not that far away


Var och provade ut studentmössa idag. Känns som att det är sjukt nära nu, ett år kvar "bara". Kommer bli ett kort år hoppas jag, men är rädd för motsatsen. Har i alla fall bra schema och mycket praktik så det går säkert bra! I hope!
Nu ska jag mysa med min katt sen ska jag köra och hämta mamma från jobbet. Yes. That's it



 








min bebis smälter mitt hjärta

Ester är min lilla fismaja, så söt liten flicka. Let's grow old together darling











 
 
 
 
 

people help the people

lyssnar på duktiga birdy denna morgon.
Idag är den sista första dagen i skolan.. Mitt livs sista sommarlov är över. Eller ja, det vet man ju aldrig, men det klingar bra i mina öron att aldrig mer plugga.. eeehhe... Ja, jag är uppe 2 timmar för tidigt och vi vet alla att det innebär stress mot slutet för att man inte brytt sig innan.. Vi får se hur det blir med det. Ha det!

mitt hjärta gör ont men ler ändå åt din dumhet

ja. Vad ska jag säga mina vänner? Vad vill ni höra? Vad vill ni att jag ska låta er veta? Hur lycklig ska jag vara för att passa in? "Kom som du är", jag är ledsen men de orden har förlorat min tillit för alldeles för länge sedan. Jag känner mig ibland som en blomma, nåt äckligt jobbigt ogräs. Jag växer alldeles för mycket, för lite, på fel plats eller helt enkelt på rätt plats på fel sätt. Det är för mycket för att bara ta in. De senaste 4 veckorna jag varit inlagd har jag blivit tillsagd att tänka. Jag har vänt ut och in på mina tankar och vad kommer jag fram till? Vad hittar jag? Inget. Inget. Att allt som är så lätt ska bli så svårt. Nu vill jag bort från sjukhusets filtar och alla mediciner. Inga mer maxdoseringar, inga mer lömska planer. Jag ska leva precis som jag vill. Jag önskar jag kunde säga att jag är lyckligare nu, men det går inte. För jag har i alla fall blivit så ärlig mot mig själv att jag inte ljuger. Därför mina vänner, tänker jag inte spela och säga att jag är lyckligast i världen. För det är allt annat än jag är.



helgpermission och sommarbilder

Jaha, för dom som inte vet så är jag inlagd på sjukhus, igen.. Jag tar inga detaljer men jag kan säga som så att jag ligger på avdelning 21, vilket är sjukhusets psykiatriska avdelning. Anledningen till att jag är där är flera men för att sammanfatta kan jag väl säga depression och komplikationer på det. Hmm, ja dom som står mig närmast vet mer. 
Ja, men det är alltid lika kul att komma in här och veta att det faktiskt är lite aktivitet här, ja alltså inte från min sida.. 
 
För er som inte sett min tatuering så slänger jag upp en bild och så får ni kolla närmare i skolan haha, ja, och sophia som gjorde min sommar får va med på bild, hittade nämnligen bilder från midsommar.. ja vafan.. så kan det va, störd är hon, och det är därför hon passar så bra med mig... Let me mix all the photos.. ha haaa!
 
 






 
haha oj, sammanfattar verkligen min midsommar!




 
 
lite intärna skämt på dom där sista bilderna, men dom fick följa med upp ändå! Värt.
 

RSS 2.0