it's way to small for memoryspace

sitter hemma och har faktiskt fått mig lite sol idag! Låg ute i två timmar men har inte lyckats bli röd ens haha.. Inte okej, men är man snudd på albino så är man! Nu sitter jag dock inne och svalkar mig lite och laddar mobilen som stod på 2% haha. Har fått både bra och dåliga nyheter idag och jag måste nog säga att de bra överväger med lite i alla fall. Nu ska jag ner och äta nåt med mamma som kom hem nyss, sen ska jag iväg och spela på utsparken i olofström. Ha de så bra, vi hörs! Puss och kram



i have never ever been so alone

Sitter här igen alltså. Med nya naglar och försöker skriva haha, skitsvårt faktiskt... Ska snart dra mig tillbaka och sova men först blir det lite mer tv, precis som att det inte räcker med det jag redan sett idag. usch va jag kollar mycket på tv.. Inte bra haha. Imorgon är jag återigen ledig och jag ska inte göra ett piss! Kanske in till stan om ida och rebecka är pigga på det. Annars hoppas jag att det är fint väder så man kan ligga ute och steka lite. Aja, det visar sig. Puss hej!



Bilfärd

Sitter i bilen med mormor på väg för att hämta hennes hund som har dragit ut en massa tänder idag. Varmt som fasen är det i bilen med för acn är sönder.... Har i alla fall gjort mina naglar idag inför balen som är på lördag, shit va tiden går alltså!! Nu ska jag fortsätta underhålla mormor istället. Puss och kram!

I'll show her to everybody

Sitter hemma och lyssnar åter igen på mads langer, tror jag har blivit kär alltså, så bra! Nu är det så att jag är ledig idag och hade räknat med lite finare väder så man kunde varit ute, men icke. Det blir en innedag idag. Drömde även att jag tatuerade mig inatt, en sjukt fin solnedgång med massa detaljer osv. Vart sjukt nöjd i drömmen i alla fall haha, fast det är nog inget jag skulle göra i verkliga livet liksom. Jag och Sophia var det som gjorde likadana. Det var kul i alla fall, var tvungen att kolla armen när jag vaknade haha. Nu ska jag gå ner och mysa med katterna och sen ska jag väl ta tag i mitt liv och göra klart sista svenskauppgiften för denna terminen. Lovely! Hörs! Puss och kram

jag kan inte leva utan dina andetag

Jag är så glad. Så himla glad. Jag lever. Livet just nu är som en dans på rosor, utan en endaste tagg. Jag har mina fina vänner som stöttar mig och min finfina familj som alltid ställer upp i alla lägen. Jag har en mamma som är så bra att ord inte räcker till och en pappa som är lika jävla bra alltså. Jag har två underbara bröder som jag älskar över allt annat. Jag har en säng att sova i, tak över huvudet och mat att äta. Tänk att allt som jag innan tog för givet är så otroligt vackert nu. Att ens tänka tanken att jag inte ska leva mer känns bissart. Nu i alla fall. Viljan var så stark inom mig att jag skulle avsluta livet på jorden men tänk så mycket jag lärt mig. Allt är nu vackert, skört men vackert. Jag kan inte vara mer tacksam för livet än jag är just nu. Allt flyter på bra och att jag skulle ha en PSD och en depression känns helt konstigt. Det är inte jag. Jag är flickan med leendet som aldrig försvinner. Jag är flickan som hjälper andra men samtidigt hjälper mig själv. Tänk så mycket man kan förändras på ett år. Tänk. Jag ska leva, och jag ska leva fullt ut. Till varje pris. Puss!

i'm afraid of breaking her

Sitter och lyssnar ihjäl mig på elephant av mads langer . Så jävla bra! Ja ja, har precis kommit hem nu och har hunnit med en stund i skolan, nån timma med Ida, lite häng på rebeckas bakgård, frisörbesök inför lördag och nu känns det rätt bra att va hemma igen. Ska försöka ta tag i min sista svenska uppgift sen ser det rätt ljust ut inför sommaren, inte mycket kvar nu ju! Ja ja, nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten. Ses! puss och kram




 
 
 
 

allting går upp för mig när solen går ner

Sitter nu hemma. Morsdag har varit rätt okej ändå. Skrev ett fint brev till mamma som kompensation för att jag inte köpt något till henne, hon blev rätt glad ändå. Efter det har dagen spenderats hos farmor för middag, efterrätt, fika, chips, godis och kaffe! Känns helt okej det med men efter ett tag är det ganska segt hos lilla farmor, det händer liksom inte ett skit haha. Nu ska jag bara va hemma och ta det lugnt och försöka koppla av lite. Puss och kram





 

din sida av min säng står nu ständigt tom

Sitter hemma för tillfället och har det ganska bra. Lyssnar på musik, städar och läser senaste numret av ELLE. Är mindre och mindre på sjukhuset nu vilket är sjukt skönt, men ändå lite jobbigt att man inte riktigt får det stöd man behöver när man väl är där liksom. Ja ja, nu ska jag inte va negativ, dom har hjälpt mig mycket! Men i alla fall. Nu ska jag lyssna vidare (på pink för tillfället) på musiken och sen ska jag gå ner, käka en rad choklad och sen blir det inte mycket mer gjort idag för min del. Jag ska se om jag orkar va uppe och välkomna bröderna när dom kommer hem, får se helt enkelt. Puss och kram!


Shit va tiden går

 


















 



























Kalas och präermission

Sitter i soffan hos mormor som fyller år idag. Ska kanske in till stan en stund sen för jag har permissioooonn idag med!! Känns så skönt! Ska se hur det blir lite senare med stan annars händer det inte så mycket alls idag. Puss och kram!


Alltid din för alltid som vi en gång sa

Gårdagen blev sjukt nice, brände av 6 cider och hade det jättebra med ida och rebecka. Kvällen spenderades delvis på effekt, bla ggsf spelade och de va så duktiga så! Idag blev jag väckt vid 12 sen bar det av in mot stan för att hämta bröderna. Nu har jag precis legat i solen en halvtimma men det blev way to svettigt så jag har gått in igen haha. Nu ska jag laga mat innan jag ska tillbaka till sjukhuset. Puss och kram!

https://cdn2.cdnme.se/1858054/6-3/pic_51978a5addf2b3355511307b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1858054/6-3/pic_51978a5addf2b3355511307b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1858054/6-3/pic_51978c5ae087c341106f75d5.jpg" class="image">


Avdelning 21

Är tillbaka på mitt andra hem.. Avdelning 21 i karlshamn. Dock har jag permission nu så jag ska strax in till karlshamn och träffa rebecka och ida för lite trevligt umgänge. Hoppas ni har det bra! Puss


varför inte släppa loss och va dig själv

 


 
Här är lite bilder från förra helgen då jag var i medevi och hade det skönt. Det var verkligen jättehärligt! Nu sitter jag och väntar på smssvar från en vän och sen blir det sängen ganska tidigt för jag ska va i karlshamn 05.00 imorgon, shit, hur ska jag klara detta!? haha... Nej, nu ska jag ta en 3e macka för dagen (det enda jag lyckats få i mig) och sen ska jag nog försöka varva ner lite. Kram på er!!

Det går så fort från älska till hata

Ligger hemma i soffan och kollar på tv med min far. Det har varit en lång dag som började med mormor på sjukhuset och sen har jag varit hemma och legat lite i solen sen bar det av mot stan. Var på fiollektion och sen umgicks jag med fina vännerna rebecka och ida. Nu blir det mer tv så hörs vi en annan gång! Puss och kram


I väntan på nåt nytt

Sitter nu hemma igen och kollar tv med pappa, hockey! Har fått mej så mycket medevilugn att allt bara kopplas bort för en stund. Känns så otroligt skönt! Har nu även fått ansvaret för medevi brunnsorkesters hemsida så det blir kul att pilla med på lediga dagar! Nehe, nu ska jag ta mig en macka. Vi hörs hörni! Kram

https://cdn1.cdnme.se/1858054/6-3/pic_5186b16fddf2b30da53c0bbd.jpg" class="image">


hur kan du va så naiv

känns som att jag åter igen svävar ovan marken, fötterna får inget fäste och jag vet inte vad jag ska göra. fick ett samtal från en förlorad vän i fredags och nu vet jag ingenting längre.. men varför skulle mitt liv egentligen pausa för att jag saka vänta på dig? varför gör jag såhär mot mig själv? jag har trott att jag gått vidare men bara ljudet av din röst har ändrat allt. fan med! nu måste jag alltså välja igen. vågar jag chansa? ska jag fortsätta med det jag påbörjat nu, utan dig? äh fan jag vet inte längre. inte bra.


ja jag gör allt för min publik

sitter ute i småblåsten och tar mig en cigg såhär på förmiddagen. härligt! idag är det dock inte så varmt ute så det är jacka på som gäller! har varit en sväng i motala och shoppilerat liite men nu blir det mat för hela slanten! hörs!


medevibrunn

sitter här med Härligt umgänge och kollar på hockey. inte så nice med tanke på att sverige suger.. men annars är det sjukt skönt att va här igen! ska verkligen ta in allt positivt jag bara kan. härliga värld! nu är det snart läggdags och imon väntar en ny härlig dag vid medevibrunn! bilder kommer, jag looovar haha jag och pappa "kastade ring" innan och jag lyckades sätta den på första försöker för i år! härlig känsla!


hemomkring men så långt bort

ligger i soffan och funderar. vad är det som händer med livet just nu? jo då det går bra för mig, har fått ordning på mitt liv ganska bra på alla plan. får det jag känner att jag behöver, massor med kärlek och omtanke liksom. känns bra måste jag erkänna. nu ska jag kolla på tv sen blire bingen för mig, ledig imon dock och sen blir det en helg i medevi!! puss och kram (ni får två bilder från idag)

https://cdn2.cdnme.se/1858054/6-3/pic_5182cfc2e087c331167832ff.jpg" class="image">


precis som alla andra fast mycket mer speciell

sitter hemma och myser ute i solen. min lilla kise springer runt och jagar fjärilar och mamma planterar blommor, så himla soft dag. spenderade en stund med danne innan och nu har jag precis kommit hem efter en donkenrunda med bröderna. om en timme blir det fiolspel och sen tar jag helg! kram på er alla!


RSS 2.0