she is drifting away

 
Nu är jag hemma igen. Känns bra att komma ut lite fast jag egentligen inte orkar träffa folk idag.. Hoppas det går över för senare ska jag till alexander och vidare till en av hans polare som det ser ut nu. Nu ska jag duscha. Eller ja, jag ska tvätta håret. Puss! 

mot karlshamn

 
Sitter och väntar på mamma, sen ska jag in till karlshamn och kolla runt lite. Puss vi hörs!

Love

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vad skulle jag gjort utan dig vid min sida? Fattar inte att jag klarat mig innan!
 
 

röksugen?

 
Fråga: Hur klarar du dig utan cigg? Är du inte röksugen? Du verkade ju röka rätt mycket innan?
 
Svar: Klart jag är rökasugen! Självklart är jag det. Speciellt på morgonen innan skolan, vid lunch och när jag är hemma och inte gör nåt vettigt. Ja, jo, lite sugen hela tiden typ.. Det är verkligen SKITSVÅRT att låta bli! Jag sa ju att sista ciggen var rökt på nyårsafton, men på grund av mitt mående på sista tiden har det blivit nån cigg då och då. När jag var inlagd rökte jag ett paket på en vecka, vilket är betydligt mindre än jag brukade göra men full tillräckligt för att jag skulle få tillbaka mitt riktigt jobbiga jävla röksug. Idag hittade jag ett öppnat paket med 17 cigg kvar i (har alltså tagit två innan).. Vet verkligen inte vad jag ska göra med det. Vill inte slänga det, men jag vill ändå inte ha kvar det. Ja ja. Jag ska väl va ärlig och säga att det förmodligen blir så att jag röker upp detta paketet med. MEN. Jag har inte köpt ett enda paket på en månad nu. Det är ändå rätt stort tycker jag. Okej. Jag har nog inte slutat helt än. Men jag har klarat mig rätt bra ändå tycker jag. Men det ska bli bättre. Ska inte röka alls är ju tanken. Men men. Livet är inte alltid enkelt och jag måste faktiskt erkänna att jag ibland kan tycka att "jag är värd" en cigg. Det är ju så gott. 
 
Hoppas du fick svar på din fråga där. Vi hörs! Puss och kram
 
 

Bebismys

 
Sådär ja. Har bytt kläder och känner mig helt färdig. Fattar inte. Ska nog ta nåt att äta snart. Alexander kommer hit i eftermiddag och sover här. Lovely! Nu ska jag mysa med min lille bebbe. Hon gillar mina boyfriendjeans lika mycket som jag. Fint. Puss
 

they can never have yesterday

 
riktigt synd att färgen på min tröja inte blir rätt. Men jag ska ta nån "riktig" bild senare. Turkos/grön/blå typ haha. Går inte att förklara färgen riktigt. Men men. Nu ska jag strax gå ner och äta något sen vetifan vad som händer. Mår inte så bra idag så jag hoppas nåt bra händer. Eller ja, att jag kommer på nåt kul. Senare idag ska jag förmodligen träffa Alexander. Kanske. Ja, vi får se. Puss hej!
 

even if it kills me

 
- My name is Judas, someone had to be me - 
 
 
 
 
 

ofantligt roligt

Sitter i nuläget och tittar på min granne som inte kommer någonstans alls på sin uppfart haha. Han bara står på samma ställe med bilen och spinner haha. Går inte att slitablicken från detta spektakel, eller nåt. Jo då. Han skottar lite nu så nu kan jag återvända till datorn.. Fast NEJ. Nu började han igen haha. Alltså. Måste kolla! haha
 
 
 

I'm not afraid

 
Idag har varit en bra dag. Har spenderat största delen av dagen med mormor i stan. blev en tjocktröja och en långärmad svart blus. Har faktiskt kollat efter båda rätt länge. Haha dessutom finns det ju plats för det nu när jag rensat garderoben haha. Nä men skämt å sido, det känns bra faktiskt. Inte så mycket pengar jag gjort av med heller, precis som att det handlar om pengar? Jaaja. Nu ska jag ner och umgås med mamma som precis kom hem. Puss.
 

dethär med polokrage

 
Idag tackar jag alla högre makter som gjort att dethär med polokrage på tröjor finns. Så jävla skönt. Ja i alla fall. Jag ska straxupp till mormor, jag ska bara äta först. Sen vet jag inte vad som händer, kanske följer med henne till karlshamn.. Har inte bestämt mig ännu. Men men. Nu ska jag röra mig. Puss hej!

oändligt med kärlek

 
Tänk att jag har dig. Världens bästa kille. Känns som om jag alltid kännt dig, du vet i stort sätt allt om mig.. Du har verkligen hittat rätt sätt för att få mig att va mig själv. Hur knäpp och konstig jag än är så vet jag att du alltid finns där ändå. Och när jag inte mår bra och åker in på sjukhuset, vad gör du? Jo du kommer såklart! Så jävla härligt med någon som förstår när jag pratar om det jag tycker är svårt och jobbigt. Snart 6 månader har gått sen vi tog tag i vår "vänskap" och träffades på riktigt. Fast jag vetifan om jag skulle kalla det vänskap.. haha det var väl mest lite slött smsande dagarna precis innan vi sågs. Och så sa det bara pang, rätt i hjärnan. Det enda jag kunde tänka var "gör nu för fan inte bort dig och sabba dethär Linnea". Hela tiden. När jag satt där på strandkanten och kollade på när du badade. Redan då var jag såld. OCh din dumma fråga "har du nån kille då?" kunde inte kommit lägligare! När jag var lite dålig precis i början, så kommer du hem till mig med en röd ros och på kortet står det "jag älskar dig linnea". Så jävla fint. Så stolt är jag för att kalla dig min! Ååå vad jag tycker om dig mycket. Verkligen. Jag finns alltid här för dig och det vet jag att du vet. Du har verkligen stöttat mig så jävla bra senaste halvåret. Vad skulle jag gjort utan dig? Det är du som gjort att jag sluppit vara inlagd var och varannan månad. Det är du som gjort att jag kan le och mena det. Fan, du... Det känns nästan löjligt att säga det men jag är löjligt kär. I dig. Bara dig. Också det vet jag att du vet. Puss
 

Last flower

 
She is a wild flower, she is a deep sea The tide will always bring her back to me
It's in the way she loses her mind Running away leaving everything behind

There is no man on earth like you

 
Sitter och väntar på att någon ska komma hem så att jag slipper sitta ensam.. Börjar faktiskt inse att jag inte funkar själv. Jag behöver folk runt omkring mig nästan hela tiden. Visst är det skönt att va själv en stund men precis som jag misstänkte i somras när jag skulle va "själv" i medevi flera veckor så fixar jag inte ett ensamliv.. Jag behöver ha mina nära och kära nära mig liksom. 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på fin musik sen ska jag förhoppningsvis ha sällskap här hemma och då gör jag förmodligen nåt annat. jaja. Vi hörs! Puss och kram
 

Vi ses en dag i din himmel

 
Idag saknar jag mina fina bästa vänner. Hoppas ni har det bra nu. Ni var bäst. Ni är bäst. Vi ses en dag igen, det är jag säker på. 

love in the wintertime

 
Jahaja, då var det ny vecka. Eller ja, det var det ju igår med men vafan. Idag när jag kom till skolan funkade det inte alls så jag körde till mormor. Var där i typ en och en halv timma sen körde jag tillbaka till karlshamn för samtal med min terapeut. Det gick bra men jag ska kanske gå en intensivbehandling. Äh, jag vet inte om jag är så sugen på det men vi får se senare hur det blir med det. Inatt sova jag i alla fall hos mitt hjärta, så mysigt. Bara pussas, kramas och kolla film hela kvällen lång. Det är livet just nu alltså. 
Just nu sitter jag hemma, framför datorn och försöker komma på något att göra, kanske ska ta och sova en stund. Har inte kunnat bestämma mig haha.. Vi hörs! puss och kram
 

i väntans tider

Jaha. Nu då? Jaa, jag kan ju alltid försöka mig på att trolla bort mina klädsäckar.. hoppas går ju. Dom får allt stå kvar i hallen så länge tills jag har fått svar från några om dom vill adoptera mina gamla kläder. Det sjuka är att vissa av kläderna är använda typ en eller två gånger. Fattar inte varför jag köpte dom från början liksom, haha.. sjukt.. Ja ja. Nu ska snart familjen till mormor och äta men jag och alexander ska va hemma och myyyysa. Det förtjänar jag idag när jag gjort i ordning garderoben haha. Jag förtjänar ALLT jag vill ha idag. hehehehehehe. Sommar hade ju inte varit fel. Men ack så fort det går. Snart är det vinter igen hörrni! Puss. och en liten kram med!
 

vinrött och marinblått

 
I väntan på min pojk ser jag ut som jag vill. den nya vinröda tröjan passar enligt mig perfekt för mys och självklart har jag då kombinerat den med mina mjukis-haremsbyxor. Å Så härligt är det. Nästan lika bra som att va naken. Fast nä.. Ähh jag vet inte vad jag snackar om nu.. men i alla fall. Nu ska jag nog göra nåt annat innan Alexander kommer. Ha det fint alla där ute! Puss och kram
 

en såkallad smygtitt

 
Fick med mig lite rutigt, lite blommigt, lite guldigt och lite vinrött hem igår. Känns bra. Idag har jag rensat ut typ halva min garderob.. Det känns sjukt skönt nu i alla fall. Ska bara försöka bestämma mig för vad jag vill göra med det jag rensat ut.. Ge bort till någon jag känner? Skänka till nån insamling? Eller sälja på nätet (som mamma föreslog)... Äsch jag vet inte. Det är väl ingen brådska direkt men det skulle va skönt att slippa de tre plastpåsarna och papperspåsen fyllda med kläder.. haha. Vilka problem man kan ha. Jag är i alla fall glad att jag gjort det. Om en timma kommer finaste pojkvännen i världen hit, så då ska jag mysa! Puss och kram
 
 
 

Jag vill att du ska veta att jag saknar dig

Ligger i sängen och biter hålet i läppen större än det redan är. Är (av någon anledning jag inte vet) nervös.. Längtar efter min fina gosse gör jag med. Träffade honom senast igår men tiden tycks gå så jävulskt långsamt utan honom! Nu ska jag nog gå och lägga mig. Hoppas jag kan sova bara. Puss. 

löjligt svårt

 
 
Detta är alltså vad jag ska lära mig av "Egenstudier".. Eftersom jag har rätt mycket att göra i skolan kommande veckor har jag inga fiollektioner då. Istället fick jag detta i läxa. Alltså fiolstämman.. Första stämman med.. Usch. Hur ska jag lyckas med det här (utan hjälp av min lärare) liksom!? 

då får ni.....

 
tycker ni om fula cam-bilder på mig i dåligt ljus? Ja jag tänkte väl det, därför får ni tre av mig! 
Dagen har spenderats med mamma i Kristianstad och vi har shoppat loss. Eller ja. Vi var där och handlade in lite nytt haha. Så himla mycket blev det inte men jag är nöjd. 
Favoriten är helt klart duschcreme och lotion från the body shop. Luktar L.J.U.V.L.I.G.T!
Så. Nu sitter jag och luktar på mina armar och lyssnar på musik. Om en liten stund kommer mormor och så ska vi tre kvinnor (jag mamma mormor) äta kyckling i kokosmjölk. MMMMMM. Najs. 
 
Och sådär btw. Jag blev utskriven idag! Puss.
 

nästa; shopping

 
Idag ska jag till Kristianstad med mamma och tillbringa en massa sekunder själv med henne. Kan behövas. Bara vi två. Got to love it!
 
 

Äntligen Hemma!

 
Såhär glad är jag över att få komma hem från sjukhuset! Känns fantastiskt skönt att inte längre vara inlåst i ett rum med ett fönster med konstant nerdragen persienn. Känns faktiskt skönt ibland dock att alltid ha någon att prata med. Bara att trycka på en knapp så får man allt man vill ha serverat på silverfat. Det är rätt skönt. Men igen. Man är inlåst och man känner sig inte alls så fri som man gör hemma. Det tror jag inte man märker förren man varit inlagd på något ställe över huvudtaget, inte bara inom psykiatrin liksom. Men men. Nu ska jag lyssna på en låt som jag ska spela i orkestern som jag inte kan, sen ska jag träffa min fina pojkvän <3 Han som förövrigt är den enda som lyckats få mig på fötterna igen. Så jävla bra kille den där! Puss och kram
 

Psykakuten

Här håller jag hus. Jobbigt. Massa gamla problem jag trodde var ett minme blott har återuppstått. Fan. Hoppas på hemfärd innan veckans slut. Vi hörs när jag orkar. 


PAKA

Jag är inlagd. Paka. Psykiatriska akutvårdsavdelningen i karlskrona. Jag mår inte så bra. Hör saker, ser saker. Hela tiden ser jag. Hela tiden hör jag. Inte ens när jag sover är det bra. Mardrömmar hit och mardrömmar dit, inget är som det ska va med den biten. Det är just därför jag är här nu och kommer va ett antal dagar. Hur många vet jag inte än, men jag hoppas på max en vecka! Klockan är i skrivandets stund 04.51 och jag har varit vaken i 45 minuter.. Mm.. Nu ska jag stiga upp och be om nåt starkt att somna av. Hoppas ni har det bra. Puss hej. 
Mitt sällskap dagarna i ända. En tom stol... Bra lyssnare i alla fall...

Men ändå

Usch va det hade varit skönt med sovmorgon imorgon men icke! Nae, det blir inte så.. Får min lediga onsdag istället, vilket i och för sig är skönt det med! Men men. Är sjut taggad på gym imorgon!! Så jävla skönt ska det bli att bränna lite mage hehe. Men nu ska jag försöka sova. Försöka i alla fall. Puss och kram


 

Världens bästa

Jag har den snyggaste, ärligaste, bästa, sexigaste, roligaste, mysigaste, mest omtänksamma, sötaste, snällaste, minst egoistiska, mest kärleksfulla människa på denna jord att kalla min. Bara min. Så himla härligt. Alexander, du är det bästa man kan önska sig. Nice! Puss! 



Inte för o va sån men...

Jag kan äääätaaaaaaaa!!! Åååå ska snart avnjuta pappas hemlagade dillkött med potatis och även lm jag tar det lite lugnt med maten nu i början så ska här jävlar i njutas! Har inte spytt på över 20 timmar och det är så jähähähäääävla gött! Förmodligen får kag behålla maten sen med så ikväll hoppas jag att jag får träffa min fina pojkvän! Jag längtar efter honom nåt enormt! Ja ja. Hoppas ni har det bra! Puss och kram



Saknar dig



Jag saknar dig min kärlek. Puss

Maginfluensa

Hejsan alla vänner och övriga! Anledningen till att jag inte har lagt upp något här är för att jag sedan i onsdags kväll varit sjuk. Jag har spytt och spytt och spytt och spytt.... Inte alls trevligt, det har i alla fall resulterat i att jag legat helt utslagen i soffan sen länge känns det som.. Nu mår jag i alla fall bättre men jag har inte ätit mat sen i onsdags så jag känner mig lite snurrig i kupan. Men men, jag överlever detta med! Hoppas ni har det bra! Puss och kram 



Ingen vet om det verkligen hänt

Sitter hemma och beundrar min fina tatuering. Känns bra. Idag är jag ledig och det firade jag med att sova hos mitt hjärtegull inatt. Haha, "hjärtegull"... Aja, nu är jag i alla fall hemma och väntar på att tiden ska gå. Ska till sjukgymnasten vid 3 sen ska jag spela ikväll. Men nu ska jag fortsätta mysa med min bebbe.  Puss och kram 



när jag springer om er

 
Haha. Gud. Förra inlägget helt depp och detta raka motsatsen. Sitter och skrattar så jag har ont i magen. Inte åt någon annan, bara åt mig. Haha. Precis som att jag har några muskler att skryta med!? HAHAHA! Skulle inte tro det. MEN. Det blir ju kul bilder i alla fall. Puss.
 

så vi satte eld på fritidsbakgården

Så sitter man här igen och livet känns aningen jobbigt. Eller ja, jobbigt och jobbigt.. Det känns lite "motigt" just nu. Jag får inte träna, jag klarar inte av att äta, jag klarar inte av att vara i skolan, jag funderar på att sluta spela fiol, jag sjunger inte för att det är kul längre, jag vet inte vem jag är längre. Jag trodde denhär perioden skulle gå över men nu har jag varit i den länge. Jag känner inte igen mig själv. 
 
Men.
 
Jag har slutat röka, jag står starkare än jag gjort på länge, jag vågar berätta för världen om mina problem, jag vågar dela med mig och hjälpa andra. Jag går i skolan (fast jag inte orkar), jag känner mig vacker med min fina pojkvän och känner på mig att nåt fint är på g. 
 
Jag saknar dig Alexander. Kom hem så jag får pussas och kramas! 
 
 

Kinesiotape

Sådär ja.. Istället för träningsskyddet har jag nu tejpat knät, känns bra men gör fortfarande ont som fasen! Jag har ju tejpat några gånger hos sjukgymnasten så jag vet hur det ska sitta nu. Tjänar ju på att göra det själv. I alla fall. Knät hindrar mig från att träna, inte kul! Hade sågärna sett att jag istället för ligger hemma och har ont får springa av mig både ute och lite på gymet. Ååå. Men snart så! Har fått tabletter nu så det ska nog snart gå över... Puss och kram 




Ångestmåndag

Yes hörrni. Idag fick jag åka hem från skolan för att jag inte orkade vara bland folk. Känns sådär men jag försökte i alla fall. Nu har jag bara knät kvar att klaga på och fasen va ont jag har alltså... 
Ska snart till stan igen och gå på ett samtal på mellanvården. Sen ska jag hämta bilen och köra hem. Tror jag. Mm. Puss och kram



drömfångaren på min arm

 
sådär.. detta är väl liiite bättre bilder än de som redan ligger här. Drömfångaren på min arm är röd/vinröd/brun i "ringen" och resten är svart/vitt/grått. Är så otroligt nöjd och nu när den börjat läka ordentligt är jag ännu gladare än innan att jag verkligen vågade göra den! Supernöjd tjej. Vi hörs! Puss

Kämpa kämpa kämpa


de säger att ensam är stark, men de ljuger

 
håller på att ladda upp kämpa-låten eftersom det var någon som ville ha den i ett eget klipp. Så er vilja är min lag eller vad man ska säga haha. Det är på gång i alla fall. Kommer upp här så småningom ikväll. Nu ska jag gå ner och ta mej en värktablett för mitt knä gör så förbannat ont! Usch. Men min tatuering, den gör inte ont längre. Så fiiin. AAAAAAAA är typ kär i  min arm. Yes. tack för mig! Puss och kram
 

pucko?

Ha ha ha. Till och med på mitt långa inlägg om hur jävla illa jag tycker det är med nätmobbing så får jag en kommentar som säger att jag inte förtjänar bättre kommentarer och att jag är ett pucko. Tack. Det sjönk in. Det har liksom etsat sig fast i min hjärna. Pucko. Idiot. Freak. Fuling. Äckel. Alla ord som ni säger fastnar någonstans och det är inte lätt att bli av med dom. Så är det bara. Även om jag skulle vilja ljuga och säga att det rinner av mig. 50% gör det och de andra 50% gör det inte. Jaha. Ha en trevlig kväll

Tack

Tack alla som tror på mig. Just nu känner jag mig inte alls stark för att jag skrev vad jag tyckte och tänkte.. Men ändå, jag gjorde det. Lite stark kanske jag är ändå?? 

Jag tror nog att många fått sig en liten tankeställare och jag är ju alltid ärlig och så så texten var bara mina tankar när jag steg upp. Rätt från huvudet ner i datorn. Men i alla fall. Jag gjorde det. Lämnade ut mig totalt på nätet för att några idioter får mig att må dåligt. Hoppas ni som kommenterar dom idiotiska sakerna också tänker till.




Viktiga tankar

Jag förstår mig inte på tjejer och killar som ska hålla på och "mobba" andra via nätet.. Till och med jag får kommentarer som inte alls är trevliga, men självklart anonyma.. Jag valde en gång att lägga ut bilder på mig i bikini från i somras och det jag fick tillbaka var "Jävla fetto", "Sluta visa mer än ditt ansikte, vi vill inte se mer!" "Fy fan för dig", "det var den fulaste kroppen jag sett!" osv. Hur jävla kul är det? 
 
Jag fattar liksom inte grejen med att trycka ner någon  via internet. Är det nån som kan förklara? Är man för feg för att säga det i verkliga livet då man vet vem det är som säger det? Är man avundsjuk? Är man så jävla omogen? Är man rädd att personen, vars bilder man kommenterar, ska må bra? Tycker man det är kul att se folk må dåligt pga. något man har gjort? Hjälp mig förstå vad grejen är!?
 
Jag är en tjej på 19 år. Bor i en liten stad i blekinge. Har en liten blogg för nära och kära att läsa om de vill och orkar. Jag går fortfarande på gymnasiet (fast jag tog studenten) och läser upp vissa ämnen. Jag har två bröder som är underbara. Jag har mamma och pappa som även dom är underbara. Jag har tre katter varav en är bara min. Jag har en pojkvän/bästavän som är helt underbar. Jag trivs med livet för en gångs skull och jag unnar mig själv  det jag vill ha. Jag har fyra tatueringar som jag visat här innan och jag är mer än stolt över dem. Men så kommer man till det där andra. 
 
Jag har mått psykiskt dåligt sen jag gick i 9an. Under början av gymnasiet fick jag kontakt med bup. Inte långt efter att den kontakten började försökte jag ta mitt liv. Det resulterade i att jag blev inlagd på Kastanjevillan i Karlskrona (BUPs slutenverksamhet). Efter det har mitt liv varit ett rent helvete. Tyvärr. Jag har åkt in och ut på vuxenpsyk sen förra sommaren och nu har jag slagit rekord i att INTE vara inlagd! Och gud va jag är stolt över mig själv för att jag inte behöver va det. Det är nämnligen inte alls kul. Oftast så låg jag på mitt rum och räknade hålen i taket, räknade bilar som körde förbi, räknade antal gånger personalen kom in och så vidare. Jag hade inget liv. 
 
Mitt liv har under två år varit att åka in och ut på piva och 21an. (piva = psykiatrisk intensivvårdsavdelning, 21an=vuxenpsykiatrisk vårdavdelning)
 
Och sen...?
 
Jag har en blogg där jag får kanske 4-5 kommentarer om dagen. Inte så mycket kanske, men dock! 99 gånger av 100 är det jävligt elaka kommentarer som jag tar bort utan att ens läsa igenom dom. Jag har absolut ingen stor blogg, och just därför känns det så underligt med dessa kommentarer. 
 
I början, ja då mådde jag dåligt som fasen av alla kommentarer om att jag var tjock, ful, äcklig, otrevlig, motbjudande, fet, dålig på allt jag tog mig an, för konstig för att förstå, läskig för min psykiska sjukdom (som ingen som bara läser min blogg vet vad den egentligen handlar om), dum i huvudet, feg,knäpp, störd, ja behöver jag verkligen göra listan längre?

Vad är grejen? Jag fattar inte. Snälla berätta! Varför skriver man så? 
 
 
Om det är någon som är feg, dum i huvudet, knäpp och störd så är det väl dem som kommenterar min blogg. eller? har jag fel? Om det är någon som är osäker på sig själv är det väl personen som måste trycka ner andra via internet? Eller? Jag slår vad som att nästan alla var större än mig när jag var som smalast. Jag var inte alls tjock, som dom sa. Jag var underviktig och undernärd. Jag var inte alls feg, för jag skrev öppet på internet om min sjukdom. Jag vågade berätta det jag inte kunde hitta hos någon annan bloggare, jag vågade skriva att jag inte mådde bra. Är det fegt? Är man tjock, ful och äcklig för att man skriver sanningen om hur det är och visar bilder på hur man ser ut? Va? 
 
Men nu då? Vad hände sen? 
 
Jag har lärt mig en sak. En viktig sak. De som kommenterar sådana saker anonymt är de fegaste jävlarna på denna jord. Jag förstår mig inte på er, men nåt måste ni ju få ut av att trycka ner andra? Vet ni vad folk som er kallas? MOBBARE. Sådär. Då var det ordet med i texten. 
 
För mig som 19åring känns det bra. Bra att jag kan stå emot nu. Bra att jag kan radera de kommentarerna från min lista och spara de bra. Det känns bra att jag äntligen kan se att nae, jag är nog inte ful och motbjudande för att jag lägger upp en bild där jag är osminkad. Det känns bra att jag äntligen kan låta negativa kommentarer rinna av mig, som vatten på en svan ungefär. 
 
Men. Jag kan inte ljuga. Visst fastnar det lite när man får kommentarer dagligen om hur ful man är. Visst är det så att en negativ kommentar kan få mig att må dåligt hela dagen medan en positiv kommentar bara får mig att må bra när jag läser/hör den. Men är det inte så för alla? Det är liksom lättare att ta in det negativa, speciellt om man själv är så osäker på sig själv som jag just nu är. 
 
Men tjejer (och killar). Vi är vackra. Vi är starka. Vi är fina och inte alls dumma i huvudet. Vi är duktiga. Vi är snygga och vi är bra. 
 
Att finna styrkan är inte alltid det lättaste, tro mig, jag vet. Men när man väl kommer dit. När man kan skaka av sig kommentarer som dessa fast man får dom dagligen, har man inte kommit jävligt långt då? Jag tycker det. 
 
Vi är starkare än de som skriver sån skit. Vi är bättre än de som inte vågar sätta sitt namn på kommentarsfältet. Vi är snyggare än de som påstår att vi är fula som skit. Vi är ärligare än de som säger att vi ljuger. 
 
Jag är stark. vad jag intalar mig själv varje morgon när jag vaknar. Jag ÄR stark. 
 
Man måste kämpa för att nå toppen. Vi får kämpa olika mycket för att nå dit, men alla måste kämpa på något sätt. 
 
Vi är vackra. Vi är starka. Vi är duktiga. Vi är bra. Vi är "normala". Vi är fina. Vi är vackra.
 
Såhär spinkiga armar hade jag när jag ville gå ner mer i vikt på grund av att jag aldrig var vacker nog för de som kommenterade min blogg)
 
såhär "tjock" var jag i somras. Fast jag då blev kallad "äckligt fetto" och fick kommentarer om att "det räcker att se bilden för att spy"
 
Såhär smal var jag när folk fortfarande kallade mig för fetto..
 
(Såhär tjock (som på bilden längst till höger.. bilderna är tagna med en veckas mellanrum) var det jag var när jag blev kallad fetto så fort jag la upp en bild på min kropp. Håller ni med?)

Jag just nu. Starkare än jag varit på 5 år och lyckligare än någonsin. Men helt frisk? Nae, jag har en bit kvar. Även om den biten bara är upploppet av alla mina varv på banan.
 

En Räddande Ängel


If I Run

 
 
 
Här har ni videon som verkar vara så in i nordens efterlängtad. Förlåt för att jag ser så bekymrad ut när jag sjunger. Inte vad jag menar. Okej? Japp. Puss.

would you stop me from going away

 
Sådär ja. Nu är plasten borta från tatueringen och man kan se alla konturer och färger. Jag vet att färgen kommer blekna lite när det läker men det gör mig ingenting faktiskt.  Nu har jag precis bytt kläder och snart ska jag med familjen till min farfar. Gubben fyller 72. Det är rätt gammalt ändå, inget illa menat, men det är ju det. Jahaja, ska försöka knäppa en bättre bild ikväll eller imorgon så ni får se mitt vackra konstverk! haha. Puss.
 

i'm still here

Herre min skapare vad jag vart rädd i morse när jag vaknade. Överflödig färg från tatueringen hade läckt ut på kudden och lakanet och min första tanke var att plasten var sönder men den är hel! Lite panik fick jag när jag insåg att kudden satt fast i tatueringen (trodde jag men det var ju bara i plasten den satt fast haha).. Usch. Ja men ja.. Nu har jag varit i stan med pappa en sväng och så köpte vi frallor som vi har fikat på när vi kom hem. Mamma städar ut julen och jag spelar in låtar. Kul. Ses senare! Puss och kram
 
 

drömfångare

 
Liiiiiiite bättre bild, dock inte så nära som jag hade velat. Här syns det i alla fall att det är fjädrar och inte bara svarta..... blobbar? haha blobb.... blobb på dig med. nae men helt ärligt så har jag världens finaste drömfångare på min arm och jag är lycklig! 
 
Dock saknar jag mitt hjärta nåt enormt, kom hem snart Alexander, jag längtar efter dna kramar och pannpussar! 
 

nummer 4 hjärtligt välkommen!

 
Jahaja, det blev tid för tatuering idag i alla fall. Känns sjukt bra, det blev den jag ville och på stället jag ville och i färgen jag ville och allt bara klickade! Så himla ont gjorde det inte heller och nu känns det inte alls. Det är alltså en drömfångare med 4 fjädrar som hänger för er som inte ser vad det är. Ska ta bättre bilder när jag tagit av plasten och det läkt lite! 
 
Annars då? Idag? jag var en stund i skolan på möte som gick bra sen har jag spenderat lite tid med mina bröder och nu har jag precis ätit korvstroganoff som JAG har lagat! 
 
Nu ska jag sitta en timma eller två och kolla på min tatuering sen ska jag nog försöka varva ner och så småningom lägga mig såklart haha. Puss och kram! 

Nere för räkning

Sitter och lyssnar på mig själv. Fan va klockren text jag fick ihop i Kämpa Kämpa Kämpa. "Dom säger att ensam är stark, med de ljuger". Jaha. Idag är jag verkligen nere för räkning. Usch har inte mått såhär dåligt på länge.

tänkte spela in en av mina nyare låtar och kanske lägga upp den här. Får se. Puss

Idag är ingen bra dag

nae hörrni. Att det ska va just idag jag mår dåligt. Första skoldagen. Jag kom ur sängen för 20 minuter sen och mår piss. Saknar min fina pojkvän och lite annat som gör att jag mår sådär alltså. Men Alexander kommer ju snart hem, det är bra. Hade det inte regnat så in i helvete hade jag kört upp till mormor men jag tänker inte gå ut i detta vädret. Så så är det med det. Ja ja. Nu ska jag gå ner och kolla tv tror jag, fördriva tiden lite.. Puss och kram, hoppas ni mår bra!
 

så himla sugen

 
 
 
 
Snart kommer en bild när jag gör min fjärde. Om jag har tur kan jag göra den imorgon. Men det tror jag inte.. men hoppas kan man ju! haha. Fett.

Black magic


Ååå de där grabbarna grus på black magic vet hur de ska få mig på kroken! Nummer fyra here I come!!!!

ALLTSÅ OJ MIN SKAPARE

 
Om 2 dagar finns det möjlighet att jag är en tatuering rikare! åå alltså det skulle va så jävla gött! Är sugen på lite smärta! haha. Mamma kommer inte alls bli glad men det kommer jag och dessutom tycker jag att jag är värd det. Jag har fixat skolan galant och min läkare (som jag träffade igår) säger att jag ser ovanligt frisk ut. Tar det som en FET komplimang. Så nu är det bara väntan kvar. Och det är nog det som är det jobbigaste haha


patellofemoralt smärtsyndrom

Jaha. Okej.  fick frågan "Ska du verkligen träna om du nu har så ont i ditt knä?" 
 
Ja du. Nu var det ju ett tag sedan jag skrev nåt om mitt knä här, men okej. 
Jag har varit hos sjukgymnaste och fått övningar, som jag gjorde varje dag ett tag (slutade för att det var bra i knät då) och det hjälpte mig mycket. Jag fick även knät tejpat hos Karin (sjukgymnasten) och det hjälpte nåt enormt! 
Eftersom jag sedan fick mer ont när jag inte hade tejpen så började vi tejpa igen. Ofattbart vad lite tejp kan göra. Ja i alla fall. Knät blev bra och jag kunde gå i trappor, cykla, springa (fast då sprang jag inte så mycket) och göra sjukgymnastens övningar utan större ansträngning i knät. Det gjorde helt enkelt inte ont längre. 
 
Nu då? Ja. Nu har jag ont igen. Sjukt ont. Jag vaknar om nätterna och kan inte somna om för att jag har så ont. Jag har inte träffat sjukgymnasten sen slutet på november och måste nog återuppta den kontakten. Jag fick rådet att köpa ett knäskydd i sportbutik innan vi gjorde nåt mer så det har jag gjort. Det hjälper, lite. Jag ska ha knäskyddet även när jag inte tränar men jag slarvar lite, det är ju inte direkt skönt. 
 
Jag ska ringa sjukgymnasten idag och kolla om jag har nån möjlighet att få komma dit igen och bli tejpad. Sen ska jag köpa hem sån tejp så jag kan tejpa själv, men jag vill ju veta HUR jag ska tejpa så det inte blir helt knas. 
 
Och så till själva frågan. Ska jag träna som jag gör om jag har ont? 
Nej. Det ska jag väl inte egentligen. Fast ändå jo. Jag måste träna upp knät, alla muskler och ledband och skit ska tränas. Jag vet vilka maskiner som gör ont på gymmet och dom har jag börjat ta lägre vikter på (så lågt så det inte gör ont, men det är ok att det känns lite hehe). Löpningen då? Ja. Nu har det ju blivit så att jag har varit ute och gått eller sprungit nästan varje dag antingen hemma eller på gymmet. Det är ju inte det bästa för knät eftersom jag springer på asfalt och stötarna i knät blir hårda och belastningen i knät ökar. MEN. Jag har inte ont NÄR jag springer, det kommer oftast efteråt. Och då har jag oftast verkligen skitont. Kan knappt gå upp för trappan.
 
Men kommer jag ändå träna som jag gör?   Ja.
 
Jag kommer träna som jag gör tills någon säger åt mig strängt att det inte funkar (mamma och pappa räknas inte om dom skulle säga ifrån). Jag har haft ont i knät sedan i julas och det gör ungefär lika ont hela tiden, även när jag tränar. Det är alltså ingen skillnad på om jag tränar eller inte, jag har ont ändå...
 
 
 
 

springtur n#6

 
Hej hej hallåååå! Läget med er? Allt bra? I hope so. Idag har jag vaknat "tidigt" och kunde inte somna om så jag drog på mig mitt knäskydd, mina träningsklader och släpade mig iväg. Det blev mina 2 snabbaste km hittills. Känns bra.  Jag har aldrig varit såhär motiverad till att träna.. (Speciellt eftersom jag vet att det inte får dom effekterna jag ät ute efter så fort...) Men jag har hittat tjusningen med att gå ut och gå en runda, eller springa lite. Det får mig liksom att tänka på mig och inget annat. Hur duktig jag faktiskt är. Så jag mår bra nu, hör ni det? JAG. MÅR. BRA. UROPSTECKEN. Tänkte skriva ett inlägg lite senare angående en fråga jag har fått. Kul! Men nu ska jag tugga klart mitt älskade nikotintuggumi och sen ska jag vila. Eller plugga. Får se helt enkelt. Nåt av det blir det i alla fall. Kanske åker en sväng till mammas jobb sen. Vi får se. Brorsan sover ju ändå bort hela dagen så det känns ju som att vara hemma själv haha.. Ja ja. Slut på skrivandet. Vi hörs! Puss och kram
 

Alexander

 
- jag saknar dig redan min fis. Kom hem snart! -

käraste Morfar

 
 
Idag saknar jag dig extra mycket morfar. Du var allt man kunde önska sig. Du var bäst. Du förstod mig och stöttade mig genom livets svåra stunder precis som du alltid fanns där i livets ljusa stunder. Jag älskar dig, du nu, föralltid. Jag vet att du finns med mig och det är så skönt. Jag vet att du hade varit stolt. Så det så.
 

tatueringar

Jahaja. Den oundvikliga frågan. Hur många tatueringar har jag och vart har jag dom?

Jag har tre tatueringar (än så länge, men snart kommer ju nr 4 med! hehe). En nedanför armvecket på vänsterarmen, en på insidan av överarmen på högerarmen och en på handleden på högerarmen. 
 
På vänsterarmen står det Morfar och hans personnummer. 
På handleden på vänsterarmen står det Nils och Gustav och ett hjärta. Det är mina bröders namn.
På insidan av överarmen på högra armen står det Per Tenebras Ad Lucem, det är latin och betyder från mörker till ljus.
 
 
 
 
 
 

this is the one!

 

tatueringsdags?

 
 
Vad säger ni? Jag vill så hemskt gärna ha en sån drömfångare på underarmen (under där det står morfar) men jag vet inte vilken jag ska välja.. Står nog mellan 2/3 från vänster och den sista.. Ååå den sista är fin. Mycket fin!

never care for what they want

 
Sitter och kollar igenom bilderna på min kamera. Lyssnar också på Nothing else matters. Så jävla skön låt. Idag har jag inte gjort mycket, kunde inte somna igår så jag sov till typ halv 1 idag haha. Inte okej. När mamma kom hem vände hon i dörren och vi åkte till karlshamn. Hon skulle nämligen ha inneskor och pump till akvariet. Jag blev 210 nikotintuggummin rikare och även ett knäskydd fick komma i familjens ägo. Efter en runda på staun hade jag läkarsamtal som gick bra, och sen bar det av mot gymet. Härligt, men det va snormycket folk.. Ja ja, nu är jag hemma i alla fall och ska snart äta. Ha det bäst! Puss och kram
 

Inge spring i benen

Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon, vaknade kvart i ett. Dock somnade jag halv 4 så ja det jämnar väl ut sig eller vad man ska säga.. Detta innebär att löparrundan här hemma ställs in.. Tar den imon istället... Typ haha... Nu ska jag stiga upp, göra mig i ordning och sen ska jag till gymet. Fint det! Puss och kram 


Så sant




frågor och påståenden...

Jag har absolut inget emot lite frågor då och då, eller påståenden för den delen... men när frågorna blir väldigt personliga eller vad man ska säga, när påståendena blir nedtryckande och kränkande vet jag inte om jag är så glad över det mer. Men för er skull ska jag svara på nån fråga och nåt påstående. Så det så
 
Fråga: Hej sötis, varför lägger du inte ut mer blandade bilder?
Svar: Jo för att just nu har jag ingen inspiration till att ta kort på nåt alls och vädret gör det ju inte bättre direkt. Men jag ska tänka på saken haha!
 
Fråga: Har du gått ner i vikt nu i höst?
Svar: Nej det har jag inte. Jag äter en medicin som binder vätska i kroppen så om nåt så har jag nog gått upp i vikt..
 
Fråga: Varför har du börjat träna så mycket?
Svar: För att må bättre med mig själv. För att klara av att stå emot vissa "sug" jag har. Jag tränar inte för att huvudsakligen gå ner i vikt.
 
Påstående: Du är fan inte vacker. Inte smal. Inte sexig. Inget du tror du är.
Svar. Hahahahaha! Och du då!? Om jag nu är så motbjudande, varför lägga energi på att kolla min blogg OCH kommentera..? Du vet att det bara är att klicka på krysset uppe i hörnet så slipper du se mig. Puss!
 
Påstående: Om DU är stark.. Vad är inte alla andra då? Du ljuger så du tror det själv
Svar: ännu en gång, tillåt mig skratta! HA HA. Jag känner mig stark. Så det så. Vad alla andra är vet jag inte, men du verkar ju inte va den starkaste om du måste påpeka för mig att jag inte är det? Eller? har jag fel? Puss på dig också!

Sådär. Nu har jag i alla fall fått svara på tal som kommer. Jag publicerar oftast inga kommentarer utan tar bort de flesta direkt. Speciellt om dom är negativa. Jag inbillar mig att om jag inte ser kommentarerna mår jag inte dåligt av dom. Det är väl en lögn i och för sig för jag minns dom ju fortfarande men det hjälper lite i alla fall.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas på en GRYM dag imorgon. Då ska jag både springa hemma OCH på gymmet! Så det så! Puss och kram
 
 
 

all you need is love

 
Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är som har dig vid min sida. Fina Alexander. Alla små saker du gör som får mig må så jävla bra. Hur du stöttar mig genom så himla mycket. Hur du låter mig ta del av dina djupaste hemligheter och hur du är helt öppen och ärlig mot mig. Tack räcker inte. Du är bäst. Kom ihåg det. Vi ses om en vecka.
 

I wont cross this street until you hold my hand

 
Lite förändring är det allt. Har totalt hakat upp mig på vad någon anonym sagt. Ja ja. Jag har så sjukt tråkigt just nu, saknar redan min fina pojkvän som inte kommer hem på en hel vecka. Buhuu. Stackars mig! haha. Imon ska jag i alla fall börja dagen med samma löparrunda som alltid (läs: samma löparrunda som de senaste 6 dagarna) och sen kanske till gymet, får se vad mamma vill göra. Tycker nämnligen inte om att gå själv till gymet men men. Det blir som det blir haha. Puss och kram
 
 
 

Sjung något vackert för oss

Har fått kommentarer de om att "ni" vill höra mig sjunga.. Jag tycker inte direkt om att sjunga och spela in själv så jag har hänvisat till videon på youtube som Alexander har lagt upp där jag sjunger tre av mina låtar. Men visst. Jag kan spela in en låt åt er om det är så att ni vill det. haha. usch. ja men i så fall gör jag la det.
 
 

allt som inte syns

 
Usch va jag har tråkigt! Ska gå ner och koka en potatis. Nya favoriten är halvkokt potatis (så den fortfarande är rätt hård) med riktigt smör och salt. Å va gott det är alltså. Får inte nog! haha. Knäppoooo. Nae. Pojkvännen är på sydligare breddgrader en hel vecka så nu har jag inget att göra om dagarna fram till skolan börjar haha. Nä, så illa är det inte men det känns lite tomt att inte skicka / få ett enda sms eller samtal. Ja ja. Vi hörs! Puss och kram
 

redan färdig

Klockan är ett och jag har hunnit ta mig en ordentlig sovmorgon, och springa en runda samt att duscha. Känns bra faktiskt. Känner redan att konditionen är lite bättre, vilket är grymt skönt! Just nu händer inte så mycket, mamma har litet möte i köket med Magnus angående sommaren som komma skall och pappa kollar tv. Själv sitter jag här och längtar efter ännu en sommar i Medevi! Kollar igenom bilder från i somras och tror jag minsann ska söka jobbet i Medevi i år igen. Jag TROR det. Kan inte bestämma mig. Fasen! Jaja. Vi hörs senare under dagen! Puss och kram
 

"Du har inte ändrats alls ju"

 
Och vem var det som sa att jag inte har förändrats!?  haha. skämt.
 
 
 
 
 
 

"Du har inte ändrats alls ju"

 
bilder från 2011. Visst har jag ändrats! Kan slänga upp nån bild från 2009 med så får ni se!
 

shake it out

 
 
Idag är jag glad. Idag mår jag bra. Snart kommer mitt hjärta och håller mig sällskap. Sen kommer mammas kusin och hennes sambo och äter här. Fransyska blir det tydligen. Kanske är gott, vad vet jag? Det ska i alla fall bli trevligt att spendera lite tid med pöjken min. Känner btw att det var en jävla tur att jag tog den där rundan innan och inte nu, det ösregnar nu. Tur för mig så att säga. Ja ja. Fan va jag skriver. Nu ska jag åter igen gå ner och hjälpa lite i köket (läs sitta och titta på när mamma och pappa lagar mat). Puss och kram

jag är den som bestämmer över mig

Sitter och kollar gamla bilder, rätt kul att se hur mycket man förändras. Från att va normal, till att va knäpp, till att va sjuk, till att va frisk, till att va knäpp lite till och lite sjuk till. Men nu, nu är jag frisk. I alla fall till 90%. Det är en skön siffra. Inga jobbiga samtal längre, inga läkarträffar en gång i veckan och inte minst inte lika mycket medicin längre. Så jävla skönt! Nu sitter jag och lyssnar på min löparlista på spotify, blir så sjukt taggad av den haha. Namnet på den är så klockrent. "Spring då din jävla fjant" haha. Lite så jag känner när jag är ute. Det går rätt bra för mig nu ändå. Nästan så jag längtar lite efter skolan (dock inte all stressen i skolan, men ändå) och att komma igång med rutiner igen. Nu känner jag mig helt lost, vet inte ens vilken dag det är liksom haha. Nae hörrni. I år ska jag ta hand om mig själv på bästa sätt. Mitt mål i år kan man säga. Det är najs. Nu ska jag tugga färdigt på mitt tuggummi och sen ska jag ner och hjälpa mamma i köket. Love it! Puss och kram
 

kärlek.

 
Jag älskar dig fisen, du är bäst. 
 

Inleda på rätt sätt

På ätstörningsteamet pratar man om att inleda på rätt sätt. Det gör jag nu. En risifrutti och 2,5 km i spåret, känns bra. En lätt smak av blod i munnen och trötta ben, så härligt på nåt sätt. Nu ska jag gå och duscha och efter det ska jag ta mig en macka. Ha det! Puss och kram 



du hade inte varit stolt om du såg mig nu

 
Idag saknar jag dig lite extra. Jag dränker sorgen i vin, förlåt. Morfar jag älskar dig! 
 

where I want to be is near you

 
 
SKÅL från andra sidan cyberspace. Eller nåt. Från mig till alla er! Ikväll är jag ledsen så jag dricker vin. Bra kombo? Nja jag vet inte. Men ser ni, jag kan le ändå!? Det är nåt man tyvärr lär sig när man har varit/är ledsen ofta.. Puss

i dina ögon

 
If I said I love you, would you belive me?
If I said I'll always be true, would you belive me?
If I run, would you stop me from going away?
If I run, would you stop me from going away?
 

All of me loves all of you

Sitter hos farmor och tuggar mitt livs första nikotintuggumi haha. Känns som att hela halsen sover typ, sjukt läskigt! Men det stillar suget lite i alla fall. Sitter och försöker få kontakt med alexander men lyckas sådär haha.. Ska va kvar här en stund till sen har jag inget planerat. Fint dä! 



Helt slut

Inatt sov jag hos min älskling, så järligt att somna/vakna jämte den man älskar. Love it! 
Steg upp, åt en macka, blev hämtad av mamma, åkte till gymet och körde slut på benen. Så jävla skönt! Haha... Nä men det är faktiskt en underbar känsla när man kommer ut från gymet och inser att man gjort nåt bra för sig själv. Känner mig stark! Både paykiskt och fysiskt (utom i armarna hahahaha) puss

(Jag och alexander på nyårsferre)

den som söker finner ofta sina svar

 
kör svart vitt och grått idag. Känns helt okej. Senare idag kommer Lesley och hennes familj hit. Men jag kommer inte vara hemma hela kvällen utan jag ska in till stan med Alexander och kolla på bio! Fett nice. Har som jag skrev i förra inlägget sprungit en runda idag och det känns så jävla skönt. Även om det inte är så långt jag sprang, men med tanke på vilken jävulusisk uppförsbacke jag börjar med tycker jag det är bra gjort haha.
Nu sitter jag och lyssnar på "Allting som vi är" med "medevibarnen". Så jävla bra, den har verkligen etsat sig fast i min hjärna och mitt hjärta. Ja ja. Nu ska jag ner och kolla till mamma och pappa. Puss och kram
 

Rökfri dag 2,5

Känns bra att inte röka faktiskt. Har redan bärjat träna min kondition och hoppas det ger resultat nu när rök ingen inte längre håkler mig tillbaka. Nu har jag precis varit ute och sprungit en liiiten runda, 2,5 km, och ska käka lite. Helt slut i benen men det är väl så det ska va antar jag haha. Puss





2014

Jaha, då var det den 2a januari och jag har varit rökfri i snart 2 dagar haha, sjukt svårt! Hade varit så gott med en cigg alltså! Men men.. Jag tränar istället haha, ne men aa.. Det har typ blivit så nu, har tränat rätt mycket nu detta lovet. Känns bra! Puss och kram





RSS 2.0