att sitta i skolan

Eivor tror på fullaste allvar att jag vill sitta och plugga när jag egentligen är ledig. Nej. Det vill jag inte. Men jag känner ändå att jag måste få klart skiten. Där emot är det rätt omotiverande för mig att säga att jag ska ha prov om 2 dagar när jag aldrig har läst om farmakologi (läkemedel) innan. Känns fel, känns dåligt. Bådar inte gott.
Dagen kommer i alla fall vara fullmatad med massa plugg idag, och idag har jag dessutom Rebecka vid min sida så det är mycket roligare/mindre ambitiöst/mindre gjort. Men det är det värt!
Utöver allt gnäll kan jag meddela att jag ska gnälla lite till. Jag saknar medevi!!!!
därav bilden på  mig och nisse en härlig sommarkväll.

funderar, tänker, planerar, vill, kan, ska.

Jag har funderar ut nästa tattuering nu, ska bara se till att få det gjort. Det blir ännu en minnestattuering, denna gången blir det två små fåglar, eller ja... små och små.. dom ska få sitta på min högra handled. En för morfar och en för gammlafarmor. Det hemska är att jag redan nu planerat hur den ska se ut om några år när det fyllts på med fåglar. Usch, kan man verkligen tänka så? det känns skrämmande att tänka, "ja men sen ska farfars fågel vara där jämte den som gammlafarmor får"... nae, men ändå. Tror det kan bli bra.
Idag har jag i alla fall tagit hand om min arm (blev biten av hästen igår...!) och städat mitt rum OCH rensat ut lite kläder från garderoben. Sjukt egentligen att jag inte köpt kläder på sjukt länge, men ändå kan jag alltid rensa ut lika mycket varje gång man är där och ska rensa.. Är det bara jag eller fylls min garderob magiskt på när jag sover? Var kommer alla kläder ifrån liksom? 





(tja folket, jag är en av luciakandidaterna i Karlshamn 2012.. vilket härligt gäng dessutom!)



once agen I'm lost in the place I once called home

Smink på, byte av byxor, äta macka, ta på en tjock tröja, torka av regnjackan efter dagen i hemtjänsten, köra till karlshamn, spela, köra hem, köra till karlshamn igen, spela, köra hem.
Min dag efter 14.00. Mys på det? Njae. Hade helst varit hemma i soffan faktiskt, men vad ska man göra åt saken nu? Nae. Det blir nog bra när jag väl kommer iväg. Puss hej.

hon tog högsta poängen

Idag är det inte begravning, utan kulturnatt jag gör mig i ordning för. Ska spela fiol och sen trombon med en eldshow till. Kommer nog bli ganska häftigt. Efter det blir det höstens första utgång för min del. Känns förjävla bra rent ut sagt. Nu ska jag fortsätta lyssna på chess och försöka få tankarna på något annat än dagens insats på praktiken från 7 till halv 4. Ja ja. Seas.

A year ago the worst day was yet to come

Sitter och gör mig i ordning för Gamlafarmors begravning som är om en timma. Sjukt jobbigt. Jävla skit är vad det är. Men i alla fall. Idag ska jag vara stark. För Gamlafarmor




one of those days

Vad ska man säga? Har varit hemma med feber och kollat på film hela dagen, känns sådär. Tredje dagen i rad med feber, trots att jag försöker ignorera den så funkar det inte. Konstigt, inte så värst. Nu ska jag föna håret, sminka mig, röka och sen dra mig mot lite spel och möte i karlshamn. Får se hur Herr Feber reagerar på det. Hoppas bara det inte blir värre. Aja, då vet ni. Ses.

cool tjej någon gång i Mars

mysmorgon

Jaha. Här sitter jag och myser med min lilla kise. Den enda som nu för tiden vill mysa med mig känns det som, haha. haha? Var uppe hos hästarna och släppte ut dom vid 8 och har inte kunnat somna om efter det så nu sitter jag här med datorn i knät för att få upp värmen i kroppen igen.. Usch. Men ja, snart ska jag till skolan och prata med Lena om min praktik som bara är skit rent ut sagt. Har feber också, kanske därför jag fryser hela tiden? Jag vet inte. Men jag överväger att stanna hemma, i alla fall från praktiken. Vi får se. Då kommer min lärare att förlänga den över lovet. Vill jag det? Vet inte. Får nog bita ihop. Yes. Seas.







RSS 2.0