musiken är med i vilket fall

får se om det blir löparskorna eller dusch handduken som kommer fram först sen...  eller ja, handduk kommer jag ju använda i vilket fall, men då kommer jag nog inte använda skorna, a ja, ni förstår ;) Dock är jag fett sugen på en jätte runda, kanske inte bara o springa utan även spatsera.. synd bara att det blir så mycket asfalt... kanske långa lunken gånger typ 3? haha vi får se.. (: det blir nog bra..
Idag har det verkligen inte hänt ett skit.. det har bara varit dator och chill hela dagen.. så det är därför jag funderar på om jag ska ta tag i mitt liv eller inte.. haha "eller inte"...

ä n n u e n

blir mycket bilder på mig, men jag har liksom lagt ut de flesta intressanta... inte för att jag är så intressant o sitta och kolla på, men jag vet att det nog funkar, istället för att glo sönder samma bilder om och om igen ;)
Idag blåser det i stället för att regna. Lika illa det, det blir så sjukt kallt över allt. lite synd! men men.. Ikväll är det förhoppningsvis skymningskonsert, och efter det kanske pizza.. är inte så sugen på det, men det blir trevligt för de andra ;)

bättre väder

idag har jag sovit för länge. Skulle upp vid 8, men det blev en sjukt konstig natt.. asså jag vaknade hela tiden under natten och kunde inte somna om på typ länge, så jag tog det på morgonen ist och sov 2 timmar extra.. kan man göra så? ;)
Idag är det i alla fall finare väder, vilket betyder 20 grader och hyfsat blå himmel. Hoppas på att kunne lägga mej en stund i solen sen, blek som jag är kan jag ju i alla fall försöka ;) inte för att det kommer hjälpa, men ändå (:
Gustav ligger här och snarkar och Einar skriker i våningen brevid, så att... nu blir det i alla fall så att linnea stiger upp, vad som händer sen får vädret avgöra (:

+ luftfuktighet

Det regnar. Jag lyssnar på musik. Snart ska vi till Motlala. Jag kanse ska med,bara kanske. Sen ska jag träffa Jonna ;D. I övrigt är det som vilken regnig dag som helst!

Linnea, thats what they call me

jag va ute och fotade innan idag. Jag tycker den första bilden är skit frän. Sån är jag. Nu ska jag byta tröja, haha IGEN!! har haft 4 olika sen, IDAG... men vafan, först hade jag en, sen duschade jag och bytte alltså tröja efter det, sen blev det lite kallare ute och då blev det denna... och som sagt ska jag byta igen för att det regnar ute och är ännu lite kallare.. haha det är bra linnea.
nahe, nu blir det att försöka komma ifrån datorn och njuta lite av livet som fri.. haha Puss på er!

Hjalmar

haha japp, hjalmar. Hunden hjalmar. Korven, påsen, stubben, grisen Hjalmar. Han, den lilla odågan, har hållit mig sällskap när jag var hos Mona och städade :) ganska trevligt trots allt.
Det tog ca 2 timmar idag, igen, men det är okej! nu ska jag ut och lägga mej på gräset och sova lite, haha sen äre lunch om 45 minuter.. det gillas.. typ ;)
blir kanske bad senare, det får vi se.. ska kanske ut och gå med, kanske efter lunchen, kanske innan... kanske aldrig, vi får se. Om det kommer nån o leka med så blir det nog inte av, men annars (:

why not sing along to her, her heart, her hearts song

Hollywood Beyond - What's the color of money
Fall Out Boy - Dance, Dance
Arctic Monkeys - Flourecent Adolecent
Marina And The Diamonds - Im not a robot
lite olika godingar som har gått varma här på datorn nu ett tag (:

what color is money

sitter och lyssnar massa musik nu asså, samtidigt som jag funderar på om jag kan få ihop pengar till en glass i Scweitzeriet (: haha jag som är så "fattig" ;)
-
nej, nu ska jag dra mig utåt, återkommer förmodligen inte mer idag, men ska lägga ut lite olika låtar jag lyssnt på i ett annat inlägg iaf ;) det blir bravas tror jag :) haha

shoppaholic

ett par skor som jag impulsköpte, för att jag ville ha såna för typ 3 månader sen men inte hittade några, men nu jävlar, på gränsen till för stora, men det skiter jag i! :)
veckans inköp, nöjd flicka här jao, kommer nog bli lite till, men den som spar han har asså, vi får se helt enkelt!
kollade på Show Boat igår, lite sorjligt är det allt att våra 3 år är över, men vafan, ni är lika härliga ändå! :)
var som sagt inne i Motala innan och fick med mej lite saker hem.. Japp, bilderna får tala för sig själva..
värmen har i alla fall kommit tillbaka idag och det är 25 grader i skuggan igen, härligt! :)

14.30

nu ska jag lägga ihop datorn i väskan, sen slänga in väskan i bilen och åka till Medevi, igen. Känns synd att åka ifrån alla vänner och sånt, men jag kommer ju tillbaka ;) Hoppas på att det ska sluta regna på vägen, det har ju regnat i nästan ett dygn innan det slutade för en stund sen.. Men men, så är det, livet är hårt ibland (:
Jag är ledsen att jag inte haft mer tid för er mina kära vänner, nu när jag faktiskt har varit hemma.. Men jag hoppas verkligen att jag kan ta igen det under hösten och den kommande våren ;) Jag älskar er och SAKNAR er!
Kram Linnea

going towards the right goal

im goin back tomorrow :) and i fuckin love it! :D

100

"if shit were money, I swear, the poor would be born without asses"
jag älskar det citatet asså ;) Nu har jag städat (nästan) klart och håller på att sminka mej och så :)
Dagens marschering blev inställt pga. regn, men vad gör väl det? (:
Snart kommer Lesley och då ska här fikas! :) har mina nya ringar på mig, kanske slänger ut en outfit bild sen, vi får se :)

SOPHIA filuren' BERGHOLM

vilken tjej assåååååååå :)  minnen har man med dej också jaaao, typ tuban på ängen, gå till torpa, funny looking girl in the sun, konfirmander, utforska outforskade vyer är alltid lika kul med dej lilla tös! :) Vi ses i Medevi!

sommarfeeling

Det här är sommar för mig. På söndag ska jag tillbaka. Det känns bra. Riktigt bra.

införskaffningar during Östersjäfestivalen

3 ganska meningslösa bilder på mina grejer jag köpte idag (: en ring och ett armband i kulturkvarteren, dvs. hantverkare och sånt ;) fint.. armbandet är flätat i mocka (stavning) och på de 2 små hängerna står det love och laugh ->bilderna<-
ringen köpte jag av en annan tant, som även hon stod i kulturkvarteren, bland hantverkarna ;)
Det mest perversa of today är nog ändå de stickade trosorna... det fanns både string och XL-hipster... den enda nackdelen var att de va gjorda av människohår! ja, just det, MÄNNISKOHÅR!! fy, det var nån långhårig brunett som hade donerat.. Neeej, fy, det där får ni ha för er själva sa flickan och log ;)

you are beautiful in my eyes

jag tycker att du är bra, och du vet det ;)

the way you lie

Eminem feat. Rihanna - I Love The Way You Lie
Just gonna stand there and watch me burn.
But that's alright, because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry.
But that's alright, because I love the way you lie.
I love the way you lie

im glad you acted like you cared

Paramore - The only exeption
Paramore - Use somebodie (cover)

innan skiten drar igång


jag har inget att göra. hemma själv och funderar på att baka :) får se hur det blir med den saken, men något måste jag göra i alla fall ;)
Och som rubriken lyder måste jag hitta på nåt kul för mig själv idag innan Östersjö drar igång.. Inte alls peppad på detta event! Synd där!

smaller but stronger

there is always a little truth behind "just kidding"
a little curiosity behind every "just wondering"
a little emotion behind every "I don't care"
a little knowledge behind "I don't know"

And a little pain behind every "it's ok





you make me wanna listen to music agen

haha älskar bilden asså (:
Idag har jag varit ute i solen och så :) Funderar på vad mamma och pappa gjort hela dagen..? Dom har varit borta sen typ halv 12 eller nåt sånt.. (klockan är nu halv 4) men vi får väl se när dom kommer hem :)
Har inte så mycket att göra, ska måla naglarn och plocka ihop de sista av mina kläder som är tvättade sen medevi :)

home sweet home

äntligen har jag kommit hem igen, ska bli så skönt att få sova i en äkta säng, haha eller asså alla sängarna där uppe är ju också äkta, men min är så mycket skönare! :D
Det blev hemfärd för oss vid 10 så vi kom hem typ för 3 timmar sen nu, det känns okej, men jag skulle gärna stannat kvar! Nu ska jag vara hemma en vecka (ca 6 dagar) och sen dit igen, i 3 veckor, tiden går så jävla snabbt där! Det enda sättet man märker att det har gått 3 veckor på är tvätt högen som blir större och större :P

nu ska jag och mamma fylla i papper till gymnasiet och sen ska jag chilla vid tvn och kolla på all möjlig skit som går bara för att jag har kollat på en liten fisig datorskärm i 3 veckor (dt enda på tv var Lego starwars eller need for speed) så att ee, nu blir det tv för hela slanten! :D


socitetskonfirmationslägerskola

sitter och lyssnar på konfirmanderna som får fetaste utskällningen, ledaren skriker på dom haha ;D bra där! andra dagen på läger asså haha :) André sitter och spelar gitarr och jag kollar lite smått på hip hip också. Ska nog bada snart och om jag hinner imon ska jag köpa dom där skorna ;)
båda är svarta fast det inte ser ut så ;)

wildflower by kenza

funderar på att köpa ett par skitsnygga skor av henne, men jag har inte riktigt bestämmt mej ännu.. vi får se :)

barbent uti hundrade år

såhär är min kropp smyckad idag då alltså haha ;) det är 30 grader i skuggan och jag har jätte ont i magen nu, igen :( men jag ska fan bita ihop idag och inte mesa önder som igår... typ haha, jag ska sköta om mitt lilla blåmärke och mitt sår på handen efter mitt armband, inte okej
nu blir det snart ner i parken och umgås lite med folket och så.. sen blire nog vila lite (:

sjuklingsdagar

hela dagen igår låg jag i sängen och mådde skit. spydde och hade mej hela dagen, men idag är det lite bättre, spyr inte och kan gå och så utan att typ dö av smärta.. så nu blir de att laga mat och sen vet jag nt vad som händer tyvärr, eller ja, jag tar dagen som den kommer, har i alla fall lyckats tjäna ihop 200 kronor! :)


dags för soool





2 bilder som i alla fall är lite uppdaterande om vad jag har på mej haha ;) det är typ en svart grej, det är liksom svarta tyg shorts och ett svart linne som hänger ihop, asså de e najs ;) kan visa den nån gång senare haha (: p

idag har jag alltså badat, solat och druckit ur brunnen haha ;) Jag och André som gick ner och tog oss lite vätske påfyllning haha (:  snart mat igen och då blir det som vanligt KÖTTBULLAR OCH MACKARONER!! kuul! .........naaaat (x


väntar

sitter just nu och väntar på att folket ska komma hem ifrån bryggan, jag följde inte med idag nämnligen, mår inte så bra, känner mej helt konstig.. Inte bra asså, dock blir det nog bra snart, hoppas jag.

Snar kommer Sophia och David hit, jag tror han heter så i alla fall, känner bara sophia, men det ska nog gå bra ;) haha dom ska sova hos mej här i min lilla våning på 2 rum hahah, jag har i alla fall 3 extra sängar, så det är inga problem med det!

Det är inte fullt lika varmt idag som igår, det är lite synd asså, men visst det är sknt med ibland, det har liksom varit så kvavt här nu i 10 dagar, (sen jag kom hit) så det är faktiskt iknte så hemskt att det inte är 30 grader iute längre :) Dock kan vädret gärna återkomma lite senare ;P


avbytningsdag





dagen började med frulle, sen blev det ner till bryggan direkt nästa, jävligt skönt, dock blåste det ganska mycket där nere.. haha men det var varmt ändå :) lunchen klockades till 12 och vid 1-halv 2 åkte mamma nils och gustav hem, så nu är det "bara jag" kvar haha ;) Väntar på att det ska komma nya musiker med anhöriga och så, men det blir säkert bra. lite synd att sitta vid datorn nu, men jag har inte nåt annat o göra ima alla byts av idag och folket åker, sen blir det ju då några timmar dötid här mitt på dagen :P Men det är bra

sol bad och tropiska nätter








jag känner hur dålig uppdatering jag har på bloggen nu, men vi har inget eget internet här uppe..Eller jo, nu har vi, men vi har inte haft innan :) Det är i alla fall nästan 30 grader varmt i skuggan, i solen är det såklart ännu varmare, så man är antingen i skuggen eller vattnet ;D känns jävligt bra i alla fall, inatt var det btw tropisk natt här (vilket innebär att temperaturen i luften inte går ner under 20 grader ;D) tror jag ska ut en stund, sen äta middag i värdshuset vid 5 (som alltid) och sen blir det ner till vättern och svalka av sej haha ;)

uppdate:
nu ska jag i alla fall gå till Schweitzeriet och köpa världens godaste kladdkaka :D

puss

RSS 2.0