this isn't how i figured it would be

kollapsade igen. bra jobbat va? helvetes jävla skit. ursäkta franskan. men vafan, nu får det vara nog! tid på sjukhuset på torsdag nästa vecka och försöka få reda på vad det är som jävlas med mig. Jag vill inte/orkar inte ha det såhär längre. Det är andra gången denna månaden jag mår såhär dåligt. Även om dagen var det värsta jag NÅGONSIN varit med om i stort sätt. Sjukt.

true friends are just like diamonds, forever

har min vän här. det är bra. jag gillar vänner.

drömmar av glas är lättare att krossa

hej jag heter linnea och har lite ont i mitt lillfinger.
fint va? fick in en grej under nageln så den sitter ihop längst ut, men sen är det liksom ett hål i själva nageln. Svinigt ont har jag i alla fall. hejs.

the voice!

till alla er som tjat på mig om att jag ska söka till the voice sverige.. ni kunde läst infon där det står att man ska vara 18 fyllda år 2011. kul, där föll det, vilket betyder att jag inte behöver tänka mer på det nu

det spårar på Hejans!

första fotot för kvällen..
någonstans ungefär i mitten av "rullen"
vi närmar oss slutet
en av de sista bilderna för kvällen..
.
Behöver jag säga mer än att jag fullkomligt älskar när jag flippar? flippar ur? helt jävla totalt? nej jag tror ni har fattat det nu.

it's a new time, a new game.. a new me

.

she's in the Class C Team

var såhääääääääääääär nära på att skicka in rösten. åå, så många som bett mig nu. Är ändå lite osäker, är jag verkligen bra nog? shit.
Det har varit några lång jobbiga dagar nu. inte långa i skolan men ja, det händer lite stuff. Fint va?
Japp. Det var väl det jag ville säga eller nåt sånt
jag vill klippa mig. men ändå inte. och färga det. tänk om allt faller av. vad gör man då?

en andra chans att lyckas

Det jag en gång gömde för alla, det som aldrig skulle bli någon annans än mitt, det är placerat så ytligt som möjligt i hela mig. Jag börjar om nu. Det går bra nu.

you never loved me, did you?

gillar att jag är hemma igen, japp.. eller ja, att visiten innehöll så mycket näjs, fast det bara var typ en dag.
Lördag: tåg 20 i 11 till malmö. kommer fram och tar en svängom på staun med Sophia börghoelm innan vi åker till (tro det eller ej!) ROSENGÅRD på middag hos snälla lilla Calle. Myspys var det! mycket trevliga människor!
Några vinglas, nån köttbit, en kakbit och lite eyetoy senare åker vi till staoun igen för att besöka en liten småmysig "krog". Där blev det mest snack faktiskt.. Väldigt trevligt det med! Åkte hem till Sophia vid... 1..? Kan hon va varit det.. ja typ nåt sånt i alla fall, tittade då på tv ett tag sen somnade jag stenhårt!
Söndagen bestod av sovasovasova till klockan halv 2 typ, därefter var det sanering av väskan och påsen jag haft med mig. Påsen var alldeles röd på insidan av mitt vin som läckt ut, vilket resulterade i KAOS när jag skulle rädda situationen, vin på strumpan, golvet, i påsen, handfatet och badkaret. bra va? Smidig tjej den där..
Nu är jag i alla fall hemma igen och är gaanska så trött, men ändå inte tillräckligt för att somna.
Ska skicka iväg ett litet sms innan jag går och lägger mig, sen får det vara nog ;)

here i come agen

inte för att va sån, men jag är på väg till malmö nu! sug på den du!

when it comes to being love i'm cursed

funderade nyss på att för skojs skull skicka in rösten till the voice sverige (nya sångtävlingen) men tvekar.
Kommer jag ses som Denises wanna-be? Så är inte fallet. Kommer de som ville att jag skulle till idol stötta mig nu, trots att de nu bara är mitt uppe i Denise? Äh Denise är ju grym, vill jag tävla med henne? fast, det kommer jag ju inte, men ändå, de flesta andra kommer förmodligen se det som det. Vi är ju ganska tighta.. Värt? jag vet inte. det återstår att se.
den som inte ser lycka i bilden ovan är blind.

one is the lonliest number youll ever see

Hej vänner. Och resten. Jag är sjuk, visste ni det? Ganska mycket sjukt med.. Har feber som kommer i vågor och en hals som känns trång och svullen. Hemskt är det, ärligt talat vet jag inte när jag mådde såhär dåligt sist. Typ. 4 år sen eller nåt. Mamma har i alla fall varit här och stöttat mig lite (jag sover hos min mormor) och nu ska jag alltså försöka sova. Sova!? Ja ja. Det har man hört innan. Med 38.6 i temp och en hals som är svullen och öm samt ett huvud som bultar är det där attt sova inte världens lättaste. Knappast. Istället tittar jag på house på tv4. Bra musik kom det nu. Måste googla texten!

just do it, don't think, just do.


so sing along to my sterio

min cyckel är stulen, min hals gör ont, jag har gjort nåt med mitt långfinger och har jätteont i en av lederna i fingret, jag ville för en sekund sluta med musik, jag vill gräva ner mig i sängen och stanna där i 100000 år, jag trodde att jag hade allt,vilket jag inte tror någon har.
Jag har världens bästa vän, jag har lyckats skaka av mig 1 av de kilon jag plockat på mig under sommaren, jag tände en ny gnista hos fiolfröken Carina idag, jag har världens mysigaste katt, jag är rik, det går bra nu, jag är på hyfsat bra humör för en gångs skull (måndag=grin-dag), jag är peppad inför en helg i malmö med Sophia, jag lyckades övervinna en rädsla, jag har tillåtit mig själv att njuta. Bra va?

i'm going out

.
helt crazy tjej. ja, i alla fall. Såhär får det bli. kommer inte på något bättre. Fest ikväll. Fett najs, tysklandspackningen kommer vara borta tror jag. eller nåt åt det hållet i alla fall. 1 liter, inte så mycket! :)
Nu blire bara att fixa till det sista sen draou jag.

när vi ses igen

var på stan igår och idag. Farligt med 11000 på kontot! Ja det blev i alla fall en skjorta, ett linne, en bustier (stavning?)och ett par jeans igår. Idag blev det andra bullar, förnyade fransförrådet med nya lösögonfransar, köpte även underkläder och rakblad på h&m. Najs med lite extrapris alltid!
Sen blev det parfymeriet och vad hittar man där om inte 2 lovers på hyllan, även dom på EXTRAPRIS! just det you fuckers! jag fick 2 godigar till priset av en! Slå det ni!
beckham signature summer och sarajessica parkers twillight

in sickness and health

har haft en sjukt jobbig dag. Berättar mer senare, ska till mormor och sova, mamma och pappa åker till Kroatien imon vid 7 från karlshamn, så jag väljer det säkra före det osäkra och sover hos mormor.
Vet inte om jag ska till skolan eller ej imon, men sovmorgon till halv 11 hade ju inte varit helt fel..
Ja i alla fall. Jag ska inte sitta här mer nu ändå, just nu

just as before, but older

Jag älskar dig, bästavän, glöm aldrig det!

du är välkommen in

klockan är alldeles för mycket förmig en skoldag och jag borde sova.. Eller ja, försöka.
Anledningen till att jag inte kan sova idag är för att jag har haft en fästing i knävecket och skojar ni det kliar!? Usch det är helt sjukt. tänk myggbett x10 typ. hemskt är det..
trött och egentligen inte alls så extermt över tillgjort jätteglad Linnea, bara nästan :)

I dont know the answer and ive allways wondered why


I will lead you home agen

I will lead you home agen (charity-single for Ung Cancer) - the Glass Child
-
Jag älskar denna låten. Så jävla fin. Tänker på de som jag känner som förlorats i cancer. En sån jävla skitsjukdom.
Jag tänker på alla som mförlorat någon de älskat.
Jag tänker på morfar.
en jättegammal bild på mig vid morfars grav, tror det var 2009

all we hope for at the end of the night, is to wake up to see another day take shape right here before our eyes

Ni vet den där känslan som ibland smyger sig på en. Vad är det man håller på med? Aa den känslan?
Den känslan skulle jag vilja skrämma iväg, få den att lysa med sin frånvara och inte sin närvaro.
Det jobbigaste med det är ju att man oftast inte får några svar. Man liksom bara sitter alldeles för länge och tänker alldeles för mycket på saker man inte borde tänka på. Tar på sig skulden för saker men inte borde ta skulden för och ler fast man egentligen inte alls är glad. Fast man egentligen inte alls vill le.
Idag är en sån dag då jag helst bara skulle vilja krypa ner under täcket och stanna där resten av livet. Men det går inte, jag är värd mer än att dö av syrebrist under täcket... right?
En äcklig känsla av ångest lägger sig på min rygg och kramar om mig, klamrar sig fast och hänger kvar i all evighet.
Att jag aldrig ska lyckas är allt som upprepas i mitt huvud. Att jag aldrig någonsin ska lyckas.

kära sextonåriga jag


this town is getting smaller every day

Idag mår jag inte alls bra, ont i magen (som kommer och går, just nu är det ok) och känner mig allmät ledsen typ. och som om jag inte var ledsen innan mamma kom hem blev jag det då. Hon hade varit på expert och skulle hämta mina framkallade bilder från tyskland, som jag längtat! men då visar det sig att det bara gick att framkalla den ena kameran, där alla "tråkiga" bilder fanns för att filmen i den andra var för gammal.. för gammal!?  I alla fall, mycket riktigt, det var bara den första kameran som framkallats, varpå bilderna inte säger ett skit om hur resan var, det är några bilder som är bra, men 8 av 17 bilder är dåliga (helt svarta).. Det känns faktiskt inte alls bra, och att vi måste betala fullt för en kamera som inte funkade och en där det bara är 17 framkallade bilder när det stod på kameran att det skulle vara 23 bilder är fan inte okej. Nej, hörrni, nu är jag ledsen på riktigt.
.
de 3 första bilderna är "de bra bilderna" på den sista ligger de resterande och skräpar! Usch, jag blir lissen nu ju. Inte okej. Och magen blrjar göra ont igen. Jag vill bara dra täcket över huvudet och dö lite

it's you and me and all other people

.
Idag är jag världens lyckligaste. Verkligen! Å jag älskar dig! Plutten då, så jävla fin!♥

RSS 2.0