sista dagen på praktiken avklarad

sitter och kollar igenom lite olika serier på datorn, lite segt med en massa reklam hela tiden bara.. hah, men det är sånt man lever med ;)
Har varit och köpt arbetskläder idag, sjukt spännande, inte ens en månad kvar nu! Snart smäller det folket!
Hade omkörning idag med körskolan, gick bra tycker jag nog, körde om den andra körskolebilen 5 gånger och Simon tyckte att det gick felfritt, så det är ju alltid ett bra betyg ;)
Nu ska jag ta det lugnt och bara chillen all night long för imorgon är det körskola och halka som gäller!
(gammal men ack så klassisk bild från Tyskland)

Söndag igen

Jaga, hela helgen har gått.. Har varit hela helgen med ida och richar, dock inte samtidigt haha.. Ja ja, igår sov jag här hos ida efter att ha kollat esc! Duktiga duktiga Loreen!! Ja, jo, så är det med det. Idag ska jag lga mat till ida och mig, marinerad fläskfile och potatisgratäng står på menyn, så in i helvetes gott! Sen ska vi väl försöka vistas lite ute med nu när vädret är så fint :) imon är det jobb på kvällen och jag är sjuuukt otaggad.. Hah, ja så kan det va hörrni.
Ses! Puss på er!


Fredagkväll och allt är gott

Sitter hos ida och frossar i en massa godis.. Typ haha... Sitter med ida när hon pratar med sin mamma, mindre kul.. Men aaa, sånt är livet. Shot pommes folket, livet leker och kag mår bra! Puss


Halaou

Är hos mormor och ska sova här inatt.. Har nåt så sjukt ont i magen och hoppas av hela mitt hjärta det går över snart!
Har varit på körskolan och skolan idag och allt gick enligt planerna. Helt okej ändå.
Sjukt najs väder med, 26 grader NU liksom. Yeah


veckoslut på veckoslut

för en vecka sedan var jag på skolan för att senare kunna åka till underbara Medevi. Sommarjobbet är fixat och jag är ovanligt lycklig! Det känns sjukt bra!
-
lite av de bilder som togs i helgen, det var verkligen en av de bästa helgerna på hela 2012! Så trevligt att komma upp och kunna släppa allt, och att Richard följde med gjorde ju allt snäppet bättre ändå liksom. Ae, shit pommes asså. Sådär skulle man haft det varje helg.
Nu ska jag ta på mig en tjockare tröja och gå ut till bröderna som kör moppe innan jag ska till jobbet och jobba länge och väl en dag som denna. Trevligt. Yes.

för att svara så bra som möjligt på era frågor

Halva jag är död. Jag förlorade mig själv på bråkdelen av en sekund. Idag är det exakt 4 månader sedan jag bestämde mig för att jag skulle lägga ner. Lägga ner allt, bokstavligen. Sen gick allt så snabbt, jag planerade i tysthet det som skulle bli min död. Efter noga planering bestämde jag mig för att skita i det, planerna blev liksom oåtkomliga. Orealistiska. Så min spontanitet ledde mig resten av vägen. Allt jag gjorde den dagen var på impuls. Inget blev som jag tänkt mig. Det blev inget hopp, det blev 2 veckor på sjukhus istället. Jag skäms, ingen "normal" människa skulle ens komma på tanken, vem fan skulle det liksom? Och jag av alla människor, nej, inte ska väl jag? Jag mår väl inte dåligt? Jo uppenbarligen. Den 27/2 2012 skrev jag en lapp som jag trodde skulle bli min sista.  Den 27/2 skulle jag lägga ner för gott. Den 27/2 skulle mitt liv ta slut.

puss och kram

kom till jobbet kvart i sju, allt kändes okej, lite trött bara. två och en halv timma senare skickas jag hem på grund av illamående och slöhet.. Misstankarna om kalicie var konstaterade, men som tur är var det ingen maginfluensa och nu mår jag bara bra igen! Ska till stan och spela med min lärare på musikskolan klockan 4 och sen ska jag återuppta teorikursen på körskolan, känns bra, fast ändå sjukt läskigt att det bara är en månad kvar, vad hände med "sex låånga månader" liksom? ja,vafan hände? Ja ja, i helgen var jag på wienerafton som sagt och tog lite biler med mobilen och så för att kameran tydligen hade legat på i x-antal timmar..... SMART.. men jag fick i alla fall en bild på mig och far, även om den är lite knäpp.. den ena sur och den andra.. nåt..? haha, ja ja, jag tycker så mycket om min far ändå!

shoelove

Sitter nyduschad och lyssnar på musik, ska försöka fixa håret snart så jag har det gjort.. brukar ALLTID stressa med det i sista sekunden.. haha! Ikväll ska jag på Wienerafton (klassisk wienermusik konsert) med musiksällskapet och ska sänka medelåldern i publiken med sisådär 50 år haha! Klädkoden ikväll blir i alla fall HÖGA klackar, svarta tajta jeans svart linne och en biege kavaj.. har inte bestämt vilka skor jag ska ta än, men det är sånt man märker senare när det beger sig :)
första bilderna på skorna jag väljer mellan.. vi får väl se vad det blir haha

fångad i exstas av mitt sagoland

hemma från en hektisk dag först på ungdomsmott. sen på musikskolan och sist på "jobbet". Snart ska jag tillbaka till musikskolan och stajla lite eftersom man numera kan titulera sig som en av de bästa fioleleverna på musikskolan. Fett. Men men, nu ska jag försöka få ordning på mitt liv här med mitt nya schema och sen blir det käk för hela slanten! Puss hej!

Sunny day

Ligger ute och lapar sol precis som alla andra solkåta svennar som är lediga i detta mu, sjukt skönt!! Lyssnar på fin musik och njuter av att vara ledig hela förmiddagen. Halv två är det jobb som gäller och jag r taggad till tusen!!!


RSS 2.0