Not really sure

Det är aldrig för sent att rätta till dina misstag. Och du, the pills you take today doesnt remove yesturday, it only removes the memories of you and me


mitt liv försvann men jag finns kvar

jag är större än någonsin, mina 50+ kilon har blivit fler. Hur kan man gå från att inte äta alls till att vara konstant hungrig!? Jag förstår inte. Måste ta tag i mitt liv. Usch!

Vet inte vem jag är längre

Jag funderar för mycket. Jag bryr mig alldeles för mycket om vad folk tycker och tänker. Så lätt att säga "vem bryr sig", men jag bryr mig faktiskt, mycket mer än vad som är bra för mig. ECTbehandlingen har fördärvat mitt minne och jag känner mig helt lost. Ofta. Men jag hoppas, verkligen hoppas, att jag ska klara skolan. Jag längtar till måndag, då jag får träffa alla igen. Jag hoppas. Yes I do. Bra va? Nu ska jag kolla på tv och prata med min nyfunna vän Patrik som är inlagd på 21an. Sen ska jag förhoppningsvis till Cissi en stund och kanske rida en runda. Hoppas.


Hemma och utskriven

Ja hörrni, jag är utskriven nu. Men ECT-behandling är över och jag är piggare igen. Mår fortfarande inte helt bra men mycket bättre än jag gjorde innan i alla fall.
Idag har jag spenderat dagen hemma och sen hos hästen. Mycket mysigt må jag säga. Nu ska vi käka så jag ska dra mej här ifrån nu. Hörs!


Iphone

Lillebror frågade innan hur det känns att va "sell out". Det känns bra. Ny mobil är kul, i alla fall så länge man känner igen numrena haha.. Nu börjas det eviga vemandet igen. Ja ja, nu ska jag sova i mitt nya rum, blev flyttad innan idag, 34:2 är jag numera. Jaha, hörs!


Rumbyte och regler

Jag är som en del vet inlagd på sjukhuset och ska tydligen byta rum när jag kommer tillbaka idag, känns sådär.. Ska ha samma rum som jag hade i somras. Hörrni, jag har inte så mycket att säga så jag avslutar lite fint, utan bild. Är nämnligen i mörrum och ska på massage


RSS 2.0