details and some more

 
 
jahaja, då är jag här igen. Fast denna gången jobbar jag, just nu är det lugnt vilket är otroligt skönt. Har hänt en del idag men inget sådär viktigt eller intressant haha
 
nu ringer det, jag ska göra nytta! Yes!
 
 

Mer om Medevi

bilderna är tagna från medevi brunns hemsida
 
Skrev för ett tag sedan ett inlägg om vad medevi är och vad jag kan se verkar det intressant för en del, kul! Medevi är som sagt nordens äldsta hälsobrunn och husen är från 1600 talet och framåt. I år blev brunnen dessutom firad för sin 335 års dag! Medevi är en liten by kan man säöga, man bor fortfarande i de gamla husen och man äter i wärdshuset som också finns på området. Det går fortfarande att dricka ur brunnen och vi har en brunnsorkester som spelar varje dag utom måndagar 15, 19.30, 20.45 och 21,00 ger de konsert. JAg ska vid senare tillfälle förklara grötlunken för er men som sagt inte nu. Puss och kram!
 
 

åter på arbetet


Lite bilder ´från idag, på jobbet såklart! haha! Nu ska jag alltså jobba igen, efter en hård natt på akuten.
Fick sjukt ont i magen igår igen så jag åkte först till jourcentralen och sen blev jag skickad till akuten. Fick ligga och vänta oerhört länge, från 7 till 12 på natten och fick ingen smärtlindring denna gången. Kändes sjukt jobbigt men mormor var med och höll mig sällskap.. Nu mår jag i alla fall bra och är på jobbet och börjar om 10 minuter typ. Vi härs hörrni! Puss och kram

Utkast: Maj 5, 2013

 
 
 
hittade två ganska gamla bilder på mig, detta var i maj som bilderna togs, när jag inte alls mådde så bra som jag der ut att göra. Nu mår jag 1000000000 gånger bättre men jag har fortfarande ett litet problem. Väljer att än så länge hålla det för mig själv och de som känner mig bäst men hoppas snart att det lilla problemet också är borta!

when no one else matters

jahaja, lite bilder från dagen, som precis har börjat haha. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska ut och gå i eftermiddag (om det inte är 30 grader varmt som det var igår...) Nu måste jag göra nytta och svara i telefonen. Hörs!
 

 
 

ännu mera jobb


känner mig som en jag vet inte vad.. nergången gammal häst som arbetar trots att den kan ramla ihop och dö när so helst.. haha nej kanske inte riktigt så, men nåt i den stilen. Längtar efter träning och att få gå ut och gå, så när jag slutar idag har jag bestämt mig för att gå till västanvik som är ca 3 km här ifrån på en stig jag vet, vilket kan bli lagom (alltså dit och hem). Nu är jag på jobbet i alla fall, har öppnat idag, och ska va det till klockan 16. Sjukt lång dag, eller nej, fast jo.. Dryg dag.
 
 

work hard, play hard

Nu skulle jag egentligen inte sitta här och skriva på min blogg men det är som så att det är ganska lugnt idag, händer inte så speciellt mycket på måndagar.. Men nu ska jag i alla fall ta tag i mitt liv och jobba lite. Nu ska jag skriva om bokningsblanketter och lägga det sista på schemat, jävligt slappt att man får lägga sitt eget schema tycker jag! haha. fint! ni får tre bilder på mig idag på jobbet, haha usch...
 
 

Äntligen

Jag tänkte först skriva ett inlägg om hur pass lycklig jag är trots min ångest över min vikt men jag tror jag skiter i det för det blir bara jobbigare då haha.. Nu är det faktiskt så att jag en tid varit helt frisk, vilket vill säga att jag inte haft några psykiska problem, inte haft ångest och min ätstörning har varit som bortblåst. Nu är det väl inte så i alla fall men jag mår ändå rätt bra.. Att äta är för mig ett måste men inget jag skulle göra om jag inte blivit tvingad. Äh nu blev det ju mycket om hur jag mår ändå. Haha skit i det. Vi hörs!


when the world wont spin no more

 
hejsvejs! Sitter på jobbet igen och hjälper till lite. Sen blir det konsert men först ska jag kolla på bruden när hon går in i kyrkan, det är nämligen bröllop här idag! (Igen) så fiiiint! Nu ska jag fortsätta hjälpa till sen ska jag ut i värmen. Har sån ångest över att jag inte tränar, tror jag ska ut och gå en runda, eller köra intervallträning.. det är ju alltid nåt.. haha ha det bäst!
 
 

Skymningskonsert a' la Medevi brunn

Sitter nu i parken och lyssnar på musiken. Mår som bäst nu alltså. Bra jobb, fina vänner, världen bästa sommarvädret, vin i glaset och mat i världshuset. Vad mer kan man önska? Jag är lycklig och det räcker långt. Nae hörrni, kul att ni är några som kollar in här ibland! Puss och kram!


2013-07-26

 
 
tjenare vänner och övriga! Nu sitter jag på jobbet igen, fast jag jobbar bara lite halvt haha.. Inte på arbetstid så att säga. Är här och hjälper till med incheckningarna till bröllopet på 130 gäster. Ja i alla fall, har varit nere och badat idag, så himla skönt! Sen vart det en stund i solen innan det var middag på schemat.
 
Ska försöka ta lite mer bilder åt er så ni slipper fula cambilder på mig från jobbet haha. Ja ja, vad ska man göra? Nu ska jag jobba, det kom visst folk. Puss!
 

Här vill jag stanna

Tänk va lätt livet vore om jag ändå var klar med skolan.. Fan, snart höst igen.. Ångest på det! Idag har jag i alla fall jobbat kortaste passet ever. 10-13 haha... Men ändå pengar till mig! Nu sla jag snart sluta och bege mig mot bryggan! Puss och kram


någa tusenlappar till sam

Sitter på jobbet, fast jag är ledig.. Haha, usch. Jag håller på med hemsidan för Medevi brunnsorkester. Nu ska jag fortsätta lägga in bilder där och sen blir det dusch och middag efter vartannat.
 

allting som vi är


Ännu en dag på jobbet snart avklarad och imon får jag lön för mödan. Känns otroligt bra med tanke på hur bra det gått senaste veckan trots min magverk! Nu ska jag ta mig en cigg (på arbetstid), käka en glass (på arbetstid) och prata skit med chefen (på arbetstid). Fint dä! Nehe, lite bilder från idag som jag kände va okej att lägga ut.. Nu har ni fått se lite av mig idag på jobbet så nu ska jag inte störa er mer haha. Puss och kram!

you better keep on walking

Sitter på jobbet och har för tillfället en ganska lugn stund. Så jäkla skönt! har jobbat sen 4 typ och har fått hoppa in och hjälpt städet med! haha, fick bädda 6 sängar, och i en av sängarna hittade vi inte mindre än 3 kondomer.. som tur är var de i alla fall oanväda haha. Det är så sjukt härligt väder här uppe och jag går runt i kjol, kan ni tänka er!? Ofattbart men så jävla skönt! Puss och kram!
 
 

Medevi Brunn


Har fått en del frågor om vad medevi egentligen är och varför jag är här. Tänkte svara på den frågan så har vi det ur världen..

-Vad är Medevi Brunn?
Medevi är alltså nordens äldstas hälsobrunn. Förr var det sociteten som kom hit, prinsar och prinsessor, kungar och drottningar med sina anhöriga.. Eller ja, de rika helt enkelt. Medevi Brunn grundades år 1678 då Urban Hjärne analyserade vattnet i källan, som var känd som offerkälla redan på stenåldern. Under 17- och 1800-talen växte Medevi Brunn fram och fick sitt nuvarande utseende med husen och omgivningen, tyvärr är inte exakt alla hus det de en gång var men de flesta är det! Idag finns här hotell- och vandrarhemsrum inrymda i de olika byggnaderna. Det går fortfarande att drcka vattnet i källan, precis som man gjorde på 16-1800-talen.
 
-Varför är jag här?
Jag kom hit som nyfödd då min morfar tidigare var kapellmästare (ledare för brunnsorkestern) här. JAg har varit i medevi varje år sedan 1994 och det är inget annat än självklart för mig att åka hit. Nu på senare år har jag dessutom byggt upp en stor vänskapskrets här uppe som jag bara träffar på sommaren så visst är det kul att komma hit! Från och med förr året (2012) började jag som sesongsarbetare här på brunnen och trivs som fisken i vattnet!
 
Hoppas ni orkar läsa allt haha, om inte så gör det inte nåt alls! Ska se till att få ut lite bilder på folket (och mig) här när jag hinner och har tid. Puss och kram på er!

Trots alla beskymmet, hakuna matata

Ja jag säger då det. Har varit en veckostart med massa sjukhusbesök. Det visar sig tre akutbesök senare att jag har en urinvägsinfektion som gått upp i njurarna och det är därför jag behövt så mycket smärtstillande. Usch ja, men det är bättre nu (peppa peppa) och jag mår faktiskt allmänt bra. Nu sitter jag på konsert i medevi och lever livet. Så himla skönt! Synd för er alla att ni missar detta, skymningskonsert en varm sommardag är inte illa det! Puss och kram


Har jag inte världens finaste

Älskade katt


i found me along the lonely road


Jag har världens bästa sommarvänner. Alltså jag fattar inte hur jag kan klara mig så länge som jag gör utan dem! I alla fall. Jag sitter på jobbet som vanligt höll jag på att säga, haha. Nästa vecka är jag ledig men har bestämt mig för att stanna här uppe ändå. Känns bäst så, vill tillbringa så mycket tid som möjligt här eftersom det är enda stället jag känner att jag kan va jag på. Känns faktiskt som en självklarhet att vara kvar och inget annat. Ingen som tvingar mig att stanna så att säga. Nu ska jag ta mig en liten rökrast sen blir det full rulle själv på jobbet till klockan 21.00 ikväll. Money money money! Puss!

medevi brunn

 
 

Hej och välkommen till mig

Dethär är alltså min fina arbetsplats. Här kan man göra allt från att äta godis, sitta vid datorn och läsa gamla privata mail till att röka och sova på kopiatorn. Allt på betald arbetstid. Fett värt!
Hej och välkommen "hem" till mig!

 


I am never going back

Hejsan svejsan mina trogna vänner, haha, inte så många men fler än jag räknat med! Nice, hah. Idag är en såndär dag då allt bara funkar. Allt har klickat ofantligt bra och jag har fått en del solsken en del bilfärd och en del mat haha... Nu är jag på jobbet och jobbar men för tillfället händer det inte så mycket så jag har fått tillåtelse att göra annat för att underhålla mig själv. Bra tycker jag. Har lite nya bilder på g hit men för tillfället är jag på jobbdatorn så det blir ingen bild alls, hehe. Puss på er! Ses!

åter i mitt hjärtas land

Sitter för tillfället på jobbet och har inget att göra. Därför kollar jag igenom mina bilder på facebook.. Finns en del jag inte sett innan kan jag lugnt säga! Några häftiga bilder nisse tog när vi hade en liten photoshoot i apoteksmuseét. Lovely! Nu ska jag återgå till jobbet innan chefen kommer. Vi hörs hörrni! Och ni som har mitt nummer, det är bara att höra av sig, även mitt hjärtas land medevi  är tråkigt ibland, haha. Puss på er!
 
Alla bilderna är tagna av Nils Larsson och får inte kopieras!

Swingtown dear swingtown

Sitter hemma i svängsta igen nu och tar det lugnt. Har varit hemma sen i måndags kväll och imon ska jag tillbaka till medevi igen. Jobba hårt för lönen var det en som sa till mig och det är väl typ det jag kommer göra nu i helgen. Det är nämligen en stor konfirmation på gång och det kommer massor me gäster. Fint det! Nu ska jag duscha sen ska jag återgå till att packa ihop det sista innan mamma kommer hem så jag kan packa in det i bilen och köra direkt till medevi imon. Puss och kram på er alla!

RSS 2.0