vet ni vad..?

jag gör det varje dag, för att det får mig att känna mig bättre. Jag har gjort det nu, idag, ett långt tag, mer än du kan ana. Jag gjorde det i oktober, november hela jävla december och håller på än idag. Jag bryr mig inte om ifall du inte tror mig det är sant. Det får mig att känna mej så jävla stark och jag kan göra vafan som helst. Men efteråt är det inte lika kul, då är man ingen igen och går tyst tillbaka som om inget har hänt.
Jag har gjort det idag, många gånger. Precis som igår och i förrgår. Det är inget nytt, ingen nybörjare här inte! Jag gör det i skolan, hos vänner, släkt och familj, skiter i om det hörs syns märks eller känns. Jag gör det ändå för det får mig att känna mig lycklig och stark.

Det får mig att bli en bättre person och det vet jag. Jag gör det så mycket jag vill och  nu tror jag att jag ska göra det lite till

gissa på vilken bild jag är lyckligast. syns inte det?

det dom aldrig nämner

Min mage gör så ont att det värker från revbenen långt ner i höftlederna. Kan knappt gå, but who am I to complain?
Ska göra ett tappert försök till att gå ner för trappen nu för att få i mig lite föda. Sen ska jag inte sitta mer här idag, tror jag.
ett lagom stelt framtvingat leende. det bjuder jag på.

I told you to be kind

köpte klänning igår.. sjukt fin, men jag MÅSTE ha en jeansjacka till den.. hmm, undrar om mina 89 kr räcker till det..
Väljer att inte skriva om skoldagen mer än att vi hade en tjej vid namn Jessebel med oss från 11. Det va väl kul, trevlig tjej! får väl se om det blir nån kontakt i sommar med tjejan. Verkade så på henne i alla fall.
Har varit ute och solat lite, hopplöst, lika jävla blek hur mycket jag än solar, så ja. Varför?
Ska i alla fall ut en stund till, sen ska jag till stan för rep. och styrelse möte.. mindre kul But that's just life.

come on skinny love


it's sad and it's sweet and I knew it complete

mer Billy Joel. Fantastiskt. Honesty och Piano man

när alla ljus är tända

Sitter med datorn i knät i sängen och lyssnar på Billy.
Har idag insett att det är typ 5 hela skoldagar kvar och inte ens en månad till midsommar. Förjävla härligt alltså, dock är det ju fortfarande aprilväder? Lite konstigt tycker jag, men ja, vad gör väl det? :)
Imon är det Kastellets dag och jag ska dit, ta lite kort och lyssna på BB som ska spela och så har kastellanerna ett litet skådespel som är lika amatörmässigt roligt att kolla på varje år.
Ja, i alla fall. Kan ju lugnt säga att dagen har varit mycket bättre än igår. Tack alla underbara!

Billy Joel

jag kan inte hjälpa det, men jag älskar verkligen Billy Joel

Maj 27, 2011

dagen är inte en av mina bästa. dåligt humör, huvudvärk, onödig skola och sötsug är inte okej kombo.
Ja, jag försöker så gott jag kan hålla mig ifrån sötsaker, men det är lättare sagt än gjort när man nt har nåt mer än godis in mind.
Aja, tog nyss en snabdusch och ska nog gå ner och plugga lite medicinsk grundkurs (examination på måndag) och aa, dricka ett glas vatten och äta sista ljuvligt goda passionsfrukten. Jag dör. Verkligen ett måste för mig! så jävla gott!
Tittade igenom en massa gamla bilder. förändrats? ja kanske en aning
jaha, och ni som säger att jag är precis som innan, i nian och längre bak.. hur tänker ni då? känner ni mig ens?

om jag inte hade dig

visst sitter det aldrig fel med sovmorgon, men idag skulle jag helst vilja ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Men nej. icke. 10 över 9 väntar sjukhuset, därefter skola i typ 3 timmar. Fint det... eller inte.
Känns sjukt onödigt, men det är smällar man får ta. Och sjukhuset? Ja alltså. Min frustration över dethär är ju sjuk..
Jag fick ont i höften för FYRA långa veckor sedan, och fick en tid idag. Alltså. Jag har ju redan fått tabletter och har inte ont längre.. Kunde åkt dit samma dag på drop in tiderna och fått tiden då. Men nej. Usch jag är så sur på dom.. Landstinget alltså. Men ja, nu ska jag äta, sen ta bussen till mamma som kör mig dit.

not the same girl anymore

ännu en dag med ångest. Jag måste köpa de där nya lätta löparksorna och en löpartröja/jacka så jag hittar tillbaka ttill motivationen. För min skull. Men skämt å sido så har jag ju fakiskt lyckats med lite av vad jag velat.
Skriver upp allt jag äter denna veckan och så ska jag se hur mkt/lite det är. Japp. Känner att helgen blir fin.. Eller inte. Hemskt, man äter alldeles för mycket skit asså ;)


what the hell are you talking about

känner mig som ett riktigt fetto idag haha. kebab är inte min favorit, just för att jag får sån ångest efteråt. Bara en massa tomma kalorier och det är inte ens gott ju. Nej, det va inge bra..
Har i alla fall haft en chill dag i skolan och fått reda på att jag inte behöver komma på matten på fredag. Hoppas det tyder på att jag fick G på nationella!
nu hade jag tänkt duscha och drömma mig bort till Medevi. Japp. Jag längtar som ett jävla svin. Fiiint äre!

läxan livet lär en

bra låt.
.
sitter och äter lite gotte som jag fått av pappa. nästan det ENDA RIKTIGT GODA godiset. Japp. "fruit drops" från taveners. Some good shit!
ska spela ikväll. jao, skulle behövt springa en mil eller 2 för att samvetet ska må bra efter dagens intag, men det pallar jag inte. Långt ifrån. 2-3 km kanske haha.
Knäppt.


musiken i mitt liv

Okej. Linnea Hansson lever för sin musik, hur täntig jag än är för det, så kommer det alltid vara så. Jag får liksom abstinens utan musik det går bara inte. Men okej, jag spelar trombon och fiol på musikskolan i Karlshamn, men sen kan jag klinka lite på piano och några ackord på guran sitter ju. 
Jag har en lektion på 20/30 minuter i veckan/instrument. Jag spelar i 3 orkestrar (kammarorkestern på musikskolan, Karlshamns Musiksällskap och Karlshamns musikkår) och ja, det är skit kul. De som aldrig spelat orkester/ensemlbe har missat nåt asså. Utöver de orkestrarna hoppar jag in om det behövs folk på musikskolans konserter eller andra spelningar. Jao.
Denna veckan bjuder på
Måndag: Fiollektion (inställd), Tryck och blås, Blåslaget
Tisdag: Musikkåren
Onsdag: Trombonlektion
Torsdag: Spelning på utsparken i Olofström, Vårsoaré med kammarorkestern och blåslaget.
Fredag: Ledighet (öva på fiolen)
Lördag: Musikkåren marscherar
Söndag: Vilodag. Ärade vilodag.
.
Hoppas de som frågat fått svar, och de som inte frågat fick ju veta ändå om man malt sig igenom all text.
.
(går i mitten av tromb.)


världens stad

har varit på ganska dåligt humör de senaste dagarna, därav den lite dålia uppdateringen.
Imon är det NP i matte, del 2, och jag hoppas av hela mitt hjärta på mer än 9 p. Jao. Haft en lång dag med mer än 12 timmar hemifrån, imorgon fruktas bli lika dan. Vi får se.
Ska i alla fall spela ovanligt mycket denna veckan. skriver lite mer om det sen, efter som det är nårra som frågar hela tin vad/var jag spelar.

spritt språngande galen

.
I miss your smile and I still shed a tear every once in a while and even though it's different now you're still here somehow my heart won't let you go and I need you to know I miss you

de handlar om dig

borde vara som alla andra och gå ut och trycka i solen, men nej. inte idag. eller jo kanske sen. Jag fryser och vill hålla mej inom 4 väggar helst. eller nåt. Har lite dåligt samvete idag, då jag har ätit ovanligt mycket godis och så, inte okej, brukar faktiskt inte äta så mycket sånt. Igår va första gången på väldigt länge som jag själv köpte godis. Ja ja. skit i det. vi får se vad osm händer.

en av de sexigaste boysen alive. mmmmmh maama

en liten stor fråga

är det någon som kan förklara för mig varför jag tappar mycket hår, har en öm och trött kropp som inte orkar någonting, har lätt att få huvudvärk, alltid antingen fryser som en gris eller svettas som ett as, inte har någon större matlust och inte har någon som helst större motivation till något?
.
Hur har JAG av alla kunnat hamna här? haha, jag tar det med en nypa salt och hoppas det går över. :)

on stranger tides

dagen är finfin! i alla fall än så länge.
Skola som vanligt 8 till 11.15, där efter stan och göra syntest för körkortstillståndet, check! dock har jag tydligen sämre syn nu än för 3 månader sen.. mycket märkligt..
Ja, jag och morsan tog en tur till kvantum, käkade gratis korv och nu är jag alltså här.
Vid halv 6 ska vi till mormor och äta och fira henne (hon fyllde år igår) och sen vid kvart i 7 ska jag träffa Didde i stan för att kolla på nya pirates filmen på bio.
nån som sett den?

ledig mitt i veckan

jag är ful och nyvaken. känns det som, fast jag har varit vaken typ flera timmar. tänk själv att börja den lediga dagen med 3 alarm vid 05.45, 06.00 och 06.15! inte okej, men det är ju en jävla tur att jag kan somna om om jag inte riktigt vaknar, vilket jag inte lyckades med idag. Bra jobbat Linnea.

wednesday

Skolan idag började med matte NP som gick ganska bra tror jag. efter det vård och förhör på latinska ord + rörelseorganen / skelettet. gick ganska bra, men det var muntligt förhör. en av mina många svagheter i skolan..
Dagen avslutades med lunch och 40 minuet svenska. Imon är jag ledig och det är förjävla härligt alltså.
Nu har jag i alla fall sovit framfr tvn typ en timma, duschat och aa, nu är jag här. Har inte alls något för mig nu, men jag ska ha hit den allra bästa kompisen jag har sen. gissa vem, om ni vill haha :)
Ska i alla fall klä på mig lite mer kläder nu, börjar frysa, men ja.

om lite mer än en månad är jag där igen. Härliga tänke!

we're getting drunk as fuck

.
känner att jag är extremt trött. trött som ett jävla as. jaha, kul o veta va?
nej men, dagen började med skola, sen blev det att gå till emelia (och johanna) och snacka skit och "plugga" lite. Vart även att kolla in 95ornas musikal som faktiskt var hyfsat bra. Kommer ju alltid älska Show boat som vi gjorde förra året, men faktiskt, över förväntan, med tanke på att jag hört lite från repen förra veckan..
Ja i alla fall. ska ta min tablett och sen gå och lägga mig, fy fan va jag är trött. Japp.
Om jag bara hade kunnat, hade jag skitit i att borsta tänderna, tvätta bort sminket och ta av mina halv fräscha kläder.. men det kan jag inte. tyvärr.

do you really think you know me

alltså jag blir så sur på folk som tror de känner mig. Det finns en person i hela världen som vet allt om mig och det är jag. Så det så. De allra flesta som tror sig känna mig vet inte ens hälften av vad som händer och vem jag är. Det är inte så många som vet vem jag verkligen är alltså. Överallt spelas en roll, en glad snäll omtänksam givmild rättvis ansvarsfull flicka. Det skulle va roligt att se hur "ni" reagerar om ni ser vem jag verkligen är. Ett gott skratt, ja det hade jag verkligen fått mej!
Ha en bra dag.

I've found myself a soulmate

har umgåtts med världens bästa lesley i eftermiddags. Så himla trevligt så jag vet inte vad. vi hade i alla fall kul när vi va ute och tog kort,  och för att jag är på bra humör får ni en massa bilder att titta på nu :)
.
.
.
.
.
.
asså. jag sparar de andra 165 till en annan gång :)
Lesley är finast i världen, så det så! :)

me and my broo

.
.
Hade ganska tråkigt med min bror nyss. eller ja, vi hade tråkigt, sen hade vi förjävla kul. har typ 10000 sånahär bilder. Men visst är vi söta jag och min bror. Jag och lille Gusten. Absolut!

mr bombastic

eftersom jag nog kommer va upptagen idag så får ni ha överseende med det.
haha dör i alla fall åt denna, asså fy fan
.

nothing but the best

.

you can stop the world from all the spinnin' around

fick en nervös känsla i magen för en liten stund sen. Ingen aning om varför, men ja.
Nu mår jag mest illa och har lite dåligt samvete för chipsen jag käkade nyss.. Ja ja, vad ska man göra
.

never looking back

.
känner mig a little bit higher on life idag än jag gjorde igår.
skolan i 4 timmar, sen blev det donken med finfina Johanna och Emelia. Mycketmycket bra, mycketmycket säkert! Fick mig ett gott skratt och lite skitsnack ur mej haha :)
Det blev i alla fall buss hem och nu ska jag byta kläder, tvätta bort mitt smink, plocka undan lite på rummet, ladda alla olka batterier som jag laddat ur och sen ska jag slänga mig i soffan och bara va. Fett med nääjs. fiiiiint det

Per tenebras ad lucem

.
.
.
3 bilder som sammanfattar eftermiddagen/kvällen.
Det är fortfarande ljust ute och jag fryser INTE i linne. sjukt va härligt. helt sinnes.

som jag minns det var det lätt

sitter här hemma, själv och funderar lite. Dels på att jag ska äta tabletter. IGEN och så funderar jag på en massa annat också, men det skriver jag inte här. Jag känner mig i alla fall pigg idag, hade velat gå ut en runda, men inte när min höft känns såhär.
Sjunger med i musiken, tittar härliga sommarbilder från -10, längtar till sommarn, glömmer alla bekymmer. Älskar livet.
.

jag förra sommarn. å vad jag vill bli ljushårig igen, dock inte så ljus som jag va här efter 2 månaders solblekning

när alla lampor lyser


.
ni vet, jag lyssnar bara på musik som passar mitt humör för sekunden. Detta passar nu.

formsvacka kallar dom det visst

Min värld rasar samman och jag ligger där under. Under massorna och får ingen luft. Det är ingen som vet att jag är här nere, jag skriker men det hörs inte ett ljud. Det är ingen som letar bland sten och betong efter folk som skriker utan ljud, ingen vet att jag är här nere. Jag försöker röra mig men skräcken greppar tag om mig och släpper inte. Skräcken att mista det jag älskar mest. Jag gråter, men för vilken tröst? Det är ingen som vet att jag är här nere.
Visst är det väl så att man ibland bygger murar, inte för att hålla folk ute, utan för att se vilka som är starka nog att ta sig över dem? Vad händer när det inte är någon som ser murarna? Vad är det som händer när även de starkaste murarna faller? Vem hör när jag skriker, där nere, under det som en gång var min säkerhet?
.
Ja visst tycker vi om drama.

just an other favourite

mina strumpor/skor har dödat mina fötter idag. Sömmar som skaver och kanske inte riktigt korrekt att ha converse på idrotten? nej, inte när man tar värsta feta power walken med Didde! 45 minuter pure power!
Detta har resulterat i en blåsa på ena tån. Lika mysigt som det låter ungefär.
Har i alla fall hunnit med att köpa ett linne och 2 fräna ringar idag.
.
.
.

down by the riverside

funderar på att ta lite bilder idag, värt det?
Det är varmt idag, men jag vet inte, känner mig lite hängig och omotiverad. Söndagsångest? japp!
Ska yla vidare till musiken i högtalarna sen blire nog dusch eller nåt sånt.

bild från min födelsedag förra året

jag vill föreviga allting

Händelserik dag må jag säga. Helt okej.
Har gjort en powerpoint om Medevi och skrivit texten, så jag kan redovisa nu i veckan och ha det gjort sen.
Japp. nu ska jag fixa lite till och sen käka jordgubbar och glass. tjuvstartar sommaren. I love.

jag vill hinna säga allting

.

det var för länge sen

Skolan idag var riktigt chill. japp, matte (skolsköterskan för min del), svenska i 40 minuter och sen prov i en timma. Japp, det var det. Sen blev det upp på stan, köpte underkläder på h&m och en mascara. Japp. Nöjd chey.
Sitter och lyssnar på fröken Maggio men ska duscha och plocka undan lite här hemma nu. Sen ska jag öva igen. Finfint!
.

where would I be without music?

.
.
.
blir musik såhär på eftermiddagen. De 2 sista var nåt nytt för mig, eller ja, inte stilen, men de som gjort låtarna. The View. Bravo.

you me and a bottle of wine

Blir en gammal goding såhär på kvällen, mys på det!
.
.

time to work on my skills

har fått en liten tjing på att öva just nu.
återkommer senare!

just a stranger on the bus

Måste gå till skolsköterskan idag. Hela kroppen ömmar, mina revben gör ont, armbågen knäcker och värker.
Känner att jag klagar lite mycket atm, men ni får leva med det. Japp, så är det.
Sitter i skolan och borde jobba med engelska, men sitter här och skriver och lyssnar på musik istället. Varför kan jag inte koncentrera mig? Kanske för att jag nästan fick ig? japp, känns förjävligt att bryta mitt mönster så extremt asså. Usch, dålig dag.
.

(bild från intresseföreningens hemsida)

to be or not to be

satt nyss och funderade lite, kanske skulle jag ta och försöka stressa mindre? inte bra för min kropp, vilket vi märkte i söndags..
Dagen spenderades i skolan, sen med Richard, ja, de va väl trevligt, säger som så att jag fick mig en promenad och pratstund med Emelie, om gamla 9mu. Saknart lite faktiskt!
vid halv 8 kom jag till kåren, höll på att åka hem utan väska, innehållande busskort, plånbok, nycklar ja typ ALLT av värde, fint. Men Arne kom tillbaka och öppnade igen. Fint!
Sovmorgon imon känns helt O K med mig asså.
.

funderar på att önska mig en Pragresa med mor när jag fyller 18, alltså om typ ett år. Låter bra.

just try to make sense of what little remains

Har haft en minst sagt händelserik dag. Började med att samlas med kåren vid halv 8 på stadsteatern, marschera revelj genom rosenkällan och prästslätten. Där efter vart det fika på musikskolan för att sen ta bussen till Bromölla där vi spelade stående på torget i ca 15 minuter. Sen började marschen. Gick sådär. Gick en bit, sen kunde jag inte andas, blev helt överhettad typ och yr, ofokuserad och så svartnade det för ögonen så jag fick gå ur ledet.
Satt på marken vid ett träd en stund och hade sällskap av en väldigt trevlig kvinna och två lika trevliga och hjälpsamma män! Där efter fick jag åka med nån politiker till vårdcentralen för att göra en koll bara. Sen blev det buss hem igen och äta på rådhuset. Blev en glass på torget och nu är jag här.
.

RSS 2.0