mama im coming home

kom hem för typ 45 minuter sen, efter skola och en runda på stan.
Gick till hm och köpte underkläder och smink, sen blev det lindex, köpte en skjorta och en bh..
Hade faktiskt mina rosa strumpor idag, lika många huvuden vändes och imon tror jag att jag ska va så neutral och tråkig som möjligt, vi får se hur det går!
jaa.. inget mer att berätta just nu, ska få lön den andra spetember, annars var väl det allt.. Japp.
den gick på hela 50 pix.. skön så in i bomben!
det blev ingen bra bild, jag vet, men i alla fall..

red is the colour that will make me blue

igår hade jag blå strumpor, helsvart outfit och svarta "gubbskor" på mig. Sjukt kul grej tycker jag. ska snart göra om det, dock med knallrosa strumpor. Har fått en däng av det där med bara 2 färger. svar och nåt mer alltså.. Less is more, ja verkligen! Släng på dej ett par blå strumpor och folk pratar om det i evigheter!

C Gynning gör det igen

vart lite sugen på att klicka hem en målning av Gynning.. dock är priset på 4150 riksdaler aningen saftigt för en tavla, for a girl my age..

av alla i världen är det dig mitt hjärtas röst kallar

Efter skolan idag gick jag med Didde Josse och Frida till siesta och käkade kebab, inte nåt jag va särskillt sugen på, men det var väl gott ändå.. SEn blev det staun och jag hittade äntligen en ny väska, är dock liiiite tveksam fortfarande.. men jag tror jag behåller den! Yes indeed! Det blev sedan buss hem och så är jag här, kul va?
Ja ja, nu sitter jag och sneglar på min nya väska som ligger på sängen, så att jag kan se den lite fint i ögonvrån.. finfin.. Ska gå ner och sätta mig vid bordet (mitt skrivbord är fyllt med allt som inte ska va här) och göra lite läxa.. Inte kul, men det ska göras det med.. Historia och Social omsorg står på dagens agenda
på tal om att plugga, någon som vet vad det är för fågel? Såg den i somras, ingen anka.. lite söt var den i alla fall, dock agressiv då den hade med sej 4 ungar

p problem

,
det var alltså inte denna filmen jag menade innan, men ja.. Såhär svårt hade vi för att ta oss ut ur triangelns p-hus, jävla skitställe!

ibland ere så

slänger in lite bilder på inköpen från Malmö. Gårdagen spenderades med Didde, Sofie och Sara i malmö som sagt och vi hittade väl lite av varje allihopa :) Mycket trevligt! På vägen hem fick jag och Sofie världens ryck i baksätet, men kul hade vi! kanske lägger upp en film på en händelse senare, Sara är ägare av filmen, haha gud va kul vi hade alltså.
pippitröja ginatricot 299
stickad tröja 299 cubus

jeans bikbok 299

tröja på köpet när man köpte jeans på bikbok

2 tshirts från cubus 149
-
det var väl typ det.. köpte färgglada strumpor med, som jag ska pigga upp helsvarta / svartvita outfits med. kommer bli toppen! Nu ska jag ta hand om mitt skoskav jag fick igår.. 1 finfin blåsa och en söndrig ännu finare blåsa på vänster häl. Kul va? mmmmmhh

like brother and sister

min vän är här. jappjapp
ha ha, stackarn, han däckade stenhårt på min säng.. är det då jag går och käkar muffins? eller? hah

my style, my way, my life

har fått jätte ont i min mage och i båda tinningarna.. Vet inte om det beror på vartannat, men nåt är det!
Jag som har bakat och tänkt unna mej innan jag börjar mitt nya liv på måndag.. Usch ja, träning och bort med sötsaker.. hemska tanke! undrar om jag lyckas..!?
Skolan var väl okej idag, gick 8 till 4, på endast TVÅ lektioner! eller ja, det var ju x antal pauser, men på schemat är det 2 cplånga lektioner.. Psykologi till 12 och omvårdnad från kvart i 1 till 4. Finfint! (eller va? nej?)
Efter skolan ösgregnade det.. gissa om man var vacker när man kom hem!?

trash

alltså, varför ska man byta klädsmak hela tiden? Allt jag har är någon annan, inte riktigt nån stil i min smak, ändå bär jag skiten. Ja vad ska man säga? Känner för att trasha hela garderoben.. Alla jeans och alla tröjor.. Japp. Så är det med det

down by the river every day

det är katthår över allt, fuktigt i hela rummet och jag är sjuukt trött.
Somnade först 1-halv 2 inatt, det kändes när jag skulle upp vid halv 7 kan jag säga!
Ja i alla fall, vi fick sluta vid 12 idag, alltså typ 3 timmar efter vi börja. Helt okej! Dock är schemat förjävligt!
Usch, inte okej, dock är det jävligt chill att vi omvårdnad-omsorgare kommer vara lediga alla torsdagar från v. 45 till och med tors. v.4! Hur jävla gött!?
Ja, nu ska jag försöka få katten att sluta vara så datorkåt, sen ska jag ta mej en liten frukt eller något sånt. Mys.
haha lille tjockisen! (här ser han dock farligt fet ut, så illa är det...inte..än)


living like it's our last day on earth

Sitter i mitt rum, skriver in födelsedagar i nya almanackan, lyssnar på musik och sminkar mig. All at once. bra va? och jag som trodde att 3 saker var maximum, men icke!
Nu ska jag till stan och spela, sen blir det bingen dirr, skola imon.. hua!

if I told you I love you, then would you belive me?

Känner mig trött och öm i kroppen.. undrar varför, bra fråga huh?
Sitter och målar naglarna, tittar på tv, lyssnar på musik och kollar fejjan samtidigt nu.. Går gaanska bra, dock är jag nog inte ämnad att göra mer än 3 saker samtidigt..... max!
I alla fall, idag börjar verkligheten krypa sig riktigt nära.. repetitionerna drar igång med kåren ikväll och styrelsemöte efter det.. Skolan börjar imorgon och så väntar andra året på vägga. Stora förväntningar har man, men hur ska man orka, det är frågan det.. Känns sjuuuukt långt till studenten nu.. Ja i alla fall. Jag är glad över att skolan börjar så man har nåt att göra, frågan är bara om det inte ibland kan bli för mycket?


askalas i tyskland

Sitter hemma i mitt rum igen. Lite smått jättetrött.. Tänkte berätta lite sammanfattat om dagarna i Tyskland, har dock inga bilder, jag hade ju bara 2 engångskameror med mig vet ni.. Men jag tror det blir fett! Ska göra en lite "scrap-book"-grej av bilderna, sjukt najs!
TORSDAGEN började med samling halv 9 för att ta bussen till rödeby (danmark), färja till Stuttgarden och sedan buss vidare till Stade. Resan tog ca 9 timmar och alla var ganska möra när vi kom dit. Vi åt på en resturang som kallas "greken".. Maten föll mig inte så bra i smaken, men det gick ändå. På kvällen tog jag och Evanja oss ut och tog en öl på ett ställe som heter Connys. Mycket trevlig resturang/café/bar! Värt och sjukt billigt!
FREDAGEN började då med frulle vid halv 9.. sen var det fri hopp och lek till 5 då vi skulle repa med en orkester från Stade och klockan 8 började konserten, som höll på till ca halv 10. Där efter blev det besök på rådhuskällarn, för intag av mat och öl sen blev det musikskolan och lite mer dricka där. Socialt gäng!
LÖRDAGEN var ett helvete. Eller nej. Fast jo, hela gänget var as kalas på natten, så dagen efter blev som den blev. Bakis hela dagen? ja, gissa 3 gånger.. Vi hade tid för dusch och dyl. på badhuset mellan kvart i 10 och 20 i 11. Där efter blev det konsert på gågatan i gamla stan och där efter var det slut på planeringen, vilket innebar fri lek once agen. Gissa hur det slutade! Skämt å sido, vi grillade på kvällen och det blev än mer vinbaserat. Jävla skit dricka! Nej men det var gott... I alla fall. Natten avslutades inplankandes på laserbar.. Ganska dött, jag och matilda gick därför hem ca 3-4 timmar innan de andra. Kul för dom..
SÖNDAGEN/IDAG, väckning halv 9, där efter frukost och hemfärd ca halv 10. Bra jobbat av oss i alla fall!
-
Japp. Bilder kommer som sagt in lite senare när jag framkallat dom, håll till godo!
Nu ska jga nog gå och lägga mig.. Känner att det behövs, eller nåt sånt
om man ändå kände sig i närheten av såhär fresch.. Inte då! Här snackar vi sjusovare. 9 timmar på bussen, så jävla nähäjs! kanske inte så socialt, men så skönt! (Ta igen helgens missade sömn nu ju haha!)

pictures just to fill this place out

Okej, nu blir jag tråkig, eftersom jag inte vet vad som väntar skall i tyskland så blir det några random bilder :)

den sista skrattretaren

Japp, nu är (i alla fall enl. planeringen) grillning på gång, vi får väl se hur det blir med den saken! :)
Tänkte visat några bilder från när vi va på Bornholm med musikskolan, men bestämde mig för några fler Neubrandenburgbilder :)

deutchlad liebe deutchland

Jag är nu på väg till tyskland.. Spännande tycker jag! Sist jag var i tyskland är lite mer än 2 år sen, sjukt va tiden går fort! På den tiden spelade jag i Karlshamns musikskolas storband och vi var i Neubrandenburg på jazz-frühling festival (jazz-vår festival) som hålls varje år, synd att man inte åkt dit igen, det var dessutom en mysig stad, inte allt för stor men inte heller särskillt liten.. Super kul i alla fall, just nu åker jag buss förmodligen. Kanske inte världens roligaste sysselsättning, därför har jag synkat mobil och Ipod med datorn så jag har lite att leva på i alla fall :)
Liten Linnea -2009

gågatan på ena hållet sett från vårt hotelrum, vi bodde mitt på torget, så vi hade lika långt med gågata på andra hållet med.

we're not the fortunet ones

kan inte sluta lyssna på "only hope", låten som ligger under bilden i inlägget lite längre ner.. Den och girls just wanna have fun, i Greg Laswells version.. Så himla fina låtar! Dock är dom något moll-inspirerade, inte särkillt smart när jag egentligen borde lyssna på glad och peppig musik, vilket hade passat mitt humör bättre.. men jag kan inte släppa de här 2 låtarna. Så himla fina!
Just nu är det "only hope" som spelas.. jag tänker på min loverboy, vänner, nära och bekanta, medevi, sommar, tider som kommer, tider som gått, personer jag kännt och personer jag trodde jag kände. Ja allt som är lite sådär halvdepprimerande.. men nej, såklart räknas inte my love, vänner och nära/bekanta till depprimerande kategorin, inte alls. men ni fattar vinken? Ja bra :)
only hope - Mandy Moore

girls just wanna have fun - Greg Laswell


-


varannan vatten

sitter och skriver lista över detsom ska med till Tyskland. Åker ju som sagt dit imorgon. Med har jag 2 engångskameror som får stå för de bilder som tas, ev mobilbilder med, annars är det inget digitalt! Rätt näjs. blir som förr liksom.
enda behövda packningen (utom kläder) för en liten tjej inför tyskland

over and over and over agen

.
känslor väcks, känslor glöms bort, vänskap testas, kärlek brinner... kärlek slocknar

even if it's not the true you, I love you

fick lite tråkigt ett tag. Fick tiden att ge genom filmmakning, eller ja.. Tiden rann iväg pga evigt bildtittande... Ångrar lite att jag inte tog mer kort, men men. Inget att göra åt nu, är glad över de jag har.
jag ber även om ursäkt för den kassa kvaliteten på bilderna..

av tusen ögon är det dina jag minns bäst

i flarran finns inget mer än vatten. Vatten direkt ur kranen. Japp, kranen i schefferska, rum 4. Mitt och Sophias rum.

fick frågan om hur långt mitt hår är, det är lite längre än vad det ser ut som på bilden. och nej linnet är inte så mycket förlitet, det blev så när jag gjorde sådär med armarna...

Aug. 15, 2011

kan inte hjälpa att en tår rullar ner för min kind, av både sorg och lycka. Lycka över alla underbara människor, sorg över att det redan är över, 47 veckor är en lång tid. Speciellt om man tittar på alla bilder.

when we party, we party wild

anledningen till att jag inte har uppdaterat är för att jag de senaste månaderna levt i oro. Men det är bra! Nu är det över. Shit, inget stort så, men det har kännts lite jobbigt. Mina närmsta vänner vet lite mer..
Helgen har jag spenderat i Medevi! Vi hade en avslutningsfest och allt vart super! (haha vitsig jag vart!) Ja, nu är det alltså 47 veckor kvar till midsommar och nästa gång jag kommer till medevi, sjukt lång tid ändå, fast det inte låter så överdrivet länge.. men ja ja. Har dock tyvärr inga nya bilder att visa, min lilla kamera dog och mobilen ska jag inte ens ta upp.. Ja, jo jag har några bilder på mobilen, men om jag lägger upp dom här jag är jag så gott som död ;)
Den enda bilden jag vill visa är denna. För att det är mina båda älsklingar med på den. Sophia och jag som har delat en helt ny erfarenhet och Martin och jag som  bara alltid har kännt varandra och har roligare och roligare varje gång vi ses. Stor Puss och större kram på er båda.
oredigerad direkt från mobilen. Charmigt

det är bara så det är

jag har precis plockat ihop kläder till helgen, ska upp till medevi.. hoppas det räcker! mormor säger att det är kallt, skinnjacka + regnjacka med då alltså. Idag var i alla fall sista dagen på jobbet, vilket betyder att jag snart är 11200 kronor rikare. inte en förmögenhet, men det är så att det räcker!
Ska försöka plocka ihop smink och lite andra hudvårdsgrejer och sen är jag färdig att åka! Nähäjs!
Kommer hem igen på måndag och sen är jag hemma till torsdag då jag åker till tyskland! Shit, fullspäckat schema nu, sen börjar snart skolan. Har inte så mycket ångest över det, inte än i alla fall.. Ska bli ganska skönt att komma igång igen.

hold your own, know your name and go your own way

-funderar på att ha texten i bilden på min vägg sen när jag ska måla om.. kan bli bra va? eller?
details in the fabric - jason mraz - cover

today

dagen:
jobb 7-15.30
gå till stan och bli duschad av (ös)regn 2 gånger.
köpa en kofta en tröja och hårnålar på BikBok, 2 klänningar och ett linne på h&m och en bikini på Lindex. Samt en almanacka på Lundins
åka bussen hem vid tion i 5
gå hem och käka middag med pappa
prova alla mina kläder och glädjas åt att allt sitter som en smäck! (utom klänningarna som jag tänkte sy upp några cm)
Nu sitter jag här, det regnar ute och jag ska förmodligen sitta kvar en stund innan jag går ner och socialiserar mig med min far.

höjer mina händer mot himlen och skriker ut min sorg

Extremt äcklig video här neranför. Titta på egen risk. Japp. Om det är jag? svar ja. är det mitt riktiga jag? Svar ja. Är mitt riktiga ja konstigt? Svar JA! Jag skrattade när jag spelade in den, efter det, när jag tittade på den, när jag la in den på videofy.me och när jag lägger upp den här. Det är okej. Humor är livet.
.

en sång om oss och den skrevs för vår skull

.
konsten att hantera kärlek är något jag inte klarar av att bemästra

dagens tankar

det regnar ute. alltså blir jag automatiskt på dåligt humör. typ. min mobil har dött. jag har ont i magen. pärlan väckte mig. pärlan ligger nu på min kudde och fiser. jag längtar till fredag. jag längtar till tyskland om 2 veckor. jag längtar inte till skolstart om 3 veckor. jag vill ha mer sommarlov. jag stör mig på allt idag. jag ska försöka få igång mobilen och få tag på Lotta. är jag jobbig? ja?
ännu en cam bild. det blir så när man inte har någon kamera hemma.

linnea höll för hårt i sin moral

kör på svart och biege idag. nähäjs. funderade på kortbyxor först, men sen fick jag syn på mina kritvita småfeta ben, och satte på mig ett par långbyxor istället. Viker upp dem som kompensation!
man måste väga släppa loss för att kunna ta saker och ting på allvar

plans of today

om 10 minuter ska jag med pappa till Karlshamn. Spännande? inte direkt, ska köpa ett par jeans och byta storlek på en tröja. Japp, kanske ev köpa en bukett blommor till morfars grav med, vi får se.
I eftermiddag ska familjen till denna snäckan och hennes family i mörrum. Trevligt! Ska väl försöka leta fram kameraladdaren så jag får lite bilder? Vad tycks om det? Hon den jäävlen har precis kommit hem från Cypern, snackar vi hon är neger eller? Det var hon redan innan.. Ångest! Ja ja, nu ska jag göra mig i ordning så vi kommer iväg nån gång :)

half alive

När jag blir stor, då ska jag bli den personen jag drömde om att va när jag var liten.
-
-

likadant då som nu

ska nog ta cykeln upp till mormors hus. sjukt sugen på att spela lite piano...
Kanske ska försöka fixa lite på designen här, sjukt trött på den, enkel och tråkig. inte less is more, less is to little.
Ja, i alla fall. vi får väl se vad jag bestämmer mig för. Det är helg, jag har ju näsan 2 hela dagar ledigt som är oplanerade! Sick! Men vääääldigt skönt efter 3 veckor med jobb.
ett av våra påhitt. kul där!

Carolina Liar

.
de 4sessygaste boysen på länge? japp. I sama band? jarrååå!

let us all get together now

sitter och tittar på bilder från hotellet där jag, mormor och bröderna ska tillbringa höstlovet. Gran Canaria it is!
Tittar också på tv, självklart! bänkad som fan är vad jag är. Det är just nu "hur rent är ditt hus?". Så in i helvete äckligt! Usch, äckel päckel!

better alone

-
idag känner jag mig allmänt äcklig. bra eller dåligt, det återstår att se.

live laugh love

haha gud. Kan inte lägga in videoklipp här från denna datorn, knäpp är den! Men shit asså.. kolla länkarna för ett gott skratt!!
http://www.youtube.com/watch?v=Y05loouqsAY  (spola fram till 1.00)
-
http://www.youtube.com/watch?v=Cc1VgcgCOrQ&feature=related
-
http://www.youtube.com/watch?v=DBy5pwa2ZZg&feature=related
-
http://www.youtube.com/watch?v=M48TU9b0Ycc&feature=related
-
http://www.youtube.com/watch?v=l9Sm2jV08aA&feature=related

living next door to Amy

det känns som om någon liten äcklig varelse sitter i min mage och äter upp allt som finns däri. Inte så att jag hela tiden är hungrig, utan för att jag hela tiden har ont i magen, det kommer konstiga morrande ljud ifrån den och har ingen större matlust.. Vad gör man åt sånt?
Hela kroppen värker och jag skulle ge ALLT för att få sova riktigt länge, ta en PW på förmiddagen och bara chilla resten av dagen imon, men nej. för det första ska jag jobba och tjäna pengar, och för det andra hade kroppen lagt av efter första backen, jag menar, jag kunde inte ens cykla till konsum och tillbaka. Vi snackar typ max 2 km. Inte okej.
I alla fall. Det där lilla monstret, han ska få ett namn imon, ska be Amar komma på det äckligaste namnet han vet, blir nog bra. Men nu. Ja nu ska monstret knockas ut, för nu jävlar ska jag sova, vare sig monstret vill eller ej.

i'm not over you yet baby

har varit och hämtat min "sportjacka" på posten idag, mycket trevlig, jävlig varm dock! perfekt nästa helg i medevi och inte minst i tyskland om 2 veckor!! härliga grejer! I veckan kommer det förmodligen ett paket där, dock från h&m då, inte nelly.
Ja, i alla fall, den är nähääjs, längtar till medevi som värsta sviiiiiinet nu. Ja, det känns som veckan innan midsommar typ, man vill att tiden ska gå så fort som möjligt typ. Ganska konstig känsla.
Magen gör ont och jag har ett bultande huvud, bra ller dåligt, det är nog ganska uppenbart..
Nu ska jag i alla fall spelga mig lite till med den nya tröjan, spela lite gitarr till och sen är det snart dags för sängen. Upp tidigt imorgon.. också. Ska träffa Johanna efter jobbet, så jag förbereder mig för en lång dag ;)

show me what i'm looking for


we love you more than ever

sitter och lyssnar på Adele och Billy Joel. Mycket trevligt. Satte blommor på morfars grav innan idag. Han och mormor firar idag. Mys! Synd bara att han inte är kvar och kan fira med oss.
Vi älskar dig morfar!

RSS 2.0