Med en kedja runt halsen




you're like a song in my head

 
Igår var en så fantastisk kväll att jag har svårt att sätta ord på det. Mycket skratt med fina vänner och en hel del vin, i alla fall för vissa av oss, haha. Kvällen slutade på harrys med några av tjejerna och jag åkte hem till alexander vid 12 typ, fick ont i magen pga alkohol+medicin. Kändes sådär att gå när det började dra igång men jag tar igen det en annan gång. 
Idag vaknade jag jämte Alexander, bästa känslan! Sen åkte jag hem, och där efter åkte jag med mamma och pappa in till stan och blev en skjorta och en tröja rikare. Pappa shoppade loss som fasen! Så kul att se, han som aldrig köper kläder annars liksom.. Efter shopping blev det en fika på Esters med hela familjen då bröderna med slöt upp och nu sitter jag hemma i mjukiskläder och ska snart duscha. Eller ja, jag ska duscha typ nu, när jag skrivit klart här haha. Ha det så jättebra nu så hörs vi sen! Puss och kram! 
 

Mr. Totte

 
Mormors fina voffsing. Lhasa Apso är rasen och Totte är namnet. Det är min lille fiskorv det, han ser ut som en korv och fiser, därav fiskorv. Men jag gillar honom ändå. Mitt lilla yrväder, alltid trogen. Det är ju faktiskt han som alltid följer med mig ut när jag är hos mormor och ska röka. Han sitter där på trappen jämte mig och så fryser vi båda två. Nu har han börjat sätta sig i mitt knä när vi är ute. Så söt. Dör lite.

känner du det samma, det samma, det samma som mig?

 
 
såhär kul har jag haft med min kamera idag. Eller ja, typ för tre minuter sen haha.. Sitter nu på mitt nystädade rum och njuter av ordningen. Det osynliga kaoset är dock mer min grej! 
Vid halv 6 kommer lucia2012 hit. Det innebär matilda, emma, susanne, evelina och clara kommer. Tyvärr kommer inte olivia men det är smällar man får ta, hon är inte hemma.. Nu ska jag hjälpa mamma städa där nere, ta mig en rök och sen ska jag bara ta det lugnt tills tjejerna kommer. Härligt. Yes.

träningsdag

Idag har jag tränat lite, fast jag inte får det egentligen.. Jag har varit ute och tagit en pw/joggingtur på 4,6 km och gjort mina dagliga rutiner. Det är nog det enda Alexander inte sett mig göra än, haha armhävningar, plankan osv.. Men vafan, det kommer kanske det med en vacker dag haha. Nu är klockan i alla fall typ 9 och jag sitter här med en ansiktsmask som jag strax ska tvätta av, sen bär det ev. av mot mormor.. Vi får se när jag tvättat ansiktet. Puss och kram. Vi hörs! 

Dagens

Idag fick jag äntligen träffa mitt hjärta, min bästa vän, min pojkvän, min andra hälft. Jag är så lycklig. Jag är så glad att jag har honom och inte minst tacksam för allt han redan efter 3,5 månader hunnit göra för mig.



I mitt hjärtas land

 
idag saknar jag min morfar lite extra, därför har jag gått runt i en av hans skjortor.. Lite creepy men ändå så skönt på nåt sätt, han kommer närmare då liksom. Just nu sitter jag och lyssnar på Billy Joel och njuter. Ska städa klart på rummet och sen ska jag inte göra nåt mer. I eftermiddag kommer min älskling hit, som jag längtat! och imorgon kommer lucia-gänget från förra året hit och käkar lite. Livet känns så gött just nu! Ja ja, nu ska jag inte tråka ut er mer, ni får ta hand om varandra så hörs vi senare! Puss och kram
 

Studiedag

Klockan är lite över nio och jag har studiedag. Känns både bra och dåligt att va vaken redan.. Dock var det inte så nice att vakna vid 6 när mitt alarm gick igång haha.... Idag hoppas jag kunna köpa en kavaj om jag kan låna pengar av mormor, hoppas!!! Annars ska jag bara städa idag och hoppas min kära pojkvän mår bättre och kan ses. Ha det nu så bra så hörs vi! Puss och kram 



Weheartit






Lång dag ännu en gång

Var en runda på akuten i förmiddags. Närmare bestämt typ 3,5 timmar. Svimmade i skolan och fick åka ambulans därifrån till akuten. Väl där gjorde dom massa tester, tog prover och ekg. Hittade inget. Då jag hade ont i magen fick jag en spruta med smärtstillande i rumpan sen var mitt sjukhusbesök över. Känns ändå rätt bra att dom inte hittar nåt, fast jg gärna inte svimmar mer. Men ja ändå. Det är inget farligt vet vi i alla fall. Nu har jag precis ätit med mor och ska städa färdigt på rummet. Ha det bäst nu! Puss och kram 



då ska du dansa på min grav

 
Hittade massa bilder som fina Lotta målade till mig för säkert tio år sedan om inte mer! Skrattar lika mycket varje gång! Så himla roliga. Ja i alla fall. Hon är bra den där Lotta. Det var allt för nu. Puss och kram
 

krossade drömmars fest

 
gissa vilken av bilderna jag tog med systemkameran!? haha. Självklart. Yes. Idag har jag varit i skolan i 50 minuter, sen med mamma på hennes jobb. Efter det åkte jag till musikskolan och spelade sen åkte jag hem och har nu lagat mat och ätit. Om 20 minuter ska jag köra till stan igen och spela. Igen. Men men, så är det med det. Jag gillar ju att spela så det gör ingenting. Men jag skulle viljat va en stund med Alexander men det blir imorgon istället. Han är ju så bra! Nae, nu ska jag sminka mig. Ha det bäst nu! Puss och kram

tänk om jag vore presentabel, då skulle ni gilla mig mest

 

Mina fina djur

 
 
 
Jag har alltså tre katter. Mycket vackra katter. De två översta är "familjens katter" och den sista, alltså de 2 sista bilderna är på MIN kisekatt. Min lilla bebbe. Många frågor kommer såklart om vart jag har min bebis och hur länge jag varit mamma.. Haha, alltså när jag pratar om min bebbe är det till 99.9% Ester jag pratar om, alltså min katt. Det kan man kanske inte tro men så är det.
 
Ester är min terapi, när hon är inne och vill bli kelad vill säga. Jag har haft henne lite mer än ett år nu. Men hon är fin och sover ofta i min famn. Eller ja, ofta och ofta.. Hon sover där när jag än lägger henne där. Så mysig! Hon älskar att krypa in under mamma och pappas täcken och bita dem i tårna så fort de rör på fötterna men mig låter hon bli! Snällt va?  Hon är mammas lilla flicka och älskar att busa. Hon brukar klättra UNDER min säng (alltså hänga upp och ner på undersidan) och hon retas gärna med Morris och Pärlan.

Pärlan. Killen bland katterna.. Pojken på mittenbilderna är en riktig liten tjockis.. Han kan seriöst äta en hel påse torrfoder om man hade gett honom möjligheten.. Om han nu inte varit bortskämd med en massa "blötmat" vill säga. Han tigger allt som oftast när vi äter och är en riktig liten kelgris. Han är nästan alltid inne och han älskar att bli kliad och att få ligga i knät på den som sitter i fåtöljen och bli överöst med kärlek. Såklart.
 
Morris. Den som vi tror är äldst. Vår fina bonnakatt. Såklart är det hon som är ÖVERST av bilderna. Hon är en mycket egen person och hon vill helst inte bli rörd av någon. Jo möjligtvis mamma... Hon är mest ute men kommer, precis som de andra två, in på natten och sover hos mamma. I hennes säng helst. Morris kommer även in när det vankas mat, men hon är kräsen som tusan och vad som helst duger inte till henne. Morris älskar att sova på de gamla tröjorna i mammas garderob och att jaga möss. Gärna äta möss. När hon visat dem för mamma..
 

Måbradag med Totte

Idag när jag kom till skolan mådde jag inte alls bra, det hela slutade med att jag fick bli hämtad av mormor och nu har jag varir här sedan nio ungefär.. Nu har jag gosat med hennes hund sen jag kom hit och ska strax åka till musikskolan för att ha fiollektion. Efter det ska jag till min efterlängtade pojkvä några timmar sen ska jag plugga. Får se hur det går med det sistnämnda men resten stämmer! Nu ska jag åka. Ha det så bra mina vänner! Puss och kram 



julkonsert

 
Var snälla nu! Har fått frågor om att lägga upp mer bra bilder på mig, alltså mindre cam/mobilbilder och jag kan väl uppfylla er önskan till viss del. haha. idag tog jag några bilder på lokstallarna innan konserten som jag tror duger? Right? Nu är jag hemma igen och har precis ätit pannkakor! MMMMMMMMM!! Pappas pannkakor slår allt! Ja i alla fall, nu ska jag läsa igenom mitt arbete om KOL som jag gjort i Palliativ vård.. Sen blir det nog en tidig kväll i säng för min del. Helt slut är jag. Men men. Så kan det vara ibland. Puss och kram, ta hand om er! 
 

finns här plats för lite värdighet

Idag vaknade jag halv 8.. Varför!? Äsch jag vet inte, men det kändes sjukt onödigt. Idag har jag inte gjort någonting alls. Legat i sängen och lekt med mobilen. Ja det är ungefär allt jag gjort. Senare idag ska jag till stan och spela. Vi har konsert med musikkåren och musiksällskapet. En samkonsert är det. Spännande tycker jag. Klädseln för oss som spelar är svart, vitt och rött. Fint. Jag har inte nåt som är rött. haha. Eller jo, men det är bara en armlös skjorta med rött/vitt/blått i rutor, tror inte det blir godkännt haha. Nu ska jag fixa mig och käka nåt, sen bär det av. Puss och kram! 
 

Jag och min far

Jag skrev att jag har världens bästa mamma. Jag skulle ljuga om jag inte sa detsamma om min käre far. Han är en så stor del av mitt liv, och jag är glad att han är det. Han ställer alltid upp och är lätt den lugnaste människan jag känner. Vad som än händer är pappa alltid den lugna, snälla som aldrig blir arg. Fast han kan såklart bli arg, men det ska mycket till för att han ska bli det.. Pappa är och har alltid varit en stor förebild för mig i livet och jag älskar honom så himla mycket! Pappa och jag har altid roligt tillsammans och pappa vet alla knep för att få mig att le. Det är så himla bra. Jag förstår inte hur han gör det men han kan alltid få mig att må bra. Han bryr sig om mig och aåklart hela min familj så mycket och jag vet att pappa skulle offra allt för att vi ska vara lyckliga. Han är bäst. Så det så! 



En lång natt utan att höra pratet från tvn som alltid är på

 
 
 
Idag saknar jag min pojkvän lite extra. Trots att det bara har gått en dag sedan vi sågs. Men han är ju långt bort haha. Ända nere i Malmö.. Nä men jag har ju tidsfördriv här hemma med. Har ny kamera som jag leker lite extra med idag. Snart ska jag bege mig mot mormor tror jag. Eller nä, jag vet inte, känner bara för att ta det lugnt idag. Kanske ska till farfar och Liane idag så jag håller mig nog hemma tills dess.. Nu ska jag fortsätta lära känna kameran, vi ses! Puss och kram

Mamma

 
Jag har verkligen världens bästa mamma. Hon finns där när jag n´mår dåligt och hon finns alltid där när jag mår bra. Jag kan prata med mamma om allt, även om hon inte förstår så lyssnar hon och försöker hjälpa mig så gott det går. Jag önskar verkligen alla kunde få ha en sån bra mamma som jag har. Men ni får inte min mamma, för henne behöver jag ha själv. Mamma är min förebild i livet. Min kvinnliga förebild i alla fall. Mamma betyder så mycket för mig och jag är glad jag kan va med henne så mycket som jag faktiskt kan. Nu funderar jag starkt på att åka till henne för jag saknar henne redan, fast det bara är några timmar sedan vi sågs. Igår var mamma vid min sida, fast jag inte svarade eller hörde henne hade hon suttit och pratat med mig, lugnt och stilla. Vem klarar av det när ens barn ligger nästan medvetslöst liksom? Nae hörrni, mamma är bäst. Så är det med det! Och det skadar ju inte att hon kan spela med mig, mamma är så bra, på både valthorn och fiol. Det bästa jag vet är när jag och mamma kan spela ihop, eller i alla fall bara vara tillsammans. Jag är så glad att jag har dig mamma. Du är min bästaste vän. Jag älskar dig.

lång natt

Ja hörrni. Igår skrämde jag slag på min pojkvän och hans mor och far. Det var nämnligen så att jag fick ett anfall som dom kallar det och vart okontaktbar i över en timma. Det blev ambulans till karlskrona och väl där var allt bra igen. Dock klassades jag som medvetslös i ambulansen de första kilometerna... Känns märkligt att det kan bli så fast det inte är nåt fel på mig. Men jag lever och är glad och har världens bästa pojkvän som ställer upp i alla lägen. Är så glad att han följde med till karlskrona och att jag fick sova hos honom sen när vi kom hem igen. Å vad jag är lyckligt lottad! Puss och kram.
 
här har ni en gammal bild på mig mamma och pappa på balen. Ni är dom bästa! 
 
 

it is me

 
 
Här är alltså en video på mig när jag sjunger i folkets hus i olofström i måndags. Låter sådär men jag är nöjd med mig själv för att jag över huvudtaget vågade göra det. Helt själv. Rätt stor scen. Noll scenvana kvar sedan högstadiet och massa nerver som spelar spratt. Ja jag är nöjd med vad jag gjorde. Sjukt nöjd. Även om det låter kasst.

Men jag kan ingenting om amerikanska bildelar

Jahaja, händelserik dag idag ändå. Började med att jag va hemma och rökte innan jag skulle kör till skolan - varpå jag ramlar och slår i mitt onda knä i stentrappen. Det gör att jag nu sitter där utan att kunna röra mig för det gör så ont.. Ringer först mormor som kommer, ringer där efter 1177 som kopplar mig till 112.. Blev en tur i ambulansen in till sujkhuset och sedan åkte jag hem och nu ikväll har jag varit med min boyfriend först hos honom sen på bio. Mycket mysigt! Nu ska jag göra mina övningar sen ska jag sova. Puss och kram 
Här har ni en bild från igår som Alexander tog :*



Mellan Himmel Och Jord

Ikväll smäller det! 
 
19.00 i Folkets hus i Olofström drar vi igång en föreställning till av teaterdokumentären Mellan Himmel Och Jord. Känns pirrigt eftersom jag ska spela innan. Har lyckats lära mig texterna nu i alla fall, undrar om jag kan dom sen när nervositeten kommer ifatt.. 
 
Vi har inga ekonomiska sponsorer och hoppas därför på så mycket publik det bara går! Allt eventuellt överskott går till BRIS.
 
Nu sitter jag och peppar lite här hemma, har plockat ihop mina kläder till ikväll och ska köra om typ en timma. Hoppas allt går så bra som det gjorde i Karlskrona, det vore så hemskt kul att kunna skänka lite pengar men inte gå back liksom.
 
Nae, dethär går säkert bra. Det hoppas jag! Najs. Vi ses väl ikväll då mina vänner? 
 
puss och kram
 
 

Så så är det





only yours

 
jahaja. Sitter vid datorn igen, fast jag engentligen behöver plugga. Både Palliativ vård och mina texter som jag ska framföra imorgon. Inget av det sätter sig. Fan! Men jag kämpar på. Sitter i alla fall här nu och ska strax gå ner, ta mig en rök, fortsätta sjunga och hoppas att texterna sätter sig. Och såklart hoppas att jag inte spyr igen. Har verkligen inte tid att bli sjuk. Fast jag tror inte jag håller på att bli sjuk. Ibland är det som det är liksom. Jag är lycklig i alla fall. Det är ju alltid nåt! Puss och kram

_________________




Hos mormor

Sitter hos mormor och dricker vin. I vanligt glas. Bedrövligt enligt henne, helt  okej enligt mig. Ja. Det var det jag ville säga. Puss hej


En sån där dag

Vill bara hitta massa pengar och göra nåt åt min garderob. Förjävlig, verkligen. Skulle ge så mycket för typ ett par boyfriendjeans och typ en tjock stickad polotröja.. Så snyggt! Köpte två klänningar idag, en av dem ska jag ha på måndag. Får se vilken det blir, båda känns så sjukt bra! Nu ska jag fortsätta plugga låttexter och gosa med min bebbe. Puss och kram






All of me loves all of you





Tre fula bilder på mig för att jag har haft bästa dagen på lääääänge! Imorgon väntar fika med fin vän sen får vi se vad som händer. Jag älskar min fina pojk över allt annat. Skulle ge upp musiken för att få va med honom. Tänk. Så mycket betyder han för mig. Det är jävlar inte illa haha. Puss.



Mys

Sitter i älsklingens byxor, dricker vin och kollar på film. Bästa dagen på länge. Hoppas ni har det bra folket. Här är det toppen! Puss 
 

All of me

Säger bara som så att min dag är fulländad. Världens bästa pojkvän. Så det så! 


3 månader

Idag har jag och finaste Alexander varit tillsammans i tre månader. Det känns som tre år. På ett mycket bra sätt. Jag har funnit min bästa vän som ger mig så mycket att jag knappt förstår att det är sant. Allt jag vill ha, har jag. Det känns så ofantligt bra att äntligen kunna säga att jag är lycklig. Jag är lycklig. Och jag har en endaste person att tacka för det. Du. Alexander. Tack för att du finns där i alla lägen, du försvinner inte trots mina snedsteg och misstag. Det känns så jävla skönt att veta att man kan lita på dig. Det gör jag. Fullt ut,, mer än jag litar på mig själv. Och till alla er som tänker: tre månader är ju ingenting. Nae, jag vet, det är inte mycket. Men tre månader är mer än ingenting och det har räckt med tre månader för att jag ska ha funnit lycka. Så det så! Nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag till Alexander och äta, vara och såklart mysa. Mycket. Det är det bästa jag vet. Så så är det. Puss
 
 

 
- And She Loved A Boy Very, Very Much.. Even More Than She Loved Herself -

Sydöstran

Idag är jag och patrik med i sydöstran. Reportaget känns bra och ärligt. Jag har inte kännt mig så säker på teatern innan men nu känns det så jävla bra! Känner mig peppad till tusen! Patrik känner sig säkert också peppad, jag tror jag vet det. Känner honom rätt väl vid dethär laget. Vi har öppnat oss totalt och gått ut med minsta detalj om våra liv, speciellt patrik. Det känns så skönt att veta att det finns folk som läser och kanske kommer på teatern om Patriks liv. Nu hoppas vi på att publiken kommer så vi får in lite pengar till BRIS. Be there! Kram! 




Tack så mycket

"Ditt jävla fetto. Sluta lägga upp bilder på mer än ditt ansikte. Det förstör hela din blogg!"

Jahaja, då var vi här igen. Tänk va skönt det skulle va om man bara kunde skaka av sig allt folk säger, och speciellt allt folk kommenterar här.. Livet skulle va så mycket lättare då! 



allt som inte syns

 
sitter och lyssnar på Ebbot. haha inte världens bästa men ändå bra liksom. Idag mår jag pissigt dåligt. japp. vi får se om jag skriver nåt mer här sen, jag är inte så säker på det. ha det bra vännerna! Puss

Jag saknar dig redan


Kan inte förklara hur mycket jag älskar denna pojken alltså. Han har på (snart) tre månader lyckats få mig känna mig älskad. Jag hoppas att det håller för alltid, det här är något jag unnar alla, men alexander vill jag ha för mig själv. Kanske lite för mycket själv... Äh alltså jag vet inte, jag är rädd för så mycket. Att jag gör nåt, att jag inte gör nåt, att jag säger nåt, att jag sviker omedvetet, att jag inte säger nåt, att jag inte är söt nog, att jag inte är smal nog, att jag inte är den han vill ha. Listan kan göras lång med jag vet var jag har MIN Alexander, yes, han är min, och bara min. Det är därför jag kan le när jag skriver detta. Puss och kram, jag älskar dig Alexander

Love

Älskar att jag nyss hade tråkigt här på musikskolan - vilket ledde till att jag roade mig med att ta sjukt oseriösa bilder på mig själv... Tyvärr var jag inte sjäv som jg trodde.. I trappen sitter en kille och kollar konstigt på mig haha



 
har precis kommit hem från olofström där jag varit på intervju inför ett reportage till! Känns bra, nu hoppas vi bara att det kommer mycket folk med! Men ja ja. Jag har hunnit spela igenom mina låtar jag ska spela om en vecka och nu ska jag strax sticka till stan för att spela lite fiol. Gött det. Ses!
 

Bra kväll

Sitter hos mormor och degar ihop haha.. Har i alla fall fått klart föe mig vad som sker imorgon. Först reportage med sydöstran, sen hem och öva på låtarna jag ska spela nästa vecka på teatern, sen blir det fiollektion nr 2 med Susanne, där efter hoppas jag på att min kära pojkvän vill ses en stund, sen ska jag minsann in och spela trombon vid 6. Härlig dag. Och idag har jag fått klart ett datum då jag ska fixa lite käk och dricka gött med luciagänget från förra året, känns sjukt bra! Å vad jag längtar!! Puss och kram 



varje sekund

 
 
Sitter och jobbar lite med mina låtar som jag ska spela om en vecka. Shit, en vecka!? Det var ju en månad, typ nyss? Sjukt! Idag var vi i alla fall med i BLT och hade nästan en hel sida på olofströmssidorna! Imorgon är det nytt reportage som ska göras. Japp. Jag känner mig lycklig! Love it!
 

Då så kära vänner, då så

Idag vaknade jag när Gustav ringde mig 5 i halv 8, jag som skulle börja skolan 8 blev lagom stressad kan man ju säga. Men jag mådde inte alls bra så efter en timma sjukanmälde skolsköterskan mig och jag åkte hem, men jag ska tillbaka till skolan sen, ska nämligen ha utvecklingssamtal idag. Får la se hur det går. Hoppas ni har det bra i alla fall. Puss och kram 




I tidningen idag

Har precis läst repotaget om teatern i tidningen, så bra! Känns verkligen som att dethär kommer gå vägen. Hoppas på publiken nu, då vi inte sökt ekonomiska sponsorer. Allt ev. Överskott går ill BRIS så hörrni, släng ut 150 spänn ur pengapungen och kom till folkets hus i olofström, måndag nästa vecka klockan 19.00 så missar ni inget. Puss på er! 




Att ge upp nu vore så fel

Jag känner mig lycklig. Så lycklig att jag känner att jag klarar allt. I alla fall med hjälp av min fantastiska pojkvän. Jag känner mig samtidigt ledsen. Så ledsen att jag känner att jag inte klarar någonting. Men jag vet att lyckan över hur jag har det just nu kommer övervinna ledsamheten. Jag tror att jag faktiskt aldrig mått bättre. I alla fall inte sen början på 2007. Tänk att jag hittat killen, livet, familjebanden, känslorna, musiken som får mig att vara lyckligare än de flesta andra. Jag ska spela 3 av mina låtar om en vecka, får se vad publiken tycker om mig. Jag vet inte. Imorgon ska vi i alla fall vara med med teatern i BLT.  Känns otroligt bra! Nä nu ska jag göra nåt annat. Vi hörs! Puss och kram 


Fullt upp

Jag har verkligen en fullspäckad dag idag. Allt började med besök hos sjukgymnasten vid 20 i 8 i morse, efter det blev det läkarbesök 10.00, efter det sammariten för min magvärk.. En sväng inom apoteket, tio rosor satte jag på morfars grav. Nu är jag åter igen på sjukhuset och väntar till att klockan ska bli 1 för då ska jag till mellanvården, där efter (klockan 2) ska jag åter till samariten för att träffa läkare. Shit. Som om ite det vore nog ska jag spela vid 5 i eftermiddag. Fullproppad dag. Vem sa att jag var lat!? Eller att jag inte har tilöräckligt att göra!? Heheheheheh... Fint. 



bara bilder på mig

 
Nu har jag lugnat ner mig lite. Skrattar i alla fall inte åt allt längre. haha? nä men okej, har precis haft ett långt samtal med Patrik ang. teatern (18/11 19.00 i Folkets hus, olofström) som faktiskt ska bli av, och det börjar närma sig med stormsteg nu! Bara lite drygt veckan kvar tills det är dags, sjukt! Känns pirrigt! Känns som igår jag var och hämtade affischerna, men det är TVÅ HELA VECKOR SEDAN! Nu har jag inget mer att tillföra bloggen mer än bilderna ovan så jag drar mig iväg från datorn och mot tvn haha. Fint dä. Längtar efter mitt hjärta. Japp, så är det. Vi hörs hörrni! Puss och kram

titta vad jag hittade!

 
två sjukt gamla bilder, en på mig och nils 2009 och en på mig och Gustav 2010.. haha okej, inte sjukt gamla.. men gamla. Bara jag som är mig lik.. eller? HEHEHEHE. Nae hörrni, nu är jag FÖR trött. skrattar åt allt. Inte minst åt mina så kallade låtar.. Låter förjävligt haha. Usch,
 

som om jag inte vore jag

Vad tror ni, är jag sjuk? Jag tror det haha....
 
 
sitter och lyssnar på Mads Langer, längesen nu. Har för övrigt precis skrivit färdigt sista låten till teatern. Det blir tre låtar jag får spela ovh jag har skrivit två av dem. Det blir Alla människor söker, Kämpa kämpa kämpa och Dream (sistnämnda är av Priscilla Ahn). Tror det kan bli bra. Annars händer inte så mycket. Eller? Nja, inte jättemycket men lagom. Imorgon är en fullspäckad dag med sjukgymnastträff, läkarträff, skola och mellanvårdsbesök på schemat. Och som om inte det vore nog ska jag spela orkester på musikskolan på eftermiddagen efter allt annat. Lagom inspirerad men jag känner lite att jag måste haha. Nae, nu ska jag sluta yra, vi hörs hörni! Puss och kram
 

_

 
-inte vackrast kanske, men trogen som guld-

Hej hej hallååå

Ligger i sängen och lyssnar på timbuktu, han vet vad han gör den mannen! Jag ska snart köra till skolan, börjar vid halv 11 men ska inom konsum och köpa cigg först.. Har bestämt mig för att gå till skolan fast min mage säger nej.. Vet inte hur bra det är att gå ändå trots magen men jag pallar inte vara hemma själv.. Blir bara ledsen av att va ensam hela dagarna.. Men i alla fall. När jag har slutat ska jag inom hm och kolla lite, ska köpa smink bla. Sen blir det hem och så får vi se vad som händer. Kanske ska träffa hjärtat idag men vi får se, har inget bestämt än. Vi hörs sen! Puss och kram 


Inköp




Här är alltså vad jag fick med mig hem från bornholm. En flarra vin, två askar svaneke bolcher (karameller) och en klocka. Sen köpte jag lite presenter till lesley men det visar jag inte här än. Hörs mer igen imorgon, puss och kram

Catfisch

Har tydligen en väldigt fiskintresserad.. Mycket fiskintresserad. Nu är det fjärde gången hon ligger/sitter/står på akvariet och kollar in firrarna. Söt är hon 





Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma igen. Har haft en grym helg med pojkvännen och såklart med familjen men det är skönt att vara hemma igen. Nu ligger jag i soffan och kollar på nåt fiskprogram på tv.. Inte alls intressant men det är pojkarna i familjen som har fjärren. Vi hörs imorgon! Puss och kram 



Tillbaka i sverige

Nu är vi i sverige igen, känns skönt att va "hemma" igen även om jag inte är helt hemma ännu. Nu är det bara typ två timmar kvar i bil sen kan jag sträcka på benen igen, har precis sovit halva båtfärden i Alexanders knä. Massor med kärlek. Vi hörs sen när jag kommer hem. Puss och kram 



Vi ska hem

Precis som rubriken säger är det idag dags för oss att dra oss hemåt. Har haft det helt underbart här på bornholm och kan inte vara lyckligare. Har fått nästan fem dagar kvalitetstid med familj och pojkvän och jag kan bara känna lycka. Allt har varit bra (förutom vädret) och jag tycker  det känns helt okej att komma hem ändå. Hoppas på mer kvalitetstid i februari med min pojk och sen får vi se vad som händer. Känns bra i vilket fall. Puss och kram från bornholm



#livetpåbornholm

Gud va jag har det bra, familjen samlad och pojkvännen är med. Kunde inte bett om nåt mer för tillfället. Alexander frågade innan vad jag vill ha i julklapp, varpå jag svarade inget, jag har redan allt jag vill ha. Känns så skönt att kunna säga så, det var riktigt längesen jag kunde det nu.. Idag har jag i alla fall köpt svaneke bolcher (vet inte hur det stavas) och sitter nu och njuter av en minttu-colagrogg och lite karameller. Så himla fint. Lovely. Älskar livet just nu! 


Heaven is a place on earth

Sitter inne i stugan nu men ska snart ner till stranden. Det är natt. Men vad fan gör det? Nu är vi fulla och glada. Så jävla härligt.




Mobilblogg

Ni får nöja er med egobilder på mig för tillfället. Har inte tagit några bilder alls med mobilen. Idag har jag i alla fall hunnit duscha och fixa mig och tacka nej till en strandpromenad, känner att det nog blåser lite mycket för det idag. Mamma och pappa har varit på stranden och kom precis hem. Vad som väntar idag vet jag inte. Vi hörs sen! Puss och kram





RSS 2.0