söndagsångest

Jag vet att jag borde sova, men jag kan inte. har ont i magen och mår illa. Ångest, det där som stör, en klump i magen och ett konstigt humrö, ja det är nog fan nåt åt det hållet. Det klagas på oss, fast vi jobbar 7 timmar utan rast, gör dubbelt så mycket som vi borde och servar personalen. Fan, jag vill inte jobba.
Mest av allt vill jag inte att tiden ska gå så jävla fort hela tiden! Snart har det gått 4 veckor med jobb, jag åker till medevi, åker hem för att mellanlanda här i 2 dagar innan jag åker till tyskland. Å hur ska jag hinna!?
Dock har jag på något konstigt sätt inte lyckats träffa någon Karlshamnsbo på hela sommarlovet. Sick ju. Hur kan det hända? 3e veckan hemma nu och de enda jag träfft är Amar, Lesley och Richard. 3 av hur många liksom?
Ja. Jag ska sova i alla fall, hoppas nelly skickar paketet imon så jag får nåt att glädjas åt och så hoppas jag att personalen får sej en ordentlig käftsmäll när jag och Amar slutar springa alla jävla ärenden. Japp. Så får det bli.
ja, jag vet att man inte ska ha smycken på sig...
instängd i köket 5 timmar om dagen. Ser det kul ut? svar nej...

I'll travel just to get far away from you

blev plötsligt väldigt sugen på en resa till stockholm.. Ta en weekend, torsdag - söndag när skolan dragit igång igen? Å så härligt skulle det va! Vi får väl se, måste fixa boende och kanske nån kompis att släpa med? ja, fy fan va gött det skulle va!

vardagsrummet i huset jag och evanja bodde i sist. Han har det flått, rådiggar väggen!


leaving with my babes on my side

klockan är 20 i ett, jag är skit trött, men sitter ändå här. Jag mår illa som en idiot och känner mig varm och äcklig. sjuk? mja, kanske. Nej det hoppas jag inte. Jag håller i alla fall på att smsa med evanja och lotta, vi som ska göra Stade, i Tyskland, osäkert om 3 veckor! Ja jävlar va kul va ska ha det tjejer! Love you girls!
tjejer, jag är lika hemsk som ni på bilderna, inga dödsdomar här nu va ;)
ph 1; en lagom full Evanja och en lagom full Jag
ph 2; Ett par glada dansare.

like a boat out on the ocean

har precis klickat hem lite kläder. brallor, scarf och linne från h&m och en tröja från hümmel eller vad det nu heter. Japp, det hela går på under 1000 lappen, mycket nöjd! reafynd är sick asssåå! love it.
Idag mår jag inte så bra, har ont i min mage och inte alls sugen på att göra något alls, synd där. Vädret är fortfarande ganska tråkigt och det är precis lagom kallt för att man ska frysa, men ändå lagom varmt för att det ska va öppnade fönster och så. dubbelmoralen där asså.
jag ska gå och ta mej en liten macka för att se om magen mår bättre då.

I'm blaming you for all I can't do

.
om jag var någon annan, skulle du älska mig då?
om jag var någon bättre, skulle du se åt mitt håll?
om jag var någon vackrare, skulle du le åt mig då?
om jag var någon roligare, skulle du skratta med mig då?
.
men, om jag var jag. om jag vände och gick, skulle du stoppa mig då?

om allt jag drömde om ändå vore sant

hade en massa roliga regnbilder-idéer när jag gick hem i ösregnet idag, så kom jag på att mamma har kameran 36 mil här ifrån...! inte okej när min kreativitet är på topp. Kom på att jag har den gamla "vanliga" kameran här, men självklart är batteriet så slut det kan bli. Usch jag blir så trött. Skit väder, jävla skit personal på jobbet som klagar på en när man inte hinner med lunch ens. Jävla bitterfittor! är sjukt avis på mamma som har haft solsken och varmt hela dagen. Hoppas på fint väder nu när jag är ledig så att jag kan komma ut och gå lite. Hade varit skönt.
håller på att degas ihjäl. en riktig liten knubbis hehe.
.
Just nu är jag i alla fall lite ledsen och äter därför polly för fulla muggar. tror jag ska lägga bort påsen snart, innan dom tar slut.

en massa text att läsa en regnig dag

gillar personen som letat upp denna bilden i mitt arkiv idag och kommenterat att mina armar är redigerade, för att jag är mycket tjockare än så i verkligheten. Trevligt! namn? nej inte det nej. Jävla äckligt du!
.
Sitter i mitt rum och lyssnar på captain jack med Billy joel, trevlig låt. Har lyckats ta stick i fingret på mig själv idag, låg på 5,2 vilket är bra (normalt är mellan 5-6) medan Amar låg över med sina 7.2.. haha. Ja i alla fall. Kom hem i hyfsad tid idag med, och lyckades sparka in lilltån rätt i toadörren när jag kommer hem. Just då gjorde det ont, ni vet som när man slår i tårna i nåt hårt, typ ett bord, en stol eller en dörr? ja så kändes det. men när jag ett tag senare satt vid datorn började jag fundera på varför min strumpa var blöt, tittar ner och ja. mina vänner. strumpan var röd och inte längre vit. Jag har alltså lyckats sparka till ett litet jack rättt in i lilltån. Ont gör det med ja. Fint det. inga skor kan jag ha på heller, nej inte det. Skit. men jag är glad, för jag har en trevlig arbetskamrat. Japp.

när drömmar blir verklighet

dagen har varit sick asså. sjukt trevligt på jobbet. dock migrän på gång. inte alls okej. kom hem i hyfsad tid, har chillat hela eftermiddagen och slipper laga mat till luch imon! Är jag bra eller är jag bra? hah! YES!
"äkta lycka fäster bra på bild" - morfar

if you ever loved somebody put your hands up

på nätterna får jag tid att tänka. på nätterna lever jag med ett rikt inre liv. på nätterna rinner tårar ner för min kind lika ofta av lycka som av sorg. på nätterna får jag tid för mig. på nätterna drömmer jag om evig lycka. på nätterna har jag alltid en famn att falla tillbaka i. på nätterna är allt okej.
.
på nätterna är jag alltid, i tankarna, starkare utan dig än jag någonsin kommer bli.
.

konsten att gå vidare och förlåta

intärnskämtet på jobbet som gone bad. att jag ska lära mig texten är så jävla solklart!

-
"The water's dark and deep inside this ancient heart you'll always be a part of me"


mäijbäey nåat

Igår vart dert spelning med kåren som gällde vid 1.. Jag tappade trycket och var tvungen att sätta mig ner, så jag gick bakom ett tält, (sånt stort där de har lite podier för band som spelar) och satte mig på trottoaren för att försöka få tillbaka trycket.. Självklart blåser det till lite då och jag får 1 veckas regnvatten från tälttaket över mig. Vilket alltså leder till att jag snabbt måste flytta mig.. Trycket gick ner igen och jag blev dyngsur. Bra va?
Det är i alla fall bättre nu. Nu ska jag i alla fall sminka mig, sen ska jag till min farbror och fira att han fyller 46, eller 47, eller vad det nu är :)
kanske inte så stenig trots allt? han hade det bra i alla fall.. haha

going south

Sitter och lyssnar på U2, ett väldigt bra och underskattat band alltså. Längtar efter medevi, känns som att jag inte varit där ens, sick! Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär oh ska snart till Lesley, min finfina vän, i Mörrum. Vi ska ha det trevligt, ta lite bilder, ha lite trevligare till, skratta och umgås. Fint det!
Ska berätta om östersjö-fiaskot vid senare tillfälle, hinner inte nu.
jag och lilla lellan i högform!

when you touch me like that

jag är arg. och tänker därför inte uttala mig om dagen eller kvällen. eller jo. men inte just nu.
Fiasko är vad det är. jävla östersjö.

my shoes wont walk for you

nu ska jag gå och lägga mig.
här har ni nåt kul. ska jag träna på min nya höjd? nästan svindel. men gött som faen. finfina skor, och inte alls så obekväma som jag först trodde!
skit i hur jag står med vänsterfoten, mitt i en vändning.
.
Det är mina små bebbar. tror jag aldrig kommer använda dom, bara ha och titta på liksom. aaaw.

en kram kall som is

-
jag borde sova nu. ska nämnligen åka buss 06.28.. inte okej, men ja, jag ska jobba i alla fall..
Idag fikade jag på stan med lesley.. ett par shorts, en svart långarmad, en sjal och röda låga converse fick följa med hem. finfint!
Vi höres mina vänner.

livet är aldrig enkelt, men aldrig svårare än såhär

-
när jag var liten, drömde jag om vänner som du.

tre, två, ett, nu är du glömd

är jag sämst på att skriva här eller? svar ja!
Jag har jobbat idag, ska nu göra det 4 dagar innan jag har ledig helg. 07.00 - 15.30. Hårda tider asså.
Ja ja, jag jobbar med Amar, jävligt kul har vi i alla fall!

BUFFALO!

Sitter och lyssnarpå Susan Boyle. Så jävla bra, synd bara att hon är så överful. Men det lever jag med. Fan, jag älskar hennes röst, rörande.
who i was born to be
i deamed a dream
you'll see
.
Utöver susan har jag en massa andra tankar i huvudet. Typ som att min far fyller 45 idag, grattis till han!
Dessutom finns alla snygga medevibor med i tankarna. Desperat tjej som tatar sönder om medevi? Japp, that's me!
bild från när jag och min vän var ute på promenad och gjorde det obligatoriska stoppet vid amiralskällan

true happines have nothing to do with you

-
lycka för mig är känslan som sprider sig sakta men säkert i kroppen när man ränkar dagarna till Medevi. Äkta kärlek. När jag idag lämnade alla härliga, snygga, övermysiga, bakfulla och ännu lite mer bakfulla människor i medevi kändes det inge' vidare alls faktiskt.. Skulle lätt kunna vara kvar lika länge till. Men jag hoppas på at jag ska kunna komma dit 11-14/8. önsketänkande? förmodligen..

dancing, looking stupid and having fun


-
ger er lite oredigerade bilder direkt från kameran. Igår var jag på fotojobbet, vilket var sjukt fel asså. Alla bilder blev helt konstiga i färgbalansen, måste fixa! Ser just nu ut som om dom sitter i en simhall..
Idag är min (ev.) sista heldag i medevi på hela sommaren! Sjukt, fan, vart tar tiden vägen egentligen? Ingen aning, så jävla sick. Fy fan.. Ja ja, nu ska jag fortsätta mysa i mina sköööna joggingbyxor, sen blire konsert vid 3 i vanlig ordning. Hey, what did you expect?

you said you'd be the one to set me free

klassiker bilden? svar ja!
-
Hela denna veckan har varit bättre om kvällarna, ska bli spännanade att se vad mina sista dagar bjuder på.
Idag ska jag nog skita i att släpa kameran med mig, ska nämnligen på ett fotojobb imorgon.. eller ja, jag ska fotografera en symfoniorkester åt SOF (sveriges orkesterförbund) kommer nog bli ganska ballt. Ska dock tillbringa 6 timmar i bil.. tur att det finns radio och musik! Kanske sätter ihop lite småfilmer från imorgon, så att jag i alla fall har något att bjuda på. Vill inte hem på Lördag!! vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte!

en dag i Medevi

har faktiskt en massa nya historier på lur för den som vill veta något, dock inget jag pallar skriva, så mycket är det! tänk asså! ja, i alla fall. Det är orkesterbyte idag och det har kommit nya musiker och de "gamla" åkte hem idag. Synd, vi hade ju så kul. Dock så ska jag denna veckan bara försöka ha det så kul som möjligt, då det är min sista vecka på HELA 2011!!! sinnes!
Och bara för att jag är så snäll får ni en bild.. blogg.se vill inte riktigt som jag och laggar som fäään
notera mitt extremt smakfulla plåster på benet. sommar för mig asså.

jag vet att man inte borde

har varken tid eller så mycket lust att blogga nu. har bara en vecka kvar i medevi snart och jag vill njuta av varje litn sekund!
Igår satt jag i alla fall uppe med Nisse på kvällen och bara snackade hur mycket skit som helst i flera timmar. Slutade med en kram och gick och la mig vid 3. bra va? eller inte.
Har sovit till typ 10 över 11 idag, känns bra, dock liiiite länge ändå.
Snart ska jag nog öppna dörren för världen och bege mig ut.

mer som om jag tackar dig

känner mig aningen avslagen om jag ska vara ärlig. Har varit det sen i lördags natt/söndags morse. Men ja, det är fan näjs ändå. Inatt har jag fått sova från typ halv 2 till klockan halv 11, sjukt bra tycker jag, inte för att jag har nåt emot att hänga med my friends långt in på morgonen, men 4 dagar i sträck blir mycket, tycker jag.
har typ inte tagit några bilder här alls, både pga. dåligt väder och att jag inte varit här hela veckan

some of this and some of that

klockan är 1½ timma efter lunch och jag är suuuupertrött! Smällar man får ta när man är uppe till 4 och måste stiga upp vid 8. Dock var ju förrgår snäppet värre. Lite lätt dyngrak och vaken till 20 i 5. Bra. Dock är inte 20 i 5 så jävla hemskt egentligen, bara när man som jag, vaknar HALV 8 för att telefonen ringer och revelj klockan 8. Ingen höjdare! Men ja, jag har haft det så jävla bra sen jag kom tillbaka, har inga bilder att visa, men tänk er
-grillning vid en brygga-finfina polare-tiden som bara rinner iväg, lika snabbt som alla drycker-roliga historier-solnedgång-musik-efterfest-altanhäng till typ kvart över 4, sen ett tappert försök att ta sig hem, gick på ca 20 minuter.
Fan va jag skriver, men live with it!
typ såhär kul har jag haft hela helgen. fast jag är 2 år äldre än när bilden togs. känns bra!

a french kiss and I'm flying high

Sitter och lyssnar på Mange schmidt (stavning?) och bah chillar järnet!
Idag har mamma, bröderna och mormor åkt hem, så jag är här själv, kommer vara det i ca en vecka, säger bara; fy faasen va nääääjs du!
Bara för att jag inte lagt upp nårra nya bilder på typ 10000 år så får ni lite från midsommar och framåt :)

Att du lever med det i all evig tid

tänkte för en kort sekund sedan lova bättre uppdatering, men jag tror inte jag ska göra det. Jag har ett osäkert internet och inga bilder att visa. Eller jo kanske, men först om några dagar.
Ikväll blire lite fest, efterlängtat! Efter 5 dagar som barnvakt i Karlskrona till två (underbara) tjejer på 8 & 11, så är jag fan värd det! ;)
Ja, nu vet ni i alla fall att jag lever!


Du får leva med dig resten av ditt liv

.
jävla bra!

Jag hoppas

.
.

RSS 2.0