judas

.

så jävla kär i låten asså!
.
nu drar jag mig från datorn för att sätta maskaran på plats och sen bege mig mot Åryd!

we can look funny together

.

another easterbunny

min bror ser ut som en påskakärring i ansiktet. Blåtiran är lite mer gul/grön i nyansen nu.
.

youth is waitsed on the young

sitter här med facebook, 911tabs, olika bloggar och spotify uppe. Fett najs.
Ikväll ska jag till åryd och ha det trevligt. Frågan är ju bara vartfan ligger Åryd!? hehe (a)
Nej men asså det blir nog bra, får se till att planera upplägget lite. Ska hem vid 12-halv 1 typ, så aa, planeringen är viktig! ;)
Nu ska jag cykla liten stund, sen duscha
gammal bild på mej, tror det är en idrottslektion den är tagen på

these summershoes

fick bli en halvgammal härlig bild från typ första soliga dagen .)
.
idag har jag insett att putsa glasögon som man inte använt på ett tag som liksom har fått gosa till sig med smutsen på dem är ingen lek! Skit svårt att få bort allt, men nåt som verkligen hjälper är såna typ våtservetter man gör rent datorskärmen med. Superbt!
Japp, har övat typ en timma idag, känns bra, dock skulle jag nog pluggat ist, men jag ska göra det hela förmiddagen imon och lite på söndag med när jag får tid över.

gusten och jag

sitter med Gustav och lyssnar på musik. Alldeles för lätt att facerapea!

gottegrisar är vi allihopa

sitter och knäcker lite sygg, lite knän, lite fingrar, lite nacke och lite tår. Mysigt är det. Ska i alla fall sätta mig vid tvn med en liten glass. mitt sockersug är inte o leka med. Stillar det med glass då uppenbarligen. duktigt, men från att kränga godis, glass, mackor, fil, yoghurt och annat sött till att bara ta liite glass på kvällen ibland är fan bra jobbat tycker jag.
jag som dessutom bara har ätit cheesburgare och mellan pommes på donken på hela dagen (pga. en i min klass SPYDDE i matsalen idag på lunchen, så aa.. är värd lite sött för att stilla hormonerna lite ;)
Nej. som sagt. vi hörs

för en kort sekund trodde jag du var glad för mig

Känner mig lite hungrig just nu. eller ja, typ sötsugen.. Men jag ska försöka trappa ner allt sött och sån skit, läskigt va mycket man äter egentligen.. ska testa skriva ner allt jag äter en vecka.. usch. Passande att köra 2 till 8 Maj. Japp, men i alla fall, hungrig. Ja det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte tyckte om maten varken i skolan eller hemma? Men det funkar! Träningsverken i kroppen sitter fint med! Usch..
Imon ska jag dock satsa på att bli av med den med en liten halvtimma-45minutare på träningscykeln. Får se hur det går, ska ju till tandläkaren med.. Usch, tandläkarskräcken gör sig påminnd!
.
saknar stockholm!

as comon as a cold day in L.A

skolan är alltid skolan, men visst, det känns rätt onödigt för att va ärlig..
Idag har vi 120 minuter lektionstid och typ 50 minuter lunch. Japp, kul va?
Just nu har jag engelska i en datorsal och lyssnar på musik
.

love hurts - incubus (cover by Ingrid michaelson)

känslor av lycka

funderar, kort och ljust eller mörkt och långt? saknar mitt ljusa, men är ganska nöjd med det mörka nu.. beslutsångest!
.
kroppen gör ont. Fint!

träningseftermiddag

slutade skolan vid kvart över ett idag, sjukt skönt, har dessutom sovmorgon imon, vilket gör det hela ännu bättre!
Tog bussen hem som vanligt, dock råkade chaffören MISSA att köra in på resecentrum, så han körde typ rätt långt bort (till brandstationen typ) och VÄNDE och körde TILLBAKA till resecentrum, vilket försenade bussen med typ 10 minuter. Väl hemma hade jag fått för mig att jag skulle ut och ta mej en joggingtur. Det blev det, bytte bara om lite snabbt innan jag va ute i backen, måste nog fan ha nya skor! mina är ALLDELES FÖR STORA..
Ja i alla fall, tog men 20 minuter på träningcykeln med, riktigt jävla skönt alltså.
Fyllde på med ett äpple och lite fullconsflingor (bara jag som äter dom som dom är?) nu efteråt och ska duscha innan jag åker in till stan för rep. och marschträning med trevligt folk.


vad som hände

okej. Vad hände igår? jo jag ska berätta i en kort men sammanfattande mening....
.
En av mina allra bästa, närmsta vänner glömde bort mig.
.

somtimes it's a good hurt

sitter och lyssnar på musik efter en dag i solen med Majken, ja så får dagen sammanfattas. Har i alla fall lyckats bränna mig lite på axlarna och få lite färg i ansiktet. Härlig känsla faktiskt.
.
Känner mig dock fortfarande lite "nere" efter gårdagen, blev inte riktigt som planerad, men ja. Sånt händer, trodde bara inte det skulle hända mellan mig och min vän. Aldrig kul, men visst shit happends.
Längtar lite till imon i alla fall då jag ska ta mod till mig och träna efter skolan. Hoppas bara det går bra, och jag inte har glömt bort allt. Får förmodligen sänka några vikter, men vafan. det löser sig.
.
midsommar 2010. Snart är vi där igen!

when you tell the worl you're mine

dagen har spenderats med medicinsk grundkurs, människan socialt och kulturellt samt vatten i solen ute. Det är så himla härligt med 20+! helt fantastiskt! Frusna jag har till och med kunnat vandra omkring i bikinitopp och shorts. Rekord! Åkte till Norje och hälsade på Magnus och hans mamma och pappa i deras sommarstuga. Mycket trevligt må jag säga!

er vilja är min lag

Jag ska göra er nöjda nu. Jag ska börja träna på gymmet igen. Denna gången ska det vara ordentliga tag, allt för att ni ska bli nöjda. Eller nej, faktiskt inte. För att jag ska känna mig säker på mig själv tillräckligt mycket för att skita i allt ni skriver. Därför.
Det är faktiskt lätt att radera era kommentarer, väldigt lätt. I alla fall från skärmen på datorn. Men de allra flesta sitter kvar i minnet, länge och väl. Men det är faktiskt inte för er skull jag tränar. Inte det minsta.
Ni har en hand med i spelet, men det är fortfarande min tur att slå. Det finns en tid då alla tvivlar, undrar, önskar. Den tiden är väl kommen eller vad man nu säger. Jag vet hur jävla bra jag mår av att träna, så varför inte träna mer? Om det dessutom skulle få bort några elaka, helt meningslösa kommentarer är det bara bra! eller hur?
Yes,  I think so. Kör stenhårt inför Beach 2011 nu. Har typ 1 månad på mig. 4 veckor. Det fixar vi! Här ska svettas!
.

mer sånthär? ni ska få mer sånthär! absolut! inga problem.

as simple as today

gillar att jag skrev typ 1298745149231876 inlägg inatt när jag inte kunde sova. Såna random inlägg som egentligen inte borde läggas ut för allmän beskådning. Ja i alla fall.
Dagen spenderades till en början hemma, vaknade halv 8(!!!!!!!) och begav mig till mormor vid 10 för att åka med Armin till stan. Fick åka i hans cabbe. sjuuuukt härligt! Tog en fika med Lesley, kollade läget på skate grejen vid österslätt, åkte till mörrum med lesley. VI åkte hem hit och firade mamma vid 2 och sen har vi haft folk här hrla dagen typ, mys!
Känner mig jätte trött och har ont i bröstkorgen typ. Alltså inte i hela revbenen utan mitt fram i bröstet gör det ont. Kul typ.

söt bild på söt tjej nyår -09

friends will be friends

Förrut var du min bästa vän. Killen jag vände mig till så fort jag behövde en hand att hålla, en axel att luta mig mot, en famn att gråta i. En famn att stanna i. Killen jag alltid har fungerat så bra med, lika barn leka bäst, visst är det väl då. Du var killen som bokstavligen alltid fick mig att sväva på små moln, inte av förälskelse (visst fanns det en tid för det med, men du fattar?) utan av broderlig kärlek. Du var killen jag önskade alla skulle träffa för att du var annorlunda. Du var bättre, ja, bra mycket bättre än de flesta andra jag träffat. Du hade handen jag alltid höll, axeln jag alltid lutade mig mot, famnen jag alltid grät i.. Famnen jag alltid skulle stanna i..  Vad hände?
Det är inte vi längre. Det är du, och så är det jag. inte vi, inte du och jag. Inte på samma sätt. Vi pratar aldrig med varandra om livets stora frågor längre, vad hände med "du och jag för alltid"? Jag vet väl någonstans längst in i hjärtat att det fortfarande är "vi" men man tvivlar lätt på det när man aldrig får det bekräftat.
Vad hände med alla planer vi gjorde, alla äventyr vi skulle ut på? Allt vi skulle göra som bara vi kan göra det?
Ha ha, jag vet inte ens om du läser detta. Helt ärligt, jag vet inte ens om du skulle ta åt dig, känna dig träffad, bry dig. Jag vet inte, det känns som om jag inte känner dig längre..?
Jag vill inget hellre än att spendera timmar i telefon med dig, som vi brukade. Jag saknar det, jag behöver det.
Jag vet inte vad du tycker, kanske att jag är helt ute och cyklar, kanske att jag har rätt? jag vet inte, det är det jobbiga i historien. Men jag tror du också vet, någonstans långt inne, att nog fan har vi ett jävulskt avstånd mellan oss, men nåt mer har hänt? Avståndet fanns ju där innan med?
.
Jag vet inte alls vad jag ska säga nu. Känns så konstigt att inte riktigt kunna ringa upp och säga såhär är det, utan känna att det faktiskt är lättare att skriva här. Sjukt jag vet. Jag ber så mycket om ursäkt i förväg om detta skulle tolkas fel nu, det är absolut inget jag vill.
.
Jag vill bara göra det klart en gång för alla hur mycket jag saknar dig.
Det blir inte ens en bild till texten, för att det finns ingen bra bild på oss. Inte ens en bild.
Vart är världen på väg?

just saving my back

.
.
jag vill bara reda ut en sak nu. JAG ÄR INTE PÅ NÅGOT SÄTT DEPPRIMERAD ELLER NÅGOT LIKNANDE! inte alls, alla citat och låtar jag lägger ut är all som oftast impulsgrejer som bara påpekar mitt HUMÖR för precis det tillfället, inget annat. absolut INTE att jag har en psykisk sjukdom eller nåt annat trams. Tack!

sol sol underbara sol

.
finner lyckan i en mycket händelserik dag!
Jag började med dusch, sen plugg och sola samtidigt typ,därefter åkte jag mamma och pappa och köpte nya möbler till vår snart helt färdiga altan, blir så jävla bra asså :)mycket mys där nu när det börjar bli varmt.
Där efter åt vi hos mormor. mycket trevligt (som resulterade i att jag åker cabad mercedes till stan imon. Mycket okej!) När vi kom hem och jag halvsov i soffan var det 3 helt dyyngraka ungdommar som körde och sladdade, körde ner en skylt och hamnade i diket 100 meter från huset. Självklart gick vi dit för att se att allt var okej. Det var uppenbarligen inte nåt fel på de 3 som fanns i bilen. Men fulla det var dom.
Komiskt att de gick innan polisen kom.. undrar varför?

when you say nothing at all

Jag vet inte varför men ibland så känns livet bara sådär enformigt på nåt sätt. Tråkigt. Jag kan redan dethär liksom. Det känns gammalt, instängt, äckligt och ja, tråkigt. Jag har verkligen försökt att sluta klaga på saker och ting nu, men jag kan liksom inte hålla allt inom mig hela tiden. Det är därför jag skriver här. Det är min talan ut i världen.
Man börjar se nackdelarna med mycket aktivitet och lite ork. De syns klart och tydligt. Men jag har bestämt mig för att inte klaga. Det finns alltid de som har det värre.
Men om man någon gång mår himla riktigt förjävla bra (rent ut sagt) av att få ett sms som det nedan, är det dagar som denna. Fy fan va glad man blir. För att sedan återgå till sitt tråkiga liv, men med lite mera hopp, tro, kärlek för livet än innan.

en längtan utan mål

.
visst finns det sagar, då det kan göra ont att se dig ramla här omkring. det är att leka med eld när du drar upp det här igen för du ser i mina ögon att du försvann för länge sen. Vart har du tagit vägen, jag gav upp för länge sen

om jag dör imorgon är jag i alla fall säker hos dig

.


vi lever i en värld utan skuggor

ännu en FIN..hrm, cambild
.
Vill bara säga att jag har sån ångest. Känns som att nu när jag levt i mormors (minst sagt) sockervänliga lya i 2 nätter har mina ben blivit stora och tjocka, min mage blivit alldeles från vettet och ansiketet mulligt och inte alls särskillt gulligt. Varför jag känner så vet jag inte. Kanske för att jag är så lat och inte "motionerar" nu? Jag vet inte.
.
VI är i alla fall klara med vår altan snart. Känns så härligt! Alla brädor är förhoppningsvis spikade och skruvade tills Lördag, när mamma ska ha "kalas" för släkten. Nära nära nu! Vi har för övrigt 19 grader på "altanen" nu. Härliga tider!

11-04-20 21.00

Jag har fått 2 jobb, som jag sagt innan. Båda är i Karlshamn, vilket är bra, men jag kommer försöka spendera hela första lediga perioden i medevi för att jobba 4 veckor med gott samvete (men då har jag räknat med att åka upp så att jag är I MEDEVI sista helgen av sässongen!) och ändå känna att jag fått min dos av medevi.
Det ena på Landstinget och det andra inom kommunen. På landstingen får jag vara på Med. avdelning 9 och på kommunen hade det inneburit att jag skulle va på samma ställe som min APU var förlagd på, nämnligen Mariegården plan 3 (äldreomsorg).
Jag kommer välja det på landstinget, då jag känner för mer pengar och erfarenhet! Dock är det jättekul på Mariegården också, men jag har redan varit där, och jag är jävulskt erfarenhetstörstig. Jag vill göra allt, uppleva allt och känna allt. ALLT. Därför blir det landstinget.
.

övade lite innan, och i hopp om att kunna liva upp det lite här blev det några bilder. Inte jätte bra, men ändå.
.
Nu ska jag starta min mobil som varit avstängd (nästan) hela dagen idag och bege mig mot mormor där jag ska spendera natten. Min sommarlängtan väcktes ännu mer nu närjag vet att jag ska få jobba, och fan, så länge till är det inte. Mindre än 2 månader till skolavslutning och jag fyller 17 och midsommar kommer efter det och ja. Fan, det är snart asså. big heart on that.

grattis mother

.
.
Finfina mamma fyller 45 idag. Massa grattis till henne säger jag samtidigt som jag skryter med att jag fått 2 sommar jobb (där jag TYVÄRR måste tacka nej till ett av dom..)!

if you wish, leave me now

.

en sommardag i April

Har varit duktig och sitigit upp vid halv 11 idag, har hunnit va ute en liten runda, duscha och sitta här. Känns helt okej. Har fönstret helt öppet, båda fönstrerna för att va exakt. Dom är på vid gavel, altså står rakt ut ur väggen. Lite komisk syn utifrån, men fan va skönt det är, har ju rum som har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Härligt!
Nu ska jag ta cykeln till mormor (om hon är hemma så klart), men först ska jag ta mig första mackan för dagen!

wearing my heart on my sleave

.
jag har inget liv. Men jag är nöjd ändå

sköna vår välkommen!

.
jag vaknade 13 ½ timma efter jag gick och la mej, jag bländades av strålande solsken och värme när jag drog upp rullgardinen, jag klippte sönder fel byxor till shorts (damn), längtar mer än någonsin till sommarn, ska äta frukost NU ute i solen i de ny shortsen linne och flipflop. Yes. härliga vår

we will never be more than this

.
.
.
ph1my shoes, 2 Dielleza på väg hem från donken med Totte, 3 playin' dog owner @ donken med Didde.

en fråga ett svar, en sanning en sorg

.
är jätte trött i kroppen idag efter 3 dagars rep med KMS och sedan Wienerafton igår. Sjukt jobbigt. Ja i all fall ska jag inte göra ett skit idag, verkligen ingenting. Sjukt gött, när jag med gott samvete kan va uppe lite längre ikväll och känna friheten av LOV! som jag längtat, synd bara att jag måste plugga till 2 prov.. Med g. och msok. inte det roligaste, men lärorikt!
Nu ska jag se om jag kan få fatt på något att fota eller om inspirationen fortfarande är på botten..

one night and one night only

.
.
Jenifer Hudson. Jag säger bara det. helt jävla underbart.
Ska fixa till det nyduschade skatbot (håret), sminka mig och klä mig anständigt innan jag tar bussen vid 6 (lycka till..) och åker in till stan och spelar lite. Eller ja, lite och lite. färdig vid 9 förhoppningsvis. Trevligt. Imon ska jag köpa byxor. Det har jag bestämt :) bara sådär btw.

jag tänker stoppa dig

Idag i skolan tog vi kapillärprov på varandra. Efter mycket om och men fick Didde ta på mig. Snacka om att jag inser min fobi när hon inte ens får ta stick i fingret på mig utan att ögonen vattnas och jag börjar SKAKA av rädsla. Det är fan inte normalt, allt det för ett stick i fingret? ofta..
Ja i alla fall, hade sovmorgon till kvart i 10, snacka om skönt! gick i skolan till typ kvart över 11. Sjukt onödig dag egentligen, men efter det begav jag mig upp på stan med didde. känns som vi gör det varje dag? Träffade Bella och Filippa, snackade i typ 2 timmar, då kom Emelia och Johanna också. Snackade ett tag till innan vi gick. Musikskolan för min del, sen har jag nu då kommit hem. Helt ok dag!

still alive but barely breathing

fan va kul det är att retas med er. Fick några anonyma kommentarer på mitt förra inlägg, men om jag inte kan lista ut / vet vem det är som har kommenterat förblir den kommentaren icke godkännd och kommer inte visas för någon mer än mig. Så det så. Eller ja, de flesta kränkande tar jag bort. Tänk. Jag med en sån liten skitblogg får en massa dumma kommentarer. Antar att det är någon nolifer här i stan? Eller nån random ute i landet som verkligen inte har någotn självkänsla/självförtroende alls i kroppen. Eller? Rätta mig GÄRNA om jag har fel!
Nu ska jag i alla fall försöka sova lite innan jag ska upp till skolan igen. Dock är det första sovmorgonen på jag vet inte hur länge som gäller och det är FETT GÖTT! Å I love it! Men i alla fall. Imon börjar vi 09.45 och slutar 12.00.. om det känns onödigt? ja lite. Kommer jag gå ändå? svar ja!

det är med kärlek jag sjunger min sång

Till alla er som tror att jag har gått och blivit tjock! Tackar för mig idag och fortsätter skapa :)

the one

sitter och sjunger för glatta livet, precis som om jag vore riktigt grym på det. Fast jag vet att rösten brister och det låter skit falskt så sjunger jag :) För att jag vill och för att jag kan.
Igår spenderade jag eftermiddagen/kvällen med/hos Lesley, riktigt trevligt! Idag ska jag inte göra nåt alls.. "finfrämmat" vid 2, haha! Sen blire väl inte nåt mer gjort idag. Sjukt bra väder. Fint humör!

i got time when he got freedom

.
.
(färgen är nästan svart med rött pigment i som gör att det ser väldigt mörkrött ut i solljus. Helt okej faktiskt)

going back


.
sitter i skolan och ska egentligen skriva en tidningstext. Sen ska vi ha msok. Inget kul alls idag.
Halv 2 ska jag klippa mig/färga håret.. känns sjukt läskigt..

tomorrow I'll be sober


.

jag vill ha sommar, bli brün, jobba, träffa vänner, festa och bara känna lugnet. Kunna ha på mig de där korta shortsen och ett linne. Yes. Det är vad jag vill. Men jag får vänta, precis som alla andra :)

let me just tell you the truth

okej, såhär är det. Jag har fått frågan "Varför tränar du inte längre? satsar på att bli tjock?" 2 gånger nu, har inte publicerat den då jag tycker den är jävulskt tramsig, men jag kunde inte låta bli att fundera.
Varför tränar jag inte längre? Ja du, det beror väl helt och hållet på att de renoverar gymmet där jag brukade va och har slyttat det till ett annat ställt. Inte alls lika lockande att gå ner till idrottshallen efter skolan.. MEN, jag tränar visst! Hemma. Det funkar det med. Testa göra ca 50 armhävningar, 50 situps, några övningar på pilatesboll, kör några utfall med hantlar och stå i plankan sammanlagt 5 minuter/ dag så ska du se att det ger resultat efter ett tag! Sen är jag gärna ute och går när jag hinner och har faktiskt försökt springa lite med.. Men med tanke på att jag aldrig har någon energi är det dåligt med löpning och all annan konditionsträning just nu.. Det du menade med att jag inte tränar eller...?
Satsar jag på att bli tjock? svar nej. Absolut inte. Det är min värsta mardröm att bli "tjock". Där emot ser jag ingen lösning i att helt sluta äta nu bara för att jag inte kan bo på gymmet. Jag måste bara tänka på storleken på portionerna och VAD jag äter. Hellre ett äpple än en 200g Marabou? Ja tack!
.

forgive but never forgett

.
känner att jag inte har så mycket tid allt över nu, vilket märks här i bloggen. hoppas i alla fall att ni stannar i väntan på bättre tider :) Ska spela lite fiol nu.. så jag inte glömmer bort hur man gör liksom ;)

jesus christ superstar

.
måste bara säga att musiken till jesus christ superstar är så jävulusiskt cool.
Lämnade tillbaka min kavaj jag köpte i lördags och fick 300 kr att bränna. 50 gick till bh, 199 till byxor och 38.50 till nagellack ;) fett. Kan ju även påpeka en gång till att jag har xs i vissa plagg igen. Är så stolt över mig själv nu :) Belönar min insats med lite tjocking. ist för jogging liksom. tror jag ska ta och baka muffins eller nåt. Äter nog bara en eller 2 ändå. Men vafan. Det är ju grejen att se mina små verk växa upp och bli stora, fina och goda som är det fina haha! ;)

XS is the new size

Endast för att jävlas med er vart jag tvungen att skriva det. Var glada för min skull istället, känns bra så in i helvete att kunna dra på mej xs, fett! ;D

en helt vanlig tjej

Varför heter det att man "inte tar hand om sig" när man börjat fundera på vad man äter och så? Om man går ner ett kilo har man anorexia och är sjuk i huvudet? Varför är det så? Om man tränar "för mycket" ska man akta sig för att inte bli sjuk och om man tar trappen istället för hissen är man helt plötsligt överabitiös? Varför? För att man inte ska tänka så när man är 16-17 bast? vafan är det för trams då? "du är ju så ung och står i växten fortfarande" ja.. och? betyder det att jag måste förstöra mej med en massa fett, oändliga mängder socker och annat onyttigt? Bara för att jag är tonåring äter jag inte som en häst. Det funkar inte så. Bara för att jag går ner ett kilo är jag inte sjuk. Inte det minsta. Titta på Kissie. praktexempel på hur jag inte är, ändå jämförs jag med henne. Jag går inte ner i vikt, det är inte bara mig det handlar om. Eller jo, delvis. Varför säger "ni" att jag ska vara försiktig och ta hand om mig om jag säger att jag inte har ätit godis på en vecka? Vad är det som är så farligt med att inte käka pizza/donken varje helg? Kan någon förklara? För jag fattar verkligen inte varför man inte kan vara nyttig bara för att man är en tjej i tonåren..
.
.

grattis till småbröderna

.
mina bröder fyller 14 år idag. Fan, inte så små längre.. shit, jag som alltid tycker tiden går så sakta får fan ta mej i kragen nu. Några år till och sen bor vi inte tsm längre. Fan tiden går.

RSS 2.0