Lucia

 
Fy vad jag saknar Lucia 2012. Bästa lucian! Stannade hemma från tyskland för att få möjlighet att vara med i Karlshamns Lucia 2012-  det bästa jag kunde göra då. Jag fick träffa ett gäng underbara tjejer i några veckor, ha sångövningar med fina Agneta, få vara ute och lussa på olika ställen och inte minst lussa i kyrkan. S mäktigt! Nu när det är (shit pommes vad tiden går!) 2 år sedan detta var känns det helt bissart. Att det är hela två år sedan är helt sjukt. Känns som att det var igår- och om någon bad mig skulle jag göra det tusen gånger om! Puss och kram på er mina fina luciakompisar.
 
 

I know I'm not the only one

Är hos mormor och passar hunden medan hon tvättar heltäckningsmattan. Japp. Snacka om att det låter. Tänk en gammal dammsugare gånger 10 typ.. Inte ok. Längtar efter nästa gång jag får träffa min fina pojkvän. Saknar honom redan fast vi sågs för inte alls längesen. Sågs nu ikväll.. Men han är ju så fin! Nu är mormor klar och jag ska hem igen! Hej! 


Linnea, du måste ta för dig

 
Sitter hemma och lyssnar på John Mayer. Så jävla bra. Sitter vid min nya dator. Det är också jävligt bra. Fick även reda på idag att jag fått förlängt på jobbet, så jäääääävla bra! Känns så gött!! Nu ska jag ta mig en välförtjänt cigg sen ska jag kolla lite på tv innan jag  beger mig till mormor. Har lovat henne att hjälpa till med hunden under tiden hon "tvätttar" heltäckningsmattorna i huset. Jävla jobb, bättre med "vanliga" mattor haha. Ja ja. Puss och kram!
 

för att jag helt enkelt älskar den här killen

 

En natt på slottet

Idag har jag varit på Ikea med mamma pappa och mormor. Blev en heldag och jag är nöjd med mina inköp då det hamnade på under 300! Hehe. Fick med mig en pläd, ett påslakansett, 3 ljusstakar, en tejp, galgar och hängetiketter. Ska även få ett påslakansett av mormor i julklapp haha. Nu ska jag kolla vidare på tv och sen ska jag lägga mig tror jag. Är trött i kroppen men inte i huvudet (ännu haha). 




When we first met

Ligger i soffan. Idag är dagen efter. Dagen efter ett gött gympass med Alexander. Träningsvärken är dödens död idag haha. Kan knappt ta mig upp för trapporna haha! Men vafan. Det var najs! Så sjukt taggad på att börja träna igen. Löv it!


Du är personen jag tänker på när jag inte kan sova

Ligger i min säng. Det har varit en lång dag. Vaknade typ 7.45 och gick då ut en runda, blev dock endast 5 km idag. När jag kom hem och hade duschat körde jag min ena fina bror till skolan. När jag var på väg hem körde jag inom mormors och va en stund hos henne. Där efter tog jag ännu en dusch och sen körde jag till finaste killen i världen. Var där ett tag men sen fick jag köra hem när han skulle ut i garaget och efter det plugga. Just  nu då? Ja, just nu har jag precis ätit, försöker få kontakt med den där älskade Alexander och lite så. Försökte skriva musik innan men det gick fete dåligt! Usch. Men men. Nu ska jag försöka lite till att få tag på min fina kille sen ska jag nog lägga mig tidigt. Eller sent. Haha.... Det visar sig. Puss och kram!



Mysdag

Idag är det en Mysdag för mig. Jag är ledig och har hittat mina gamla Sveajoggingbyxor. Då skadar det ju inte att jag köpte mig en myströja igår, alltså en grå typ pälsig mckinley tjocktröja. Så himla gosig. Har varit uppe sen typ 7 idag och hunnit med att va en stund hos mormor. Mys det med. Verkligen. Nu är jag hemma igen och lyssnar på/spelar musik. Trevligt! Jag ska gå ner och äta nu. Puss och kram ha det! 




Nytt jobb, nya tankar

Känner mig dålig på att uppdatera här men jag har haft full rulle på livet nu ett tag kan man säga.. Har nytt jobb och jag trivs så jäkla bra! Jobbar ungefär 80% och det känns rätt okej. Nu är jag hemma efter en kort dag på jobbet och ligger i soffan och slöar. Kollar på tv, wife swap.. Nu ska jag upp på rummet och städa samt spela lite fiol. Japp. Det var längesen jag spelade nu. Hoppas ni har det bra! Puss och kram :)


RSS 2.0