Hell yeah baby

Fuck you you fucking fuck! Trodde knappt mina ögon, en våg av känslor öste över mig när jag vägde mig första gången at home 2012. Shit pommes folket, även om det är pga sjukdom så känns det på något sätt bra.. Japp, det var allt för mig, nu ska jag sova så jag orkar spela konsert imon. Love yall, (nästan alla i alla fall)


the guy who says goodbye to you is out of his mind


-
intalar mig själv att det finns någon där ute som skulle kunna sjunga sången här ovan till mig med gott samvete..

one week ago you said you loved me

Det är alltså dag 5 med min matvägrande kropp och idag har jag hittills fått i mig en halv fralla och en halv liten laxfilé... Känns konstigt

I've had the time of my life and I owe it all to you

känner mig fortfarande rätt ledsen och sjuk. har inte kunnat äta på 5 dagar och idag är inget undantag!
Har ingen matlust och den lär inte komma tillbaka ännu på ett tag tror jag. Det känns som att vägen upp är i sikte, men backen är brant och det är en bra bit fram dit.. Ja ja. Vad ska man göra när man själv inte kan ta besluten?
Kommer väl tillbaka hit nån dag, men förmodligen inte så ofta som innan. Vi får se.

i didn't think you could do this like this

ska gå ner och se om jag kan äta något, igår spydde jag direkt när jag försökte käka.. Vi får väl se hur det går idag. Om en timma tar jag bussen till Karlshamn och träffar någon, sen ska jag ta tag i mitt gym liv, alltså jag ska träna sönder mig totalt. Helt jävla ärligt. Kroppen ska skaka, svida och nog fan ska den brista. Hade jag inte gått dit själv hade jag sagt svimma i omklädningsrummet efteråt, men det vågar jag inte med tanke på att det förmodligen inte är överfullt i omklädningsrummet vid 12-halv1 på en torsdag. Aja. Mår så in i helvetes kasst så jag ska försööka få bort alt det dåliga på gymet. Får se hur det går.

-

det finns ingen som du

allt ska vara enkelt, som en jobbig grej du aldrig behöver göra

Jag förstod inte då men jag ser allt klart nu. Ni tror jag har glömt men jag minns det som igår. Jag har inte glömt, jag ser det tydligare varje gång jag tänker på det. Det lätta bytet, den glada minen, all den uppmärksamheten. Jag förstod inte då, men jag ser allt klart nu. Jag kan inte släppa taget. Det går inte. Jag lever med det varje dag och ni vet inte ens om det. Att jag skulle glömma är att be döda stiga ur graven och dansa lite, innan de sakta går till vila igen. En del av mig dog i det ögonblicket blickarna möttes. Men det visste jag inte då, men jag ser allt klart nu. Ni tror jag har glömt men jag minns det som igår. Svek är svårt att glömma, och glömmer gör jag aldrig. Inte det.
-


ja känslokall är jag i alla fall inte. typ

en miljon känslor på en gång. ilska. ångest. oro. mättnad. trötthet. välmående. nedstämdhet. glädje? förvirring. rädsla. panik. stress. lathet. hunger. illamående. kärlekslös.
-
-
har mått sisådär de senaste dagarna och det har tagit all min energi att gå till skolan och försöka hålla humöret uppe. misslyckades mot dagens slut med detta försök och det är därför bloggen får vänta.

I'll never agen use your word

har inte alls haft tid och lust att blogga i helgen, vilket ni uppenbarligen har märkt, lovely. Har haft det trevligt med min andra familj två av dagarna och bara kunnat ta det lugnt. finns det åt skönare liskom?
Ska i alla fall försöka klara av skolarbete tidigt i veckan så jag slipper oroa mig för det mot slutet, speciellt eftersom jag ska till malmö hela helgen och inte kommer va hemma så mycket.. ja ja. There you go.
Imon har jag sovmorgon, därför ska jag trotsa klockan och kroppen och stanna uppe "länge" ikväll. Hörs vänner.
Nu ska jag nämligen öva lite innan jag bänkar mig framför tvn. Love.
.

maby i said something that was wrong, baby, I really don't know

gjorde nyss nåt jätte dumt! skickade iväg en beställning på smycken och underkläder för ca 300 kr. inte så jätte mycket egentligen med tanke på vad jag köpte, men det är inte okej, jag har fan inte några pengar kvar snart och jag ska till malmö nästa helg!? WTF!? Hur tänkte jag där liksom? Nae, får väl arbeta här hemma eller nåt, för jag måste nog fan låna ihop lite money så jag har råd att ens ta mig till malmö haha! DUMS ASS.... puss hej, back to my studies..

in love with the summertime

.
Vaknade nyss, satte mej vid fejan, och vad ser jag där? jo denna överäckliga bild på mig och fina sophia! Bilden är så somrig det bara kan bli för mig, coca cola, sol, bad, torpa strand, vättern, medevi. Japp. That's the shit asså! Senare idag ska jag skicka lite grejer tillbaka som jag hoppas hon kan skratta lite åt, precis som jag gör. Smider redan planer till 2012 års sommar och det kommer bli fetare än någonsin! Love it, nej.. nu ska jag plugga, sen spela lite på min fiol eftersom jag idag börjar "jobbet" som stämledare i 2a stämman i musikskolans högsta stråkorkester. och efter det måste jag öva en solostämma som jag spelar med karlshamns största (och enda) symfoniorkester. Härligt! Ska bli spännande, efter att jag övat måste jag plugga igen.. ingen vila här inte! kanske gym sen, vem vet?
-
-
(Uppdate, inget gym, fortfarande sjukt ont i halsen och förkyld i hela ansiktet. fint)

22.51 12-01-17

förtränger utomstående problem, vänder mig inåt och vältrar mig i självömkan. Känner mig klen som fan idag. Otroligt förkyld, hosta, snorig, ont i halsen (feber) och sjukligt torra läppar. Fick ett slag först i skolan, sen av min vän, båda på typ samma ställe. Kul? Nja, läpparna är väl aldrig kul att bli slagen på (även om de inte va med mening!).. Sitter och lyssnar på lagom lyckli musik, men dock jävligt vacker och välgjord musik. Japp, det var allt jag hade att säga idag, hoppas jag snart blir frisk så jag kan träna!! Hoppas på träning på Torsdag igen,, får se. Man vill ju inte dra på sig hjärnhinneinflammation, right?
Nae, nu ska jag sova, har bara sovit 2 timmar inatt, från halv-kvart i 4 till typ 6.. ingen höjdare. Skönt med kort dag imon och ledig på torsdag! Ses.
Birdy - I'll Never Forget You

hold your own, know your name and go your own way

Birdy - Shelter

Birdy - Terrible Love

Birdy - The A Team

we all just need a litte shelter when the night gets scary

eftersom jag glömde stänga av kameran (smart ass.....) igår innan jag åkte på bio med mamma så har det alltså dragits en massa batteri och den är nu helt död.. Därför får ni nöja er med 2 webcam bilder på en sliten tjej årgång 94. Skönt är i alla fall min sovmorgon till kvart i tio imon! OMG Härligt! har lyckats få till 2 sovmorgonar på nya schemat, måndag och fredag..Hur härligt liksom!? aja, ska försöka få pappa att hänga upp lite grejer på väggarna här nu. Love yall

mitt rum är klart och jag är glad

sitter och bara tittar och njuter av utsikten i min fåtölj i mitt "nya" rum, känns helt annorlunda och MYCKET STÖRRE än innan! Känner mig jättenöjd med ALLT, verkligen allt! Vart lite misstänksam på färgen när det inte hade torkat ordentligt, men nu är jag jättenöjd! Den är typ grå/grön/biege, asså jättesvårt att förklara, men hemskt trevlig. Ganska kall i tonen, men ändå inte för kall. Bra gjort tjejen (och pappa som spacklat och målat!)
min nya "myshörna", Love it! Guran, fåtölj, lådor lagom att dra ut som fotpall och lådor på golvet jämte lagom höra att bli ev, glasavställningsytor. Åh, just nu så är jag i himmelen! Shit pommes.

jag kom levande från gymmet, tro det eller ej..!

tog en runda på gymmet med mamma innan, körde ett helkroppspass, dvs, kondition + överkropp + ben + fria vikter. Börjar känna mej hemma även med de fria vikterna nu, sjukt najs! (gymet där jag är har inte haft några fira vikter innan, men nu är det fint och nyrenoverat med ett helt rum fyllt med dem, lovely! Detta betyder även att det finns bänkar och ställningar som inte funnits innan och nu kan jag bla bränna lite på the lovehandles to! Shit, jag är frälst!
Eftersom det inte är någon som tror att jag verkligen går till gymmet så har jag idag tagit lite bevis, inga toppenbilder, men det är något i alla fall..
- är ändå rätt nöj med vikten på 102.5 kg (benpress) trots att jag inte maxade och detta är första gången jag tränar på 2 månader. De va en najs känsla kan jag lova (med tanke på att jag tog ca 50 för ett år sen)
-

Nighty tighty

Jag må va ledig imon, men frågan är ändå om jag inte borde sova nu..


ill be back, I promise!

-
3 bilder på en Linnea för ca 6-8 månader sen..
Har haft det lite segt med bloggen, kommer nog fortsätta ha de så ett tag, ska ta tag i livet först :)

Plugg och storstädning

Japp, så ser alltså livet ut i svängsta idag :) jag har plockat ner hela rummet i lådor och påsar så nu är bara garderoben, sängen, bäddfåtöljen och skrivbordet kvar där inne. Känns helt sisådär jättetomt, men ändå rätt fresch ;) nu sitter jag hemma själv i alla fall, mor och far är i karlshamn och köper spackel haha, så de e en massa plugg på g nu, både sjukvård och lite körkortsteori, bajs på det, men det är smällar man får ta ;) chess höjer stämningen i alla fall. Yeeeeeey... Eller?


To keep my life runing

För att hålla kvar lite liv så blire en bild på en styck linnea i bilen, innan jag körde ut på vägen och fick göra mitt livs första alkotest hos polisen, fett! För er som undrar, ja jag klarade mej! ;)


när allt i världen går fel

Är hos mormor och tjurar,, känner mig besviken och är sur/ledsen. Bra torsdagskväll..? Ehm jag vet faktiskt. Har fått öva lite fiol i alla fall, kom på att jag spelar bäst när jag är på detta humöret.. skumt, borde ju va tvärt om? Ja ja. Ska sova lite nu innan jag ska upp igen, livet rullar på.med andra ord. Tell you all more about it later. Seas finingar, och även ni andra med

It's late and i miss you babe

Jaa... Klockan närmar sig 3 och jag har åter igen ont i min mage. Dock vet jag denna gång att det beror på laktos. Är trött som ett svin, endast därför får ni en bild på en sliten tjej på nyårsförfest ;)


RSS 2.0