dålig uppdatering

aa, jo jag vet, dåligt har det varit, och kommer nog va ett tag fram över... (alla gånger jag sagt så har jag skrivit cpmycket) men i alla fall, jag har ganska mycket i skolan som jag ska göra, det är full rulle på fritiden (förra veckan som exempel... jag kom inte hem före 7 mer än på Onsadgen) och aa snart drar jag till GK :D
åå ska bli så skönt att komma iväg lite!

hit ska vi alltså :)
och för några veckor sen va jag här.

big love.

helt sjukt va jag saknar er!

the feeling that the world's upon my shoulders

hade tänkt visa vad jag ska ha på mig imorgon på 40årskalaset, men jag orkar inte dra på mej allt ;) eller aa, allt och allt en militärgrön långarmad långklänning från sisters, en svart kavaj från monki, ev svart halsduk från gina och kanske skor från din sko, eller blir det converse.. vi får se :)
Idag va de 3 timmar i skolan som gällde, sen fick vi sluta.. sjukt chill! :) love it. Idag kom även skolfotot och jag måste erkänna att jag tycker verkligen om OP10 :) även om jag ser bajsnödig ut på skolfotot :)
Puss på OP10! :)
aa men i alla fall. Ska fortsätta kolla tv nu och äta mina polly :)
LOVE

raise your glas

Pink - raise your glas
-
haha Ja sophia, jag menade såklart att jag har färgat håret, men vafan, du fattar ;)
färgen fäster dock inte överallt så jag ska nog försöka göra en 3e och sista färjning på de partierna i veckan :)
Mamma hatar min nya färg "den är för mörk" och mormors första kommentar va "hur fan ser du ut!?"
hoppas på gladare kommentarer i skolan imon, vi får vänta och se helt enkelt!

put on your breaking lights


precis som förut

jag och bror på bilden
-
Idag färjade min kära mor mitt hår. Det blev bra irl, men de ser mörkare ut än vad det är på bild :P Men jag är nöjd, ska dock färja till underhåret som blev mörkt först, men är ganska ljust nu :P

chokladbrunt


HAHA älskar att den bruna färgen är sjuuuukt illa ditredigerad, men bättre än så fick jag det inte, är jätte trött och have a headache :P Men serri... nåt i den stilen kanske?

to be or not to be.

-
ni ser den mörka nyansen? aa, "utväxten" som syns ganska tydligt precis vid hårets början i höjd med tinningen? så mörkt vill jag färja mitt hår (liiite mörkare och fylligare), men jag vet inte om jag vågar.... ?

23 . 27

aha, det va ju verkligen JÄTTELÅNG "bloggpaus" jag tog, men aa, känns bättre nu, så jag är väl back on track eller va de nu heter ;)
jämför de 2 nya osminkade och äckligt trötta bilderna mo de 2 från i somras.. inte så stor skillad för er kanske men för mig... MITT HÅR! :o
-
-
När jag började blogga var mitt mål att visa så lite som möjligt av mig och ha en blogg som enbart kretsade runt mitt brinnande intresse för musik... det gick sådär med det va? ;)

I'll love you either way

av personliga skäl känner jag inte för att blogga atm.

mot ljusare dagar

Nu ska familjen Hansson till Mörrum :) kommer bli skoj, om jag kan bli färdig nån gång... haha :P
utanför mitt fönster
Oskar Lindros- Annie Hall

you'll see

sitter och kan verkligen inte sova, kollar fejjan och en massa skit som jag inte borde hehe (a)
Imon ska jag till Lesley och så vid 4, innan dess ska jag sova, öva, städa, fixa mig, ev gå en runda, äta nåt och förhoppningsvis fota lite om jag hinner... vi får se :)
Ehm, nu ska jag väl stänga datorn så jag inte mosar den här i sängen i natt... hehe idag tog vi ju bilder till programmbladet btw, de va väl kul haha, ska tydligen ta nån till, haha aa, FINT med våra GULA ROCKAR och stetoskopet i öronen haha :P
-
Stockholm 2010 ♥

I will allways love you

hahahahahaha asså jag o didde dog på Data-lektionen, undrar varför

morgonstund

asså jag förstår inte varför jag är så trött haha :P
-
Snart ska jag till bussen (07.20) till skolan göra matte diagnos, jobba med invandring till sverige på msok, ev köpa vantar efter skolan och sen hem. Inse chill. Fett med najs på det! :D

Livsfarlig, oförglömlig, fri med ändå min.

Bild från Karlsnäs i höstas
Skolan va helt O K idag, dock känner jag ett tryck över bröstet när jag andas som är ganska skrämmande, men verktabletterna gör sitt! :)
Imon ska några i min klass bli fotade till programbladet för OP :) kul där! dock ska vi ha våra fula gula rockar på oss haha :) Metodrummet i mitt <3! :)

"vad är värst, smärtan eller den långa väntan?"

trodde jag skulle dö på sjukhuset asså. Det tog dem 5 minuter på röntgen att röntga mina lungor, men på akuten fick vi sitta i nästan 2.5 timmar innan någon kom. Dom tog provar för att utesluta infektion, proppbildning och nåt mer jag inte minns (3 fyllda rör) och aa, jag är stolt som lät dom göra det, även om jag höll på att knuffa iväg sköterskan och välta sängen och klättra upp på väggen bakom mig. A ja, gjort är gjort och jag som är så jävulskt spruträdd att jag nästan svimmar av bara tanken är nöjd med min insats!
Det va i alla fall bara normalt på proven och röntgen så 6 timmar senare är jag hemma.
Jag orkar inte läsa i min engelska bok idag. Jag har bara typ 50 sidor kvar, men jag orkar inte.

sjuker

nu ska jag klä på mig, ta nåt att äta, sen kommer mormor och hämtar mej och så åker vi till sjukhuset, igen.
Jag va på akuten igår för att jag fortfarande har svårt att andas, och så blev jag hemskickad, men ska dit idagigen för röntken och vidare undersökningar. Vi får s hur lång tid det tar idag...

all we can do is keep breathing

jag andas men får inget syre. Jag andas djupt men känner ingen skillnad. Jag tar ett djupt andetag till och känner en så stark smärta i bröstet att jag snabbt andas ut och andas "lite" igen

it's so hard to say





De blir sånhär blödig musik ett tag "don't ask me why, cause I just don't know"

forgive but never forgett

jag erkänner, jag har inte ett skit intressant att berätta. Eller jo, kanske, det beror på vad ni tycker är intressant.
Okej, en grej då. Jag duschade innan, och det i sej är väl inte så intressant eller så, men när jag steg ut ur duschen kunde jag liksom inte andas. Eller jo, jag kunde andas, men allt kändes bara varmt, fuktigt, och syrefattigt, så jag fick lite panik och sprang in till mitt rum, öppnade ett fönster och tänkte "f n att jag alltid ska duscha så länge, see what happends" men aa, även när jag öppnat fönstret i hopp om att få lite syre känns det lika dant. Varmt och kvalmigt och konstigt. Svimmfärdigt. Jag har inte den blekaste aning om what was going on im my bodie at the time, men de va fan inte nåt kul! Usch va läskigt. Sitter fortfarande med tunga ömma lungor och vidöppet fönster, vafan är det som händer!?

Jag och Evanja på Cliff Barnes i Stockholm ♥

i miss that "wow" feeling

Jag vet, jag har lagt ut låten innan. Men den är ju bara såååå fin ♥

something blue

Jag ska va ärlig och rakt på sak nu.
Jag fullkommligt HATAR KARLSHAMN. inte för personerna som bor här utan själva staden, och att bo i Svängsta är ännu värre. Jag kom hem från stockholm igår, och saknar det redan! Tunnelbana, buss, pendel, spårvagn fan, asså jag tycker om det. ta bussen till slussen, sen tunnelbana till t-centralen. Jag kan det utan att blinka. F n att man ska bo här. Faktiskt. Jag älskar mina vänner och min familj, men jag är så trött på Karlshamn att jag vill spy typ. Att åka buss i 45 minuter VARJE DAG till skolan är inte min grej. Usch nej. Inte alls. Men jag får väl bo kvar något år till. I alla fall tills jag fixat gymnasiet.

hemma igen :)

jao, sitter hemma igen, vid samma "gamla" dator och i samma gamla rum som alltid typ.
Har dock på mej nya as sköna trosor, asså jag njuter av varje sekund! ;) 4
Jag och Evanja har i alla fall haft de sjukt najs i Stockholm och jag vill redan tillbaka! Usch känns hemskt att åka hem, även om man "måste"
LOVE!

ill make you number one

Vet inte alls vad jag ska skriva efter som att jag är rätt dålig på att förutse hur jag kommer känna och va typ 3 dagar fram i tiden, men antar i alla fall att jag kommer må sjukt gött och ha de bra med Evanja i Stockholm :)

stockholm

Bild från typ ett år sen?
Evanja Flod och Linnea Hansson gör Stockholm stad :D

RSS 2.0