verum

sitter här med lite verum sanningsserum.. haha gud va dåligt skämt. så att eee.. ja jo men jag sitter alltså hemma i min ensamhet med Verum drickjoghurt (jordgubb & hallon) i min hand. Faktiskt så är den jävligt najs för att vara laktos fri :)
Den är alltså snäll mot min mage. Men hjälper det? nej, min mage är så jävla cp. Har haft ont i snart 2 hela dygn.. Va på jourcentralen igårkväll och tog blodprov, lämnade urinprov och blev undersökt av en läkare (som va dansk xD)
Det visade typ inget på sänkan, men jag hade typ förhöjd värde vita blodkroppar, vilket kan tyda på infektion, men läkaren sa att det nog bara va träningsverk. IN MY ASS att de e träningsverk, men  ja ja,
Nu ska jag dricka upp och sen lägga mej i sängen och ta det lugnt :) puss

vill ha.. eller nåt


fint

Jag vet ett berg dit jag brukade gå det är så vackert där, nästan som en tavla nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med jag har inga starka armar att bära dig på jag är inte mycket, inte mycket att titta på men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej men jag går inte isär när jag går med dig


Gårdakvarnar och skit - Håkan Hellström (live victoriadagen)

shinin' like the sun

Det är 4 dagar och 16 timmar sen jag uppdaterade bloggen sist. Känns som en evighet sen!! ;O Det beror mycket enkelt på att jag inte har nån uppkoppling hemma av nån konsitg anledning (ska få nytt modem o nåt sånt, äsch jag vet inte) och jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte uppdatera där ifrån heller, så ni får ha lite förståelse med de där ;)

Nu sitter ajg alltså hemm hos mormor (som åker till Istanbul idag! ;O VILL MED!) och leker med hennes dator lite :) kollar på gammla bilder och  lyssnar på konstig musik :D


puss på kyckling :)


träningsverk


upside down.

Har kommit hem och varit hemma ett bra tag nu, sjukt skönt o komma hem tidigt! kollar just nu på gammla top model avsnitt.. haha det är bra, eller inte! hehe (a)
skolan va ju bravas idag med då ja, fick ha lilla Birgitta idag med :) sött.

Igår va jag btw på gymmet och tog tag i det där med träning. Jag och Sofie P ska börja träna, så jag va ju där och kollade lite :) hehe, eller jag va ju där hela tin i våras typ, men nu ska jag i alla fall träna 2 gånger i veckan med henne och kanske på lördagmååånar om pappa ska in och simma :) de blir bra, målet är i alla fall att kunna springa 5 km på hyfsad tid till den 11 December då jag ska till Gran Canaria med familjen och några kompisar till oss :) de kommer bli fett najs, men det är i alla fall mållinjen :)
Ni duktiga no-lifers som har läst allt det där får en braig låt :)

skolan

sitter i skolan och har datorkunskap heheheh :) inte alls kul, haha och Rebecka W puttade in mej i en vägg innan. Väggen till ett klassrum. Det var sjukt pinsamt hehe (a)

Prag 2009 va livet duu

sitter och snackar med arvid om lite grejer till mötet imorgon :)
har även insett att mitt rum behöver ett stort uppryck. egentligen om möblering, men kan inte efter som jag har en så stor garderob hehehehehehehe ;) nu ska jag i alla fall ladda mobilen, tvätta bort mitt smink och ta de lugnt... läsa lite om cellen kanske? japp, jag tror det ;) haha prov på det nästa vecka.. hmm, kommer gå.. bra hoppas jag :)
Utvecklingssamtalet gick i alla fall bra :) dock har jag svårt att släppa Evanja och jag i stockholm v.44 eller när de nu e höstlov haha :) kommer bli så jävla naaajs :)

Med Karlshamnsmusikkår i Prag-Marienbad-2009

frulle

frukost väntar på mig nere i köket, eller ja, när jag har gjort den gör den ju det.. hm, haha jag hann igår! :)

bild från i sommras när jag va ute med sophia och gick och gick men aldrig kom fram hehe :)



Lars Winnerbäck - Brustna hjärtans höst

stressar med some music

okej, jag har bestämt mej, jag ska försöka hinna duscha, sminka mej, klä på mig, fixa alla olika kreemer och komma iväg innan 4. Önska mej lycka till!
undertiden har ni sötnosar lite o lyssna på här :)


Dreamer - Europe


saknad.



jag saknar dig, älskar dig och minns dig <3

Fredagsmys





Jag har inget att göra, Punkt Slut.

tiger balsam


it saves my day, nu är nämligen mina tabletter slut :(


Jag har inget liv. men jag lever ändå.
Jag har ingen humor, men kan konsten att le.
Jag har inga höga krav, men jag vet vad jag vill ha. 
Jag känner mig ofullständig, men jag är ändå så mycket jag jag någonsin kommer att bli.

i just need a compass







skolan

idag har jag verklige haft mina små ryck med energi asså. Det har kommit som små attacker haha ;) Men jag har i alla fall roligt ;)

diklofenak

okej, jag äter diklofenak för att min arm ska bli bätre, vilket den verkligen blivit! Dock inte helt bra ännu, men på bättringsvägen! :) men i alla fall, jag har inte hunnit ta min morgontablett idag.. hur ska man göra då? :s
nu ska jag klä på mig ordentliga kläder och fixa håret efter duschen :) myys, sen blire mat och kanske ut med mormor och A.... i hans båt. Vi får se! :)

MOBIL

okej, jag la ju in ett inlägg om att min nya mobil skulle komma på måndag, eller början på nästa vecka? aa, jo, den kom idag!! ;D

Linnea är LYCKLIG! :)

butterflies




2 bilder, (:

sitter och lyssnar på massa random låtar och sånt... hela mitt rum luktar TIGER BALSAM haha ;)


Jason Mraz - butterfly

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro



på måndag kommer min nya finfina mobil :) fett najs! :D

anledningar

till att jag inte har uppdaterat är min knäppa arm. Jag har alltså fått jätte ont i min högra(!!!!) armbåge, och var på sjukhuset idag. Kom dit tomhänt kom hem med tigerbalsam, diklofenak (50mg), sån där tub grej man har på armen för att det inte ska va svullet) och en konstaterad INFLAMMATION i armbågen. Blir det inte bättre tills måndag ska vi höra av oss igen och då blir kortison spruta för hela slanten! Knäppt!

DET ÄR NOLLNING PÅ GÅNG PÅ OP NU! fy! idag fick vi va GRAVIDA HOLLYWOODFRUAR, inte okej, men ändå så jävla kul haha, alla gick o klaga på hur varmt de va o sånt, haha och lärarna bah aa om 10 år så.. haha det va alltså sjukt kul, ska se om jag kan få tag i några bilder på de ;) Imon ska vi va pirater.. inte så lustigt kanske ;) men ändå. Och på fredag.. ja herre Gud, då ska vi ha bara sopsäckar på oss. vackert!







okej, ingen bomb direkt, men i alla fall, nåt att kolla på och skratta åt ;) Nu måste jag på toooooa, så imon blir det alltså andra nollningsdagen. kul! :)

RSS 2.0