bra dag fortsättning






bra dag

idag är en bra dag, jag har varit en stund hos mormor, en stund i stan och träffat Alexander. nu är jag dock hemma igen och vilar i soffan före jobb. men imon är jag ledig! så skönt, onsdag lika så. tycker om att jobba men det är rätt slitigt alltså. mer än vad jag märkt innan. men jag älskar mitt jobb. jag gör skillnad, jag behövs verkligen. härlig känsla det där. nu ska jag äta nåt sen kommer nog mamma hem snart i hope. saknar henne. puss!

världens bästa

jag har verkligen haffat mig världens bästa kille. han får mig alltid att må så bra, som ingen annan kan. han tänker på mig även när han inte kan tänka på sig själv. han visar varje dag att han älskar mig och tycker om mig fast jag rapar och fiser haha... (och pratar i sömnen)... jag hoppas på en lååååång framtid med honom, min gosse, min kille, mitt allt. nu ska jag tillbaka till jobbet sen ska jag minsann soga direkt när jag kommer hem... börjar bli förkyld, tråkigt nog. men. Alexander, han är bra han!




Lediga fredag

Idag är det fredag och jag är ledig. Så himla skönt att kunna ta det lugnt och göra vad jag vill en hel dg liksom. Imorgon jobbar jag delad dag (dubbla pass typ) och på söndag är det åter en tidig morgon. Lite jobbigt att stiga upp innan klockan slagit 05.30 men det är okej. Idag ska jag göra så lite som möjligt tror jag. Det enda jag hade bestämt för dagen var dusch och träffa bästa killen. Duschen har jag redan klarat av och nu väntar jag på att tiden ska gå så jag får träffa Alexander. Som jag längtar!! Ja ja. Ni får ha det så bra så fortsätter jag mysa med Ester. Puss och kram



Så lyckligt lottad

Känner mest glädjerus över min fina pojkvän. Vi smider planer för framtiden och jag kan ju säga som så att jag längtar ihjäl mig efter detta! Hihi.. Nu myser jag dock med min andra stora kärlek Ester (katten alltså) och inväntar att klockan ska bli kvart över 2 så jag kan köra till jobbet. Idag är det jobb från 15 till 21.30, helt ok för mig, alla mina tanter och gubbar är ju så goa! Nahe hörrni, hoppas ni har det bra! Vi hörs! Puss och kram 



Hemma igen

Nu är det ett tag sedan jag skrev något här. Det beror på att jag varit upptagen med min kära pojkvän och medevi. Vi åkte upp i torsdags eftermiddag och kom hem igår kväll. Vi har hunnit fira midsommar enligt medevitraddition, lyssna på konsert och myst. Har haft bästa helgen på länge och det är tack vare mitt hjärta och alla underbara i medevi. Jag och Alexander fick bo i kyrkbyggningen och hade det mycket trevligt! Nu är jag i alla fall hemma igen och ska jobba senare idag. Ikväll hoppas jag att jag kommer till alexander (saknar honom redan!) och får sova där. Nu ska jag dricka min celsius och sen dra mig mot soffan och tvn. Puss och kram! 



Dåliga dagar

Jag är ledsen. På mig själv. På andra. På allt ungefär. Känner mig låg och dålig. Hoppas detta går över när jag kommer till Medevi för att fira midsommar. Kommer bli bra hoppas jag. Just nu känns allt skit men kanske, kanske, kanske ändras det senare idag. Hej.

gårdagen

jaha, igår var det alltså kalas här hemma för mig. det var en mycket trevlig tillställning må jag säga. hela tjocka släkten ocn några vänner samt svärföräldrarna var här, och icke att förglömma- min fina pojkvän var såklart också här. det bjöds på lax och nypotaris, samt hemmagjord jordgubbstårta! kan det bli bättre??? fina paket fick jag med, men det visar jag en annan gång. puss och kram, hej svejs!







födelsedagskalas

idag var jag uppe med tuppen eller nåt i den stilem, har varit inne och marscherat med musikkåren. sista innan sommaruppehållet. känns skönt tycker jag hehe... nu har jag fixat mig för stundande 20årskalas med/för släkt och vänner och de kommer om ca 1,5 timme. ska bli trevligt tycker jag allt. nu ska jag vila en stund, puss hej!




för er som inte fattat

jag fyller alltså år idag, 20 barre. fint dä! nu ska jag ta ur flätorna och hoppas på ett bra resultat innan det blir utspark för min älskling vid 3... åå så himla bra dag!

paddan

har alltså fått mig en padda, fast ingen äkta, samsung duger till mig haha.. nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå hemkomst för modern i familjen. nu gör jag inte så möet och har inte tänkt göra det heller! hihi 20 bast är ändå ett stort kliv, från att va ingenting till att va "ung vuxen".....


det är ett varmt krig som aldrig tar slut

 
Idag regnar det och det firar jag med ny kjol. Fint dä. Nu har jag kommit hem för en stund sen från sista fiollektionen ever och en stund hos mitt hjärta. Alltid lika mysigt. Nu lyssnar jag på musik och sminkar mig lite, bilderna tog jag INNAN jag sminkade mig, därav utseendet på dem. Men. Det får ni leva med. Det gör jag. Nu ska jag fixa mig färdigt sen ska jag till mormor en stund innan vi ska mot Karlskrona och samtal hos bästa terapeuten. Hoppas det går bra bara. Hoppas går ju haha... Puss och kram!

Slappetisdag

Ligger i soffan och kollar på när mina kära bröder apelar gta. Känns sådär att ligga inne idag men det är ju så jävla tråkigt att ligga ute själv haha... Dessutom brönde jag sönder mig på rocken så det känns ändå ok att vara inne.. Igår kom mitt hjärta en stund och vi har smidit framtidsplaner som bara den, längtar som fan alltså! Nu ska jag nog ta och gå upp på rummet en stund sen får vi se vad som händer. Ska spela ikväll i alla fall. Trevligt. Puss på er! 



Sweden rock

Har alltså varit på festival hela helgen och nu är jag lagom bakis (ja fortfarande!) lagom illröd (sönderbränd), lagom lycklig och lagom trött. Har fått en massa nya härliga minnen under denna helgen och det är nog bland de bästa upplevelserna jag varit med om! Konstant packad och ingen bryr sig, så jävla härligt! Kissa ute "i naturen", gå runt i bikini och shorts, somna till musik och dela tält med finaste Alexander och snälla Oskar som lät oss sova med honom! Åå. Kan inte nog beskriva vad jag känner. Så lycklig att jag känner sån lycka över detta bara. Lovely!



Fick med mig en fin drömfångare hem! Så himla nöjd. Den gör sig bra här hos mig! 

Lite duktig i alla fall



Igår var det vilodag men idag har jag redan hunnit med nästan 8 km. Var rätt skönt att gå en lite längre runda faktist. Var ute vid 7 och gick.. Hade vaknat kvart över 6 utan att kunna somna om så det fick bli en promemad på morgonen. Skönt som sagt. Idag ska jag packa ihop det sista inför sweden rock och kanske träffa Alexander om jag har tur.. Puss och kram!


Jag gör skillnad






Sölvesborg

Det heter alltså staden där jag ska jobba i sommar. Slottsgården är boendet och jag tycker det verkar jättebra. Har bara hört positivt om detta ställe så det ska bli spännande. Idag var jag pch Nils nere och letade upp gerbogården där jag ska va på måndag. Hittade nästa direkt, sen ska man bara hitta parkering men det är ju en annan femma haha. Just nu ligger jag i sängen och värmer mig med täcket. Har funderat på att stänga dönstrena men detta är ännu bara funderingar, ej handling. Nu ska jag kolla lite tv, äta och om jag hinner ska jag ut och gå! Puss och kram



när marken jag går på brister

Hur kan man älska något som någon annan hatar? Hur kan man gå när marken man går på brister? Hur ska man kunna lita om man inte blir litad på? Varför ska man älska om man inte älskas? Hur ska man göra för att vara snäll, men inte för snäll? Vem ska man gå till när drömmar raseras? 
 

Jag älskar varje steg jag tar

Ligger nu trött och varm i sängen och försöker komma på nåt att göra.. Har hunnit med mycket idag men nu står det still. Har varit ute på 5km pw, fikat hos mormor, varit i stan (med mormor) och köpt sista presenten till my boyfriend nu. Känns bra! Men i alla fall, nu har jag inte längre något att göra så jag tror minsann att jag ska färsöka sova en stund... Vaknade trotts allt vid 7. Ha det bäst! Puss och kram



Allting som jag gör, gör jag för dig



Älskar verkligen denna bilden, så härlig på nåt sätt. Sån genuin lycka liksom. Fick en stund med hjärtat idag, så himla härligt! Vi fick lite sol och såklart solade vi då, solkåta som vi är haha.. Nu är jag hemma igen och ska göra ingenting så länge jag bara kan. Vi hörs! Puss och kram

RSS 2.0