ja jag är på väg nu

 
Idag har jag varit med mamma på IKEA i Älmhult. Känns kul att spendera lite egentid med mamma för det är faktiskt inte så ofta det händer. Nu har vi varit hemma ca 1,5 timmar och jag är precis färdig. Färdig i kroppen, känns att jag inte ätit som jag borde idag, men har ju så oooont i magen, jävla magfan! Nej. Hörrni. Nu ska jag gå ner och få nåt i mig, sen ska jag lägga mig på soffan innan jag ska till Alexander. Han är bäst! Puss och kram! 

kvalitetstid med mig själv

 
rastlösheten satte in och jag var bara tvungen att göra något åt det. Då jag försöker sluta röka så var ju inte det längre ett alternativ. Så det resulterade i att jag gick en liten runda.. 4,5 km inget att skryta med men det är ju alltid något. Nu ska jag duscha och sen ska jag bara mysa och hoppas att Alexander hör av sig från balen och skickar en liten lägesrapport haha. Japp. Så är det med det. Nu blir det alltså dusch innan jag svettar ner allt här.. haha.. inte okej.. men ja. Hej! Puss och kram

Älskade älskling




from the one you never knew

 
 
Sitter åter på rummet och funderar på livsvikiga saker som om jag verkligen ska ta "vilodag" imon eller ej, om jag ska ta något att äta eller vänta en stund och om jag ser bra ut eller om jag ska göra nåt åt det. Haha. Det sista. Alltså dör på mig själv. Men så är det. Sånt tänker jag på, och ja..jag gör något åt saken. Jag ska komma i form nu, ska sluta röka nu och börja ta träningen med hårdhandskar. Här är någon som ska bli "fit"! haha. Fit. Japp. Så så är det med det. Idag har jag fått mycket gjort men ändå ingenting känns det som. Var ute och gick, var hos mormor, var i stan och letade present till hjärtat, var på min praktikplats och fick några papper påskrivna, var hemma, åkte till hjärtat innan hans baldejt kom och så åkte jag hem för att sen åka till Bellevue för att kolla in alla fina baldeltagare. Å man blir ju så avundsjuk på de som får göra allt sånt roligt! Bal, student osv. Fan hörrni, jag skulle gett så mycket för att få uppleva allt en gång till. Men men. Vi hörs! Puss och kram!

fallen leaves

Sitter på rummet och ugglar. Har verkligen inte nåt alls att göra, saknar min fina Lesley och såklart saknar jag även Alexander. Det är dagar som denna som jag längtar efter att vara med honom hela tiden, bo under samma tak liksom. Att alltid kunna mysa ner sig i hans varma famn när livet känns sådär. Det känns sådär nu. Hade behövt min älskling här... Men men. Fick ju tillbringa natten med honom så jag klarar mig nog precis till imon när jag får träffa honom igen. Nu ska jag nog dra på mig mjukisbyxona sen är det inte så länge kvar innan det blir bingen för min del. Känner mest för att lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och ligga kvar där i en evighet typ. Ja ja. Nog med klagandet. Vi hörs!
 
 

för mig är du perfekt

 

I will allways be your girl

 
Sådär, då är man anständig igen. Har duschat och klätt på mig, haha mer än så blir det inte gjort känner jag. Jo. Mormor är här så vi har fikat, åå ätit god men ack så onyttig rabarberpaj. Tur att jag och mamma gick en runda innan så man kanske inte ligger så jävla illa till haha. Nu ska jag ta på mig en tröja och gå på toa. Sen får vi se vad som händer, ska i alla fall göra så lite som möjligt från och med nu haha. Imon väntar "bara" en såkallad "lunchpromenad" på 30 minuter och lördag+söndag är det VILODAGAR!!! Å tagga!! Puss vi hörs!
 

"Fan va fin du är"

Har tänkt på hur jag ska lägga fram dethär och det är inte lätt.. Alexander.. Vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Jag vet inte.. Jag bara vet att jag älskar dig över allt annat och vill verkligen va med dig så länge jag bara kan! Vad ska jag säga? Ja du, jag har under vår tid ihop blivit bättre behandlad än någonsin, jag har kännt mig älskad och jag har kännt att jag kan vara mig själv. Du får mig att vilja leva vidare och du får mig att kämpa! Jag skulle inte klarat av allt som jag gjort nu detta året, utan dig. För du är vad jag behöver just nu och för alltid. En varm famn att mysa i, en axel att gråta mot och en glad kille att skratta med! Jag känner mig så otroligt vacker när du säger att jag är det. Jag känner mig smal när du säger att jag är det, jag känner mig duktig när du säger att jag är det och jag känner mig stolt inte för att du säger att jag är det utan för att jag känner mig stolt över OSS. Allt vi lyckats göra under detta året. Du är friskförklarad och jag är (äntligen) färdig med skolan, det kan inte bli bättre! Jag har fått tillbaka min kämparglöd som varit borta så länge och jag vet att jag nog bidragit lite till att du med kämpat, eller hur? 
Men okej, vad ska jag göra? Jag kommer så länge du vill, finnas vid din sida och jag kommer alltid finnas här när du behöver mig. Jag kommer kämpa, med allt, inte minst rökningen! Jag vet att du redan vet att jag älskar dig men jag kan inte säga det tillräckligt många gånger för att visa hur mycket jag älskar dig. Jag ska försöka varje dag att visa dig att jag klarar av dethär. I alla fall så länge jag har dig. Jag kommer alltid till dig om jag behöver prata, jag kommer till dig när jag är glad, ledsen, arg, trött osv. Jag kommer alltid till dig. För du är den enda jag litar på fullt ut. Jag säger saker till dig som ingen annan vet och jag vet att du inte berättar för någon om jag inte vill det. 

Så. Om detta ändå räckte, om ord ändå var nog. Jag skulle aldrig kunna beskriva i ord hur mycket jag älskar dig, det går bara inte. Jag längtar efter en framtid med dig, bara dig och jag ser fram emot att få skriva fler kärleksbrev, fler sånahär kärleksförklaringar och låtar till dig. Det är så otroligt härligt att veta att du är min, bara min. Låt det allid va såhär! Puss jag älskar dig Alexander! Du är bäst! 



Så himla härligt

Ligger i min säng och kollar taket. Har nyss varit ute med mamma på en pw, blev ca 5km idag på 48 minuter. Fint. Känns bra! Lite kallt bara, vart tog sommaren vägen liksom!? Aja. Nu ska jag duscha och sen vet jag inte vad som händer, känns skönt med en helt oplanerad dag faktiskt. Hörs sen! Puss och kram!




if only

Sitter hemma och väntar på att klockan ska slå kvart i 5, så jag kan köra till Alexander. Ska va där ikväll. Mys. Annars har jag inte gjort så mycket idag, gjorde 2 prov i skolan och så har jag kört lillebror till staoun. Mer än det blir det inte idag. Har "vilodag" idag så jag ska inte ut och gå/springa idag. Känns rätt gött ändå. Men aja, vi hörs! Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Världens bästa kille

Jag är så otroligt stolt över fina alexander idag! Han är nu utskriven från psykiatrin och är friskförklarad!! Kan ni fatta!? Så sjukt men ändå så jävla bra! Så in i bombens bra faktiskt! Älskar den där killen lite extra idag, om det ens går haha.. Åååå. Kan inte beskriva hur stolt och glad och kär jag är! 














Ännu en gång

Jag har klarat 4 km idag!! Tog typ 35 minuter men vafan, jag har rört på mig i alla fall. Nu ska jag duscha sen ska jag bege mig mot min lille älsklingspojk! Ha det så bra! Puss





En gång för alla

Är så trött på att få höra saker som "ofta du tränar då?" Osv.. Jag har rätt länge nu haft ont i mina leder därför har jag inte kunnat träna alls typ. Att jag mått dåligt av det har nästan alla i min närhet märkt. Jag försöker varje dag att hålla modet uppe och vara glad men det börjar bli jobbigt nu. Känner mig mest ledsen och värdelös.. Ful och äcklig.. Tjock och motbjudande.. Alltså jag har insett själv att jag måste ändra mitt sätt att se på mig själv men jag vet inte hur bara. Att allt ska va så svårt, jag fattar inte det.. Men. Jag har en sjukt fin kille och en himla bra familj som stöttar mig och jag älskar dem över hela mitt hjärta. Jahaja. Så så är det med det. Behövde bara få detta sagt.. 



Bra start

För andra gången är jag ute och går, denna gång 5,2 km och jag känner ändå inget i mina leder!! Å så jävulskt glad är jag att jag ÄNTLIGEN kan "träna" igen! Nu ska jag ta en dusch sen ska jag minsann ligga ett bra tag i soffan och inte göra någonting.. Det är ju skönt det med hehe.. Nähä, nu tar jag tag i duschen! Puss och kram! 




Även om jag dör imorgon är jag lycklig idag

Känner medt för att dra täcket över huvudet och bara sova tills imorgon eller typ till midsommar... Livet är en berg-och-dalbana och jag vet inte hur jag skulle tagit mig upp ur dalarna utan min fina kille och min familj. Känns så bra att veta att jag alltid har någon där för mig när livet känns både bra och dåligt. Härliga liv! 



Orkesterdag

Idag har det alltså varit orkester dag med samtliga från tyskland. Kul men lite långt. Vi fick pizza vid 12 och fika vid 3 så svalt gjorde vi ju inte i alla fall. Spelade lite brännboll vid 1 men jag var domare så jag slapp springa haha. Lat eller så? Javisst! 

Nu är jag hos mormor och har ätit och ska snart få lite efterrätt. Så himla bra dag ändå. Puss och kram! 






they were lost and never found

Sitter och lyssnar på musik, har precis städat rummet och bara njuter av mina otroligt sköna haremsbrallor. Ikväll kanske en från tyskland kommer med tjejen i värdfamiljen där hon bor, får se. Hoppas det, det var så längesen vi sågs nu. Men men. Något jag vet säkert är i alla fall att jag ska träffa Alexander om en stund. Han kommer nog hit idag hoppas jag. Han ska få värsta 3 sidor långa kärleksbrevet hihi, känner mig som en liten 12 åring men vad gör det? Nu ska jag i alla fall gå ner och kolla lite på hockeyn innan Alexander kommer. Hoppas det går vägen för sverige! Inte för att jag är så himla insatt i det men ändå, det är ju alltid roligt att vinna. eller hur? Puss på er!
 
 

And i love you now and forever

Kan inte med ord beskriva vad den här killen betyder för mig, ofattbart mycket! Jag har inte kännt mig så säker på något förut, jag vill va med den här killen för alltid typ. Eller vadå typ? Klart jag vill det! Är så barnsligt kär och får fjärilar i magen så fort vi ses. Åå jag älskar dig Alexander! Puuuuuuss




min första pw på länge

 
Idag var jag duktig och gick ca 3 km. Känner mig stolt då jag inte kunnat vara ute och gått på typ aplänge men idag gick det utan att jag fick ont nån stans! 25 minuter pw och jag har inte ens lite känningar i benhinnorna som jag haft typ senaste året. Känns så fantastiskt! Kommer bli en runda imorgon med känner jag, så grymt härligt och i detta vädret går det ju ändå inte att sitta inne liksom. Å love it! Puss och kram på er alla, idag är en bra dag! 
 

En enkel fråga

Vad gör jag vaken nu!? Vaknade för typ en timme sen (alltså halv 8) och är nu klarvaken... Varför kan jag inte sova länge när jag har möjligheten!? I alla fall, igår var sista dagen på praktiken och jag känner att det var bra så länge det varade, men ändå skönt att det är över hehe.. Nu ska jag stiga upp, äta nåt sen ska jag minsann ta mig en promenad innan det blir för varmt. Puss och kram på er alla!! 



this is who we are

 
Gud va jag saknar hur jag såg ut här. Så perfekt! Jag hade verkligen kroppen jag drömde om. Skämdes inte för hur jag såg ut för fem öre. Men nu... Alltså jag fattar inte vad som hänt. Men det blir nog bra det med. Nu har jag precis ätit och ska snart till musikkåren och spela tror jag. Får se hur jag gör. Puss och kram

can I make it any more obvious

 
 
Sitter och lyssnar på gamla Avril Lavigne låtar, typ skater boy som jag sjöng på en cafékonsert i sjuan. Å vilka minnen alltså! Idag har jag varit på "jobbet" 7 till 4 sen har vi ätit hos mormor som fyller år. Mys. Sen har jag inte gjort så mycket. Hoppas jag får snacka med älsklingen ikväll med. Heavenly.  Nä hörrni, nu ska jag spela vidare på min gitarr och sen ska jag inte göra mer idag. Tack för mig. Puss hej!

I've got my eyes wide open

 
Som ni kanske fattar togs bilden tidigare under dagen. Kände mig rätt glad faktiskt. Dagen började bra med att vakna upp jämte mitt hjärta, min favoritkille, min underbara pojkvän. Känns alltid lika bra att det första man ser på morgonen är han liksom. Så himla härlig känsla i hela kroppen. Efter att jag varit hos alexander åkte jag och hämtade ut resterande näringsdrycker på apoteket och jag fick hem en som faktiskt var helt okej. Nu ikväll har mamma kommit hem från Stockholm och visat massa bilder på bla. Håkans lägenhet och inspelningslokalen. Trevligt att hon är hemma nu i alla fall. Nu ligger jag och drömmer mig bort till en lägenhet med alexander vid min sida och ett glas vitt på balkongen i kvällssolen. Det hade varit nåt det. Längtar så!!! Puss och kram, nu ska jag lägga mig tror jag. Vi hörs! 
 
 

en känsla av frihet

 
Såhär kommer jag gå klädd resten av dagen. Kjol med hög midja, linne och kofta som passar alla supersize där bland jag! Nä, skämt å sido, koftan är rätt stor. Skönt! Nu ska jag gå ner och hjälpa pappa med grillen (inte för att han behöver hjälp men ändå) och senare idag ska jag till mitt hjärta. Ska bli mycket trevligt att umgås med my number one igen, även om vi sågs igår liksom haha. Ja ja. Tack för nu. Puss och kram

#9månader

 
Du är det vackraste jag vet. Att se dig när du sover är det bästa som finns. Du är alltid så fin. Du har verkligen lyckats bra med att få mig på fall. 9 hela månader. Med dig. Ingen annan. För första gången tror jag att detta faktiskt kan bli nåt stort. Även om vi inte tycker likadant om allt kommer vi så jävla bra överense så jag kan nästan inte tro det är sant liksom. Vi har "bråkat" 2 gånger på 9 månader och jag är så lycklig! Du får mig att må så bra och jag vill vara med dig så länge jag kan! Saknar dig samma sekund som jag sätter mig i bilen, vilket innebär att det är väl typ 1 minut mellan att vi ses och att jag saknar dig haha. Patetiskt men lite sött. Jag älskar dig knäppo. Du är bäst. Pussar i määäääängder
 

bättre än bäst

 
Ännu en dag i sängen. Var på praktiken från 7 till 12 typ sen fick jag åka hem. Känns bra ändå, fast jag tycker det är lite synd att jag måste åka hem pga mående. Men i alla fall. Gustav är sjuk så han är hemma idag och vi håller varandra sällskap i varsitt rum med varsinn dator haha. Socialt. Nu ska jag kolla min uniform sen ska jag bara ta det lugnt ett tag och sen ska jag spela med musikkåren och efter det med kammarorkestern. Ska spela solot idag... Shit. Men ändå värt. Nu ska jag röra mig! Puss

allt kommer tillbaka då

Jag ligger åter igen och funderar. På livet i allmänhet. Det känns så bra nu. Jag håller på att bli bättre på att träna och även på att sköta mig i skolan (just nu är det ju på praktiken jag sköter mig men jag har skolarbete också). Känner mig som en ny Linnea efter allt jag gått igenom de sista åren. Känner mig starkare än någonsin och det är tack vare alla fina människor i min omgivning. Jag har ju min familj nära och likaså min fina pojkvän och min sister from another mister haha. Nu är det bara ett litet problem kvar men det skriver jag inte om här just nu känner jag. Men i alla fall. Tänk att lilla jag, som varit superdupermegajättedepprimerad i flera år kan må såhär bra. Helt ofattbart men ändå så fantastiskt! nu ska jag gå och lägga mig i alla fall, känner mig trött och ska upp tidigt imorgon.. Ni får ha det så bra så syns vi! Puss hej
 
 
 

aldrig utan er

 
Vad hade jag gjort utan er vid min sida!? Inte mycket kan jag säga. Älskar er massor! Ni är de bästa som finns, och jag villl inte att ni någonsin försvinner ur mitt liv. Ni betyder mest! Puss och kram
 
 
 

du är aldrig ensam min vän

 
Nu sitter jag här igen, tog några bilder med kameran innan men datorn och kameran samarbetar inte idag så det får ni vänta med att se till en annan gång. Nu har jag precis kommit hem, bytt om och ätit lite. Ska vänta in pappa och bröderna med, men först tror jag allt jag ska unna mig lite kvalitetstid med mig själv i soffan med popcorn från igår eller nåt haha. Nu ska jag i alla fall inte sitta här längre... Puss och kram!
 

all messed up but yet so perfect

Känner mig så tagen just nu. Jag kan inte kontrollera minsta lilla i mitt liv känns det som. På praktiken går jag ju såklart med handledare som låter mig göra rätt mycket men sen kommer det ju alltid nåt som händer och Eva, finaste handledaren jag haft, har ryggskott. Och nu har det varit kaos med vem jag ska gå med och vem frida (den andra eleven) ska va med. Allt har varit så bra innan när man visste vem man skulle va med på dagen men denna helgen har varit rätt jobbig faktiskt och idag var det för tufft för att jag skulle kunna göra nåt bra på jobbet så jag blev hemskickad. Lika bra det. Men vad händer när man kommer hem då?  Precis som att ångesten försvinner när man är själv!? Inte då! Jag gjorde någa övningar som jag fått av sjukgymnasten för att träna lite i alla fall. Vill ju träna. Me det går verkligen inte, men nu, nu ska jag fan ta tag i allt som tynger mig, min kropp och själ ska få sig vad de behöver och jag ska inte slarva med nåt mer. Jag ska börja dricka näringsdrycker trotts att jag nästan har slutat med vad som är anledningen till det. Där emot mår jag nu illa om jag äter varm mat eller dricker något varmt, fattar inte.. Kan inte njuta av maten längre, inte ens kyckling funkar nu. Jaha. Då blir det näringsdryck då. Nu känner jag att jag skriver alldeles för mycket igen men jag mår bra när jag får det ur mig. Det är liksom lite ångest som försvinner när jag får svart på vitt att jag inte är ensam. Brukar få en del kommentarer som är mycket fina om jag skriver om jobbiga saker och det är väl vad detta är. 
 
Jag har nästan helt slutat äta. Enligt andra, frågar du mig så har jag bara minskat lite. Jag äter uppenbarligen tillräckligt för att stå på benen och det är ju det man vill. Jag blir inte hungrig längre och det känns bra. Fast ändå inte. Jag vill ju äta men jag är så rädd också samtidigt. Jag har en.. eller ja 2.. eller fast nej. 1 ätstörning. Men jag kommer inte ihåg vad hon kallade det. Det är alltså så att jag äter för mycket för att det ska klassas som anorexia och jag spyr ibland upp maten men hetsäter inte så därför har jag inte heller bullemi.. Men nu har då min läkare och terapeut blivit lite oroliga över detta och jag ska få näringsdrycker för att kompensera.. 
 
Tänk va mycket lättare det kan bli om man får skriva. Det där med att skämmas för att jag är sjuk har jag kommit över för länge sen! It's all over! No shame! Känner mig stark som kan berätta för alla som hittar hit att jag har en allvarlig ätstörning fast man kanske inte ser det på mig. Jag är inte smal, det vet jag.. Alltså riktigt smal, sjukligt smal det är jag ju bara inte liksom. Jag vill träna för den kropp jag har nu känner jag  mig inte hemma i. Låren går ihop för mycket, jag som innan såg hjulbent ut på kort ser nu kobent ut istället och jaf hatar det. Hur jag än står går mina lår ihop. Det ska dom inte göra. Inte så mycket.. Jag ska kämpa med detta nu, men min kära pojkvän som stöd och såklart min familj.
 
Att få dela med sig av hur man känner är ju inte alltid dåligt. Jag vet att det finns SÅ HIMLA MÅNGA där ute  som känner igen sig, kanske inte i allt, men i mycket. Jag vet att det ibland kan lätta på känslorna lite både för mig som skriver och för den läsare som känner igen sig. Det ger så himla mycket att veta att man verkligen inte är ensam...
 
Puss och kram på er alla! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.
 
 

lite nattliga tankar

 
hahahahaha kan inte sluta skratta åt mig själv, Jag tycekr det börjat gå frammåt på gymet när det gäller mina armar, men.. när jag ser sista bilden dör ju det ut lite haha... spänner (tro det eller ej) min arm så mycket att jag skakade och ändå - inte ens en liten skymt av muskler.... Hur fan ska jag kunna va stolt över mig själv  när jag tränar så mycket jag kan men ändå tappar muskler istället för bygger. Och nej, jag tränar absolut inte för mycket, då hade jag inte sett ut som det lille fläskberg jag idag är. Nae hörrni, ska bli skönt att sluta röka och börja springa istället. Har blivit utmanad av mamma att springa snabbare än henne på en runda här i svängsta som sammanlagt blir typ 2 km. Haha 2 km tänker ni, ja det är ju inget att skryta med, men eftersom jag inte ens kunde springa hela rundan när jag spelade fotboll och gick i 6e klass så känns det som att dessa 2 km kommer bli ett helvete, men jag ska klara det! Så det så! Puss och kram!

varför ska det vara så svårt?

Ligger här i sängen och funderar på vad jag vill ha i 20 års present. Känner att jag har det mesta jag behöver just nu och att det jag vill ha är typ pengar och kanske nån flytta-hemifrån-inrednings-grej haha. Inte för att jag ska flytta just nu men det kommer ju snart en dag för det med hoppas jag. Längtar lite efter det nu faktiskt. Även om jag älskar att ha min familj nära hela tiden så ska det bli skönt att få ha något eget liksom, ja ni fattar? I alla fall ligger jag och funderar på vad jag ska önska mig samt vad jag ska köpa till världens bästa kille.. Han tar studenten ju och jag kommer inte på nåt. Så illa känns det. Men men, nu ska jag fortsätta mitt funderande. Puss och kram
 
 

Dåliga dag

Idag fick jag alltså åka hem från praktiken för att jag hade så ont att jag mådde illa. När jag kom hem slängde jag mig i sängen och sov ett tag, synd bara att det blir värre när jag sover/vilar/ligger stilla.  Men i alla fall, det är lite bättre nu och nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, är faktiskt hungrig för en gångs skull... Nu ska jag fortsätta mysa i min fina tröja jag fick av alexander och va lite social med mina bröder. Vi hörs! Puss och kram 




tiden går fort när man har roligt

 
herre vad tiden går fort alltså. Känns som igår dessa bilderna togs men icke! 5 och 4 år sedan är det. Helt sjukt ju! Känns som att jag fortfarande går på österslätt liksom, och Nils och Gustav? Ja dom går kvar här i svängsta på mellanstadiet. Eller? Nä, dom går fan på vägga nu, och jag tog studenten förra året. Sjukt ju. Fattar inte vart tiden tagit vägen... Nä hörrni,nu ska jag fortsätta kolla på gamla bilder sen ska jag sova en stund. Puss hej!
 
 
 

Dont ever question if my heart beat only for you






då vore jag presentabel då gillar ni mig bäst

 
precis som att jag skulle bli så mycket snyggare nu? hahahahaha.. nej. Inte det minsta, men vafan, jag kan ju låtsas att jag är det. Jag sitter nu och smsar med världens bästa pojkvän och inser att jag saknar nog inget så mycket som jag saknar honom, fast det inte var så längesen vi sågs. Han är på en säker andraplats efter Medevi, inget slår medevi... Ja ja, nu ska jag byta om och så får vi hoppas jag blir presentabel då........ Kram på er!

att vara ful är bättre än att vara ful

 
 
haha alltså jag orkar inte med att va så fuuul.. hahah har i alla fall kul och det är ju alltid något. Idag fick jag vara med 2 andra från personalen på jobbet för min handledare är sjuk. Det gick bra i alla fall och jag börjar känna mig rätt bekväm med att vara där och jobba. Fast jag vill nog inte jobba i hemtjänsten sen men det är ju i alla fall en bra erfarenhet. Nu ska jag sminka mig (så jag ser anständig och presentabel ut) och så om en timma kommer Lesleys föräldrar på lite middag osv. Blir nog mys tror jag! Puss och kram
 

And you can tell the worl im yours

 
Tror aldrig jag haft det såhär bra. Även om just dessa bilderna är gammla tycker jag inte det spelar nån roll. Jag har aldrig mått såhär bra med någn annan så som jag gör med Alexander. Men. Nu ska jag sova så jag orkar 0700-1600 på praktiken imorgon. Puss hej!
 

Monarc

 
Idag har jag varit snäll och hjälpt mormor ta kort på hennes tre lättviktare som hon ska sälja. Självklart ville jag provsitta en av dom. Idag har jag dessutom inte lika ont så jag kan röra mig nu i alla fall. Nu ska jag gå ner och äta frukost (lite sen frukost med tanke på att jag var uppe vid 7) och lunch i samma måltid! Smart. haha. Puss hej!
 
 

Äntligen

Känner mig mycket bättre. Ville bara skriva detta lite glatt för en gångs skull och inte bara skriva hur ont jag har osv. Men hörrni. Nu ska jag gå och lägga mig. Puss och kram vi hörs! 


Riktigt risigt

Ligger i min säng, inte helt kul. Har fått så ont nu att jag skakar och gråter. Har tagit värsta painkillerpillren men inget hjälper. Vill bara att jag ska kunna resa mig upp igen, bara kunna lyfta på högerarmen är ett framsteg...

any way you want it

Jag har lagt upp den innan och jag gör det igen. "Allting som vi är" har gjort mig så mycket positivt sedan vi skrev den. Känner att jag gjorde ett helt okej jobb med texten och killarna som körade, shit vilka rysningar jag fick när vi spelade in! Nu då? Jo då, jag vill bara så hemskt gärna tillbaka dit, sitta en natt i kyrkan och spela in musik. Och ett plus i kanten är ju när man skriver det ihop med ett sånt gäng som vi var i medevi (även om det fattades några).. Jag älskar er alla! Är så tacksam att jag har er medevibarn. All kärlek man känner och att det aldrig blir stelt. Så jävla skönt. Man vet var man har er även om man inte träffs på typ 10 månader under vintern så kommer man tillbaka till samma glada gäng år efter år. Fan va vi är bra! Puss och kram!
 
 
 
bara för att jag tycker det är så trevligt med musik och minnen får ni även "hallelujah" som vi spelade in i kyrkan vid ett annat tillfälle och "Medevi-här har du tid över"



Allt kan ju inte alltid vara bra

Känner mig så kluven efter dagens besök i karlskrona. Träffade min terapeut igen och det mesta har gått på helt fel håll sen vi träffades sist. Känns som att det mesta jag gör är negativt idag.. Mormor är ledsen på mig också. Fan hörrni, nu ska jag dricka upp min celsius och kolla på tv. Puss och kram! 



ännu en gång

Jag sitter alltså här igen, framför datorn och skriver. Känns som att det är det enda jag gör nu för tiden... Utom när jag är på sjukhuset eller på praktiken alltså. Mest känner jag att jag måste ta tag i mitt liv, men, jag orkar inte göra nåt när kroppen inte hänger med. När allt jag gör blir fel, men jag försöker ändå och jag måste faktiskt få skryta med att detta är den längsta perioden på typ 2 år mellan gångerna jag varit inlagd, och jag har inga planer på att bli det heller, vilket innebär att "rekordet" kommer slås lätt. Vill tacka mina närmaste för att ni alltid finns där och för att ni har hjälpt mig så mycket de senaste åren jag varit sjuk. Det betyder verkligen allt. Känns så himla bra! Puss och kram på er alla!
 
 

I'll be anything you ask and more

 
Nu känns livet lite lättare igen. Känns som att jag åker världens värsta berg-och-dalbana.. Ena stunden lycklig, nästa ledsen.. Är så glad att jag kan säga att jag mestadels bra med mig och mitt lilla liv just nu.. Och! Nu är det bra med mig. Saknar min fina Alexander men det kanske jag kan ändra på ikväll. Känns som en evighet sen jag träffade honom fast det var typ igår? Ja ja. Nu ska jag ta min celsius och gå ner samt slänga mig på soffan ett tag. Ni får ha det så bra! Puss och kram!
 
 

det är inte lätt att älska något man med åren lärt sig hata

Känner mig tjock, ful, äcklig, motbjudande, och jävligt tråkig. Känner att jag kunde gjort så mycket med mitt liv men ändå ligger jag istället här i sängen och tycker synd om mig själv för att jag har så pass ont. Läkaren på samariten kollade inte ens på min axel vilket ledde till att jag beslöt mig för att byta vårdcentral. Känns förjävligt rent ut sagt att man som läkare inte ens ber patienten (alltså jag) att ta av sin vinterjacka och kolla på axeln? Hur mycket ska man stå ut med egentligen? Ja, jag blir så arg/ledsen när man inte blir tagen på allvar. Känns inte alls bra. De tog i alla fall borrelia-prov men det tror jag inte på. Nu ska jag ta mig en celsius, tagga ner, skriva musik och sluta klaga. Puss!
 

om det ändå var så enkelt

 
 
Ligger alltså i sängen och tycker synd om mig själv litegranna. Var tre vändor på sjukhuset idag vilket resulterade i att jag ska dit och träffa läkare den 27. Förhoppningsvis är jag mycket bättre tills dess men man vet ju aldrig. Mitt blodtryck (som mättes var 20e minut hela dagen igår) verkade vara bra i alla fall och det är ju alltid något. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och sen får vi se om jag käkar nåt eller tar mig ur sängen över huvudtaget. Kan ju inte röra min högerarm alls utan att det gör ont liksom. Fan med. Men men, jag överlever! Puss

Mina stackars knän

Nu börjar det bli löjligt. Vad vill min kropp säga mig? Att jag rör mig för lite? Att jag borde träna mer? Att jag borde slutat röka för längesen? Att jag faktiskt inte alls klarar av att träna? Va, va, va!? Jag har fått nog nu liksom. Att ha ont i ett av knäna - fine, det är okej. Att ha ont i båda fast ändå mindre ont än vanligt - okej, jag står ut med det. Men. Att ha konstant ont i båda knäna och min högra axel är då fasen inte okej. Jag känner mig helt handikappad.. Hade helst av allt velat ha kryckorna men det går inte eftersom jag som sagt har ont min axel med... Fan hörrni, detta är jobbigt nu. Tycker inte om att gnälla men nu måste jag få göra det faktiskt. Skulle aldrig tränat idag...



Efter känslorna

Idag mår jag bra. Jag har fått tränaav mig lite känslor. Härligt känns det efteråt när benen (körde ben idag) är som spagetti och allt bara skakar för en. Åååå. Har rökt sammanlagt 1 cigg på hela veckan och känner mig duktig som verkligen försöker. Nackdelen med tränigen är ju att jag har sjukt ont i knäna igen, denna gången har jag ot i båda dessutom. Fan med! Kan knappt gå upp för trapporna här hemma men det är ett pris jag är beredd att betala för att må bra i övrigt. Yes, det var vad jag hade och säga. Tyvärr kommer ingen bild nu, kanske senare. Puss och kram! 

Alla favoriter

Här har vi dom, mina favvisar bland mina dofter. Har tyvärr bara lite kvar i några av dem men det får jag överleva... Jaja. Hörs! Puss




RSS 2.0