3 rör och en nallebjörn

Japp, rubriken säger allt. Jag gav sjukhuset tre rör av mitt dyrbara blod, och de pungade ut med en Nalle som heter Nalle som en blodgivare har skänkt till labb. anledningen till att jag fick den nallen var att jag är sjukt rädd för att bli stucken och det tog nästan 20 minuter för dem att sticka ta tre rör sätta plåster och säga hejdå. Det tar normalt ca 5 minuter. Max.. och nu ska ni veta att det tog längre tid innan! men ändå. I did it people! I did it!
-

Här har ni Henne. Ja det är en tjej, vart ser ni snoppen liksom? Ja i alla fall. Nalle i egen hög person.

trouble is my ony friend and he's back agen

Dagen har varit sådär, haft ont i magen och mått illa i stort sett hela dagen, men mår bättre nu. va hemma från skolan och sov en stund på eftermiddagen, på morgonen fick DISNEY rädda mej från 7 till ca. 11 :)
Nu blire bak sen ska jag kolla tv innan de blir bingen igen. Inget är så skönt som en hel natts sömn, inte sant?

music

några har sagt att ni vill ha ut en video på några av mina låtar, men jag vet inte, är inte säker. Skrev en ny igår, äckligt fresch och ömtålig. kanske nåt att visa? äh jag vet inte, vi får se :)

relationships never work out, and makes me cry

sitter och lyssnar på musik, kan inte få nog, älskart! sjukt fin musik. Fick tips av Nisse på olika artister, är sjukt glad över att jag tog dessa på allvar. Sjukt jävla härlig musik. eller ja. Fan, det är ju precis vad jag letat efter i typ 130471234395915634857923486 år nu!!
-ett exempel är ju denna solklara låt. LOVE på den!-

Griffin House - the guy who says goodbye to you is out of his mind
eller varför inte denna?

it's supposed to feel wrong

jag orkar fan inte med skolan mer, blir mer och mer stressad och känner bara hur det blir mer och mer på mina axlar hela tiden. Det är troligtvis stress som gör mig sjuk och min sjukdom som gör att jag missar i skolan och blir stressad.. ond cirkel? Svar ja. Det är inte okej asså. Det är FAN inte okej...

för all kärlek är väl så, svävar högst upp i det blå

dagen då alltså
  • skola 8-14
  • till gymmet och fixa förlängningen på gymkortet
  • gå till musikskolan och ha lektion 15-15.30
  • tillbaka till skolan och hämta alla grejer
  • till gymmet och köra ett maxpass på underkropp, härligt när benen skakar i omklädningsrummet. då har man varit duktig! :)
  • gå till donken från väggabadet, för att jag kände för det.. några extre kilometer
  • käka en mellan pommes, som kompensation för den långa prommenaden
  • åka med mamma till stadsteatern och spela sextett (åker ju till tyskland nästa torsdag!! :D)
  • övningskör hem från staun ca 20.45
  • kolla sista halvtimmen på house
och nu är jag här.. kul. nja, inte jätte. Trött som ett as, men ändå inte "sov-trött".. känns som att jag saknar nåt..
Försöker peppa mig själv att somna så att jag orkar med nationellt i engelska, omprov i matte b OCH psykologiprov imon.. peppa peppa det går bra.. hoppas jag.

dålig dag

är hemma. sjuk. har tårkigt. sover i soffan hela dagen. skönt. nej inte speciellt. kollar på tv. bara dåliga program. vill inte kolla mer. pallar inget annat. ville sätta igång film. ångrade mej. bara dåliga filmer. Drömmer om human centepede 2. dålig. sjuk. grotesk. hungrig. illamående. dålig kombo. uttråkad. rastlös. ska sova. hörs.

searching for happiness

har precis varit ute och sjungit första och sista luciatåget för i år.. uppdaterar mer sen om jag känner för det. har ont i magen igen..

helvetesjävlaskit

Hade visst varit frisk för länge. Dagen kan sammanfattas med 1 ord: helvetesjävlaskit!

linnea och denise har etik. sött

vad hände med sommarnatten vi delade

mår inte alls så bra idag och funderade för en stund sen på om jag skulle va hemma imon med. kom då på att jag måste till skolan och skriva nationellt i engelska, lämna in mitt arbete till ingalill och be om ledigt. Fan med. Ja ja, jag får väl ta det lugnt efter skolan istället.. Har lite ångest över att jag inte tränat, men jag haft tid och idag har jag haft värdlens jävla mensvärk, så jaa. Så lätt var det. Skit!
Lite positivt är ändå att jag lyckats köpa världens mysigaste kofta, har fixat lite julklappar, fått den skönaste massagen på LÄNGE! ska ev. försöka boka tid för att fixa håret, har lyckats öva på fiolen och har faktiskt trotts magont fått i mig lite mat :) bäst.

glad tjej i Gran Canaria

tankar

jag tog bort inlägget.. av personliga skäl.

i återvänsgränden finns inte ens den svåra vägen kvar att välja

känner mig lite ledsen och stressad. fick ett brev med ny remiss till sjukhuset idag på posten. Inte kul.

Enough is enough

-
jag har inget att säga dig, för du lyssnar ändå inte

when love dies, your soul pause until love comes back

har spelat hela dagen typ. eller nja, inte hela. det blev mat mellan 1 och 4 men annars hare varit musik som gällt.
nu blir det dok andra bullar och jag ska försöka skriva lite på mitt lungcancer arbete som ska va inlämnat nu i veckan. Hemska tanke! usch, tror jag "måste" ta lite från arbetet jag gjorde i ettan..  kan man göra så? äh skit samma, jag är lite lätt stressad. måste bli perfa.

I'll pray for you when "you and me" ends

kul att testen olika inställningar på webbcameran. Visar er imon vad jag köpte på IKEA. Kul var det i alla fall att spendera lite mera pengar. åter igen ;) Sen 5 har vi varit hos farfar på "farsdagmiddag". Kul va? Nja, inte jätte. satt i soffan och sov sista stunden hah, the angel.

avez

en bild från min kamera och en från nelly (bilden under är en länk till skorna på nelly.se). här är skorna, helt ok, dock är färgen svår att få fram. Funderar på att klicka hem ett par till. svarta tror jag. kunde dock inte skadat om de varit 2 mm större. men så är livet. får töja dom lite istället :) konserten var btw GRYM!! aldrig varit med om nåt liknande.

an idol in heaven

hasde jag fått välja en kändis att spendrea en vecka med hade det nog varit Freddie Mercury. Sadan den gubben kan sjunga så han berör en hel värld. shit.

inspirationstorka

På konserten ikväll ska man vara finklädd/uppklädd.. kommer nog att bli svårt för mig att lyckas med det jag vill.. men men, vi får se. skorna verkar inte ha kommit från nelly heller.. 4 arbetsdagen jag väntar nu.. dom som alltid brukar va så snabba med sin leverans? ja ja. letade fram några av mina ELLE tidningar för att försöka hitta inspiration.. klart jag fann det, men hur ska jag återskapa och göra det till mitt? Valet och kvalet alltså.
ska ta bussen halv 2 till mamma sen ska vi träna och efter det ta en sväng på stan :)

some of my breakpictures

.
ytterligare 6 bilder att bläddra igenom lite snabbt för er. Nu måste jag sova för att orka med morgondagen. hoppas handenblir bättre. just nu gör det ont som aldrig förr!

jag har velat dö med stil

jag ska börja träna imon med mamma igen, det skrev jag i ett inlägg här nedanför. Det ska bli så sjukt najs mina vänner, och ovänner med för den delen. Jag känner verkligen att jag MÅSTE komma "i form" igen!jag har ett mål och vägen dit kommer att va lång, kantad med gubb och hinder, men jag ska dit!
Jag får dessutom en massa kommentarer här om att jag borde börja för att jag tydligen blivit tjock "igen". Kul. Jag känner nog lite att jag håller med. på ett sätt. jag väger 3 kilo mer än för ett och ett halv år sen, men det är okej va? Å andra sidan är det 2 kg mindre än för 1 år sen. Jag vet inte hur jag ska räkna på det, men jag vet var jag vill ligga med måtten och vikten. Så ja, vi får väl se när vi är nöjda. Det återstår ju att se :)
don't mind the face haha!
.
jag vet inte vad ni tycker, men sist jag kollade så kallades detdär hyfsat "normalbygda" medelkroppsutseendet för tjockt? eller?

en skadad hand och en klack i taket

Kände någon konstig smärta i min vänstra handled imorse när jag gick till bussen, tänkte "det är säkert ingenting, bara lite kallt".. nu kan jag inte skylla på kylan. har ont som in i helvete och inget jag gör hjälper! varken kyla, värme, zon, eze (stavning? uttalas iiics) eller alvedon/ipren har gjort någon nytta. Ingen som är duktig på att amputera? Isåfall är ni välkommna hem till mej! jaa jaa..
SER VERKLIGEN FRAM EMOT TORSDAG. OJ CAPS LOCK. så. nu så. torsdag = ledig. sjukt näjs.
Imon ser planerna ut som så att det nog blir att sova och träna med mamma. ev hämta ut ett paket från nelly om det skulle vilja hitta till svängsta (skulle behöva de imon..) och på kvällen ska jag på en konsert med en symfoni orkester från danmark med musikskolan. ska bli spännande.. eller nåt sånt. Funderar på att lägga ut fler bilder från Gran Canaria, vill ni det? :)

one of all of this

Del ett av alla bilder jag har från semestern. Härligt.

honey I'm home!

kom hem igårkväll från ett varmt och skänt Gran Canaria. Är trött som tusan och måste öva fiol och fixa fram lite rena kläder till imon, redan skola. Jag skulle lätt kunna ha en vecka lov till att spendera här i sverige med mina friends. Lätt!

RSS 2.0