tända lamor, tända ljus, sprider ljus

sitter på historialektion med ULFIE och lyssnar om hur stor och överdrivet allt var på barocken. Rubriken är ett citat från lektionen.. Kul? Nja, inte jätte, men det funkar. speciellt nu med skoldator framför mig! Ska försöka fokusera liiite nu, sen blire hem och packa kvällen lång, fröken hansson har inte ens tagit fram väska och taxin går hemifrån 04.00 inatt.. hm, ska bli härligt att komma iväg lite!


two days left

ett ord. ONEPIECE. ett till. NY. ett till. SMALL. två till. VÄLDIGT LITEN
.
så ligger det till. eftersom jag vande mig vid min finfina medium så blev storlek small väldigt liten. Pga min modell större rumpa så sitter den nästan för tight över rumpan. Men det är näjs.
Nu är jag i alla fall redo för en natt i sverige innan gran canaria. Hoppas det blir som jag vill haha :)

did you ever look through my window?

förstår om mina grannar undrade vad som hände när jag fick för mig att lufta mattorna innan. Där hängde de så fint i ca 90 minuter haha.. Smart_chey_94

just say we're not ment to be

hoppas att det är ok med ännu mer bilder på håret. om inte så blir det fler bilder på det ändå. Nu är klockan 10 över 12 och om mindre än en vecka är jag i (förhoppningsvis) sooliga Gran Canaria och har det gött. I alla fall, nu ska jag oavsett tiden kolla på tv. Hoppas det är nåt bra på..

fiskbensfläta och presenter

har slagit in alla 18års presenter och nu ska bara Lesley komma med sen är allt finished.
Slänger in nån bild från datorns webcam, min inte skolans alltså.. Ska försöka knäppa en bild på frillan, lät kreativiteten flöda innan och är faktiskt nöjd med resultatet för en gångs skull ;)

hans son och sten ros

vi har samhällskunskap. De går braou. Vi jobbar med arbetsfrågor om politik och demokrati. syns inte det?

tidsfördriv..? svar ja.

söt tjej? Jag vet.

just as before, but different

anslöt nyss skoldatorn till mitt hemnät. Smart! Dock så kan jag fortfarande inte riktigt komma till skott med att fixa program för webb kameran :P bra. Ska försöka koncentrera mig på nåt annat nu, typ som Nellys rea eller nåt sånt trevligt ;)

-

En vän är någon som förstår ditt förflutna, tror på din framtid och accepterar dig som du är idag”



we can drown in this water, it wont set us free

det har varit mycket på gång nu senaste dagarna, därav det minskade bloggandet.. Ja i alla fall.
idag åkte jag och sara till donken och åt frukost (2 cheesburgare och en glass) kvart över 9, sen fick vi våra datorer och ja, sen har det inte hänt så mycket mer. Hade 2 prov på eftermiddagen, Samhällskunskap och psykologi. Jobbiga ämnen. Sen har jag varit hemma och skrivit färdigt renskrivningen av intervjun med Jehovas vittnen.. trevlig eftermiddag.. Imon blir det andra bullar. Sovmorgon till kvart i 10 och sluta kvart i 12. Fint!
saknar sommaren och varmt väder, redan.

dessa händelserika dagar..

sitter här och bokstavligen DRUNKNAR i min onepiece. tror jag tar S istället för M nästa gång, inte för att denna är obekväm eller äckligt stor (som den visst är.. men ändå) utan för att jag ska nå ner till fickorna på sidorna och inte bara de på magen ;)
Tog en sväng till sjukhuset via skolsköterskan och därefter ambulans. Mitt livs första åktur i ambulans och jag kommer knapt ihåg ett skit. bra va? Nej men det var som det var i alla fall. Är hemma och mår bra nu, inget mer med det. Skola imon och livet återgår till det normala efter en hemsk eftermiddag.. Japp. Hej så länge

let's play that song we used to love

har ont i halsen och har fått smaka på hur äkta laktosöverkänslighet känns. jag har alltså haft en trevlig förmiddag ;)
Denise åkte ur igår, synd, hon var verkligen inte sämst! Där är beviset på att amn inte röstar på den som är bäst, utan den man fått som favorit från början.. ja ja, det är som det är. Nu ska jag försöka käka lite sen ska jag bara ligga i soffan och dra mig hela dagen, kanske en sväng upp till mormor, vi får se
söta men ack så knäppa Totte, mormors hund

jag kan flyga, jag är inte rädd

klickade nyss hem en onepiece. Helt rätt tycker jag, dock är priset rätt saftigt för en liten tösabit som jag. Ja ja, hoppas jag får den innan jag ska iväg i alla fall :) Kan bara tänka mej hur härligt det kommer bli att dra på sej den när jag ska flyga, inga trånga tighta jeans och skit. bra.
Nu ska jag äta, för det har jag inte hunnit med innan idag + jag har haft så jävla ont i magen så jag har inte ens velat äta. men nu ska jag i alla fall. hörs babes!

ett liv delat på hälften och brännt i kanterna

.
jag slog nyss morfars nummer på mobilen. Jag var på väg att ringa. När jag satte in denna bilden i ramen kom tanken "fan vad jag saknar morfar, måste ringa och se hur allt är med honom"  upp i huvudet. Jag tog mobilen och slog hans nummer. Men till vilken nytta? Jag slog ett nummer som inte går till någon jag känner längre..
Morfar, bästa vän, jag älskar dig. Om du haft en telefon i himmel hade jag ringt flera gånger varje dag!

when a old friend says hi, smile and think of the good old times

jag har ont i magen idag. känns sådär. mått konstigt och kännt mig nedstämd hela dagen.. hosta har jag med fått och av den har jag fått ont i ryggen.. japp. Det var allt det negativa för idag.
Det positiva kommer här. Jag och didde satt kvar i skolan och gjorde klart matte läxorna till idag/nästa vecka, delade upp urinorgansuppgifterna så vi har en chans att klara det samt gjorde klart idrott och engelska. Fan va skööönt! jag har längtat efter denna dag läänge nu. Där emot är det inte lika skönt med psykologiprov på tisdag och historiaprov på fredag.. Shit pommes. Jaja, det går säkert bra. Nu blir det i alla fall lite läsning om jehovas, ska dit med didde imon... wisch us luck!

a friend of mine says hi

Sitter och pratar med finfina Sara Stenros på fejjan. Hon är någon speciell. Fast jag inte känner henne så väl tycker jag om henne. För hon och jag vi är lika sjuka, ungefär i alla fall. Hon är en såndär intressant peson som man hade varit störtkär i om man hade varit kille. Hon är en sån tjej. Det skadar ju absolut inte att hon är förstående och omtänksam heller. Hon är så snäll. Allt detta kan jag säga, utan att ens "känna" henne. Tänk er det. Tänk då vad jag kunnat säga om jag känt henne.. Sick!


inatt drömde jag om dig och vaknade med ett leende

har varit på ikea idag. fick med mig typ 8 ramar, några ljushållare och en hylla. mja, det kommer att bli förändring på hejan! ska måla om rummet och sätta upp allt jag håller på att greja med. Tror det kommer bli föjävla snyggt faktiskt! :)

min mamma har köpte en ny "fjoll" till mig. gissa vem som är lyckligast i världen

sitter och beundrar min nya pärla.. dock vart jag sjuukt sugen på en för 15200 men jag kände inte att jag hade råd att lägga pengar på det just nu, i min sits i livet, har en massa annat som jag känner är lite viktigare.
Jag har i alla fall lyckats bränna 14123 av mammas riksdaler idag. Lite av varje blev det och jag är sjukt nöjd. Men ja, Linnea Hansson vet vart hon ska lägga sina pengar om ett par år när jag tjänar storkovan! ;)

en nål i min arm, ett slag mot min läpp. minns du?

sjukhusbesöket gav inte så mycket. lite mindre blod i ådrorna och ett inspelat hjärta. Japp, det var väl det jag lämnade sjukhuset med idag. Hemskt var det. Spruträdd som man är. "Ta inte in någon igen, jag tror vi behöver vara 2 på denna här"kul va? Japp så lät det inne på labb. vi får väl se vad som kan vara orsaken. annars leker livet. eller nåt. ska till malmö imon och ikea på lördag. fett värt!
-
varför vill inte blogg.se ladda upp mina bilder!? ovärt.

stressad sjuk och otålig

jag har det lite jobbigt. stressar som fan och hinner knappt med att ta hand om mig. som idag tex. tisdag igen = ingen lagad mat efter lunch vid 11-halv 12 i skolan.. kommer hem vid 20 i 10 och går direkt till sängen.. bra? Nej jag tror inte det.
Imon är det onsdag och jag vill verkligen inte att den ska ta slut. På torsdag ska jag till sjukhuset och kolla upp varför jag har återkommande kollapser.. Jadet blir väl bra att få reda på om det är något allvarligt, eller vad det kan vara, men jag är så jävla rädd, man skrämmer ju alltid upp sig med tankar på olika undersökningar. Bara tanken på att behöva ta venöst prov vänder magen på mig. Jag klarar det inte.. Oj, blev tårögd.. Inte alls meningen och inget jag var berädd på men det rann nyss en tår ner för kinden..? Förstår ni nu att jag LIDER av läkar/sjukhusskräck.. fint.

RSS 2.0