stuck in a moment and now I can't turn back

.
visst älskar vi suddiga mobilkamerabilder? YES WE DO! Nej men det är det enda nya jag har, typ :) Imon kanske det blir nåt nytt, ska nämnligen på stan med finaste Lesley Spencer. Vi är lite som systrar, som flyttat ifrån varandra. Asså vi älskar att umgås, som bara vi kan, verkligen speciellt. Det är verkligen som att komma hem till familjen när man kommer dit. Så mys, och att vi sprang runt och sa att vi va kusiner när vi va små är ju också rätt sött ;)
Ja i alla fall. Dagen alltså. Sjukt seg skoldag faktiskt. svenska, engelska, idrott, människan socialt och kulturellt. Blev i alla fall klar med engelska uppsatsen, det får bli det betyg det blir, jag orkar inte bry mig om den. Ja, sen på idrotten var jag ju med och spelade badminton med min elaka arm. inte okej. sista passet skulle varit film, men nej. inte det. diskuterade WHO ist. sådär kul, men lärorikt.
Spenderat eftermiddagen hos mormor och sovit en stund. skönt. Fick även klinka lite på pianot. som jag längtat!

så jävla söta

.
jag ska barnvakta min enda bebbe "släkting". plastkusinen. Majken. Söt chey. På fredag smäller det! Dock är hon inte lika gammal som dom i videon. Snarare 10 veckor eller nåt sånt ;)

när jag blir stor ska jag bli vacker

varför är det bara jag som ser skönheten i bilder som denna? har några till pöå datorn, fullkomligt ÄLSKAR!
.
Varför ska jag ta skit när ingen annan behöver det? :)
Å så bra min dag har varit. Prov i vård lektion 1, gick bra, tror jag klarade det helt ok. LÅNG tidig rast.Klassråd i typ 123910724612 timmar, gick väl bra. Kaos som vanligt, lektion 2. Tidig lunch. Fisck sluta efter lunch pga brist på datorer. Helt okej. Gick med S till österslätt, det va väl också kul, träffade R, N, och några till. Mycket trevligt måste jag säga! Åkte hem med buss, fick migrän, har fortfarande, dock inte lika mycket. Suttit framför datorn från typ 2 till nu. Helt okej. Tjockis jag är. Men det skiter jag i. Jag kommer bli fet. Det skiter jag i.

if im not in love with you

.
så fin. åå, härliga minnen.

longer down the way

sitter och hostar. tänk om jag kunde hosta ut en liten engelskauppsats, eller ett  mvg på vårdprovet ist? nej, just nu är det nog fan hela mag/tarmkanalen som kommer upp ist. ihop med en MASSA bakterier och annat mys.
Skriver lite på min engelska och pluggar lite på min vård/omsorgsläxa. Duktiga jag som var så tidigt ute med svenskan är nu jävulskt sent ute med engelskan. Börjar 2 dagar innan. Med svenskan hade jag redan varit klar en vecka vid det här laget.. Så kan det gå :)
Har fått färg för klippning/färgning av håret med, den 8e :) känns bra, fast är fatiskt lite rädd att det blir kort, jag vill ha det långt ju, mitt har precis kommit (nästan) till den längden jag hade innan jag klippte mig sist, så det skulle vara mardrömmen för mig om det ryker lika mycket igen!
även om denna längden var SJUKT HÄRLIG, då det tog typ 3 minuter att torka håret, vill jag inte had et så kort igen. Det är way to short for me just nu. Nej, långt ska det vara!

when you hold me like that

fy för att vara sjuk alltså, eller ja, sjuk och sjuk.. har ont i halsen, huvet och nacken.. Magen är ju som den är den med, men jag har bestämt mig för att sluta klaga! Ska kanske vara barnvakt på fredag till lilla Majken, söt chey! hur gammal? ja, vad kan det bli, nånstans mellan 8-10 veckor :) Liten bebbe med andra ord.
En annan sak jag bara kan ta upp är att jag inte har några bilder till bloggen. Det är väl kul? att alltid se sommarbilder eller vinter? men jag tycker inte det är nån charm i att ta bilder när det är grått och tråkigt ute, som nu.. Men i alla fall, ska se till att lägga upp nåt nytt om jag någon gång tar bilder vill säga ;)
.

för er som läste mitt inlägg från inatt, så är den här låten ett undantag från min teori angående humör och låtar.. Jag älskar denna, o fy fan för låtar man känner igen sig i. Sen är ju lite Celine Dion aldrig fel?
.


U2 makes my day

.
.

min ljusa sida skiner över den mörka

jag är inte riktigt så glad som jag ser ut på bilderna. för jag har nyss fått mej en ljus utväxt på mitt brun/grön/orangea hår. fint ska det va! Men jag ska ju ändå färga i alla fall en gång till, så jag slängde liksom inte i en för ljus nyans idag, men det betyder ju inte att jag är nöjd med min nya färg.. lite ljusare är det, men vafan, det är smällar man får ta.
.
osminkad och fin är man i cam. det är faktiskt så, för det mesta

baby it's different this time

.

one last touch

.
är verkligen förkyld, ont i halsen och igenkorkad i näsan. myspys alltså!
gårdagen var helt okej ändå, däckade dirr i soffan när jag kom hem från furuboda och låg kvar där till 1 då jag gick upp till sängen. Har drömmt så sjuukt konstiga drömmar inatt, men aa..
Ska gå ner och äta nåt nu, sen blire kanske ut och gå eller tvn, inte alls sugen på att gå ut, men solen är framme, och jag erkänner, jag är lika SOLKÅT som alla andra svenskar :) Men våren är i alla fall här nu, så skönt!

just play

har nu spelat i flera timmar med sällskapet. Finfint. Eller ja, det är sjukt jobbigt att spela så länge. Bara en massa efterslag och lite sjukt snabba melodisnuttar här och var ;)
Har alltså varit i furuboda med musiksällskapet och det har varit mycket trevligt. Mycket matraster hade vi, tur att man inte är så stor i maten! :)
hade ett litet märke under hakan igår när jag kom till rummet haha, har aldrig fått de innan ;)


en känsla ett ord en lögn

.

ursäkta, hur kan man inte älska dethär. ett ord; gåshud.

hela vägen nyponbuskar

sitter och diskuterar tatueringar med Nissepisse. Yes. Vi ritar dom i paint. Jätte fina. Verkligen!
skulle inte vara helt fel. snyggas till lite av någon som kan först kanske? jao, det kan man lugnt säga. Paint som sagt. Men nåt i den stilen i nacken. puss. finfint

did she love you like i used to

just nu varvar jag ner med Håkan, Lasse, Loreen och Plura. Vilket gäng. Borde egentligen sova nu, ska ju upp om några timmar igen. Hemska tanke.
Jag och Lotta har i alla fall bestämt oss för att åka till Köpenhamn på påsklovet. We will :) Kanske får jag med mig mina favorit bröder från annan ort, men det är liksom inte alls säkert, men kul skullere va. Ja. Det var typ det jag skulle säga.
Dagen i övrigt har varit ganske hektisk. vaknade 10, tog en PW i ca 45 minuter, städade rummet, fixade med musik på Ipoden, åkte till Kristiandstad med mor och bröderna, köpte inget själv, men de fick med sig skor. Tjusiga bröder jag får alltså. Riktigt stiliga, ja i alla fall. Ekohallaen som vanligt på väg hem, sen donken i stan, hem, städa färdigt, kola lite snabbt på tv sen sätta sig här då och snacka danmark med lotte. fint.
.

ljud och ljus

yes. jag kan inte sova. varför? för att vartenda millimeter på vartenda litet organ i min mage gnider, vrider och vänder sig mot något annat i magen och gör ont. Inte alls en skön känsla. Samtidigt som det på något sätt känns som smärta känns det som en känsla som påminner mig om något. Vet inte riktigt vad, men något är det!
Har bestämt mig för att antingen springa en runda, eller ta cykeln en runda imon. Inte bestämt ännu, beror på om jag ska till kristiandstad eller ej :)
Kanske får jag ordning på svallet, kanske inte. Vi får se :)
,.
favorit i repris

älskad, missförstådd, hatad, saknad


.
ja fy fan jag måste vara dum i huvudet, det är fysiskt omöjligt att uppnå. haha, va söta, stöttande vänner jag har ;)
Nej men idag har skolan varit sjukt chill ändå. Satt ute på en bänk typ 2 timmar, blev intervjuade av SRB om vad vi tyckte om att man ska gömma cigaretter(haha!) och chillade igenom ett prov på datorkunskapen. Rätt så chill ändå.
Och tänk, vi hade +14 grader ute idag! fy fan va skönt säger jag bara! njuta av livet är vad som gäller!
Nu blir det mat, sen kåren och årsmöte. Ungefär lika kul som det låter.. Sen hem, sova och STUDIEDAG imon! :D


när du är med mig känns allt så lätt


.
lyssnar på denna låten heeeela tiden varje lektion vi har i språkstudion haha. fint!
Ska egentligen skriva på mitt svenska/med. grund arbete, men jag som är färdig får göra vad jag vill.. eller aa, jag ska skriva på engelskan, men icke. Inte nu :)
..
Puss på OP10, you made my day

egentligen borde vi inte bry oss

fick sluta 2 lektioner tidigare idag, gött eller vad!? så jävla häärligt kan jag lova!
Ska hoppa in i duschen igen, jävulskt lö på idrotten och så har jag hunnit va ute en liten runda nu sen jag kom hem, så yes. Det får bli så :)
Ska försöka fixa till färgen på huvet i veckan ju, kan inte sluta tjata om det. jag vet
Är rätt stolt ändå, jag har inte plattat hela håret (mer än en gång) på typ hur läänge som helst! och jag menar, hela praktiken var det uppsatt i en liten boll. Har inte gjort ett skit mot mitt hår. Knappt ens fönat det. Så jag hoppas det håller mot min iskalla behandling denna veckan :) puss på det om det inte gört. Men det gör det. eller?
.
visst är det fint? eller inte. om sisådär 3-4 månader. Då, då är det fint!

only if you catch me


facerape

Kan ju säga som så att Gustav Hansson kommer älska mig så mycket snart. eller ja. nästa gång han loggar in på facebook. Han får skylla sig själv lite faktiskt. Kunde inte hålla mig! :)

de sista drömmarna

.
2 gamla favoriter
.
yes. har hunnit med en fika i stan, köpt färg till håret mitt. ska nog göra något åt eländet på tisdag kväll/onsdag, så jag har hela studiedagen på mej om det skulle bli skit ;) haha
har lite ont i magen, vet inte varför, känns som jag sträckt mig? skumt :) men ja, jag tycker om att ha LITE ont, utan att det blir så jobbigt ont liksom :) man känner att man lever, det behövs ibland :) Eller nåt
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och få pli på mitt hår. Kommer nog inte gå, men det är ju  i  alla fall värt ett försök :)

I'll never agen sing of love

.

man kan äga guld och silver

mor är iväg på shoppingresa med sina kamrater idag, så jag hoppas hon kommer hem med lite stuff till mej också :) vi får helt enkelt se :) annars kommer jag köpa det själv ändå, nu när jag har fått min matersättning :D!!
Just nu sitter jag och pappa här nere i vardagsrummet och chillar och lyssnar på gamla LP plattor :) riktigt mysigt, men nu övergår det snart till nåt annat lite rockigare ;) ja ja. Det är i alla fall väldigt trevligt.
kvalitetstid kallas det :)

here in this room

har nyss legat på golvet med yoga boken i ansiktet. gick bra, även om det kanske nite funkade så bra som skolsköterskan sa, men ja ja. Faktiskt hon som tipsade om boken. Man får väl helt enkelt ge det lite tid :)
Har i alla fall bestämt mej för att beach 2011 är prio. Eller nåt. Bara för att alla andra som är typ 24938657926 gånger mer fit än mej håller på och tränar ihjäl sej ;) haha ne men asså de e bara ett personligt mål eller nåt ;)
Lyssnar på mamma musik nu, men ska snart gå ner, slänga mej i soffan och dega sönder :) yeah!
gillar att mitt huvud ser lika långt ut som min överkropp, men det skiter jag i. Den fina skärpan är också bra. Det är så det blir med mobilen... Skitbra alltså! :)

forever strong

jag trodde i min enfald att min fina prick jag vaknade med på min hand skulle synas, men icke. eller ja, inte så väl som den borde. Den har dragit åt sej vartenda lite pigmentcell i hela kroppen för att kunna skrika till omvärlden att den är där. Min fina prick :)
som tur är syns inte groparna jag får på mina händer när jag knyter näven ;) haha alltså lite småäckliga sådär :)

the day after tomorrow

Sitter just nu och lyssnar på soundtracket till "The day after tomorrow" och jag måste erkänna att jag ryser lite. Fy fan va bra. Alla nyanser. All spänningen i låten. Harmonin. fy fan!

Annars då? jag tror nog fan jag dödar mitt öra snart. Det känns som om ett jävla blodkärl typ ligger på trummhinnan och låter en jävla mass. Typ som när man har vatten i örat och försöker få ut det. Fy fan va obehagligt!
Idag har jag i alla fall varit duktig och lyckats få färdigt mitt arbete om Lungcancer. Jobbigt som fan, men bra blir det :)
för er som inte visste så har jag ju svin ont i min armbåge.. IGEN. känns sådär alltså. Så nu har jag ett litet stöd där :) haha. Stödstrumpa som sofie sa :) Känner att min arm ser ut att ha en gigantisk omkrets, men så är inte fallet. Inte riktigt iaf :)

just for today

.
.
.
alltså jag dör. vad gjorde OP10 på medicinsk grundkurs idag? detta. Härligt. Humor

I just can't get enough

mina finfina favoriter! love them, tänk att dom redan är 3 veckor. Mina små ögonstenar!♥
.
Haha, har gått runt och nynnat "sommar är det bästa jag vet, för man ser tuttar, tuttar tuttar överallt" som någon sjöng idag på idrotten, haha alltså. Shit cheyor. ta de lugnt ;)
Har haft utvecklingssamtal idag, gick helt okej. Sen jag kom hem har jag typ legat död i soffan. Måste börja röra på mej, innan jag blir helt mega tjock liksom :)
Ska duscha nu, sen blire nog bara ta de lugnt nån timma, sen ♥sängen♥ :)

hon kunde va någon annan

"hon kunde va någon annan, någon bättre, om hon slöt ögonen"
.
Känslan av att aldrig riktigt vara söt, smal, vacker, tuff, mogen, bra nog. Att aldrig riktigt fylla de förväntningar andra har. Att aldrig riktigt fylla de förväntningar jag själv har. Att aldrig kunna se sig själv i spegeln och le, för att man gillar det man ser.

honey I can see your house from here

haha! alltså syns det att jag aldrig annars ritar? yes. Men i alla fall. Har suttit här i nån timma, lyssnat på musik, ritat, tänkt och planerat. Så nu har jag  läget under kontroll igen :)
Tror jag (trots att jag sovit bort hela dagen) ska gå och lägga mej snart. Är trött som en jävla apa. Känns bra. Huvudvärk. Mys!

efter en kväll som den lever jag kvar i dimman av kärlek

.
Måste säga att trots mitt inlägg från mobilen igårkväll (som jag tog bort) så var kvällen toppen. Den hade sina dalar, tur då att topparna var så jävla höga? eller hur!?
Lotta ringde till unge herr Tilly tror jag, men jag vet inte, har ett svagt minne av att jag aldrig verkligen pratade med honom? äsch, jag vet inte, haha. Kul hade jag i alla fall.
Tackar alla som gjorde kvällen till vad den blev!

one look and i'm out

har lackat naglarna svarta och plockat fram (efter mycket om och men) en outfit till ikväll. Kameran hänger med! I swear, jag ska försöka fixa lite nya bilder hit, känns lite lame atm ;)
Ska strax sminka mig lite, inte för mycket för att se neutal ut. Bara mascara och eyeliner innan konsert, efter konsert blir det foundation, puder, rouge ON! :)
Yes, nu ska jag bara plocka undan lite, äta en macka (jag har blivit helt besatt av lingongrova, äter ENDAST det brödet. stuck liksom), klä mej ordentligt, knyta slipsen, ta mina nyputsade dojor och sticka.
Klockan 4 har vi konsert. Sjukt bra det låter om oss med. Fantastiskt :) Love it!
Ja i alla fall. Ska förflytta mej härifrån och försöka hitta något annat o göra (kanske lägger upp bilden jag ritade igår med, har inte riktigt bestämt mej ännu ;D)
.

this thing called love

.
jag funderar mycket när jag inte har något att göra. Fast idag har jag ritat. Hår. Det har jag ritat. Om det blir bra mot slutet kanske jag visar upp det här i blogen :)
I alla fall, jag trivs bättre i ett stökigt rum än i ett rent rum. Vet inte varför, det bara är så. Helst ska hela garderoben ligga på golvet (vilket inte är bra, för till slut har man inga kläder kvar att använda...) och det ska liksom bli såndär organiserad röra. Alla utom jag tappar bort sej direkt, men jag vet EXAKT vart jag har allt. Tills jag städar. Jag älskar oreda. Men inom vissa ramar. Yes. Så är det. Men det betyder ju absolut inte att jag aldrig städar, jag håller det bara inte städat så länge ;)

musiken slutade aldrig

kan ju säga som så att jag har passa lilla Majken idag. 2 månader. Behöver jag verkligen säga mer?
slutade vid 12 i skolan idag, efter min sovmorgon till kvart i 10 :) sjukt meningslös dag egentligen då jag inte har gjort något vettigt alls, men ändå skönt. Har precis kommit hem nu och ska snart baka till morgondagens aktiviteter. Great!

you found me

jag vill ändå visa världen att jag har gått idag. Långt som fan har jag gått :) känns bra!

the king of hearts

linnea hansson goes egoistic.
Jag har slutat bry mig nu faktiskt. Andra får tycka vadfan som helst om mig, det är jag som ska älska mig själv. Så är det bara. Om det inte passar herrskapet kan det ju lika gärna va. Jag kan inte vara alla till lags och det gör ont i mig att erkänna det, men någon gång måste man komma till den dagen i livet då man inser vafan man håller på med. Som jag idag typ. Varför ska jag kämpa för er när det inte är ömsesidigt.
Samtidigt som en del av mig vill att allt ska bli som innan, vill en annan lite större del av mig bara börja om. Jag har liksom tagit dehär "nya livet" med mjukstart nu, men har bestämt mig för att satsa stenhårt.
Det var det jag ville säga.
.
Idag slutade hala vägga 10 i 11. big like på det! :)
.

det här partyts ljus

det finns en viss charm i bilden jag inte kan förklara. Det bara är så.
.
Jag ska va helt ärlig och erkänna att min dag inte har varit den bästa. Har nog hostat upp lungorna 10 cm närmare munnen och har världens jävla migrän. 3 timmar på ST med kmk gjorde ju klart inte saken bättre. Usch nej. Sova? Ja du det vore skönt, men i mitt huvud rör det sig små tankar fram och tillbaka som gör hela insomningsprocessen bra mycket svårare. Tyvärr.
Jag hoppas med hela mitt hjärta att morgondagen blir bättre. Om inte tror jag nog fan att jag stannar hemma på Torsdag. Så är det. JAg börjar bli lite less på dehära nu. Men ja. Det var ju kul för er att läsa om hur tråkig och hemsk min dag varit va? nej, exakt, skulle inte tro det. Men imorgon är en ny dag, nya krafter och nya förutsättningar att kunna göra den bättre än idag. Slutar vid 11, och det är ju alltid en början? tror jag ska hälsa på hos tanterna på Mariegården med, gammlaframor framför allt.. Vi får se

jag ser dig i min dröm varje natt

.
Dagen: LÅNG. tråkig. svartvit. Överraskande.
Hade sovmorgon i morse, sjukt skönt att kunna sova till 8! fett. så skulle man ha det oftare! Skolan vid kvart i 10 till kvart över 3 typ. Där emellan lunch + idrott. Ingen höjdare med sönderstuvade makarowns. Nej, inte min grej alls. Musikskolan till halv 5. Lektion till 5. Gick till Bellevi där mamma väntade på Formvägen hos papegojan och så åkte vi hem. Har tjockat mig så mycket idag så det är inte sant. Blir snålt imorgon ;)
Nu värker mina ben och jag tror jag dör lite halvt. Men i alla fall så vet Lotta Westrin en grej ingen annan vet. Bara vi 2. Skönt. Hoppas. eller nåt sånt! Puss på den kvinnan alltså!

talk to me like lovers do

.
helt sjuuuuuukt vilka minnen alltså. Celiné Dion you made my day! Helt sjukt va jag saknar de dagarna. Sommaren 2009 måste det ha varit, vi spelade och sjäng i kyrkan, jag och Sophia. Hanzzon & Bergholmz. Med z bara för att få till den där fina dansbandskänslan. Å va kul vi hade alltså. Jag saknar det som in i. Attans att det ska ta så lång tid mellan våra somrar ihop. Medevi is the shit. Okej, lite tjatigt för de som aldrig upplevt det, men alla som någon gång varit på medevi, kännt gemenskapen och levt efter konstens alla regler vet vad jag snackar om. Känslan. Oslagbar. Fantastisk.
ursäkta Sophia, bilden är kanske inte så smickrande, men jag känner att den hör ihop med bilden. (notera TUBAN! du som vet vad jag menar!)

don't ever want this to be over

.
.
dör lite idag. Känner mig allmänt sjuk typ, ont lite här och var, trött, varm, kall, frusen, svettig, äcklig. Alltså blir det dusch strax för att se om det hjälper mot de där sista ;)
Sitter och lyssnar på en av alla låtar som faktiskt får mig glad. Kanske för att jag lyssnar/lyssnat mycket på The Rolling Stones och Beatles? ja, kanske, men ändå.
har kommit på att jag faktiskt inte har någon läxa att oroa mig för att jag inte kommer hinna med och SOVMORGON imorron, kan livet bli mycket skönare? svårt att slå alltså.
Så då har jag sagt det. Har inget mer att säga just now, så jag får väl återkomma senare under the day :)

born this way

tror jag dör. fan va perfekt. helt. jävla. sick.

sing with me

sitter och kollar igenom gamla bilder på mig. de flesta är mellan 10 och 12 år gamla. Alltså ja, det är faktiskt roligare än vad det låter som. faktiskt
.
.
.
ett ord.
Sött.

a long time ago I was beautiful

en gång i tiden var jag den lyckligaste flickan på jorden. för 8 år sen. jag var precis som vilken tjej som helst.
sen dess har jag hunnit med att bryta näsan, växa på både brädden och längden, mist min bästa vän, mist min morfar och börjat 2 nya klasser. jag började 7mu3 på österslätt och  i höstas började jag op 10 på vägga.
en gång i tiden var jag den vackraste flickan jag visste. men även det var för 8 år sen. Nu vill jag bara va som alla andra.
Jag vill ha det jag hade då. Jag kommer aldrig få det, men jag vill och drömma får man
-

ingen ska sakna det du gör

Innan? en ovanligt snabbt avklarad skoldag med matte,svenska och m. soc. kult på schemat. Mindre roliga ämnen. Vilken tur att alla (utom Christina) är så finfina lärare då!
just nu? ont i magen och tycker synd om mig själv. haha! har försökt dämpa "tycka synd om mig själv känslan" med HELA 3 CHOKLADMUFFINS.  vilket endast ledde till ännu mer ont i magen och dåligt samvete.
Sen? mat 18.00 sen ska jag sova. eller sitta här igen. eller kolla tv. men jag vill somna, typ nu? men ja, sen ska jag i alla fall ha det riktigt jävla slappt och bara koppla av för en gångs skull.
.
bild från medevi

it's hard not to say i miss you

jag vill ha sommar nu och ja allting har sin tid, men den här jävla vintern har nog gått en bra stund på övertid?
Skolan idag var i alla fall som väntat jobbig på ett sätt, men ändå rolig. Didde och jag hade dojorna på oss och jag har nu skoskav och ont i mina tår. trevligt!
Men ja. har duschat nu och ska gå ner, käka nåt och sen blire tv

now i miss you even more each day

.
Vad jag gör med munnen? vet ej. Linnea Hansson har ett asymetriskt ansikte. Ser ni min snea näsa? Syns sjukt väl på bilden! Den ställer till det när jag ligger på rygg. Synd där. operation och fixa till den? JA TACK!
-
-

måste jag säga att jag är kär?

.
.
.
.
Oh dear shoe. You are so beautiful. Wanna marrie you? Yes please!

yesterday-today-tomorrow

jag har köpt dojjor idag. så nu är jag pank igen, ända till jag får min matersättning från skolan, då har jag typ 375 kr när jag betalat 200 till på skorna till mamma. hehe converse. Sjukt att jag äntligen har haffat ett par. Som jag letat efter dessa skönheter liksom! ååh in love!
fick sluta vid typ 12 idag tror jag det var. riktigt jävla skönt kan jag säga! fy fan va jag va nöjd, har dock ändå tillbringat min eftermiddag i stan. På musikskolan närmare bestämt.
Sen var jag och mamma (och några till från kåren) och lyssnade på marinens musikkår som spelade i kyrkan. så bra att jag somnade. toppbetyg! ;)
Nu ska jag i alla fall typ göra ingenting och försöka nå Didde.. hmm. aja. kul har jag haft idag i alla fall.

night time

alltså omg jag dör.

in this side of the world

alltså. Tänka sig. På matten fick jag beröm för mitt fina uppförande(wtf!? haha!), på svenskan läste min lärare MIN NOVELL för hela klassen, högläsning alltså. På vården sa Ingalill att det var skönt att ha oss tillbaka och på datorlektionen fick jag veta att jag inför denna terminen ligger på VG. Känns bra!

RSS 2.0