två

Det är inte för att jag inte vill, utan för att jag inte orkar. Det är inte för att jag inte orkar, utan för att jag inte kan. Det är inte för att jag inte kan, utan för att det gör ont. Det är inte för att det gör ont, utan för att jag inte vill.

 
                                                                                       (kort transperant vit skjorta)

två av 5 grejer jag fick igår av mamma i Växjö. Det va väl okej, men ändå, haha synd att det inte blev nån klänning jag verkligen känner för! ;)  Men a ja, fick svarta converse med (:

he's still out to get me


ganska gammal och skabbig bild på mig och Sessan

Idag blev det kreativum med klassen, vilket typ var det enda intressanta i skolan som hände (bortsett från att jag fick vg+ på min nationella uppsats i tyska! ;D) och det va väl okej ;P
mamma hämtade mej efter det och så åkte vi till Kristiandstad och skulle typ köpa kläder till avslutningen (vi som brukar va en månad tidigare än alla andra är nu ett bra tag efter!) men hittade inget, så vi ska till växjö imon..
Hoppas på att hitta nåt då i alla fall (:

klassen festar och har kul, medan jag sitter här, lyssnar på musik och städar. Det är fan orättvisa!
men jag överlever! :D

snart så



jag vet att jag kommer få tillbringa hela vecka 28 med underbara bröderna Tilly (: Nu du André blir det som vanligt igen! <3


rings




nya ringarna


det blev som jag ville till slut. haha plugg eller vad idag haha, orkar inte skriva så mkt, ska snart dra mej här ifrån ;P
Blev fika med bästaste Lesley Spencer efter skolan idag i alla fall, det var superb! haha hon köpte en "jag-älskar-dej-så-mycket-att-jag-köper-grejer-till-dej-utan-nån-större-snlednings present" till honom (: haha najs!

tillbaka

okej, jag har inte varit här på ett bra tag nu haha, men jag lever i alla fall. Förvånansvärt nog med tanke på att det va utklädingsdag i skolan och jag va DR. MUGG! haha xD jag kan ju meddela alla att toa ringen och toaborsten var helt oanvända! ;)  Axel kom i alla fall hit sen och kolla' på nåt på datorn, typ guldfeber eller nåt sånt ;) nu blir det dusch och sluta kolla sönder mina nya fönster ;D


en bild på Hammershus på Bornholm där jag va i helgen med musikskolan (:

EVANJA; FALCON!xD


Ingrid Michaelson & Joshua Radin - Sky

¨sun sun sun


George Harrison - Here Comes The Sun



det va 25+ i solen idag, och då trotsade jag huvudvärk och diverse andra bekymmer och gick ut. Det gav resultat, man kan faktiskt ana en svag ljus rand efter bh bandet + linnet på ryggen :D

7 bokstäver.


jag tycker om bilden. Bara för att det är den enda jag kan stå för haha. Då förstår ni hur alla andra ser ut, a big Ha Ha på det!

sjuk



orkar inte lägga någon energi alls på bloggen och bilder just nu. Är hemma och sjuk, eller ja, sjuk och sjuk, min kropp hänger bara inte med i svängarna.. Jag vaknade igår med illamående och huvudvärk, migrän typ, fast lite lindrigare (kul ord btw ;P) a, men i alla fall, jag gick till skolan och höll skenet uppe liksom, jag vill inte att alla ska ge mej den uppmärksamheten, det är inte därför man vill ha uppmärksamhet liksom. I skolan så mådde jag i alla fall skit typ, på idrotten va jag glad som rörde mej över huvudtaget men mina höfter som verkligen plågar mej. Men aja, skit i det liksom, när jag kom hem kolade jag febern och hade typ 37.9, ingen feber väl? men bestämde mig ändå för att sova lite hemma hos mormor (där vi hade ätit) och jag sov, och sov, typ 3 timmar tror jag. Men allt va bara värre när jag vaknade.Huvudet kändes tungt och ömt, det pulserade i mina tinningar, min mage höll  på att vända sig ut och in och jag hade allmänt ont överallt.. Det känns lika dant idag minus illamående (ännu i alla fall) så jag hoppas på att slippa sjukhuset.. Blir det inte bättre ber jag nog mamma ringa, få såhär vill jag inte må, och jag brukar inte klaga såhär mycket..  MÅSTE BLI FRISK TILL Fredag i alla fall, vill inte missa Bornholm!

grattis till dej som läste texten "självömkan" av Linnea Hansson haha, ne men a, så kan det va ibland och så är det nu. Jag ska dra mej neråt för att käka lite och sen blir väl typ tv eller sova, vi får se vad jag känner för

musik



jag är så jävla glad, trött, illamående, pigg, osäker, kär, glömsk på en gång så det finns inte... haha ni vet nog hur det är... eller nåt (:

everybodie wants to be loved




sommarbild


jag vill ha sommar NU NU NU!

Efter skolan bar det av till ICA haha, fatta ut plockat! men jag fick typ en massa goooodis haha, som jag egentligen inte ville ha.. men jaja, hah ;) Emelia Hanna Bella och Ahmed va med i alla fall, mamma hämtade mej, det ÖSREGNADE hela vägen hem, så jag kunde inte cykla hem min cykel haha, FAN TA DEN SOM RÖR DEN! ;O haha ne men, aja, hoppas den e kvar senare idag.. Johanna skulle kommit, men fick ingen skjuts, synd där! Ingen annan som vill.. ee.....? nahe, haha ne men nu ska vi äta pizza och ha det trevligt haha :)

+ en lååt (:

Ingrid Michaelson - Sort of

och btw, mitt rum blev typ dubbelt så stort efter städningen idag xD

Ingrid Michaelson


Breakable

The chain

A bird's song

Porclean Fists




Har jag fått en ny idol eller!? :) inte er stil kanske, men aja, hon är duktig i alla fall! :)

friluftsdag


min ena katt Morris

Bara för att vissa typ fick världens ryck idag när vi hade friluftsdag med skolan, ehm, haha skyller det på att det kanske var en "dålig dag" haha! xD Kul va det i alla fall, fick mig ett gott skratt! haha

vi gick typ för långt och nu ska jag sätta mig i soffan och diskutera lite olika saker med pappii (:

musikal klipp


hundvakt



Började dagen med att duscha, sen blev det att åka in till stan och umgås med de fina töserna HannaBella, Bella, Filippa, Ebba, Johanna, Emelia, Emelie och Olivia :) fast haha efter ett tag gick vi på varsitt håll och jag slutade hos emelia med bella filippa och olivia (:
nu sitter jag här med Sessan, nu liggande under mitt skrivbord och kollar igenom en massa bilder och bloggar på internätet. Vi har även diskuterat det faktum att jag är super kär och ser förjävlig ut på den bilden ;) Haha, Johanna pluttan, jag älskar dej! ;)

9mu <3




























lite bilder från Show Boat igår, sista föreställningen.

9mu ni e bäst! <3


show boat


Arctic Monkeys - cigarette smoke



Sista föreställningen idag! 18.30 på stadsteatern i karlshamn, be there! Det är verkligen värt det!



jag Är kär

tejprand



ursäkta den überäckliga bilden, men va bara tvungen att visa hur fan min kind ser ut efter tejpentill myggan haha xD lite synd där asså, men jag lever med det ;) Man får väl offra sig lite ;)

jag tror jag är kär


Beyonce - Single Ladies                   kommer alltid vara musikal 2010 för mig!

musikal premiär

okej, nu är det såhär va, att vi har haft premiär med musikalen Show Boat, och det gick så jävla bra asså, det är helt sjukt, jag är så lycklig, kan inte sluta le liksom :D åå gud, jag älskar er 9 mu <3



(jag älskar att typ ingen va berädd på att bilden togs ;D)

söndags tankar



Ni ska fan inte tro att ni kan göra som ni vill! Vi har kämpat i en hel vecka nu och det börjar faktiskt gå riktigt bra för oss! Gjorde vi så mot er!? ne, så varför ska ni förstöra vår musikal!? Asså fan va barnsligt! Okej, ni kommer förmodligen tycka att ni va bättre, för att det va ni som gjorde den, men fan heller att det ger er rätt att förstöra vår musikal!

Är ni lite rädda för att vi är FÖR bra kanske?  

(det är jag, i alla fall i jämförelse med er! ;D)


blodtrycksfall



igår var det Valborg, jag somnade vid halv 6 på kvällen efter som att jag fick TVÅ blodtrycksfall under eftermiddagen och hade verkligen ingen lust till något alls... Ehm, musikalträningen tär på krafterna som fan, men kul har vi! (oftast ;D)  men aa, jag lever även om jag fick blodtrycksfall och sånt ;)

Idag marscherade vi revelj med musikkåren.. Där va jag med till ca 12.30, sen gick jag direkt till skolan för att ha musikalträning med 9mu :) Det gick hyfsat, pappa  och några fäder till va där och byggde scen och rekvisita och sånt, så nu är det liksom på riktigt, på riktigt! ;) Ne men det börjar bli serriöst nu och alla tar ansvar och sånt ;) Fett najs, idag känner jag verkligen hur genomförkyld jag är, så ikväll blir det bara att va hemma och ta det lugnast ;)

Puss

RSS 2.0