jag då

Har så ofantligt tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra. Har en timme kvar att ta död på innan vi ska till mormor och äta med familjen. Inatt sov min fina alexander här hos mig men han stack redan vid 9 i morse. Under denna dag har jag alltså inte gjort ett skit. Knappt lyft ett finger.. haha najs. Ta hand om er! Puss och kram
 

Ansiktsmask och tv-serie

Ligger i sängen och kollar på tv. Har en ansiktsmask som bränner men det är skönt på nåt konstigt sätt. Ska snart ta väck den. Sen är det snart läggdags för mig med. Är sjukt trött.. Men kan ändå inte sova, fattar nada.. Sköt om er! Puss hej. 


I miss you





För vem är väl felfri

Jag gör folk i min närhet ledsna. Jag känner mer och mer att jag borde ta mitt pick och pack och bara försvinna. Känns i nuläget som att det gör detsamma. 



We ❤️ it

Ligger sömnlös inför morgondagens viktiga möte på arbetsförmedlingen, känns sådär faktiskt. Är inte så nervös inför det så det är inte nervositet som stjäl min sömn. Nej det är alla tankar jag har i huvudet hela tiden. Idag är första gången jag tar insomningstablett och lugnande för första gången på en evighet. Men ändå kan jag inte sova. 4 piller senare liksom.. Men visst, jag kan ju stiga upp och göra nåt men jag pallar fan inte. Det resulterar i just dethär. Jag ligger vaken med tusentals tankar i huvudet. Kommer bli en låååååång natt. Usch.
Här kommer i alla fall lite bilder från we❤️It 






Idag

Idag har jag varit på Staoun och lämnat in min fina förlovningsring som gick sönder natten mellan lördag och söndag.. Kommer ta 2 veckor för dem att fixa. Inte kul, vill ju ha den nuuuuuu! Efter det var jag en snabbis på stan och köpte mig en kofta och ett par byxor. Yes. Sen har jag fortsatt sortera noter åt mamma och nu är jag äntligen färdig med det. Alexander har varit här en stund men inte tillräckligt länge för mig, saknar honom redan hihi... Ha det bäst hörni! 





Jag vaknar upp igen

Inatt vid 3 gick min fina förlovningsring sönder :( stenen ramlade bort... Fan! Ska in till stan imon och fixa det! Nu är jag rätt så nyligen hemkommen och ska snart påbörja att sortera noter igen. Har lovat mamma... I fredags var jag och mamma i Kristianstad och shoppade, sen sov jag hos Alexander. Igår hade Alexander ferrrrree så då var jag hos honom igen. Det spårade lite men vid halv 5 kunde jag äntligen somna. Nu har jag varit hemma i kanske 45 minuter-1 timma och ska som sagt sortera noter. Ligger i soffan just nu och kollar igenom bilder från gamla mobilen. Har faktiskt beställt lite bilder idag, fick ju 50 gratis (endast porto ska betalas) så varför inte liksom? Bar nu ska jag dra igång lite musik och sen sortera. Puss hej! 



A friend once told me

a friend once told me that there is always a little truth behind "just kidding" a little curiosity behind every "just wondering" a little emotion behind every "I don't care" a little knowledge behind "I don't know" And a little pain behind every "it's ok"

Morfar




Ååå morfar, vad jag saknar dig! Hade behövt din famn att falla tillbaka i. Hade behövt dina fina ord för att hålla huvudet över ytan. Idag saknar jag dig så det gör ont. Vi skulle ju så mycket mer än vad vi hann med. Jag älskar dig och vet att du finns där nånstans och vakar över mig men idag hade du behövts här hos mig. Det är så tomt utan dig. Jag älskar dig enormt mycket och kommer aldrig glömma hur vi spelade ihop, skrattade, spelade kort, sorterade frimärken och inte minst skrattade ihop. Du är den bästa som finns.. Fanns.. Ååå jag saknar dig så mycket ❤️

Onödigt ont

Även fast jag vet att jag inte behöver vara orolig att förlora de som står mig närmast, gör jag det. Även fast jag vet att de få vänner jag har finns där i vått och torrt, oroar jag mig ändå för att bli ensam kvar. Även fast jag alltid kunnat ta till musik, är jag rädd att musiken inte längre hjälper. Även fast jag inte borde ha ångest, kan jag inte hjälpa att jag har det. Även fast jag vet att mina närmaste älskar mig, har jag svårt att inse att så är fallet. Även fast jag borde hjälpa mig själv, känns det som att jag tar 1 steg fram och 2 bak. Även fast jag inte borde oroa mig, gör jag det ändå. Även fast det bara är en låt får det mig att tänka - ingen vill veta var jag köpt min tröja... Även fast jag har lovat mig själv att göra nåt åt min situation, känns det omöjligt att göra nåt där jag är just nu. Även fast jag inte borde skriva detta, så gör jag det.

Även fast jag inte är perfekt, tror jag att de som verkligen finns där för mig älskar mig för den jag är. 




Kvällen

Är nu åter med min fina Alexander. Hos honom. Känns bra. Han spelar datorspel som en annan nörd och jag ligger och kollar på (även lyssnar) och bara är tacksam för att jag har honom, även om ha är helt inne i datorn just nu haha. Så söt. 



Helgen

Är numera förlovad!!!! Var ute på sjön med Alexander och hans föräldrar. Så himla mysigt!! Jag är lyckligast i världen! 






.




Det där med att ha dålig syn

Ja nu är det ju så att jag har fått glasögon (igen). Har blivit mer närsynt än innan så jag behövde dessa för att tex köra bil. Nu är det ju inte så att jag är halvblind utan det är lite grann som behöver korrigeras och då säger jag inte nej. Speciellt inte efter som mor betalar och jag ser (enligt finaste killen) sjukt snygg ut i mina glajjor! Har även ett par solglasögon i min styrka så det är najs. Skillnaden är stor! 



I'll be yours

 
Är helt kär i mina orangea byxor. Sjukt fula men ändå så jävla snygga på nåt sätt. Idag har jag varit en stund hos mormor och ätit resterande chokladmuffins. Sen sov jag och Totte (hunden) en stund i soffan. När jag kom hem satte jag mig på altanen och spelade lite. Privatkonsert för grannskapet hehe. Nu sitter jag här i alla fall och försöker få över låtar från min mobil till datorn men det går inte så bra haha. Får väl försöka igen. Hej svejs!

En liten bild

Här kommer en bild på mig, dagens inköp och klocka från mamma. Känns bra, nu har jag fått mina solglasögon också så nu kan jag se bra även med solglasögon! Så najs! Jag valde samma båge till dom som på mina "vanliga" så enda skillnaden är glaset då såklart! Puss och kram 



Ingen vill veta var du köpt din tröja

Idag vaknade jag första gången vid 5, blev aaaaaas stressad för jag tänkte att jag skulle till jobbet men så är det ju inte. Jag lyckades somna om och vaknade istället vid 9 tiden. Betydligt skönare! Nu har jag hunnit va en stund hos mormor också och vi har bakat (och ätit) chokladmuffins, så jävla najs! Men nu är jag i alla fall hemma igen och jag har pratat med min läkare om sjukintyg och ska snart ringa chefen angående arbetsintyg och lite sånt. Japp. Det var det. Nu ska jag försöka få kontakt med Alexander. Vi hörs sen! Puss och kram




Dagen

Idag har jag börjat dagen med 2,5 timmar på arbetsförmedlingen. Känns bra att ta tag lite i sitt liv. Jag är ju för tillfället arbetslös. Trist men så är det. Efter det var jag i alla fall en runda på stan med Lisa. Mycket trevligt! Bland annat hämtade jag ut mitt ena par glasögon som kommit idag! Känns förvånansvärt bra med glasses faktiskt. Efter det åkte jag till kära Kära KÄRA Alexander och fick mysa lide. Så himla bra pojk! På fredag har vi varit tillsammans i ett helt år. Aldrig varit såhär kär förut. Bästa känslan! Puss och kram nu ska jag sova



Ännu en sån dag

Idag är det en dålig dag, igen. Jag har insett att jag snart är arbetslös, vilket inte klingar vackert i mina öron. Känner mig dessutom tjock, ful, äcklig, motbjudande, dum och allmänt skrattretande. Inget går min väg denna dag. Tyvärr är detta inte så sällsynt för mig så jag har på nåt vänster lärt mig leva med allt detta. Känner mig som världens sämsta och jag duger inte till nåt. Upplyftande läsning? Nekande.



Så himla längesen

Oj va jag har glömt bort bloggen! Nu ligger jag i soffan och sen jag skrev här sist har det hänt grejer. Jag har införskaffat ny mobil, varit ledsen och arg över "medevibarn", jobbat, varit med pojkvännen på bilträff, firat Alexander och hans farmor i Ronneby, sovit i båt och ja, jag har säkert glömt nåt. Men i alla fall. Livet går upp och ner som vanligt men för tillfället känns det mesta rätt okej ändå. Nu ska jag snart hämta hit Alexander så jag får mysa lite. Hehe... Puss och kram! 




RSS 2.0