hallååååå LIVET!

-
har på senare tid upptäckt hur jävla skört livet är. På bara 2 avklarade praktikdagar har 2 människor lämnat denna värld och jag har en känsla av att det kommer bli fler på dessa 6 veckorna. I förrgår vart farfar sjuk och fick åka till Karlskrona och byta ut sin nya höftledsprotes. Kändes så jävla jobbigt eftersom jag först trodde han hade dött. Lite så känns livet i detta nu, skört, trött och obestämbart.
Idag ska jag i alla fall fortsätta dagen med lite plugg till och sen blir det spel och efter det ska jag spendera några timmar med min älskade. Ja, det är min torsdag det. Kul? Nja, lite lagom typ. Eller nåt.
Ja ja, nu ska jag inte låta som om jag är jätte nere, för det är ja inte, bara lite. För att komma på bättre tankar kollar jag på bilder från i höstas på The canarieöarna, sjukt mysigt! Puss

Återupplivad av nattens alla röster

Har det sjukt jobbigt just nu, därav inget bloggande. Men just nu är jag lyckligast i världen för min fina pojk är här <3


för all kärlek är väl så, svävar högst upp i det blå

-
världens jävla finaste pojk. Fy fan vilken tur jag har. Shit pommes asså, det här vill jag aldrig ta mig ur!

tänka sig, jag duger!

Har verkligen haft en dag då turen varit min vän! Har haft en fin dag i skolan och fått mycket gjort, har sen kunnat övningsköra en hel del och nu så har jag precis haft fiollektion och fått en massa beröm och härliga komplimanger och så fick jag, lilla jag, frågan om jag kunde vara stämledare på andrafiol på en konsert med PETER JABLONSKI till sommaren, gissa vem som är lyckligast i stan!? Ja, jo, okej, jag kanske ska jobba, men vafan, jag tar ledigt! Detta får jag bara inte missa! Shit pommes.. Det är rätt stort ändå..

I am aiming to be somebody

sitter och lyssnar på Sara Bareills, sjukt bra! Stor inspirationskälla/idol! Ska fixa håret snart, funderar på att ha det antingen spikrakt i tofs eller trippla det. Får se hur jag gör, har några timmar på mig i vilket fall som helst, sen ska jag möta upp Rebecka i staoun och så ska vi åka till Karlskrona och lyssna på musikdirekt där bla. Granny Goes Streetfighting (Richards band) ska vara med.
Nu ska jag hälsa på grannen som kom hem igår, han och frugan hans har varit borta sen i slutet på oktober och kom alltså hem igår vid 11. Sjukt ju, men dom har haft det trevligt vad vi vet i alla fall, och det är ju huvudsaken :)

har det blivit nån skillnad på 2 år?  Lite kanske?

Instagram and cigarettes

Lovely dag, nästan i alla fall. Är sjukligt trött, annars leker livet rätt bra faktiskt :) puus och kram på er! (2 bilder från instagram slänger jag upp från ipoden på min lilla rögepaus)


we said we would die together

when you're cold at night and you need a friend just call my name cause friends will be friends, right to the end.

keep me without chains

har fått SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRR mycket gjort på dessa två dagarna (I förrgår och idag)..! Fixade allt vad körskola heter i tisdags och har nu bokat in... ALLT! Ja det ni mina vänner, 13 lektioner kvar nu bara......... heheheheheheheee..
Idag har jag mejlat alla mina lärare och min mentor, pratat med Syv om hur trean kommer se ut för mig, kollat läget ang. sommarjobb i Motala, Ringt till min praktikplats och tro det eller ej, FÅTT EN TID som jag kan träffa min handledare på! Shit pommes, mer än jag gjort på 6 veckor.. haha, sad but true!
Ska måla mina naglar svarta/mörkblå nu, sen ska jag till Richard och spendera natten där om moraliskt stöd, fast han snor mitt SPOTIFY hela tiden.. Blä..

(Kör denna fina style idag igen!)

taking the easy way out

sitter som alltid vid datorn, har hittat skönaste jävla ställningen med! Liggerlutad mot väggen och så har jag datorn framför mej, alltså precis vid my ass eftersom jag ligger på rygg, och så benen upp på skärmen. Fy fan va näjs mina vänner! Det säger jag er.. Ja, i alla fall. Jag ska nu ut och ta mig en liten sigarätt för att lugna nerverna

en dag i sänder

avnjuter lite musik av en av mina stora idoler, Itzhak Perlman, riktig skicklig violinist från Israel. Han är så sjukt duktig, han är den som spelat alla violinsolon i Schindlers List om ni sett den. Ja i alla fall. Jag ska väl förmodligen också spela lite snart, hoppas det går hyfsat idag, de föregående dagarna har det inte alls gått bra.. Så jävla tråkigt. Men i alla fall.. Får väl fördriva tiden med annat om det inte går bra, typ som... tv-spel!! ;)

you know that accidets can happen

ojojoj, länge sedan sist nu. Har dock inte haft varken tid eller ork till att sitta vid datorn, där av ingen blogg. Känns ändå helt okej. Sen sist har jag fått hem lite nya grejer, bla ett linne och en finfin kofta, några ringar och lite sånt smått och gott. Nu kommer min mormor och vi ska snacka lite skit ihop. Trevligt ibland tycker jag!

Busigt värre

Snodde brödernas ps2 eftersom dom har sitt ps3 :) fett värt, fast jag har en känsla av att jag kommer nörda ihjäl mig, har ca 30 spel att utforska. Ses, nu ska Linnea spel tvspel!!


vi är, vi var, vi kommer alltid att vara

-
Det finns något som betyder mer för mig än allt annat. Det är mina bröder, mina älskade små juveler. Kan inte stå ut med ens blotta tanken på att något skulle kuna hända er. Jag säger fy fan för hur jävla överäcklig bilden är men samtidigt ett stort tack för allt ni gjort för mig den senaste tiden. Nils och Gustav, ja det är ena riktiga pajsare det där men fasen så bra dom är! Det går inte att vara arg på er, det går inte att va ledsen på er, ni hittar alltid sätten att göra mig lycklig på. Jag älskar er. 

RSS 2.0