan haha ;P Sen blir det ju truls och andre som kommer hit i min ålder, nu är det bara en kille och jag.. och vi umgås typ inte.. haha bra! ;) Men jag har ju de båldsamma småbarnen kvar ;) Icke attt förglömma!  Men jag klarar mig! (:

Efter lunch blir det en färd till Motala med mamma ooch bröderna och sen hit och äta igen.. haha det är ju ingen chans att svälta här inte, 3 mål om dagen + lite fika här och var om man har tur. Tur är det väl också att man inte MÅSTE äta upp ALLT  ;)


(samma bild igen, men jag sitter vid mammas dator och har ingen annan ;D )

sista kapitlet


det är bäst såhär.

-

just nu sitter jag och försöker varva ner lite.. Har varit hos mormor och vaktat hennes hund igår och idag och nu har jag lagt fram kläder.. Men det känns bara som att kläderna kommer räcka typ en vecka.. inte 3 som jag ska va där typ... hmm, hoppas haha ;P
snart kommer axel och vi ska typ snacka lite, får se hur det går, sen blir det tillbaka till huset och packa ner allt efter att min kära mor har kollat så jag inte har glömt nåt :) ja, det va så man gjorde i 6 års, med mamma som gick igenom vad man tog med sen, men vafan, jag har ju inte glömt nåt de senaste åren i alla fall, thats nice! :)

mobiljävel


bild från sommaren 2009

min mobil är sepe. Den är inte okej alls, jag får typ bara hälften av smsen som skickas till mej och minnet är helt knäppt. För att inte tala om att jag inte kan få saker skickade till mig för att mitt minneskort som innan innehöll ca 250 låtar nu är fullt.. aa, eller hur!? jag har tio låtar, 10!! inte okej det här alltså. Jag kan inte se alla spom ringer till mig och ibland får jag bara ett random sms från "eurovoice" där det står att jag har ett missat samtal, asså wtf!?

Men Linnea Hansson får ingen ny. Neej, denna funkar väl?


turn to stone





fattar inte hur du bara kan ta mej för givet såhär. Det är fan inte okej!

the best you ever had

japp.. agerat hundvakt åt mormor idag, och igår ett tag.. Trevligt.. haha fick i alla fall öva i ca 3.5 h på den gamla fiolen (: det va najs kan jag meddela! känner dock av det i ryggen, otränad? japp! göra nåt åt det i sommar? Japp! :D haha
idag är det faktiskt bara 2 dagar kvar, sen åker jag här ifrån :) det blir najs! träffa alla goa stockholmare och allt vad det är :) spanjorer och islänningar tror jag bestämt att det är också! ;) fan va naajs :)




(ursäkta att andra bilden e så avlång, men kände faktiskt för att visa mina byxor haha och anldeningen till att det ser ut som att jag inte har nån tröja på mig är för att jag inte har det, haha nej då, det har jag, den e bara ganska kort :) men det va snyggt så satans till brallorna såå, live with it)

inköp of today


Okej, dagens inköp här jao (:

Boyfriend jeans, bikini överdel, strumpor, linne - H&M
svart linne + ljusgrått linne - Vero Moda
bh, body lotion - Lindex
nagellack, smink grej - nån sminkaffär som jag inte vet namnet på :)


Idag kommer Lesley hit med sin familj och det blir taco-paj till mat och det luktar taco krydda i hela huset nu :) typ det enda som är gott.. Den köttfärsen och lite gurka :D yummie! (intärnskämt)
Det blir kul o träffa Lesley, nu kommer vi inte ses på rätt länge.. Snarare 3 veckor minst.. lite synd, men vafan, jag tror nog att vi kommer va braiga kompisar även efter det (: haha

Nu ska jag städa, byta kläder, fixa mej och chilla lite innan "Spencer's" kommer hit, det blir kul som sagt, jag känner hur bra humör jag är på idag, o de e najs!:)



e n m å n a d


bilden är tagen för typ ett år sen, asså dom benen! ;O ge mej! ;)

Idag har det lyckats gå en månad, det är inte så mycket, men det är najs! :) jag älskar dej ♥

:)


The Hives - It Wont Be Long

Jag saknar förr, innan, då, Förut. Vännerna, livet, sakerna, skämten.  allt.  Det här är inte okej. Men jag är inte ledsen, jag är inte arg, jag bara känner inte för att låstas vara nåt jag inte är, jag är trött på det nu. Så är det.


ändrade planer

blir ingen bio för min del. Istället låter jag musiken flöda ut ur mina nya högtalare till ipoden och tjurar över att jag alltid måste ställa in saker med vännerna på grund av en massa töntiga saker. Fy, nej jag irriterar mej som fan!
Dock bär det av till medevi om 9 dagar. Jag kan ju lugnt meddela att min nedräkning har börjat! Så jävla flow, bara känslan, grejen, vännerna. Det är sommar på riktigt! Dock blir det jobbigt att sakna alla nära och kära här nere i söder, men det är det nästan värt. Jag kommer ju höra av mig, och ni finns väl kvar när jag kommer tillbaka? Jag hoppas på det i alla fall.

9 crimes


Joshua Radin - I'd Rather Be With You

det åskar och ja, jag är lite rädd. Men rädslan dränks av andra känslor just nu. Irritation slår rädsla kan jag meddela haha ;)
Sen blir det bio med några finisar (:  mycket najs!

happy ending

9mu (min klass och min parallellklass)  sjunger låten Happy Ending i kyrkan på skolavslutningen 2010, Emma spelar piano, Alf spelar bas (som inte hörs så bra på inspelningen)

jag sjunger låten You Are The Inspiration i kyrkan på skolavsluningen 2010. Emma spelar piano och Arvid spelar gitarr

(båda filmerna är inspelade med en ganska gammal skruttig digitalkamera, där av kvaliteten)

överaskningsfest


bilden är lånad av Hanna :)


Jag tackar alla för kvällen igår, jag höll på att stanna hemma, men är sjukt glad att jag kom ;) ni är så jävla roliga och när ni kom ut där och sjöng, asså jag lovar, jag ville bara sjunka så djupt egenom golvet så de finns inte haha, men jag älskar er, och tack för att ni ställer upp :)

16 år



16 bast idag då jao, det känns precis som vanligt, fast lite äldre haha ;) dä ä najs :D

hittils har jag bara fått en ipodhögtalare och godis, sen blire förhoppningsvis lite pengar till kistan ;)
Nej, nu blir det dusch sen fix och städ innan släkten kommer :)


skolavslutningen ♥




Idag mina kära vänner är det både glädje och sorg som fyller mitt hjärta.. I 3 underbara år har jag fått tillbringa min vardag med 7-8-9mu(3) och jag är så sjukt lycklig för det. Nu är det över, men jag hoppas så grymt mycket att vår vänskap kommer finnas kvar efter detta också. Skolavslutningen var hemsk, kalla mej mes om ni så vill, men vafan, det finns inga som 9mu och jag älskar er!Jag vet inte hur jag ska utrycka mej just nu, med gråt och tårar för att vi aldrig mer kommer gå i samma klass och vara 9mu, eller med skratt och glädje över att få börja på vägga och lära känna nya människor och ta ett steg in i en ny del av mitt liv.. Nej jag vet faktiskt inte, men jag vet att ni altid kommer finnas kvar i mitt hjärta. Som sagt Jag Kommer Alltid Älska Er!

you are the meaning in my life, you are the inspiration, you bring feeling to my life, you are the inspiration, i want to have you near me, i want to have you near me saying, no one needs you more then i needs you

Adam Lambert - I Just Love You

Onsdag

idag var det elevens val i skolan, men efter som att har ont i höften kunde jag inte dansa, så istället va jag med gustav, arvid, calle, axel, lotta evanja om vartannat :) haha inte alla samtidigt :P
Det gick bra och så idag, haha även om det va jävligt segt efter ett tag ;P synd bara att det ska regna så jävla mycket hela tin (;

nu är det bara 2 dagar kvar med 9mu. Riktigt jävla hemskt! ;O


ultraljud

japp, nu har jag precis kommit hemfrån skolan och efter det sjukhuset... Jag gjorde en rönkten och ett ultraljud på min höft och ett litet mesigt stick i fingret haha ;P men det visade inget vilket tydde på att jag har en inflammation i mitt muskel- alternativt senfäste :P  och ont gör det kan jag lova :P

Nu ska jag i alla fall fixa mej och sen in till den där jävla avslutningsmiddagen :P

07

Dagen har varit okej, dock har min höft gjort att jag inte har haft fullt lika kul som resten av mina kära vänner i 9mu. Det blev inte Fridafors utan Boda Borg.. Efter som att det var billigare fick vi 100 kronor var som blev över med ;D and thats nice! Det enda som jag kan klaga på idag är att det har regnat typ heeeeeeela dagen och att min mobil är cp haha ;P
I don't really know why, but I love you



även om du inte tror det alla gånger, så gör jag det för att jag älskar dej ♥


Jason Mraz - Mr. Curiousity

sunny days

blir ett snabbt inlägg här då jao..hittade en klänning som jag tror jag kan bli ganska nöjd med till fredag.. Sen blev det hem och schteeka lite och nu ska jag till Mörrum (: Det blir najs, lägger nog in nåt när jag kommer hem

om jag har tur så..

kan jag åka till de 10 finfina och grilla ikv (dock saknas det typ 2 tror jag ;P)
träffar jag Öline i Medevi för första gången på typ.. hur länge...? 6 år? (:

jao, slutade vid 12 i skolan och vid 1 drog vi (9 finfina tjejor från 9mu + jag) ut till Sternö och stekte lite (:
Sen blev det åka med Olivia till korpadalen, gå till vingatorpsvägen och vänta in farfar.. ikväll blir det nog grillning med de flesta ur den "gruppen" som va på sternö och de bliiir najjs :D 


black and white


- jag älskar bilden -

jag har inget att göra, verkligen inte ett skit. det händer typ en jävla massa saker typ 17 kilometer ifrån mej varje dag, men vad händer här? inte ett skit, ne just de, inte ett skit.
Idag har det fan varit så jävla gött vääder så det finns inte! varit ute typ hela dagen och lyckats bränna mej på ryggen, fint med det linnet jag hade idag haha xD nee, fy, det svider som fan, så jag ska ta en kall dusch.. hmm, haha finns en anledning till till varför jag gör det, men det säger jag inte ;)

lite music of today iaf ;)

Jason Mraz - Unfold

F.

du betyder så jävla mycket mer än du tror, du lyser upp min dag, du tror på att jag kan vara jag och all sån shit.. Men ändå, jag tror inte jag förstod då vad jag vet nu, jag såg liksom inte omtanken bakom allt du gjorde. Visst, endel saker gör mej så jävla pissed nu när jag tänker på de, hur kan en 18 år gammal männsika behandla någon annan med så lite respekt och värdighet? Det var jag inte.. Eller jo det gör jag ju egentligen, men jag vill inte veta. Du har gått egenom en massa grejer nu, sen "ditt nyår", ännu mer sen "mitt nyår" men vafan, det finns ingen som du, jag behöver dej som fan och jag hoppas att du snart börjar prata med mej igen, det är tomt utan dig. Jag har en massa saker att berätta för dej, du vet, såna roliga saker och jag vet (M har berättat) att du sitter och nördar min blogg, så om du nu gör det så hoppas jag att du orkar läsa hela inlägget.. Haha, jag kommer förmodligen ta bort det snart igen, men jag vill ändå att du ska veta att jag älskar dej, och saknar dej som fan. Men så länge du inte tar tag i ditt liv och lägger av, vill jag inte träffa dig, inte ens tänka på dej. Det är inte lätt, inte lätt alls, men det går, efter mycket om och men så går det. Även om jag inte vill.

funderingar, eller va?

haha när någon säger åt mej att äta mer, svarar jag ibland; Nej! tänk på de svältande barnen i Afrika, spara lite åt dom med va!?... Men kan man verkligen argumentera så...? haha eller va, nej jag vet inte, det känns bra i alla fall, att jag tänker på dom med ibland menar jag, eller nåt, nej jag vet inte

jag vet i alla fall att jag har varit ute i soooolen hela dagen och sovit i värmen och sen har jag... ee... kollat tv så klart! Inga mer läxor nu, så jäääävla sköönt! :D


Sarah


(Sarah, efter som att du envisas med att inte skicka bilder till mej, så blev det din fb bild xD)

Grattis kwinna! Du är så söt, snäll 16 idag och a, du vet allt sånt (; ily gumman<3

mammas jobb

sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta... Jag hade ju planerat att efter mitt ekonomi prov åka hem och sova bort hela dagen, men glömde bort kåren i den planeringen! haha så nu sitter jag allstå här, och sover, det gör jag inte!  min höft gör ont, men jag lever med det (;


Sky-Ingrid michaelson & Joshua Radin

RSS 2.0