Puss och kram från andra sidan jorden

sov hos min kära Richard igår, trevlig pojk det där! Var ett tag hos finfina Rebecka i hennes nya väldigt fina lägenhet i gamla hotellet, där snackar vi högt till tak, rätt stora rum ändå, fint, STORA fönster och mys. Även om dom hade allt i flytt lådor fortfarande haha. Å, jag vill också flytta!  Ja ja, det kommer det med. Nu lyssnar jag sönder samma gamla musik som alltid och städar garderoben, har en känsla av att det var en DUM idé att börja med det. Men nu måste jag avsluta vad jag påbörjat. Sån är jag. Det blir nog bra. Puss

searching for the one to take me through the night


vad tror ni, är det tillräckligt att klä upp dagens klädsel med som kickass heels på konsert? Kanske? Ja? Eller? Vet inte, kan inte bestämma mig.. Men jag tror det? Ändå inte för uppklätt, men känns ändå lite extra med skjortan knäppt ända upp, svart band i rosett istället för en slips och så svarta (då ska det va hela riktigt tighta) jeans och så dom finfina klackskorna? Eller? Lurar jag mig själv här?

hittade detta lilla citat i en av mina ELLE tidningar, haha, ja vad säger ni gott folk!?

jag fick ett svar, ett rakt besked

Har kommit hem från Karlshamn nu. Idag blev det först bup vid halv 11, sen skolan. Blev bara kvar nån timma i skolan eftersom det var sjukt impulsivt att åka dit, jag hade ju inte planerat in det, men ville inte hem, inte vara instängd här hemma, även om jag kan gå ut och så så känns det ändå sjukt instängt att bara va hemma med familjen och inte träffa andra. Så det blev skola. Vi hade samhällskunskap, och så svimmar fina Elin, jag såg bara mig själv framför mig och ville bara hjälpa så mycket jag kunde, hålla handen och andas med typ haha.. Hoppas allt blev bra sen! Jag och Pontan földe henne till hennes pappa som kom och hämtade henne. Så då åkte jag med hem som sagt.. Imon är pappa hemma och jag ska till skolan sen bup, typ köra en likadan dag som idag fast tvärt om.. haha! Men ja, i alla fall, ser i alla fall fram emot skola imon! Puss

i ärlighet finns kärlek, i kärlek finns du

tre bilder från förr.. Eller ja, det är ett tag sen, kolla in gardinerna!
Jag är så jävla glad att vi löst detta, shit. You are the reason for me to smile agen. Jag älskar dig vännen min, en jääääähääähäähähähähvla massa med! Du är bland det bästa som hänt mig och jag kan inte tänka mig en värld utan dig. Du är bäst!

we'll just have to wait and see

Puss och kram mina fina vänner, nu ska jag fixa håret sen ska jag trotsa min rädsla och nervositet och åka till skolan. Om det blir som planerat, blir det en massa timmar idag, för första gången. Känns hemskt men samtidigt bra. Ja ja, vi får väl se hur det går.

hit me baby hit me

-if it makes you feel better, you can watch me as I bleed-

I'll always love all of you

Hej jag heter Linnea och jag fullkomligt ÄLSKAR mina fina vänner Dielleza, Sara och Rebecka. Ni tre tjejer är så in i helvetes jävla bra ska ni veta!
jag och söta rebecka
jag och sara
DIDDE, JAG HAR INGA BILDER PÅ OSS TVÅ!?!?!?!?!

hej så länge

Då var konserten avklarad och jag kan stolt säga att det gick för jävla bra! Tobbe trollade och hade sig och jag fick mig några goda skratt, och visst blir man lite liten och tjejig igen när han vänder sig om och drar ner gylfen för att dra ut ett par kallingar.. haha inte okej, men ändå så sjukt klockren! :) Kanske lägger upp nån bild lite senare.

the pills don't seem to work

Sitter nu framför datorn, nyduschad och fräch för en gångs skull, haha, nej skämt å sido. Jag har faktiskt duschat, ja, och nu sitter jag här. Väntar på att mitt hår ska torka bara liiiiiite så jag kan ha i värmeskyddet och sen föna det sköna svallet. Eller nåt sånt. Riktigt längtar efter my maroccan oil också, så jävla bra och luktar nåt gudomligt! Ja i alla fall. Halv 1 ska jag va i stan och repa med kammarorkestern och sen 4 blir det konsert med Tobbe trollkarl. Spännande! Hörs!

bara för att jävlas med er som kallar mig fetto-fjortis så lägger jag upp en gammal goding!

I don't wanna die, reaching for the sky



you don't have to say it to belive it

-
det gjorde ni bra mina vänner! Och självklart var Pernilla också väldigt duktig!

Musikskolan firar 50 år och bjuder in Pernilla Wahlgren!?

Okej folks. This is what I've been doing the last few hours. Nice som fan faktiskt!
Pernilla Wahlgren växte sjuuuukt mycket i mina ögon, så jävla störtskön och TUSEN GÅNGER BÄTTRE I VERKLIGHETEN!!

get out ant take a smoke

-
sköna vår VÄLKOMMEN! trlalalala! Shit pommes vilken bra dag. Mamma är iväg och repar med (hör och höpna ingen mindre ÄN) PERNILLA WAHLGREN, de e grejer det. I eftermiddag är det konsert så hon repar förmodigen för fulla muggar nu. Imorgon är det min tur, fast jag ska spela med Tobbe Trollkarl istället för Pernilla. Det är helt okej det med kan jag ju lova er! Ja i alla fall, jag har idacg fått två koftor av pappa och på köpet fick jag en STOR halsduk (på bilderna) och så har jag köpt nagellack och nya glajer, första gången jag har riktiga pilotglajer, men jag har inte passat i det innan, har inte haft så "smalt" ansikte som jag har nu, lite mer kindben liksom. Ja i alla fall, jag tycker dom är grymma, så då är dom det. Puss hej, vi hörs.

The memory of you

kAN INTE SLÄPPA, FÅR INTE NOG, VILL HA MEEEER! Sophia Bergholm har nu fångat in mig i sitt magiska lilla lasso och trollbundit mig som fasen! Så grymt duktig tjej. Skriver en massa själv och är så sjukt finfin att bara få avnjuta några sånger ihop med. Hon får stå för sången, för det gör hon bäst! Ja i alla fall. Kolla HÄR och eller HÄR om ni missat henne, eller skrolla ner lite i bloggen så kommer hennes youtube video. Ja, vad ska jag säga. Sophia has got IT liksom. Amanda Fondell, Agnes Karlsson släng er i väggen!
jätte fin bild från 2009. Fin var det ja. Som alltid!

what do I have to do to change your mind?

Hej jag heter Linnea Hansson och det är mig ni kallar för fett och tjockis. Är det det ni verkligen tycker?
Bilden ovanför togs nu i veckan och den här neranför för ca 1,5-2 månader sen. Skillnad?

hur sinnessjukt duktig liksom!?

ursäka är inte min älsklings sophia världens bästa eller? Så grymt duktig.. Haha, prestations ångest nästa gång man sjunger med henne? ja! Usch, sophia! varför ska du va så jävla bra!?

and the lions roar

-
-I'm a god damn coward, but then agen so are you-
-

hur fint!?


Sara Bareilles - Breathe again

ge mig inget men det bästa

- när jag dör följer du med för du är en del av min själ, jag älskar dig. Fy fan vilken bra stund!-

jag gör vad som helst för att ställa allt rätt igen

strö lite socker på mig som bara du kan.
igår tog jag min kreativitet i kragen och fotade lite. Det blev bra. I mitt fina rum blir allt bra. Det tar bara lite tid. mer bilder, det vill ni ha va? Klart ni vill. Ska försöka ta mig själv i kragen också!

jag kommer fortfarande drömma om den framtid vi aldrig fick


Minns du tiden när du var liten? Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden. Höjden av smärta var när din barbie tappade benet eller när bilens hjul försvann. Värsta gråten var när du trillade och skrapa knäet. Största rädslan var monstret under sängen.
Nu finns nästan bara skitsnack, kärlek förändras till en stor lek. Smärta är när du skär dig själv i handleden. Värsta gråten är när den du älskar över allt annat sårar dig. Största rädslan är att förlora någon du älskar och aldrig få tillbaka den personen igen
-
snodde texten här ovanför från en kompis facebook sida, rätt klockren ändå.. Idag är en hyfsat bra dag, medicinen hjälper! Det känns så jävla bra att ÄNTLIGEN få må hyfsat igen! Har fan inte haft en såhär bra dag sen den 25/2, ja det är väl typ en månad snart va? Och då ska ni veta att läget fortfarande är jävligt kritiskt, skört och ömtåligt. Shit, varje dag är en balansgång på en lina över ett hav av nåt vasst och livsfarligt, eller ja, frätande syra eller vadfan som helst. Ett enda litet snedsteg och jag är körd, så känns det. Imorgon ska jag till skolan igen, har knappt repat mig sen sist, men jag måste! Känns i alla fall bra att jag nu i alla fall håller vikten där den ska va! Lovely! Hörrni, nu ska jag sluta skriva ledsna texter om hur glad jag är. Jag ska nämligen spela fiol för att fira att jag har skrivit klart en låt jag hållit på med sen INNAN JUL. shit pommes tänker ni, ja fy fan svarar jag! Puss hej.


ärlighet varar längst även om det kan skada dig i nuet

har varit ärlig och sagt som det är. För första gången på länge har jag varit helt jävla totalt ärlig. Sagt precis som det är. Helt okej med mig nu i efterhand.

vem bestämmer rätt och fel när moralen är död?

tänk att jag känner mig rent utav förskräckt för att träffa min klass. Min älskade favorit klass.. asså det är en ångest så stor att jag inte vet vart jag ska ta vägen, idag är ännu en dag då jag kommer leva med hjälp av små vita godisar... Hur skulle jag klara mig utan? Dagen känns redan nu jobbig, men jag ska klara den, varör inte liksom? Nej, nu ska jag sluta skriva här, ta hand om mitt hår, sminka mig och sen ska jag ge mig av. Puss hej
gammal (då) ironisk bild

en uppgift omöjlig att lösa

-
-
världen väntar på ett svar jag inte har. Så känns det, jag ombeds sätta ord på hur jag känner och förklara så andra förstår, det är inte så enkelt, not that easy my friends. Men jag lever nu, även om det känns som att jag är halvt död. Dagens himmel är grå och så är också jag, känner mig lite hängig. Det får räcka för nu. Jag ska ta hand om mitt hår nu och sen ska jag ta en tablett och efter det umgås med mamma och pappa. Imon börjar skolan. Eller ja, jag ska försöka klara av 2 timmar i skolan, får se hur det går.

ibland önskar jag att jag inte berättat för någon

Det värsta av allt, vet ni vad det är? Det är att jag lät EN enda person bli hela min värld. En enda person som hade makten över mig. på gott och ont. Jag litade på en enda person, fullt ut, och jag vet att det var ömsesidigt. Jag lät en enda person få möjligheten att få mig att bli någon jag inte är. Jag vet inte vem jag är längre. Självständig, stark och egen eller liten, svag, osynlig och obetydlig? Jag vet inte. Kanske en kombination? Känslan av att alltid känna att man inte behövs, att världen vore bättre utan en och att känna att man i alla lägen skulle vara bättre om man inte va lite mer som nån annan. Om man var lite mer som nån annan än en själv. Jag duger som jag är. Haha, om ironi hade märkts här ändå. Shit pommes alltså. Nae, skulle inte tro det va? Dom där sorgsna ögonen, ett fejkat smile, tröjor i loos fit för att dölja så mycket som möjligt fast det snart inte finns något kvar, de helt normala men ack så osmickrande låren, de där lite för tränade och maskulina vaderna, de små fötterna, bara 165 - var går gränsen för dvärjväxt?.. Nae hörni, jag kan inte låtsas att jag är glad för det är jag inte. Det hade inte funnits anledning för mig att vara borta såhär länge om allt hade varit okej. Och allt för att Jag gjorde felet att låta någon lära känna mig, lura i mig att dom "älskar the real deal" fast dom inte sett den, att låta en enda person ta makten från mig och förändra mig. Lura i mig att jag var älskad. Fy fan. Tack för den. Som grädden på moset har jag tydligen fått mej en LOB i registret, fast det borde vara en handräckning och inte lob.. Vafan, vad händer med mig? Va, ska jag behöva bekräfta mig för alla som undrar, förklara för alla som vill veta och prata om allt som hänt precis som att det var någon annan och inte jag som inte vill mer. Det funkar inte så, och det trodde jag alla visste.. Tydligen inte. Vi får se. Idag är inte min dag. Märks det?

it's gonna' rain down here but it's allright

Några undrar var jag är, några undrar vad som hänt, några undrar hur jag mår och några undrar om dom får hälsa på mig. Jag kan snabbt svara på vad som hänt..
.
Var är jag? - Jag är numera hemma, var inlagd i karlskrona innan, men är som sagt hemma och utskriven nu.
Vad har hänt? - Jag har i ärlighetens namn mått förjävla dåligt. Det är vad som har hänt..
Hur mår jag? - Den som vet svaret på den frågan får mer än gärna höra av sig till mig och berätta! Ena stunden jättebra, andra stunden kasst..
Om ni får hälsa på? - Sure! Säg till dagen innan ni tänkt komma bara, var dock berädda på att återbud kan komma. Max 2 timmar och inte så mycket djupa diskutioner är vad man kan få ut av mig just nu..
.
There you go, kanske inte vad ni väntat er, men det är så det ligger till. Har i alla fall bestämt (med vuxna i min omgivnings hjälp) att jag ska försöka vara i skolan några timmar nästa vecka, tror det blir nån timma måndag, kanske nån onsdag, och nån på torsdag.. Vi får se, har bara umgåtts med andra än familjen i max 2 timmar utan att behöva dra mig där ifrån, får se hur det går som sagt..

du fick mitt liv att bli en tävlig

-
One day you might wake up, and realize that you lost the moon while counting stars.

en säker men ack så osäker framtid

-
Är hemma i Svängsta igen. Fast det har jag varit sedan i Torsdags kväll, men har bara inte orkat bry mig om att säga till någon om det. Har i alla fall fått komma utanför husets gränser igår några timmar, var på konsert och efter det spenderade jag väl nån timma på middagen efteråt. Härligt folk, synd bara att jag inte orkar. Idag va Lesley här (den fina kvinnan till vänster i bild) och vi har bakat, kollat min fina fotobok och snackat skit. 2 timmar var alldeles lagom!
-
Nu vet ni att jag lever i alla fall. Kommer hålla mig hemmomkring ett tag till tills jag orkar göra nåt med mitt liv igen. Puss så länge.

still here

i'm still alive but i'm barally breathing så att säga. Inlagd i karlskrona och osäkerheten är ett faktum.

RSS 2.0